Steak Sandwich med løgmarmelade

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 4 skiver grydebrød eller surdejsbrød
  • Rester af en oksesteg
  • 8 skiver bacon
  • 4 spsk sennep - her dijonsennep/grov sennep
  • 8 spsk løgmarmelade
  • En håndfuld salat - her feldsalat
  • Evt. cornichons

Fremgangsmåde

  • Skær stegen i 0,5 mm skiver.
  • Steg dem hurtigt på en tør, varm pande for at få stegeskorpe. Krydr med salt og peber.
  • Det her step behøver du ikke, du kan sagtens blot bruge tynde skiver af stegen, som den er.
  • Steg baconen sprød.
  • Lun brødene. Del dem i halve.
  • Smør alle skiverne med sennep.
  • Fordel salat, bacon, steakskiver og løgmarmelade på brødskiverne.
  • Spis straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen