pandekager med æble - tykke pandekager - opskrift

Pandekager med yoghurt og æble

Tilb. tid4 min
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 300 g hvedemel
  • 50 g sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1/5 tsk muskatnød - eller (1/2 tsk kardemomme, 1 tsk kanel, 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk revet citronskal
  • 125 g græsk yoghurt 10%
  • 4 dl mælk
  • 2 æg
  • 50 g smeltet smør
  • 2-3 æbler - i ultra tynde både

Fremgangsmåde

  • Pisk yoghurt, mælk og æg sammen.
  • Bland mel, sukker, bagepulver, salt, krydderi og citronskal sammen i en anden skål.
  • Sigt det i den våde blandingen og pisk det hele godt sammen til en jævn dej uden klumper.
  • Rør det smeltede smør i dejen og vend æblebådene i.
  • Varm en pande op med smør eller olie.
  • Kom 3-4 spsk dej til hver pandekage på panden. Bag ca. 2 minutter på hver side ved jævn varme.
  • Tag dem af og hold pandekagerne lune i ovnen.
  • Server
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen