Rugbrødsvridere med serranoskinke

Rugbrødsvridere med serranoskinke

Forb. tid10 min
Tilb. tid14 min
Samlet tid24 min

Ingredienser

  • 1 pose Amo rugbrødsblanding eller hjemmelavet rugrbrødsdej
  • 2 tsk rosmarin - valgfrit
  • 12 stykker god serranoskinke

Fremgangsmåde

  • Følg anvisningen på posen eller i opskriften. Tilsæt rosmarin til dejen.
  • Når brødet er hævet deles det i 12 store stykke.
  • Skær serranoskinke-skiverne igennem på langs, men ikke helt - skiverne skal "foldes" ud til dobbelt størrelse.
  • Rul dejstykkerne til pølser, der er lidt kortere end skinkeskiven.
  • Læg en dejpølse og en skinkeskive sammen og "vrid" dem sammen.
  • Læg vriderene på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem ved 225 grader i ca. 10-14 minutter.
  • Tag ud og afkøl på en bagerist.

Noter

Der kan laves 24 mindre vridere.