• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Andebryst med sprøde kartofler og kålsalat

Sponsoreret af Fiskars

Andebryst med sprøde kartofler - julemiddag - Fiskars Hard Face

En pre-julemiddag.

Hvis du også har en familie, som er dine, mine og alt der imellem.

Det har vi herhjemme.

Begge to.

Det betyder 3-4-5 pre-middage inden, vi når den 24. Vi suser heldigvis bare afsted og slår måsen i stolen ved spisebordene. Spiser, hygger og spiser lidt mere.

Men er det dig, som står for en af de her pre-julemiddage, så er det nu, du skal spidse ører

…øjne.

30 minutter, så har du strikket den her pre-julemiddag sammen. 

Andebryst med sprøde kartofler og kålsalat

Alt du skal bruge er en gryde, en pande og selvfølgelig lige en der gider skrælle kartofler. Sidstnævnte kan jeg ikke hjælpe dig med, men værktøjet derimod er Fiskars Hard Face-serie.

Eller som den helt upolitisk korrekt er blevet døbt her på matriklen: mande-serien.

Hvor jeg var all over den lækre, pæne Norden-serie, som vi brugte til skaftkoteletterne med rodfrugter og tranebær.

Btw, faktisk heller ikke et dumt bud på en nem pre-julemiddag, hvis det skal være lidt anderledes inden, at der går and i den.

Sidespring.

Da jeg hev Hard Face produkterne frem gik der..

1, 2, 3 og haps – væk var kæresten med det nye køkken-grej.

Ekstrem robust, sort design og alt kan kastes i opvaskemaskinen.

For ikke at tage om, du ikke behøver rode i køkkenskuffen efter træspatlen, som du, igen, opdager er til vask og det nu er trægryde-skeen eller bare ultra forsigtigt med en gaffel, som du skal vende dit andebryst med.

Det sker ikke her. Du hiver bare metalredskaberne frem, Hard Face-seriens belægning er ikke sart på den front.

Og yes, selvfølgelig blev det testet.

Indsæt selv billede af ivrig mand med lang grill-spatel vende frikadeller.

Godkendt og klar til:

Andebryst med sprøde kartofler og kålsalat.

Eller det bliver faktisk lækre endnu:

Saftig andebryst med sprødt skind og sprøde kartofler stegt i andefedt!

Kålsalaten?

Well, den er der til lige at opveje det hele, du ved ;-)

Kartofler - Fiskars Hard Face

Lad os lige vende kartoflerne.

De har fået et nøk opad;

Kogt, vendt i sigte og pakket ind i andefedt, så de er ultra sprøde, men helt lette og bløde i midten.

En engelsk og amerikansk klassiker; Roasted Potatoes.

Vi kan også kalde dem brasede kartofler 2.0.

Men en hemmelighed ingrediens, som jeg lærte i en fødevarekemitime for år tilbage.

Natron.

Niks, den kan ikke smages, men giver en genial overflade til kartoflerne, så de knaser derudaf og får løftede, anerkende øjenbryn fra hele gildet omkring spisebordet.

Lav rigeligt!

Og hey, noget ret smart, når du skal hælde vandet fra kartoflerne.

Fiskars Hard Face gryde har, foruden to hældefunktionerne i hver side på låget, en silikonebelægning, så du ikke behøver fedte med grydelapper eller viskestykket (som altid blive vådt) når det varme vand skal hældes fra.

#nemt

Kæmpe high five herfra til praktisk køkkengrej.

Kartofler

Så.

Andebryst med sprøde kartofler og kålsalat.

Til din pre-julemiddag.

Eller hvis julemaden skal spices op i år.

Men vær varsom og få lige forventningsafstemt med familien.

Jeg kørte et år “Thanksgiving tema”, som julemad. Kæmpe kalkun, sweet potatos, tranebærsauce – hele gildet, du ved.

Såå..

Anden, flæskestegen og de brunede har været tilbage på bordet lige siden.

Men det betyder ikke, at de klassiske sager kan gøres smartere.

For måske gider du bare ikke bakse med en hel and i år.

Server andebryst.

Hurtig, nemt og saftigt.

Ingen som ender med den gnallede vinge.

Og sprødt skind til alle.

Andebryst med sprøde kartofler - julemiddag - Fiskars Hard Face

Lad os suse over opskriften:

Andebryst 101

  • Jep, anden skal være stegt rosa, så er den lækker og saftig.
  • Pas på med ikke at ridse ned i kødet, når du ridser skindet.
  • Yes, salten er vigtig for sprødt skind, så brug lige 10 sekunder ekstra på at få den godt mast ind i skindet.
  • Meget fugtigt andebryst? Dyp det lidt tør med køkkenrulle inden du kaster det på panden.
  • Brug en pande med tyk bund, så du sikrer god varmefordeling og med non-stick, så du sikrer at skindet ikke hænger fast og fedtet brænder på (her Fiskars Hard Face)
  • Kan de steges færdig på panden i stedet for i ovnen? Ja da, cirka samme tilberedningstid, som i ovnen. Ovnen gør det bare nemmere, at få sikret et saftig bryst uden du behøver vogte andebrystet, som en høg.

 

Andebryst med sprødt skind

Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 25 min
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

  • 4 andebryst eller to store som her (300 g)
  • 1 spsk groft salt
  • 2 kviste rosmarin valgfrit

Sådan gør du
 

  • Rids skindet på andebrysterne med ca. 1 cm mellemrum og gnid det godt med salt.
  • Læg andebryster på en kold Fiskars Hard Face pande med skindsiden nedad.
  • Steg ved svag varme til fedtet begynder at smelte
  • Skru op til middelvarme og lad fedtet smelte, mens skindet steges sprødt - ca. 5-8 minutter.
  • Vend andebryster om og brun dem 1 minut på den anden side.
  • Kom andebryster over i en fad (hvis du laver de sprøde kartofler) eller kom panden i ovnen - læg rosmarinkviste ved.
  • Steg ca. 9-12 minutter ved 160 grader (alm. ovn) afhængig af størrelse på andebrysterne - kødet skal være rosa.
  • Tag andebrysterne ud og lad dem trække 5 minutter før servering.
Kartofler

Sprøde, stegte kartofler i andefedt

Udskriv Pin Recipe
Antal 2 pers.

Ingredienser
  

  • 1 kg kartofler
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk natron
  • 5 spsk andefedt eller olie
  • 1 kvist rosmarin valgfri

Sådan gør du
 

  • Skræl kartoflerne og del grove tern.
  • Kom dem i en gryde med koldt vand. Tilsæt salt og natron.
  • Kog kartoflerne til de er møre, men stadig har bid - ca. 10 minutter.
  • Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem hvile 1 minut i gryden.
  • Kom kartoflerne over i en sigte og ryst dem godt rundt, så de får en ru overflade.
  • Varm panden med andefedt op - tilsæt lidt olie, hvis du ikke har nok andefedt efter andebrysterne.
  • Kom kartoflerne over på den varme pande. Tilsæt evt. en kvist rosmarin.
  • Skru ned til jævn varme og steg kartoflerne til de er brune og sprøde - pas på med ikke at røre for meget i kartoflerne, men ryst panden let, så du ikke får ødelagt overfladen på kartoflerne.
  • Krydr med salt og peber.
  • Server kartoflerne straks.
Andebryst med sprøde kartofler - julemiddag - Fiskars Hard Face

Grønkålssalat med æble og nødder

Udskriv Pin Recipe
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

Salat

  • 4 dl frisk grønkål Finthakket
  • 2 æbler skåret i skiver
  • 1/2 granatæble del i kerner
  • 1 dl pecannødder

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk æbleeddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • Salt/peber

Sådan gør du
 

Salat

  • Bland alle ingredienserne til salaten sammen på et fad eller i en skål.

Dressing

  • Pisk alle ingredienserne til dressing sammen. Smag til.
  • Vend dressingen med salaten.

 

 

 

Previous Post: « Appelsinkage
Next Post: Brunkager »

Reader Interactions

Comments

  1. Cathrine Bjerre

    Elsker dine skriv og flotte billeder!

    Hvilken størrelse er gryden og panden i? Det kunne godt lyde, som om det er den køkkenserie, som jeg skal have næste gang. Har svært ved at finde pander og gryder, som holder i længden. Har du brugt gryden og panden til andet og også haft dem i opvaskemaskinen? Hvis du har, holder de sig så pæne? Tænker på det sorte og silikonelåget?

    Mvh. Cathrine

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Cathrine,

      Tusinde tak – dejligt at høre at du kan finde inspiration på bloggen 🙂

      Gryden som ses på billedet i opskriften er en 3.5 L (men den fås også i en 5 L) og panden er 28 cm (den fås i 4 størrelser). Jeg har haft dem begge i opvaskemaskinen flere gange uden nogen problemer. Både panden og gryden holder sig pæne og belægningen fungerer optimalt efter opvask. Har heller ikke oplevet, at silikonekanten “slipper” eller bliver ru.

      Udover retten her, så har jeg haft dem i mit “hverdags-køkken” hele december for at teste dem godt igennem; frikadeller, paneret fisk, æg og wokret er noget af det, som vi har lavet på panden. Og i gryden har der været både suppe, lasagnefyld osv – alle de her hverdagsretter, som vi spiser. Vi har været så glad for Hard Face serien herhjemme og kan kun anbefale dig at tage et kig på den 🙂

      Hav en dejlig aften!

  2. Mie

    Hvor ser det fantastisk godt ud, Louise og lyder lækket, det skal prøves 😊

    Jeg fik Hard Face gryderne i fødselsdagsgave i efteråret og det har været de bedste gryder, jeg nogensinde har haft. Krydser fingre for en pande i julegave, ellers må jeg selv på januarudsalg 😉

    God jul til dig 🙂

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mie,

      Tak for din kommentar – og ja, prøv opskriften – den er et godt twist til den helt traditionelle udgave.

      Panderne og gryderne er også mere end godkendte her på matriklen 👍

      Hav en rigtig dejlig jul og håber du får en ønskede pande, så du kan kaste dig ud i opskriften 😀

  3. Karina

    Hej. Der mangler en eller anden form for mål foran natron. Der står 1/2 natron. Tsk? Spsk? Bøtte?
    Og jeg synes det lyder drønlækkert så jeg vil gerne prøve at lave dem :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Karina,

      Ja, det gør der sørme også! Sorry!

      Det er selvfølgelig 1/2 tsk natron :-)

      Jeg retter det til i opskriften med det samme.

      Tak for at gøre mig opmærksom på fejlen!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework