Go Back
+ servings

Cheesecake brownie med brombær

Tilb. tid35 minutter
Samlet tid35 minutter
Antal: 1 kage

Ingredienser

Brownie

  • 150 g. smør
  • 175 g.  sukker
  • 150 g. mørk chokolade
  • 3 æg
  • ¼ tsk. salt
  • 75 g. hvedemel
  • 50 g. valnøddekerner

Cheesecake

  • 200 g. flødeost - ikke light
  • 1 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 50 g. sukker

Brombærpuré

  • 175 g. brombær
  • 1 spsk. sukker

Fremgangsmåde

Brownie

  • Hak chokoladen groft, og smelt det sammen med sukker og smør i en gryde ved svag varme.
  • Tag gryden af varmen og pisk æggene i. Pisk godt imellem hvert æg.
  • Bland mel, salt og valnøddekerner, og vend det i dejen.
  • Kom dejen i en form (ca. 20 x 30 cm.) beklædt med bagepapir.

Cheesecake

  • Pisk flødeost med æg, vaniljesukker og sukker til en cremet blanding.
  • Fordel blandingen over browniedejen i et jævnt lag.

Brombærpuré

  • Skyl brombærrene og kom dem i en gryde sammen med sukkeret.
  • Kog det i ca. 5 min. og mos det godt med grydeskeen.
  • Fordel det med en ske ovenpå kagen og lav mønster med spidsen af en kniv. Undgå at komme ned i browniedejen.
  • Bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min. ved 175 grader.
  • Lad din cheesecake brownie med brombær køle af, inden du skærer den ud i firkanter.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen