Go Back
+ servings

Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost

Tilb. tid15 minutter
Samlet tid15 minutter
Antal: 12 stk.

Ingredienser

Snacks

  • 1 stor rulle butterdej - plade
  • 1 dl grøn pesto
  • 6 skiver serranoskinke
  • 1 dl revet valgfri ost - eller 2 kugler frisk mozzarella
  • 1 sammenpisket æg

Pesto

  • 4 dl håndfulde frisk basilikum
  • 1 dl valnødder
  • ½ dl parmesanost
  • ½ fed hvidløg
  • Citronsaft
  • Peber
  • 1-2 dl olivenolie - afhængig af hvor grov pestoen skal være

Fremgangsmåde

  • Del butterdejen på langs, så du får 2 rektangler af samme størrelse.
  • Skær de 2 rektangler ud i trekanter.
  • Smør ca. 1 tsk pesto på hver trekant.
  • Del serranoskinkeskiverne og kom en halv skive på hver trekant.
  • Top med ost.
  • Rul trekanterne sammen, start med den brede ende.
  • Læg butterdejsrullerne på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl dem med sammenpisket æg.
  • Bag snacksene ved 180 grader i ca. 15 minutter til de er gyldne.
  • Tag dem ud af afkøl lidt.
  • Server straks.

Pesto

  • Kom alle ingredienserne undtagen olivenolie i en blender eller en skål.
  • Blend ingredienserne med blenderen eller en stavblender, mens olivenolie tilsættes lidt efter lidt.
  • Når du har den ønskede konsistens, smages pestoen til.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen