Vandmelon dispenser

Ingredienser

Vandmelondispenser

  • 1 kæmpe vandmelon
  • 1 vandhane/tappehanen - uden tryk + pakning
  • 1 kniv
  • 1 ske
  • 1 boremaskine eller æblekernehus-udhuler

Vandmelonsaft

  • Vandmelonkødet
  • 2 citroner
  • 1 dl flormelis
  • Evt. vodka eller rom
  • Isterninger

Fremgangsmåde

Vandmelondispenser

  • Skær 1-2 mm af bunden af vandmelonen, så den kan stå opret. Skær kun indtil det hvide kød.
  • Skær toppen af vandmelon, ned til det røde kød. Gem toppen.
  • Udhul hele vandmelonen for det røde vandmelonkød og gem det i en skål til saft.
  • Bor hul nederst i vandmelonen med en boremaskine eller gør det forsigtigt med en kernehus-udhuler. En kniv kan også bruges. Gør hullet lidt mindre en vandhanens omkreds, så den kommer til at sidde i spænd.
  • Kom pakningen på vandhanen og skru den forsigtig i vandmelonen. Slut evt. tæt til med en pakning inden i vandmelonen.

Vandmelonsaft

  • Kom vandmelonkødet i en blender og blend det til en jævn masse.
  • Hæld det gennem en si, så eventuelle kerner og trævler fjernes.
  • Bland saften med citronsaft, sukker og evt. spiritus. Smag til.
  • Hæld saften tilbage i vandmelonen, kom evt. lidt isterninger i.

Servering

  • Sæt vandmelonen på en opsats eller udover en bordkant.
  • Server med masser af isterninger og danskvand/boblevand til at blande op med.
  • Nyd sommeren.
  • Skål
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen