Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Cheesecake brownie med brombær
Tilb. tid
35
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Antal:
1
kage
Ingredienser
Brownie
150
g.
smør
175
g.
sukker
150
g.
mørk chokolade
3
æg
¼
tsk.
salt
75
g.
hvedemel
50
g.
valnøddekerner
Cheesecake
200
g.
flødeost
-
ikke light
1
æg
1
tsk.
vaniljesukker
50
g.
sukker
Brombærpuré
175
g.
brombær
1
spsk.
sukker
Fremgangsmåde
Brownie
Hak chokoladen groft, og smelt det sammen med sukker og smør i en gryde ved svag varme.
Tag gryden af varmen og pisk æggene i. Pisk godt imellem hvert æg.
Bland mel, salt og valnøddekerner, og vend det i dejen.
Kom dejen i en form (ca. 20 x 30 cm.) beklædt med bagepapir.
Cheesecake
Pisk flødeost med æg, vaniljesukker og sukker til en cremet blanding.
Fordel blandingen over browniedejen i et jævnt lag.
Brombærpuré
Skyl brombærrene og kom dem i en gryde sammen med sukkeret.
Kog det i ca. 5 min. og mos det godt med grydeskeen.
Fordel det med en ske ovenpå kagen og lav mønster med spidsen af en kniv. Undgå at komme ned i browniedejen.
Bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min. ved 175 grader.
Lad din cheesecake brownie med brombær køle af, inden du skærer den ud i firkanter.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen