• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Hjemmelavet iste

iste med fersken - iste med ferskensmag

Gå til opskrift Udskriv

 

Ikke 5.

Eller 10.

Men.

30 år skulle det tage.

Altså før, jeg skyllede min allerførste iste ned.

Yup, den er god nok. Sidste år var første sip.

Af en klassisk marokansk mynte iste. Med et skvis gin, lad os bare være ærlige her. Det er jo vigtigt at starte godt ud med nye sager ;)

Sådan en lummer sommerdag, hvor de kridhvide ankler blev luftet, der gik den iste rent ind.

30 år for sent..

Men hey, vejrudsigten siger 26 grader i morgen. Eller det gjorde den i starten af ugen. Vi er vist mere nede omkring de 20 pt.

Nuvel, det er også rigeligt til at krudte op for iste i litervis.

Give baghjul til iskaffen.

Det kunne være med en sag med fersken. Med Earl Grey. Eller den pæne med hibiscus.

Der er frit valg på alle hylder. Både på smage, bryggemetoder og om du spæder op med gin.

Du ringer bare, hvis det er der du er :)

Hjemmelavet iste med earl grey og citron - iste med grøn te

 

Den bedste te til iste

Løs eller te i pose: 

Gå efter en løs te – altså den der bøvlede te, hvor du selv skal skovle den op i et filter eller yrk..te-tang.

Jojo, du kan i en snæver vending sagtens bruge en te i pose, men du får bare en bedre og mere kraftig smag med den løse te.

 

Te-type:

Hvad med varianten? Sort, grøn, hvid, rød, urte, oolong…te?

Well, en grøn eller hvid te er mindst krads, så er du ikke den vilde te-drikker, så gå efter de mere milde. Er du til opblanding med mælk, så nap en oolong, som er mere cremet og sød.  Og er du bare generelt pjattet med te, så vælger du bare præcis din favorit. Alle teer kan bruges.

Te-smag:

Te med frugtsmag er en stensikker vinder til iste. Ligeledes er de friske med citron eller mynte. Er det som erstatning for en kaffe, så er ham der Earl Grey perfekt.

 

Hvordan laver man iste?

Lad os bare være ærlige her; det er nemt.

Sådan hånd-mod-pande nemt!

Te og vand, så er du kørende. Herefter kan du frit spiffe op med sukker, honing, citron, sirup med smage, frugt eller friske krydderurter, som mynte.

Men inden du stryger ud i køkkenet, så lad os lige suse over de to metoder, som du kan klare sagen på.

Varmbrygget og koldbrygget iste. 

Uanset hvilken du napper, så skal du som tommelfingerregel bruge dobbelt så meget te, som du plejer. En omgang hjemmelavet iste kræver teen er en del stærkere.

Det varierer efter tetype, men en god start er: 8 tsk te til 1 liter vand. 

 

iste med hibiscus - opskrift på iste med frugt

 

Sådan laver du koldbrygget iste

Metoden, du bruger, når du ikke “huhej” skal bruge isteen.

Trækketiden er 10-12 timer i køleskabet og den er god til den milde te (fx. grøn og hvid).

  • Kom løs te i en flaske, kande eller patentglas.
  • Kom koldt vand på.
  • Smid den i køleskabet og lad den trække.
  • Si den løse te fra – vil du være helt sikker på at undgå terester, så afslut med at hælde gennem et kaffe- eller stort tefilter.
  • Drik løs.
  • Skal den være lidt sødere, så brug akaciehonning eller sirup.
  • Holder sig fint 3 dage i køleskabet.

Tip: Du kan også komme teen i et tefilter og herefter i vandet, men et tefilter kan afgive lidt smag.

 

Sådan laver du varmbrygget iste

Metoden, du bruger, når du planlægger at smide dig i hængekøjen om få øjeblikke.

Trækketiden er 5-8 minutter afhængig af teen.

  • Kom løs te i en kande eller glas, som kan holde til kogende vand.
  • Kog vand til 95 grader, hvis det er sort te og 85 grader til grøn te.
  • Hæld vandet over den løse te.
  • Skal du have din iste sødere, så tilsæt sukker her, så det kan opløses i det varme vand.
  • Si den løse te fra – vil du være helt sikker på at undgå terester, så afslut med at hælde gennem et kaffe- eller stort tefilter.
  • Fyld glas eller en kande helt op med isterninger.
  • Hæld teen over og drik løs.
  • Isteen holder dig fint 3 dage i køleskabet.

Tip: Du kan også komme teen i et tefilter under brygning, som du plejer.

 

iste med fersken - iste med ferskensmag

Iste med fersken, citron og mynte

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid5 minutter
Trækketid10 timer
Samlet tid10 timer 15 minutter
Antal: 1 liter

Ingredienser

Koldbrygget iste

  • 8 tsk løs grøn te med citron/ingefær
  • 1 liter koldt vand

Ferskenfyld

  • 3 ferskner
  • 1/2 citron
  • 1-3 spsk akaciehonning

Servering

  • Isterninger
  • Ferskenskiver
  • Citronskiver
  • Frisk mynte

Sådan gør du

Koldbrygget iste

  • Kom løs te i en flaske, kande eller patentglas.
  • Kom koldt vand på og kom i køleskabet i min. 10 timer.
  • Si den løse te fra - vil du være helt sikker på at undgå terester, så afslut med at hælde gennem et kaffe- eller stort tefilter.

Ferskenfyld

  • Skær ferskenerne i mindre stykker.
  • Kom dem i en blender med citronsaft og akaciehonning.
  • Blend det hele sammen og smag til.
  • Kom puren gennem sigte (eller brug den, som den er, hvis du godt kan lide lidt "bid".)
  • Bland ferskenpure med isteen.

Servering

  • Server i glas med isterninger, citronskive, et par ferskenskiver og frisk mynte.

Noter

Holder sig 3 dage i køleskabet. 
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

 

Iste med Earl Grey og citron

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid7 minutter
Antal: 1 liter

Ingredienser

  • 8 tsk Earl Grey, her grøn te
  • 1 liter vand
  • Evt. 1-2 spsk sukker
  • 1 citron

Sådan gør du

  • Kom løs Earl Grey te i en kande eller glas, som kan holde til kogende vand.
  • Kog vand til 95 grader, hvis det er sort te og 85 grader til grøn te.
  • Hæld vandet over den løse te. Skal du have din iste sødere, så tilsæt sukker her, så det kan opløses i det varme vand.
  • Lad teen trække 5-8 minutter - den skal være ret stærk.
  • Si den løse te fra - vil du være helt sikker på at undgå terester, så afslut med at hælde gennem et kaffe- eller stort tefilter.
  • Fyld glas eller en kande helt op med isterninger.
  • Hæld teen over og smag til med citronsaft.

Noter

Holder sig 3 dage i køleskabet.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

iste med hibiscus - opskrift på iste med frugt

Iste med hibiscus, lime og mynte

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Trækketid10 timer
Samlet tid10 timer 15 minutter
Antal: 1 liter

Ingredienser

Iste med hibiscus

  • 8 tsk løs te med hibiscussmag, (her en blandet te med hibiscus, blodappelsin og hyben)
  • 1 liter koldt vand

Sirup

  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand

Servering

  • 3 lime
  • Frisk mynte

Sådan gør du

Iste med hibiscus

  • Kom løs te i en flaske, kande eller patentglas.
  • Kom koldt vand på og kom i køleskabet i min. 10 timer.
  • Si den løse te fra - vil du være helt sikker på at undgå terester, så afslut med at hælde gennem et kaffe- eller stort tefilter.

Sirup

  • Kom vand og sukker i en lille gryde.
  • Kog det op og lad det småkoge i 5 minutter under omrøring.
  • Hæld siruppen på rengjort glas og afkøl.

Servering

  • Smag isteen til med sirup og limesaft.
  • Server med limeskiver og frisk mynte.

Noter

Holder sig 3 dage i køleskabet. 
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

iste med hibiscus - opskrift på iste med frugt

 

 

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Billederne er fotograferet med Canon EOS 5D Mark IV på C-stand, fotograferet i raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

Lær mere: 4 pro-strategier til bedre madbilleder

Billede iste med Earl Grey: 

  • Objektiv: Canon EF 100 mm f/2.8 L Macro
  • Indstillinger: ISO: 160 | Lukketid: 1/200 sec. | Blænde: f/5.0
  • Lys: Speedlight + 150 cm softbox

Billede iste med fersken: 

  • Objektiv: Canon EF 100 mm f/2.8 L Macro
  • Indstillinger: ISO: 160 | Lukketid: 1/20 sec. | Blænde: f/8.0
  • Lys: Naturlig lys med stor diffuser foran

Billede iste med hibiscus: 

  • Objektiv: Canon EF 100 mm f/2.8 L Macro
  • Indstillinger: ISO: 160 | Lukketid: 1/60 sec. | Blænde: f/5.6
  • Lys: Naturlig lys i ‘Golden Hour’
Previous Post: « Pastasalat med pesto
Next Post: Marengskager med creme og bær »

Reader Interactions

Comments

  1. Sofie Jensen

    Hvis nu man laver din ferskente – skal man så blande pure i inden man stiller det i køleskabet for at trække?
    Det ser og lyder simpelthen så lækkert! 🤤

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sofie,

      Nej, du laver isteen først og kommer den i køleskabet. Imens den afkøler i køleskabet, laver du ferskenfyldet og blander det til sidst i den kolde iste :-)

      God fornøjelse :-)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework