Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet Frozen yoghurt
Forb. tid
3
minutter
min
Ingredienser
200
g
friske hindbær
-
eller anden frugt, bær
50
g
flormelis
Korn af ½ vaniljestang
2
spsk
citronsaft
5
dl
græsk yoghurt
-
her 10%
Fremgangsmåde
Kom alle ingredinserne i en blender.
Blend til en ensartet masse.
Smag til.
Kom i en beholder eller små forme.
Pynt evt. med frysetørret hindbær.
Smid i fryseren.
Tag op 15-25 minutter før servering.
Spis.
Noter
Bruger du frosne hindbær eller bryder dig ikke om hindbærkerner, så giv dem et opkog. Hæld dem gennem en sigte til en pure, for at fjerne kernerne. Køl hindbærpuren lidt af inden brug.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen