Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Salat med perlespelt, bagte tomater og feta
Ingredienser
Salat
2
dl
perlespelt
3
dl
rucola
2
dl
kikærter
-
1 dåse
1
dl
fetaost
4
spsk
parmesanost
-
revet
Bagte tomater
500
g
cocktailtomater eller blommetomater
2
spsk
olivenolie
1
tsk
sukker
Salt/peber
Dressing
4
spsk
olivenolie
2
spsk
citronsaft
1
tsk
chiliflager
1
tsk
honning
Salt/peber
Fremgangsmåde
Salat
Kog perlespelt efter anvisning på pakken.
Lad dem afkøle.
Bagte tomater
Kom tomaterne i et fad eller på en bageplade med bagepapir.
Vend dem med olivenolie, sukker, salt og peber.
Bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tag dem ud og lad dem afkøle 5 minutter.
Dressing
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
Salat
Bland perlespelt med tomater (inkl. overskydende saft) og kikærter. Tilsæt dressingen og vend rundt.
Kom rucola, feta og parmesan i salaten og vend det med. Smag til.
Server straks.
Noter
Salaten kan spises både lun og kold.
Perlebyg kan udskiftes med perlebyg, hvedekerner, ris.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen