• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Chokolademuffins

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade

Til dig i det nordjyske, som er sprunget på vinterferie.

Og til dig, der lige har været der og er tilbage på pinden igen.

Kæmpestore chokolademuffins med chokoladestykker.

Come on, Louise, chokolademuffins igen? 

Yup.

Og den her gang i en heftig version med top.

Pral-versionen kan vi også kalde den.

Muffins, som kører paddehatteformen. De gør sig bare ret godt på din Facebook. Instagram. Som onsdagskage, når du skal forhandle ferieuger med kollegaerne.

Velvoksne chokolademuffins – de er noget så svære ikke at ‘wauw’e over.

Eller lade stå ;)

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade

Så de røg i fryseren.

Og er løbende kravlet op igen i takt med, der blev hældt skoldhed kaffe på kanden for at klare en webside-update i sidste uge.

Jeps, solopreneurs.dk er blevet optimeret. Det betyder, at der er nemmere brug, nye guides og masser af nyheder i støbeskeen til foråret.

Hæng ved!

Anyway.

Om du er med derovre eller ej, så får du selvfølgelig pladen med store chokolademuffins herunder.

Sus ned, tjek fif’ene ud og nåhr ja, pral løs, når du har hevet dine muffins ud af ovnen. 

Jeg siger dig, du kan spille Kong Gulerod herfra og ind i weekenden med dem :-)

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade

 

Chokolademuffins 101

  • Kan de laves uden mælkeprodukt? Nope, men cremefraiche kan skiftes ud med en laktosefri cremefraiche.
  • Børnefødselsdag! Kan de laves som mini chokolade muffins? Ja da – brug en mini muffinsform og bag dem kortere tid – omkring 8-10 minutter afhængig af størrelse.
  • Er der frit valg med fyldet? Selvfølgelig. Hvid chokolade, mælkechokolade, smarties, nødder … you name it, støvsug køkkenskabene og spice dine muffins op med dit favorit fyld.
  • Hvaa, kan de laves sundere? Mindre sukker, mindre fedt? Niks. Sus ud på det store internet og nap en anden opskrift på sunde chokolademuffins.
  • Hvorfor både natron og bagepulver? Fordi dine muffins skal hæve løs uden, du får en bitter eftersmag.

Husk også at hente din bonus: Tips til kagebagning, så du får et godt resultat hver gang

 

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade

Chokolademuffins

Lækre, store chokolade muffins med chokoladestykker. En favorit hos både børn og voksne.
Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid18 minutter
Antal: 12

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 æggeblomme
  • 275 g sukker
  • 100 g neutral olie, evt. rapsolie
  • 375 g cremefraiche 18%
  • 270 g hvedemel
  • 90 g kakaopulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 100 g valgfri chokolade, grofthakket

Sådan gør du

  • Kom æg og æggeblomme i en skål. Pisk det sammen. 
  • Tilsæt sukker lidt af gangen, mens der piskes ved høj hastighed. Pisk til massen er lys og tyk - ca. 2-3 minutter. 
  • Tilsæt olie og pisk til massen er jævn. 
  • Tilsæt cremefraiche og pisk til massen er jævn. 
  • Bland hvedemel, kakao, salt, bagepulver og natron sammen i en anden skål.
  • Sigt de tørre ingredienser i dejen og rør det hele sammen. Dejen skal være meget tyk. 
  • Tilsæt hakket chokolade og vend det i dejen. 
  • Smør en muffin-bageplade og fordel dejen heri. Hullerne skal fyldes helt op til kanten. 
  • Bag dine muffins ved 180 grader (alm. ovn) i cirka 18-20 minutter. Prik med en tandstik  for at tjekke om de er bagte. 
  • Tag dine muffins ud og lad dem afkøle 20 minutter i bagepladen. Vip dem herefter forsigtig ud og lad dem afkøle helt. 
  • Spis løs. 

Noter

Kan fryses. 
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade

 

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod, fotograferet i Raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

BILLEDE 1: Enkelt muffin

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/30 sec. | Blænde: f/2.8

Lys: Sidelys + skråt front lys. Naturligt lys i vest-vindue januar kl. 15.30, hvor solen var ved at gå ned. Motiv ca. 1,5 meter fra vinduet.

Baggrund: Hvidt/gråt tapet sat på plade.

 

BILLEDE 1: Muffins i bageplade

Objektiv: Canon EF 28 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/10 sec. | Blænde: f/4.0

Lys: Skråt sidelys fra front. Naturligt lys i vest-vindue januar kl. 15.30, hvor solen var ved at gå ned. Motiv ca. 1,5 meter fra vinduet. Reflektor 1 meter på modsatte side.

Lær mere: Tag bedre madbillder på Foodstyling Masterclass

Og det lille ekstra tip, til dig, der også er vild med at bygge løs. Frem med grill-træpindene fra i sommers og snyd dig til et stabilt, fotovenligt tårn.

Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade
Chokolademuffins - opskrift på muffins med chokolade

 

Jeps, blogindlægget indeholder affiliate-links. 

Previous Post: « Koldhævede fuldkornsboller
Next Post: Kylling med bacon og svampe »

Reader Interactions

Comments

  1. Cilla

    Kan man bruge smør i stedet for olie?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Cilla,

      Nej, den her opskrift her udviklet med olie, så du vil få et markant anderledes resultat, hvis du bruger smør ☺️

  2. Julie

    Mmmmh de ser gode ud! kan de bages dagen før servering? og hvordan ville du opbevare dem? :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Julie,

      Ja, det kan de sagtens :-) og er der nogen til overs (hvilket sker sjældent herhjemme), så kan de også fryses.

      Opbevar dem i lufttætte opbevaringsbokse eller poser, så skulle de være klar til dagen efter.

      God bagelyst!

  3. Lisbeth

    Kan man bruge skyr i stedet for creme fraiche?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lisbeth,

      Nej desværre, det giver ikke nær det samme gode resultat :-)

      Hav en dejlig dag!

  4. Isabel

    Hej!
    Kan man også bruge muffins papir? Hvis ja, skal dem smøres?
    På forhånd, tak for hjælpen.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Isabel,

      Ja, du kan sagtens bruge muffinsforme i papir – de skal ikke smøres :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      Hav en forrygende dag!

  5. Rie

    Hej :) de ser jo super lækre ud.

    Hvis de nu skal fryses. Bager du dem stadig helt færdige?
    Og hvordan gør du når de kommer ud af fryseren? I ovnen eller lader dem tø op ved stuetemperatur eller i køleskab?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Rie,

      Tak for dine spørgsmål til opskriften.

      Ja, de skal bages helt færdige (og nedkøles), inden du fryser dem. Tø dem op ved stuetemperatur inden servering – personligt synes jeg, at chokolademuffins og kage er bedst ved stuetemperatur/kølig.

      Prøv det og god bagelyst 🙂

  6. Christina Hvolby

    Jeg har netop bagt disse fantastisk lækre muffins – lækkert resultat: 12 tårnhøje muffins med sprødt ydre og blød, saftig kerne – klart en opskrift, der kan anbefales!
    Tak for den og for din altid inspirerende blog☀️

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Tusinde tak for de rosende ord – dejligt at høre, at opskriften kunne bruges 😊

      Hav en skøn dag!

  7. Josefine

    Kan disse lækre muffins bages som en kage i stedet? Hvis ja, hvilken størrelse bageforme ville du så anbefale? ❤️

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Josefine,

      Tak for dine spørgsmål til opskriften.

      Du burde godt kunne bage disse muffins som en kage. Jeg vil tro, at du skal bruge en lille bradepande på ca. 20×30 cm eller 25×30 cm – den skal fyldes ca. 3/4 op. Alternativt kan du bruge en springform på ca. 20-22 cm. Men vurder igen lige med mængden af dej, da den vil hæve ret meget.

      Lad mig høre, hvordan det går :-)

      Hav en skøn dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework