laksebøf med agurkesalat - bagels - aftensmad opskrift

Laksebøf med agurkesalat

Antal: 4 pers.

Ingredienser

Laksebøffer

  • 500 g laks
  • 1 lille rødløg - finthakket
  • 1 dl friskhakket persille
  • 1/2 dl friskhakket dild
  • Saft af 1/2 citron
  • 1 æg
  • Salt/peber

Agurkesalat

  • 1 agurk
  • 1 rødløg - finthakket
  • Friskhakket dild
  • 1 tsk nigellafrø
  • 4 tsk olivenolie
  • 2 spsk citron
  • 2 spsk hvid balsamico
  • 1 nip sukker
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

Laksebøf

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Blend det sammen til en jævn fars.
  • Kom farsen på køl i min. 30 minutter inden brug.
  • Varm en pande op med olie. Form bøffer af farsen og steg dem på panden. Ca. 3 på hver side til de er gennemstegte.
  • Eller beklæd en bageplade med bagepapir. Form bøffer af farsen og sæt dem på bagepladen. Bag bøfferne ca. 8-10 minutter ved 180 grader til de er gennembagte.

Agurkesalat

  • Skræl lange strimler af agurken med en tyndskræller.
  • Pisk olie, citron, balsamico, sukker, salt og peber sammen til en dressing.
  • Bland agurkestrimler, løg, dild og nigellafrø sammen. Vend det med dressingen.

Burger

  • Lun bagels og smør dem med flødeost.
  • Sæt et par bøffer på bunden. Top med agurkesalat.
  • Spis løs.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen