• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Chokoladekage

Den ultimative chokoladekage, som er nem at bage, luftig og snilt holder sig svampet i flere dage. Nap opskriften herunder:

Gå til opskrift Udskriv

 

Chokoladekage - opskrift på den bedste chokoladekage med glasur

Har du prøvet det her?

Hevet den der liter kærne’ med hjem til en kage. Lad os da bare sige en laber chokoladekage.

Brugt 2 deciliter.

Max.

Og.. 14 dage efter står kartonen stadig i køleskabslågen stirrende på dig.

For helt ærligt; hvad skal du lige bruge resten til?

Har du været der, så er du ikke den eneste – jeg vifter i hvert fald ivrigt med labben.

Derfor har der været fuld fart på i testkøkkenet. Test på en chokoladekage UDEN en halv liter muggen kærnemælk og dårlig madspildsamvittighed efterfølgende.

5 test-kager og utallige “tjooo’er” inden, der var et “haps” på den endelige sammensætning.

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang

For den der kærnemælk kan noget for at undgå en “Hrøøøh”- tør chokoladekage.

Vi har vist alle været der.

Med kagerne, som har krævet liiige en ekstra slurk kaffe. Eller tår af vanddunken i skoletiden.

Chokoladekage - opskrift på den bedste chokoladekage med glasur

Det slutter nu, for:

Svampet chokoladekage

Tjek.

Luftig chokoladekage.

Tjek.

Smagfuld chokoladekage.

Tjek.

Det er ellers også lige at klappe dig selv heftigt på skulderen, Louise?

Yup! Hovedet på blokken, jeg garanterer dig, den her chokoladekage sparker liv i dine søde tænder og får dig til at glemme ethvert halvlunket chokoladekage-minde. 

Den er fedtet, saftig og noget så farlig at have stående på køkkenbordet.

Især fordi du 100 procent bliver afsløret.

Det er noget så svært at kamuflere chokoladekage i tænderne.

Så tag hellere et par ekstra stykker nu du er i gang ;-)

Chokoladekage - opskrift på den bedste chokoladekage med glasur

Chokoladekage 101

  • Kan jeg bruge kærnemælk? Ja, men du får ikke lige så svampet en chokoladekage, som med cremefraiche – kagen vil få en mere fast konsistens.
  • Kan udskifte cremefraiche med mælk? Nope.
  • Kan olie udskiftes med smør? Niks, ikke i den her opskrift.
  • Vil det være lækkert med hakket chokolade i dejen? Kæmpe ja! Prøv med 100 g hakket, mørk chokolade.
  • Kan jeg erstatte alt vandet med kaffe? Yes – det giver en super lækker kage. Eller lav den mere børnevenlig og brug halv vand, halv kaffe.
  • Hvor længe holder den sig svampet? 3 dage på køkkenbordet.. hvis du kan lade den stå så længe!
  • Har du den virkelig til bare at stå på køkkenbordet? Jep, dækket til i en bradepande med låg eller med sølvpapir, holder den sig fint.
  • Den kan fryses? Sagtens, men undlad glasur.

 

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang

Chokoladekage i springform

Jeps, du kan sagtens kaste bradepande ud til højre og bage din chokoladekage i en springform.

Der er ret meget kage her, så vælg en springform på 24-26 cm eller del dejen og bag i to 20 cm springforme. Bagetiden vil variere alt efter størrelse på din springform, så hold øje med kagen.

Og hey, skal det være ekstra lækkert, så lav en hindbærmousse eller chokolademousse, smør på den ene chokoladekagebund og læg den anden bund ovenpå. Top med ekstra mousse eller glasur og lagkagen kan godt vende snuden hjemad – det er ren kræs, det her.

 

 Vælg din topping eller glasur

  • Glasur: Hvid, kakao (som her) eller spice din glasur på med kaffe eller appelsinsaft – det er et genialt match til kagen.
  • Chokoladeganache: Find min bedste opskrift på en omgang chokoladeganache her, som vil du perfekt på toppen her også.
  • Smørcreme: Det skal være ekstra godt – hiv den tunge smørcreme frem og lav måske en chokolade-udgave af den.
  • Flødeostcreme: En flødeostcreme er slet heller ikke dumt, som et frisk pust på chokoladekagen. Hiv citronen ud af den her opskrift på flødeostcreme og top kagen med den.
  • Kokos: Drømmekage og familiekage har fat i noget med den kokostop.

 

Chokoladekage

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid25 minutter
Antal: 20 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • Lille bradepande (20 x 30 cm)

Ingredienser

Chokoladekage

  • 2 æg
  • 1,25 dl rapsolie
  • 175 g cremefraiche 18%
  • 1 dl mælk
  • 225 g hvedemel
  • 350 g sukker
  • 60 g kakaopulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1,25 dl varmt vand, eller varm kaffe

Glasur

  • 200 g flormelis
  • 15 g kakao
  • 1/2 dl meget varmt vand
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Chokoladekage

  • Kom æg, olie, cremefraiche og mælk i en skål.
  • Pisk det hele godt sammen - du kan sagtens blot bruge et piskeris.
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en anden skål.
  • Sigt de tørre ingredienser i og pisk dejen sammen med en håndmixer eller piskeris. Den skal ikke piskes, bare lige samles - ca. 10 sekunder.
  • Tilsæt varmt vand og pisk det i. Dejen skal være meget flydende.
  • Fordel dejen i en lille bradepande (20x30 cm) med bagepapir.
  • Bag chokoladekagen ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 25 minutter. Tjek med en tandstik - kagen må ikke få for meget.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle i formen.

Glasur

  • Bland flormelis og kakaopulver sammen.
  • Tilsæt varmt vand lidt af gangen til du har en tyk glasur.
  • Fordel glasuren på chokoladekagen.

Noter

  • Chokoladekagen holder sig svampet og lækker i mindst 3 dage ved opbevaring på køkkenbordet. 
  • Chokoladekagen kan fryses (frys helst uden glasur).
  • Cremefraiche kan udskiftes med kærnemælk, men kagen vil så blive mere fast. 
 
 
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
Previous Post: « Tomatsuppe
Next Post: Pæretærte »

Reader Interactions

Comments

  1. Tina

    Tak for en super god opskrift på en luftig og svampet chokoladekage! Jeg skal lave den til min søns navngivningsfest i dobbelt størrelse og med blå glasur og hans navn skrevet på :-) Tror du den skal have samme bagetid i en hel bradepandestørrelse? Jeg har nået at eksperimentere lidt med opskriften og vil bare give dette tip videre, da jeg synes vores rapsolie smagte for meget igennem: den er også virkelig lækker med kokosolie!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Tina

      Velbekom og hvor er det dejligt, at høre du kunne bruge opskriften :)
      Jeg tænker, det skal have lidt længere i den store bradepande, men jeg har ikke testet det, så hold øje.
      Tak – super godt tip med kokosolie.

      Hav en rigtig dejlig navngivningsfest :)

      Mange hilsner
      Louise

  2. Tania

    Det er blevet min super “Go Too” chokoladekage i den faste opskrift bog. Føj hvor var den lækker. Jeg reducerede lidt sukker og puttede 2 bananer i, den blev så god, at kollegerne siger den skal med ofte og helst hver gang jeg bager.

    Min måtte også have 15 min mere i ovnen, men lavede dem i springform og en bradepande. Begge blev super gode. Bager den til den ikke skvulper i midten når jeg ryster panden =P

    Svar
    • Louiogearnaisen

      Hej Tania,

      Åh, hvor det er dejligt at høre 🙏😀

      Lyder lækkert med banan i – det tænker jeg kun den bliver bedre af! Og ja, ovne er forskellige, så bagetiden kan variere lidt.

      Hav en dejlig dag!

  3. Cecilie

    Den blev virkelig god. Den perfekte kage når man ikke vil have den helt tunge chokoladekage. Børnene elskede den. Gangede op med 1,5 til en større form. Erstattede olie med smeltet smør. Det var ikke noget problem.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Fantastisk – dejligt at høre, at den var et hit 👍😀

  4. Tina Hansen

    Hej 😊

    Hvis jeg nu skal bage den i en 30×40 form, hvor meget skal jeg mon ændre i mængderne? Eller behøver jeg overhovedet det? Jeg tænkte at lave den til en tal kage, men en 20×30 er for lille til tallet 😅

    Mvh Tina

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tina,

      Jeg vil nok gange den en halv gang op – prøv det ad og se, om det ikke passer med formen.

      God bagelyst!

  5. Marta

    Hej Louise, har du prøvet at erstatte sukkeret med bananer eller dadler? Og hvis ja, med hvilket resultat?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Marta,

      Nej, det har jeg ikke, så der må jeg desværre blive dig svar skyldig. Men prøv det ad og lad os høre om resultatet!

      God weekend!

  6. Maria Lauridsen

    Hej Louise
    Tror du man kan lave den i muffinsforme også? Overvejer at lave den som ‘dele’ ud kage i børnehaven.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maria,

      Det kan du sagtens, men jeg vil anbefale dig en af de her to opskrifter til chokolademuffins, hvor opskriften er testet til det 🙂

      https://www.louiogbearnaisen.dk/2019/02/chokolademuffins.html
      https://www.louiogbearnaisen.dk/2019/01/chokolade-cupcakes.html

      God bagelyst!

  7. Birgitte

    Hej. Min chokoladekage faldt sammen i midten. Når du siger almindelig ovn, er det så ikke varmluft? Jeg brugte alm over- og undervarme. Min ovn er ny – kun 1 måned gammel. Når heg prikker ned i kagen er dejen, som sidder på kniven helt våd😕. Kunne det tænkes at kagen skal have nete en 25 minutter?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Birgitte,

      Øv da – så træls når resultatet ikke bliver som forventet 😔

      Alm. ovn er IKKE varmluft – det er, som du skriver, over- og undervarme funktionen, du skal bruge.

      Jeg tænker, at kagen skulle have haft lidt ekstra tid i ovnen – ovne bager nemlig meget forskelligt, så det kan være det, der har haft betydning for, at kagen faldt sammen.

      Håber det går bedre næste gang du bager kagen.

      God weekend!

  8. Anne

    Jeg har bagt kagen 2 gange. Første gang blev den super lækker, dog havde jeg fået den alt for saltet, trods jeg fulgte opskriften. Men jeg brugte groft salt, måske derfor.
    Da jeg bagte den anden gang, var den desværre faldet helt sammen og var klæg selvom jeg havde givet den 10 min længere end der står i opskriften.
    Så jeg må altså forsøge igen, for den er jo super lækkert!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anne,

      Øv, at det ikke lykkedes anden gang – det er så træls, når resultatet ikke bliver som håbet 😔

      Håber den bliver bedre næste gang og dejligt at høre, at du kan bruge opskriften!

  9. merete

    Nøj, det er en farlig kage! Har næsten spist den hele selv, så lækker er den! Jeg måtte give min kage næsten 20 min. ekstra, på 180gr, men så blev den også supergod. Tror jeg vil røve at lave den på varmluft næste gang for at se om den bliver hurtigere færdig… men TAK for årets bedste kageopskrift!! Som du siger; BÅDE let og svampet – og med masser af chokoladesmag.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Merete,

      Tusinde tak for din kommentar – dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften!

      Kender godt til det der med, at inden man får set sig om, så er kagen væk 🙈

      Hav en fantastisk dag!

  10. Sabrina

    Smager kagen bedst på dagen den er lavet eller dagen efter?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sabrina,

      Den er mindst lige så god dagen efter…hvis du da formår, at holde fingrene fra den sålænge 😜😅

  11. Anja

    Kanon god opskrift, kom dog kun 200 g sukker og tilføjede 100 g mørkt chokolade der var hakket, den blev vild god.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anja,

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften 👍

      Ang. mængden af sukker, så kan man sagtens skrue ned for den, da det helt kommer an på, hvor sød man gerne vil have, at kagen bliver.

      Lyder lækkert med hakket mørkt chokolade – tak for tippet 😋

  12. Maryam

    Hej Louise
    Min kage var luftig, men blev noget flad efter jeg tog den ud af ovnen. Hvad kan det skyldes?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maryam,

      Det kan skyldes en del ting, men ofte så handler det om, at kagen lige skulle have været bagt en anelse mere. Det kan dog også skyldes ovntemperaturen – der er ret stort forskel på, hvordan ovne bager, så måske skal den lige 10% op i temperatur næste gang.

      Ellers kan det være, at du er kommet til at mixe dejen for meget sammen, eller at hævemidlet har været for gammelt. Så ja, hvad det præcis, er kan jeg desværre ikke lige sige.

      Håber den smagte godt trods alt :-)

  13. Peter

    Har du en ca. bagetid på en 26cm springform?
    Min kage er meget flydende efter de første 25 min.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Peter,

      Jeg vil nok give den 40 minutter :-)

  14. Helle H.

    Jeg har ledt efter en god chokoladekage og nu har jeg endelig fundet den hos dig. Nem at bage og har masser af smag og fugtighed. Den mangler slet ikke smør, som en anden har skrevet, for det vil bare gøre den tør. Tak for skøn blog og min nye ynglingsopskrift.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hvor er det dejligt at høre Helle – så skønt at du kan bruge opskrifterne, og at du nu har fundet “din” opskrift på den perfekte chokoladekage 😀

      Rigtig god weekend!

  15. Susanne

    Hej Louise

    Tusinde tak for en god blog og mange gode opskrifter.
    Jeg bagte den her chokoladekage i weekenden og den er FANTASTISK Den bedste chokoladekage, som jeg nogensinde har fået og hele familien var enige. Så tak for den opskrift 😃

    Hilsen Susanne

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Tusinde tak for din kommentar Susanne – så dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne på bloggen, og at chokoladekagen faldt i alles smag 😀👍

      Rigtig god weekend!

  16. Bodil

    Jeg har prøvet at bage kagen, og den smagte rigtig godt. Jeg nød, at den var så hurtig at bikse sammen. Men jeg synes, den mangler lige det sidste pift, som kunne være en smag af smør i stedet for olie. Kan man følge opskriften og bare bruge smør i stedet….og I så fald hvor meget?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Bodil,

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften.

      Du kan desværre ikke bruge smør i den her opskrift – der skal en anden fremgangsmåde til i så fald 🙂

      Hav en fortsat skøn dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework