Grov tærtedej
 
FORBEREDELSE
TILBEREDNING
I ALT
 
INGREDIENSER
  • 1 dl A38 eller andet syrnet mælkeprodukt med max. 1,5 % fedt
  • 2 spsk olie
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • 1,5 dl hvedemel
  • ½ tsk salt
FREMGANGSMÅDE
  1. Alle ingredienserne til dejen æltes sammen, dejen skal være blød.
  2. Den pakkes ind i film og hviler 30 minutter i køleskabet. Vigtigt – da det er afgørende for den færdigebagte konsistens.
  3. Dejen rulles tyndt ud eller trykkes ud i en smurt tærteform.
  4. Prikkes med en gaffel og forbages i 10 min midt i ovnen ved 200 grader.
  5. Det valgte fyld kommes på og tærten bages færdig i ca. 30 min.
  6. Serveres med salat.
INFO
ANTAL: 22 cm form
Recipe by Louiogbearnaisen at https://www.louiogbearnaisen.dk/2010/01/12909.html