Go Back
Pandekage-lagkage med jordbær hindbær og flødeskum

Pandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskum

Forb. tid15 minutter

Ingredienser

  • 7-8 pandekager - kolde (gerne med lidt revet citronskal i)
  • 1 glas jordbær/hindbær-marmelade - alt. rabarber, stikkelsbær m.fl.
  • ½ L piskefløde - pisket til skum
  • 100 g hakket - mørk chokolade
  • 1 bakke friske jordbær
  • Flormelis

Fremgangsmåde

  • Start med en pandekage som smøres med marmelade, flødeskum og drysses med chokolade. Kom evt. lidt friske jordbærskiver på også.
  • Forsæt sådan med resten af lagene og slut af med en pandekage.
  • Drys med flormelis og pynt med friske jordbær.
  • Server straks.

Noter

Fyldet kan varieres: Kagecreme, banan og nutella*
Rabarberkompot, vaniljeis og lys chokolade*
Hakkede, ristede nødder, æblegrød og råcreme*
Stikkelsbær og skyr
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen