Espresso Brownie
 
FORBEREDELSE
TILBEREDNING
I ALT
 
INGREDIENSER
  • 150 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 100 g mørk chokolade
  • 2 æg
  • 80 g mel
  • 2 spsk kakao
  • 1 tsk kanel
  • 2 breve espressokaffe
  • 100 g hasselnødder
FREMGANGSMÅDE
  1. Pisk smør og sukker sammen.
  2. Smelt chokoladen og pisk den i.
  3. Pisk æggene i et af gangen – pisk godt mellem hvert.
  4. I en anden skål blandes mel, kakao, kanel og espressopulver sammen.
  5. Kom den tørre blandingen i dejen og pisk det hele godt sammen.
  6. Kom halvdelen af hasselnødderne i dejen. Fordel dejen i en lille bradepande med bagepapir.
  7. Hak resten af hasselnødderne groft og drys dem på toppen af brownien.
  8. Bag kagen ved 180 grader i ca. 25-30 minutter. Tjek med en tændstik, den skal ikke være gennembagt.
  9. Tag kagen ud og lad den afkøle helt, gerne i køleskabet til næste dag.
  10. Del brownie i små firkanter og server!
INFO
ANTAL: 20
Recipe by Louiogbearnaisen at https://www.louiogbearnaisen.dk/2013/02/espresso-brownie.html