Smuldr gæren i en skål med vand.
Kom spinaten i en minihakker og blend det fint - eller du kan bruge den, som den er og få boller med grønne pletter.
Tilsæt spinat, skyr, honning, salt, olie, æg, valnødder og hvid hvede og rør det hele godt sammen.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens der røres godt med en ske eller røremaskine. Dejen skal være meget tyk og lidt klistret. Den må ikke blive for tør!!!
Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve ca. 2-3 timer - til dobbeltstørrelse.
(Eller brug 10 g gær og lad dejen koldhæve i køleskabet i 12 timer)
Skrab forsigtig dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen med en brødskraber til passende stykker og kom dem på en bageplade med bagepapir.
Dæk brødene til og lad dem efterhæve 30 minutter.
Bag brødene ved 220 grader i ca. 15 minutter.
Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist.