Go Back

Mættende salat med marinerede butterbeans, svampe og spidskål

Forb. tid25 minutter

Ingredienser

  • 5 skiver serranoskinke - eller bacon
  • 500 g små champignoner - renset (eller anden yndlings svampe)
  • 1 tsk tørret timian eller 1 kvist frisk timian
  • 1 fed hvidløg med skræl - knust
  • 4 spsk god balsamico
  • ½ fintsnittet spidskålkål - eller anden kålvariant
  • 1 dåse butterbeans - drænet, skyllet (eller anden slags bønner)
  • ½ tsk cayennepeber
  • Salt/peber
  • 1 håndfuld frisk persille

Fremgangsmåde

  • Steg serranoskinken sprød på en pande. Kom det på fedtsugende papir.
  • Kom champignonerne på panden og svits dem i skinkefedtet.
  • Skru ned til jævn varme og lad dem stege møre. ca. 10 minutter.
  • Tilsæt timian, et helt fed hvidløg og balsamico.
  • Lad det hele stege sammen 5 minutter. Tag hvidløgsfedet op.
  • Kom spidskålsstrimlerne og bønner på panden og svits det med 2-3 minutter.
  • Krydr med cayennepeber, salt og peber. Smag til.
  • Server salaten med friskhakket persille og sprød serranoskinke
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen