Go Back
Syltede ribs

Syltede ribs

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid5 minutter

Ingredienser

  • 200 g friske ribs - ribbet og skyllede
  • 75 g sukker
  • Saft af ½ citron - ca. 1-2 spsk
  • ¼ tsk atamon

Fremgangsmåde

  • Kom ribs og citronsaft i en lille gryde.
  • Bring det langsomt i kog under låg.
  • Damp bærrerne i 5 minutter og rør forsigtigt undervejs. De skal helst forblive hele.
  • Tag gryden af varmen og rør sukker og atamon i.
  • Når sukkeret er rørt ud hældes de syltede ribs på et skoldet glas, som straks lukkes.

Noter

Smager fantastisk til et oste/pølsebord eller til efterårets varme retter. Prøv det på sommerens is eller som tilbehør til en kage.
Eller som dressing i en salat.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen