Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Rødbede marmelade/kompot med peberrod
Tilb. tid
10
minutter
min
Ingredienser
200
g
rødbede
-
groftrevet
1
citron
-
saft+skal
2-4
tsk
peberrod
-
friskrevet
½
dl
vand
100
g
syltesukker
Fremgangsmåde
Kom rødbede, citron og vand i en gryde.
Varm det op ved jævn varme og lad det simre 5-8 minutter under låg.
Tilsæt syltesukker og peberrod og kog det hele op.
Lad det koge godt igennem et par minutter.
Skum marmeladen for urenheder
Hæld marmeladen på rene glas (skyllet i atamon/vodka).
Lad det køle af inden glassene kommes på køl.
Noter
Peberrod kan erstattes af fennikelfrø/knuste enebær eller udelades
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen