• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Baggrunde til madbilleder

baggrunde til madbilleder - madfotografering

Baggrunde i madbilleder er mindst 50% af et godt madfoto.

Baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede.

Sat på spidsen, så..

Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer.

Den ret bare en ret stor del af madbilledet.

Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem.

 

baggrunde til madbilleder

Tjek op:

Fremhæver dine baggrunde dine motiver?

Tager dine baggrunde dine madbilleder til det næste niveau?

Hvis ikke, så..

Tager det højst en halv dag, at strikke 1-2 gode baggrunde til madbilleder sammen, som forbereder dem med  30-40-50-60%.

Der er instant magi til dine madbilleder og flatlays :-)

Lad os se på sagen og de forskellige gode muligheder, som du har.

  1. Lav selv en fotobaggrund
  2. Vinylbaggrund
  3. Baggrund af tapet
  4. Færdiglavet baggrund
  5. Pro tips

1. Lav selv baggrunde til madbilleder

At lave sine egne baggrunde er sjovt, du kan tilpasse dem præcist til dit brand og der er ikke andre, som har netop den samme baggrund.

Træ, metal, fliser, folie, papirprint, stof eller maling.

Der er et utal af måder, du kan bakse dine egne baggrunde sammen på og det behøver ikke være tidskrævende eller svært.

Maling af baggrund:

Hiv 20 minutter ud.

Okay, lige 1 times tid til byggemarkedet eller krea-shoppen efter maling, hvis du ikke har rester på lager.

Men så kan du også bare producere unikke fotobaggrunde derudaf.

Klik og nap hele guiden (+video) til, hvordan du selv maler en baggrund med beton-look, som dem herunder.

Lav en baggrund til madbilleder - fotobaggrund til madfotografering

 

2. Vinyl baggrunde til madbilleder

Du er ikke DIY-typen, det skal bare være nemt?

Got ya.

Vinylbaggrunde vinder mere og mere frem, som baggrund til madfotografering.

De er nemme at håndtere, kan tørres af og rulles sammen efter brug. Herudover fås de nu i så god kvalitet, at de ser ægte ud, samt farverne og opløsningen gengives flot, når de bruges som baggrund i madbilleder.

Well, men vinyl kan også være en investering (priserne starter ved 300-400 kroner for én baggrund) og der kan være stor forskel på farverne, du ser i webshop og hvordan den er i virkeligheden, samt kvaliteten.

Tip: Etsy er et mekka af vinylbaggrunde. Tjek sælger på Instagram, tjek tags og se andre bruge baggrundene i deres madbilleder.

På min baggrundsworkshop får du min liste af sælgere, som jeg selv har testet og anbefaler – både i US, UK og DK.

Vinylbaggrund med beton-look:

grydebrød med valnødder og tranebær - opskrift på brød - Louise Lyshøj
grydebrød med valnødder og tranebær - opskrift på brød - Louise Lyshøj

 

3. Tapet som baggrund til madbilleder

Tapet er en klassiker som baggrunde til madbilleder og de fås ofte i en finish, så de kan tørres over med en fugtig klud efter brug i madfotografering. Ligesom med vinylbaggrunde, så kan tapet dog også være lidt en udskrivning, da du oftest skal købe min. 10 meters ruller.

Måske du kender nogle, du kan slå sammen med og dele rullen?

Gå efter tapet uden shine og som gerne har lidt struktur. Undgå træ-look – her er det bedre at vælge rigtig træ eller vinylbaggrunde.

På min baggrundsworkshop får du video-guide til gennemgang af valg af tapet, samt hvordan du nemmest får det gjort klar til brug.

 

Tapet med betonlook:

Fladbrød - opskrift på fladbrød på pande

 

4. Færdiglavet foodstyling baggrund:

Er du ikke vild med vinyl eller tapet og orker heller ikke selv at gå i gang, så kommer internettet igen susende ind.

Det er nemlig muligt at købe færdigmalede fotobaggrunde, baggrunde lavet med gips eller andet strukturmateriale eller baggrunde af træ.

Kvaliteten er ofte ret god og du får baggrunde, som bare er good to go.

Ulempen er dog at det er en investering, som niver lidt. Både for baggrunden, fragt (kæmpe pakke) og ikke mindst told – det løber nemt op over 1000 kroner.

Og ja, så kan de væe ret skrøbelige at bruge og man kan hurtig ende i “den baggrund er kun til helt specielle billeder” aka. den ender i hjørnet.

Men når det er sagt, så kan de være et super valg til 2-3 unikke baggrunde, som du kan bruge i årevis i dine madbilleder.

På min baggrundsworkshop finder ud min favorit sælgere, som jeg selv har testet og anbefaler.

 

5. Pro tips til din baggrund til madbilleder:

  • Køber du dine baggrunde, så spar ikke ved at vælge en mindre størrelse. Køb dine baggrunde en størrelse størrer end, du lige tænker. Det er super frustrerende at have en baggrund, som ikke er stor nok når du er i fuld gang med at foodstyle og opbygge din scene.
  • Laver du selv dine baggrunde, så undgå at de bliver for smalle – særligt ved træbaggrunde, kan man nemt komme til at samle dem for smalle og dermed kan kanter nemt ses i madbilledet, hvilket igen får dig til at hive håret ud.

 

Ekstra: Mine baggrunde til madbilleder:

De er der alle. Baggrunde af hjemmelavede af træ, dem med som er malet, folie, fliser, print. Der er tapet, karton og papir. Og en for en formue i vinylbaggrunde i utallige varianter.

Baggrund med træ-look

Skal det være trælook, så er jeg svært glad for det naturlige – altså rigtig træ, som giver den der følelse af struktur, dybde og hvordan lyset bliver fanget i billedet, som print har svært ved.

Nordisk tapas bord - fiskars køkkenknive

Baggrund med beton-look: 

For beton er det de selvmalede, vinyl og tapet, som bliver hevet frem.

Bearnaise sauce - bagte gulerødder
Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

 

Baggrund til lyse madbilleder: 

Lyse billeder, der er det tapet, karton/papir, gips eller vinyl.

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade
blomkål i ovn med grøn pesto
Koldhævede boller med ølandshvede - ølandshvedeboller

 

Marmorbaggrunde: 

Marmorlooket er folie eller vinyl – ægte marmor gider du ikke flytte rundt på.

Fiskars Norden steel - Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær
Opskrift på salat med kål

 

Baggrund med farver: 

Her er vi ude i karton, papir, malede baggrunde, tapet og vinyl.

Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry
hvidløgsbrød - hvidløgsflutes - Louise Lyshøj

 

Det var en hel bunke baggrunde til madbilleder.

Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer?

Og..

Så er det tid til at få hevet maden frem og foodstylet madbilleder.

Lige nu kan du hoppe med på min gratis gratis video-masterclass, hvor du lærer: ⠀
⠀
➡ Det præcise system, du skal følge for at skære timevis af din fotografering og foodstyling⠀
⠀
➡ Hvordan kreativitet kan ødelægge dine madbilleder (og hvad du skal gøre i stedet for – slut med gætværk og 127 billeder fra alle vinkler)⠀
⠀
➡ Hvordan du nemt tager enkle og minimalistiske madbilleder, som føles “fuldendte” og fanger vores opmærksomhed⠀
⠀
➡ Den ene fejl, jeg lavede med mine madbilleder, som i dag koster mig tusindvis af kroner hver måned (og hvordan du sikrer dig, at du aldrig laver den samme)⠀
⠀
1 times tætpakket videotræning, så du kan få succes med dine madbilleder – tage flotte madbilleder som skiller sig ud fra mængden.⠀
⠀
>> Klik på her og nap din plads på den gratis video-masterclass

 

 

 

 

Previous Post: « Blomkål i ovn med grøn pesto
Next Post: Mal en fotobaggrund til madbilleder med beton look (+ video) »

Reader Interactions

Comments

  1. Hansen

    Tak!
    Hvilken størrelse anbefaler du at lave/købe baggrunde i til madbilleder, hvor der ofte er en enkelt tallerken og evnt lidt props?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      60×90 og 70×10 er gode go-to størrelser :-)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes⁠
⁠
 ..ikke!⁠
⁠
Føler du, at wauw, nu har du bare taget et godt madbillede.. Og så et par dage efter når du ser på det igen, så dur det bare slet ikke 😒 Du bliver nedslået. Og stiller endnu højere krav til dig selv, fordi du har en indre fornemmelse af, at du kan gøre det – meget – bedre, end du lige har gjort. Samtidig kommer du i tvivl om, hvorvidt du er god nok. Om du nogensinde kan gøre det godt nok 😳⁠
⁠
Perfektionisme - det som holder allerflest af os tilbage fra at nå vores mål og drømme 🤦‍♀️⁠
⁠
Jeg er all in på fokus på at forbedre og optimere dine madbilleder (den har du nok luret 😉). Men samtidig, så lad os også lige hive fat i skurken; perfektionisme. ⁠
⁠
Jeg er ikke ramt af perfektionisme, hvor alt jeg gør skal være 110% perfekt eller jeg slet ikke kan stoppe med at arbejde på noget. Men jeg er perfektionist i den forstand, at jeg har urimelige krav til mig selv og altid synes, at jeg kan gøre det bedre. Jeg er aldrig heeeelt tilfreds - eller i så fald er den tilfredshed kortvarig. ⁠
⁠
Derfor har jeg heller aldrig taget et madbillede, som jeg er 100% tilfreds med.⁠
⁠
Og det er okay. ⁠
⁠
Jeg har nemlig brugt alt for meget energi på, at overkomme, glemme, slå mig selv i hovedet med, at jeg ikke kunne få den følelse væk. Jeg kan ikke styre, hvad jeg føler, men jeg kan vælge, hvordan jeg handler på de tanker og følelser. ⁠
⁠
Du er snedigere end perfektionismen. ⁠
⁠
Vend den til en drivkraft, sund stræben og brugbar superpower (- den kan være så gavnligt redskab i fotografering 📸)⁠
⁠
Spark den indre cheerleader frem. Tag action. Udfordr dig selv. Tro på processen. Giv dig selv tilladelse til at “træne” og have det sjovt uden, du altid skal have et brugbart (og delbart) billedresultat - det er aldrig spild af tid. Og husk så, at have et fast greb i nakken på dig selv, for du er din egen værste kritiker 👀⁠
⁠
Lad ikke perfektionisme holde dig tilbage eller tage modet fra dig for at tage de forrygende madbilleder, du kan 👊⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠
#21foodstylingtips #madfotografering #perfektionisme #mindsetmastery #selvstændigekvinder #foodphotographyandstyling
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework