• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Chokoladekage

Den ultimative chokoladekage, som er nem at bage, luftig og snilt holder sig svampet i flere dage. Nap opskriften herunder:

Gå til opskrift Udskriv

 

Chokoladekage - opskrift på den bedste chokoladekage med glasur

Har du prøvet det her?

Hevet den der liter kærne’ med hjem til en kage. Lad os da bare sige en laber chokoladekage.

Brugt 2 deciliter.

Max.

Og.. 14 dage efter står kartonen stadig i køleskabslågen stirrende på dig.

For helt ærligt; hvad skal du lige bruge resten til?

Har du været der, så er du ikke den eneste – jeg vifter i hvert fald ivrigt med labben.

Derfor har der været fuld fart på i testkøkkenet. Test på en chokoladekage UDEN en halv liter muggen kærnemælk og dårlig madspildsamvittighed efterfølgende.

5 test-kager og utallige “tjooo’er” inden, der var et “haps” på den endelige sammensætning.

For den der kærnemælk kan noget for at undgå en “Hrøøøh”- tør chokoladekage.

Vi har vist alle været der.

Med kagerne, som har krævet liiige en ekstra slurk kaffe. Eller tår af vanddunken i skoletiden.

Chokoladekage - opskrift på den bedste chokoladekage med glasur

Det slutter nu, for:

Svampet chokoladekage

Tjek.

Luftig chokoladekage.

Tjek.

Smagfuld chokoladekage.

Tjek.

Det er ellers også lige at klappe dig selv heftigt på skulderen, Louise?

Yup! Hovedet på blokken, jeg garanterer dig, den her chokoladekage sparker liv i dine søde tænder og får dig til at glemme ethvert halvlunket chokoladekage-minde. 

Den er fedtet, saftig og noget så farlig at have stående på køkkenbordet.

Især fordi du 100 procent bliver afsløret.

Det er noget så svært at kamuflere chokoladekage i tænderne.

Så tag hellere et par ekstra stykker nu du er i gang ;-)

Chokoladekage - opskrift på den bedste chokoladekage med glasur

Chokoladekage 101

  • Kan jeg bruge kærnemælk? Ja, men du får ikke lige så svampet en chokoladekage, som med cremefraiche – kagen vil få en mere fast konsistens.
  • Kan udskifte cremefraiche med mælk? Nope.
  • Kan olie udskiftes med smør? Niks, ikke i den her opskrift.
  • Vil det være lækkert med hakket chokolade i dejen? Kæmpe ja! Prøv med 100 g hakket, mørk chokolade.
  • Kan jeg erstatte alt vandet med kaffe? Yes – det giver en super lækker kage. Eller lav den mere børnevenlig og brug halv vand, halv kaffe.
  • Hvor længe holder den sig svampet? 3 dage på køkkenbordet.. hvis du kan lade den stå så længe!
  • Har du den virkelig til bare at stå på køkkenbordet? Jep, dækket til i en bradepande med låg eller med sølvpapir, holder den sig fint.
  • Den kan fryses? Sagtens, men undlad glasur.

 

Chokoladekage i springform

Jeps, du kan sagtens kaste bradepande ud til højre og bage din chokoladekage i en springform.

Der er ret meget kage her, så vælg en springform på 24-26 cm eller del dejen og bag i to 20 cm springforme. Bagetiden vil variere alt efter størrelse på din springform, så hold øje med kagen.

Og hey, skal det være ekstra lækkert, så lav en hindbærmousse eller chokolademousse, smør på den ene chokoladekagebund og læg den anden bund ovenpå. Top med ekstra mousse eller glasur og lagkagen kan godt vende snuden hjemad – det er ren kræs, det her.

 

 Vælg din topping eller glasur

  • Glasur: Hvid, kakao (som her) eller spice din glasur på med kaffe eller appelsinsaft – det er et genialt match til kagen.
  • Chokoladeganache: Find min bedste opskrift på en omgang chokoladeganache her, som vil du perfekt på toppen her også.
  • Smørcreme: Det skal være ekstra godt – hiv den tunge smørcreme frem og lav måske en chokolade-udgave af den.
  • Flødeostcreme: En flødeostcreme er slet heller ikke dumt, som et frisk pust på chokoladekagen. Hiv citronen ud af den her opskrift på flødeostcreme og top kagen med den.
  • Kokos: Drømmekage og familiekage har fat i noget med den kokostop.

 

Chokoladekage

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid25 minutter
Antal: 20 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • Lille bradepande (20 x 30 cm)

Ingredienser

Chokoladekage

  • 2 æg
  • 1,25 dl rapsolie
  • 175 g cremefraiche 18%
  • 1 dl mælk
  • 225 g hvedemel
  • 350 g sukker
  • 60 g kakaopulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1,25 dl varmt vand, eller varm kaffe

Glasur

  • 200 g flormelis
  • 15 g kakao
  • 1/2 dl meget varmt vand

Sådan gør du

Chokoladekage

  • Kom æg, olie, cremefraiche og mælk i en skål.
  • Pisk det hele godt sammen - du kan sagtens blot bruge et piskeris.
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en anden skål.
  • Sigt de tørre ingredienser i og pisk dejen sammen med en håndmixer eller piskeris. Den skal ikke piskes, bare lige samles - ca. 10 sekunder.
  • Tilsæt varmt vand og pisk det i. Dejen skal være meget flydende.
  • Fordel dejen i en lille bradepande (20x30 cm) med bagepapir.
  • Bag chokoladekagen ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 25 minutter. Tjek med en tandstik - kagen må ikke få for meget.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle i formen.

Glasur

  • Bland flormelis og kakaopulver sammen.
  • Tilsæt varmt vand lidt af gangen til du har en tyk glasur.
  • Fordel glasuren på chokoladekagen.

Noter

  • Chokoladekagen holder sig svampet og lækker i mindst 3 dage ved opbevaring på køkkenbordet. 
  • Chokoladekagen kan fryses (frys helst uden glasur).
  • Cremefraiche kan udskiftes med kærnemælk, men kagen vil så blive mere fast. 
 
 
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app
Previous Post: « Tomatsuppe
Next Post: Pæretærte »

Reader Interactions

Comments

  1. Sabrina

    Smager kagen bedst på dagen den er lavet eller dagen efter?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sabrina,

      Den er mindst lige så god dagen efter…hvis du da formår, at holde fingrene fra den sålænge 😜😅

  2. Anja

    Kanon god opskrift, kom dog kun 200 g sukker og tilføjede 100 g mørkt chokolade der var hakket, den blev vild god.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anja,

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften 👍

      Ang. mængden af sukker, så kan man sagtens skrue ned for den, da det helt kommer an på, hvor sød man gerne vil have, at kagen bliver.

      Lyder lækkert med hakket mørkt chokolade – tak for tippet 😋

  3. Maryam

    Hej Louise
    Min kage var luftig, men blev noget flad efter jeg tog den ud af ovnen. Hvad kan det skyldes?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maryam,

      Det kan skyldes en del ting, men ofte så handler det om, at kagen lige skulle have været bagt en anelse mere. Det kan dog også skyldes ovntemperaturen – der er ret stort forskel på, hvordan ovne bager, så måske skal den lige 10% op i temperatur næste gang.

      Ellers kan det være, at du er kommet til at mixe dejen for meget sammen, eller at hævemidlet har været for gammelt. Så ja, hvad det præcis, er kan jeg desværre ikke lige sige.

      Håber den smagte godt trods alt :-)

  4. Peter

    Har du en ca. bagetid på en 26cm springform?
    Min kage er meget flydende efter de første 25 min.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Peter,

      Jeg vil nok give den 40 minutter :-)

  5. Helle H.

    Jeg har ledt efter en god chokoladekage og nu har jeg endelig fundet den hos dig. Nem at bage og har masser af smag og fugtighed. Den mangler slet ikke smør, som en anden har skrevet, for det vil bare gøre den tør. Tak for skøn blog og min nye ynglingsopskrift.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hvor er det dejligt at høre Helle – så skønt at du kan bruge opskrifterne, og at du nu har fundet “din” opskrift på den perfekte chokoladekage 😀

      Rigtig god weekend!

  6. Susanne

    Hej Louise

    Tusinde tak for en god blog og mange gode opskrifter.
    Jeg bagte den her chokoladekage i weekenden og den er FANTASTISK Den bedste chokoladekage, som jeg nogensinde har fået og hele familien var enige. Så tak for den opskrift 😃

    Hilsen Susanne

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Tusinde tak for din kommentar Susanne – så dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne på bloggen, og at chokoladekagen faldt i alles smag 😀👍

      Rigtig god weekend!

  7. Bodil

    Jeg har prøvet at bage kagen, og den smagte rigtig godt. Jeg nød, at den var så hurtig at bikse sammen. Men jeg synes, den mangler lige det sidste pift, som kunne være en smag af smør i stedet for olie. Kan man følge opskriften og bare bruge smør i stedet….og I så fald hvor meget?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Bodil,

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften.

      Du kan desværre ikke bruge smør i den her opskrift – der skal en anden fremgangsmåde til i så fald 🙂

      Hav en fortsat skøn dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework