Opløs gær i vandet og tilsæt yoghurt.
Bland salt, sukker, fuldkornsmel og hvedemel i en anden skål.
Kom det i gær-blandingen lidt af gangen. Bland det ved lav hastighed på en røremaskine.
Tilsæt smør og ælt det i dejen.
Rør dejen ved medium hastighed på en røremaskine i ca. 10 minutter til dejen er smidig og slipper skålens kanter.
(Tilsæt evt. lidt mere hvedemel, da der kan være stor forskel på mel og melets sugeevne, så mine mål på mel er blot vejledende.)
Smør en skål med olie og kom dejen heri. Dæk skålen til med film eller en plastikpose. Lad dejen hæve ca. 1,5 time til dobbelt størrelse.
Del dejen i 8 stykker og form den let til kugler. Lad dem hvile 20 minutter under et viskestykke.
Varm imens ovnen op til 250 grader (alm. ovn) med en bageplade i.
Rul/form hver dejkugle ud til et fladbrød lige inden, du bager dem.
Kom dem over på den (meget) varme bageplade og bag dem ved 225 grader (alm. ovn) til de "puffer" op - giv dem cirka 10-15 mere herefter. Tag dem ud og kom dem straks på en bagerist.
Spis dem nybagte og lune med masser af fyld.