Peanutbutter Granola

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min

Ingredienser

  • 200 g grovvalsede havregryn - eller andre gryn, byg, spelt..
  • 100 g peanutbutter
  • 100 g honning
  • 2 spsk farin

Fremgangsmåde

  • Kom peanutbutter, honning og farin i en lille gryde. Varm det op ved jævn varme til det begynder at blive flydende.
  • Kom havregrynene i en skål og hæld blandingen udover. Bland det godt, så alle grynene er dækket.
  • Bred granolaen ud på en bageplade med bagepapir. Bag det ved 180 grader i 15 minutter. Vend forsigtigt grynene undervejs.
  • Tag pladen ud og kom forsigtigt bagepapiret med granolaen over på en bagerist.
  • Lad det køle helt af før du brækker det i mindre stykker - så klumper det nemlig sammen (jeg var lidt for utålmodig, så mine stykker blev ikke helt så store).
  • Opbevar i en lufttæt beholder.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen