Go Back
chokolade og nødde granola - opskrift på mysli med nødder og chokolade

Nutty Chocolate Granola

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid30 minutter

Ingredienser

  • 150 g grovvalsede havregryn
  • 50 g mandler
  • 50 g hasselnødder
  • 50 g valnødder
  • 50 g pekannødder
  • 2 spsk kakao
  • ¼ tsk salt
  • 2 spsk mørk muscovadosirup
  • 4 spsk neutral olie
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk vand
  • 75 g mørk chokolade - groft hakket

Fremgangsmåde

  • Bland havregryn, nødder, kakao, vaniljesukker og salt sammen.
  • Tilsæt olie, vand og sirup og rør det hele godt sammen.
  • Bred granolaen ud på en bageplade med bagepapir 
  • Bag ved 180 grader i ca. 30 minutter - rør i granolaen hver 10. minut.
  • Tag den ud og rør halvdelen af chokoladen i den varme granola, så den smelter.
  • Lad granolaen køle helt af.
  • Bland resten af chokoladen i og kom granolaen på lufttæt glas.
  • Spis!
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen