Go Back
+ servings

Taboulehsalat med cremet dressing

Forb. tid10 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 dl kogte - kolde kerner (hvedekerner, perlebyg, spelt..)
  • 1 håndfuld friskhakket persille
  • ½ agurk - udkernet og i små tern
  • kerner fra 1 granatæble
  • 200 g rosenkålsblade

Dressing

  • ½ tsk tørret estragon
  • ½ tsk tørret basilikum
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 dl yoghurt natural
  • ½ dl æblecidereddike
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Bland alle råvarerne til salaten sammen.
  • Pisk ingredienserne sammen til dressingen.
  • Server salaten med dressing og grillet kylling eller laks
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen