Chunky Monkey is - is med banan og chokolade

Chunky monkey ice-cream

Forb. tid15 min
Tilb. tid12 t

Ingredienser

  • 35 g sukker
  • 2 pasturiserede æggeblommer
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1,5 pasturiseret æggehvide
  • Korn af 1/2 vaniljestang
  • 2 bananer
  • 50 g ristede valnødder
  • 50 g mørk chokolade
  • 6-8 knuste makroner

Fremgangsmåde

  • Pisk ægm vaniljekorn og sukker sammen til det er hvidt og skummende
  • Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen
  • Skær bananerne i små terne
  • Hak chokolade og valnødder groft
  • Bland bananterne, chokolade, valnødder og knuste makroner i ismassen
  • Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt i.
  • Kom isen i en form og kom den på køl.
  • Efter cirka 5 timer er den halvfrossen, semifredo
  • Efter cirka 12 timer er den gennemfrossen.
  • Tag isen op 1/2 time før den skal spises, så den når at blive lidt blød
  • Server!