Go Back
brownies med popcorn - opskrift

Brownie med popcorn

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 125 g mørk chokolade - 56%
  • 2 æg
  • 130 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 3 spsk god kakao
  • ½ tsk bagepulver
  • 4 dl popcorn

Fremgangsmåde

  • Smelt smør og chokolade ved svag varme.
  • Pisk æg og sukker sammen til en jævn masse. Det skal ikke piskes for luftigt.
  • Bland det smeltede smør/chokolade i.
  • I anden skål blandes hvedemel, bagepulver og kakao.
  • Sigt melblandingen i dejen og vend det sammen.
  • Tilsæt popcorn og vend dem i.
  • Hæld dejen ud i en smurt, lille bradepande.
  • Bag brownien ved 170 grader i ca. 25-30 minutter.
  • Tjek med en tændstik, der skal hænge dej ved. Brownien må IKKE blive gennembagt.
  • Tag brownien ud og lad den afkøle. Kom den gerne i køleskabet, så den kan sætte sig inden servering.
  • Opbevares i luftæt boks i køleskabet.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen