• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Havregrødsboller

boller med havregryn - opskrift på havregrødsboller

Du har været gennem hele grødspektret

Her halvvejs inde i januar kan selv den mest insta-værdige topping ikke få en skålfuld mere ned.

Arrh, eller kan du? 

Forestil dig havregrøden pakket ned i en blød, saftig bolle.

Både til morgenmad. Formiddag. Eftermiddag.

Og to-go.

Havregrødsbollen er et januar-must!

 

Er sådan en havregrødsbolle så mættende?

Skal vi bare sige det sådan her;

Napper du en bolle i eftermiddagspausen, så er det ikke dig, der fejer hele køledisken op i indkøbsvognen (med det skæve hjul) kl. 17.21.

Kiksehylden med.

Og 7 lakridspiber og den der proteinbar, som har lagt på den gode side af 9 måneder ved kassebåndet, er deform, fordi samtlige børn har gramset på den.

Kommer hjem og opdager, at du åbenbart også fik købt  7 pakker havregryn på vanvittigt tilbud.

Af hver slags.

Grovvalsede og finvalsede.

Bare fordi..

Du var hammersulten.

Så.

Niks – det er ikke dig mere. Det undgår du med en havregrødsbolle i maven.

Just sayin’ 

Den ultimative bageguide: Sådan undgår du, dit brød bliver tungt, klægt, dejen er klistret efter hævning og 9 andre brød-frustrationer (+ hvad du skal gøre, hvis det er sket)

Well, er du allerede endt op med kilovis af havregryn, så klarer bollerne også den sag.

Giv dem et par uger.

De havregryn glider noget hurtigere ned sådan, end på den bøtte skyr, du måske også fik smidt i kurven.

Fordi den var billig. Og opvejede for de 5 pakker klid…smørkiks.

Yes.

Havregryn på skyr. Pænt støvet fornøjelse.

Den kombi er bare så svær at få ned en torsdag morgen lidt i seks.

Grødbollerne derimod.

Du kender svaret ;)

boller med havregryn - opskrift på havregrødsboller

 

Havregrødsboller 101

  • Kan grovvalsede havregryn udskiftes med finvalsede? Jep.
  • Kan finvalsede havregryn så også udskiftes med grovvalsede? Niks – det bliver bare ikke samme boller, hvis du laver grøden på de grovvalsede.
  • Whaat! Kun 400 g mel? Inden du pøser mere mel i, så hold inde og tjek det her blogindlæg; derfor bliver dit brød tørt. Yes, det er mig, som ånder dig i nakken, når du får en voldsom lyst til lige at løfte melposen. Igen. Og igen.
  • Ja da! Selvfølgelig kan du undlade at vælte bollerne i havregryn. I get it – det bliver noget pangel, når du happer sådan en havregynsindsmurt bolle med på farten. Sidder der i morgenkøen, med fuld blæs på varmen i bilen og …puff, så er der havregryn überalles!

 

Flere fif til at få kål på havregrynene?

Got ya. 

Tjek de her tre opskrifter med havregryn ud:

  • Havregrynsboller med græsk yoghurt
  • Havregrynskage med brombær
  • Havregrynsbarer med chokolade
boller med havregryn - opskrift på havregrødsboller

Havregrødsboller

Lækre, saftige boller med havregrød
Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid18 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

Havregrød

  • 100 g finvalsede havregryn
  • 4 dl vand

Dej

  • 25 g gær
  • 1 dl yoghurt
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 30 g grovvalsede havregryn
  • 350 g hvedemel

2. æltning

  • 50-100 g hvedemel

Top

  • 1 dl grovvalsede havregryn
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Havregrød

  • Kom havregryn og vand i en lille gryde og kog det til havregrød ved jævn varme. Lad grøden køle af til den er lun. 

Dej

  • Rør gær og yoghurt sammen i en stor skål. 
  • Tilsæt havregrød, salt, sukker, grovvalsede havregryn og hvedemel. 
  • Ælt dejen sammen på en røremaskine ved medium hastighed i 4-5 minutter.
    Lad dejen stå og hvile i 10 minutter. 

2. æltning

  • Tilsæt hvedemel lidt af gangen, mens dejen æltes til den slipper skålens sider. Dejen skal være smidig, men let klistret. 
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve ca. 1.5-2 timer til dobbelt størrelse.

Top

  • Fugt dine hænder og tag klumper af dej op af skålen - form dem forsigtigt lidt til boller og vend dem i grovvalsede havregryn. 

  • Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 45 minutter.  
  • Kom bollerne ind i en ovn forvarmet til 250 grader (alm. ovn). Skru ned til 225 grader og bag bollerne i ca. 18 minutter - til de er gennembagte. 
  • Tag bollerne ud og lad dem køle på en bagerist. 

Noter

Havregrødsbollerne kan fryses.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

 

boller med havregryn - opskrift på havregrødsboller

 

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod, fotograferet i Raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

BILLEDE 4: Havregrødsboller – hel morgenmadsscene

Objektiv: Canon EF 28 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/15 sec. | Blænde: f/4.0

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 13.00. Motiv ca. 0,5 meter fra vinduet

Se mere: Gratis foodstyling video-masterclass

 

boller med havregryn - opskrift på havregrødsboller

Previous Post: « Lakseroulade
Next Post: Chokolade cupcakes »

Reader Interactions

Comments

  1. Bente Vibe Steffensen

    Hej Louise :-)
    Hvor mange kalorier vil du tro, der er i en bolle?

    Mvh Bente

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Bente,

      Det ved jeg desværre ikke, så der må jeg blive dig svar skyldig.

      Hav en dejlig dag og god bagelyst!

  2. Kirsten

    Hej Louise.
    Dejlige opskrift på nogle super lækre boller.
    Kan jeg bruge dejen til at bage brød i stedet?
    Dbh
    Kirsten

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kirsten,

      Dejligt at høre, at du er glad for opskriften 👍😀

      Du kan sagtens bage det som et brød – prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      God weekend!

  3. Fie

    Hej – kan jeg bruge ymer istedet for yoghurt? Det har jeg nemlig i køleskabet :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Fie,

      Det kan du sagtens – prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      God bagelyst!

  4. Pierre Galuszka

    Hej Louise.
    Jeg bruger 18% creme fraiche i stedet for, og det er himmelske boller der bliver ud af det.
    Nu har jeg så i dag prøvet at bage den halve opskrift som et brød i en 1,2-liters form.
    Samme start-temperatur på 250 grader, skruet ned til 225 grader så snart brødet kom i ovnen.
    Brødet skulle dog have 23 minutter, så var center-temperaturen 96 grader.
    Toppen en lille smule mørk, men ikke brændt.
    Hold da op en positiv overraskelse det medførte. FANTASTISK brød. Kan varmt anbefales.

    Svar
  5. Pierre Galuszka

    Hejsa.
    Kan jeg bruge kærnemælk i stedet for yoghurt?

    Svar
  6. Veronica

    Hej, det lyder som en helt fantastisk opskrift. Men kan man eventuel bruge tør gær? Har ikke tilgang til frisk gær :(

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Det kan man sagtens :-)

      Jeg har en guide lige her: https://www.louiogbearnaisen.dk/2020/03/toergaer-bageguide.html

      God fornøjelse!

  7. Belinda

    Hej
    Jeg er alene hjemme og kan ikke så nemt handle pt. Så det eneste yoghurt jeg har hjemme er Cheasy vanilje nu det er så lidt der skal i tror du så at vaniljen har så stor en betydning ?
    Mvh
    Belinda

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Belinda,

      Hmm, det er svært at sige, hvor meget vaniljen vil smage igennem.

      Men prøv det af og fortæl os om resultatet 🙂

      God bagelyst!

  8. Line

    Hej. Du skriver at de kan fryses, men hvordan varmer man dem bedst op efter de har været frosset? Jeg skal have mange gæster i weekenden, så jeg skal have lavet 100 boller 😅 jeg tænker derfor at lave dem idag, og fryse dem ned til på søndag 😊

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Line,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften. Det kommer måske lidt sent, men håber du kan bruge svaret alligevel.

      Jeg ville lade dem tø op på køkkenbordet og så lune dem i ovenen lige inden servering :-)

      Hav en skøn dag!

  9. Birgit

    Hej Louise,
    Kan man skifte hvedemelet ud med evt rugmel eller mandelmel?
    Mvh. Birgit

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Birgit,

      Nej, det kan man desværre ikke, da de har ikke samme hæveegenskab som hvedemel.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål :-)

      Hav en fortsat god dag!

  10. Stig

    Jeg har en havregrødrest, og skal have lavet pølsehorn. Så det vil jeg nu prøve at se om det kan fungere med denne opskrift. :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Stig,

      Ja, prøv det endelig af 👍

      Og lad os høre, hvordan resultatet blev :-)

      Hav en fortsat god dag!

  11. Maria

    Hej Louise
    Kan jeg bruge glutenfri havremel i stedet for hvedemel, og i så fald, er det så samme mængde?

    Hilsen Maria

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maria,

      Tak for din interesse i opskriften.

      Jeg har aldrig bagt med glutenfrit mel, så det har jeg desværre ikke erfaring med.

      Prøv det evt. ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en dejlig dag!

  12. Anette Holler

    Hej Louise
    Er der et altenativ til at putte yoghurt i? Synes det er voldsomt at skulle købe 1 liter for at bruge en 1 del. Og vi får ikke spist resten.
    Bh Anette

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anette,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Du kan evt. købe små (eller 1/2 liter) bægre med yougurt i supermarkedet. Så du er fri for at skulle smide den rest ud, som du ikke får brugt :-)

      Hav en fortsat skøn dag!

  13. Mette

    Hej.
    Har du et bud på hvor meget grød der er i dl/gram?
    Tænker det er oplagt at lave dem på resten af ungernes morgengød.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mette,

      Tak for dit spørgsmål og interesse i opskriften :-)

      Det er helt klart oplagt at bruge rester af havregrød til disse boller :-) Regn med at du cirka skal bruge en stor skålfuld (omkring 3,5 – 4 dl).

      Håber det kan hjælpe :-)

      Del meget gerne resultatet med os her på bloggen, hvis du bager bollerne :-)

      Hav en forrygende dag!

    • Mette

      Bagte dem igår – de er nemme og mega lækre. En slags multi bolle. Hvide nok til at gå som en fødselsdagsbolle, grove nok til madpakken.
      Det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet dem.

  14. Malou

    Kan disse bages uden røremaskine – og i så fald, hvor længe tænker du, der skal æltes i hånden? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Malou,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Du kan godt ælte dejen i hånden, men jeg vil anbefale dig at bruge en håndmikser med dejkroge og ælte cirka samme tid :-). Tjek om dejen slipper skålens sider – når den gør det, så skulle den være klar :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en forrygende dag!

  15. Heidi

    De var virkelig nemt at lave og gode – hele familien var begejstret og jeg vil sikkert lave dem igen. Tror de vil også holde sig fint et par dage som madpakke brød. Tak for opskriften!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Heidi,

      Tak for din kommentar – hvor er det dejligt at høre, at hele familien kunne lide dem 🙏🏻😊

      Hav en fantastisk dag!

  16. Maria Olesen

    Hej! Jeg er nok lidt en nybegynder når det kommer til bagning og har altid haft en opfattelse at gær skulle opløses i noget lunt… kan man godt bare smuldre det i yoghurt?? Eller er det fordi du bruger tørgær? (Som jeg har 0% erfaring med!)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maria,

      Tak for dine spørgsmål til opskriften.

      Jeg bruger altid frisk gær, når jeg bager. Du kan godt smuldre det i yoghurt (men gæren må ikke være iskold). Lige i denne her opskrift er havregrøden lun, så der aktiveres gærret i den lune grød :-)

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål til opskriften.

      Hav en dejlig dag.

  17. Anne Larsen

    Åhhh Louise! Du har læst mine tanker. Hver morgen smider jeg, med ærgelse, ungernes havregrødsrester i skraldespanden, og jeg stod netop og ønskede jeg havde en opskrift!! 1000 tak man kan altid regne med en dejlig opfiske nyhedsmail fra dig!! Stor fan 🥳

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anne,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord 🙏🏻

      Så dejligt at høre at du kan bruge opskrifterne på bloggen.

      Hav en fantastisk dag :-)

  18. Mette

    Hej Louise

    Jeg var hurtig og lavede boller i dag og har lige serveret dem for familien. De var et kæmpe hit synes alle. Virkelig gode og nemme, dem kommer jeg til at bage igen og igen. Tak for masser af dejlige opskrifter, som altid virker.

    Dbh. Mette

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mette,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord – så dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne :-)

      Hav en fantastisk dag og weekend, når du kommer så langt :-)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework