• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Kanelkage

Kanelkage - opskrift på bradepandekage med kanel og kaffe glasur - nem skærekage

Quiz: 

Hvor mange forsøg kræver det for at hive den bedste kanelkage ud af ovnen?

1.

2.

3.

4

5. forsøg på en uge.

Eller rettere 2 kg sukker, 1 kg smør og kanel nok til, at tage livet af et par nisser eller 7.

Du ved, den skal bare have den der helt rigtige, svampede konsistens og perfekt mængde kanel.

Hård uge, hård test ;)

Men vi er der nu; Svampet kanelkage i bradepande med kakao/kaffeglasur 

En klar favorit på en nem og hurtig skærekage, som dur til det hele:

Turen ud i det blå (du modvilligt er blevet trukket med på), kagedagen på jobbet (du har glemt og nu er klokken 21.35), søndag på langs med snuden under tæppet og de tykke sokker trukket op til knæene (fordi du nægter at tænde for varmen før sommertiden er ovre)

…eller når du lige skal have en pause fra de to totter, som holder gang i weekenden.

gravhund og engelsk cocker spaniel

Jeps, de to pelsdyr her!

Der var brug for kaf’ og kage til weekendfesten ;)

Nuvel.

Der er selvfølgelig frit valg på alle hylder af skærekager til de gode stunder:

  • Squashkage med valnødder
  • Gulerodskage
  • Banankage
  • Familiekage
  • Abrikoskage med kokosmarengs
  • Chokoladekage

Men hey, efteråret råber da på en kanelsag.

Jeg var inde over med et æble-tvist. Du ved, revet æble i dejen – ret lækkert, ikke?

Det blev nedstemt herhjemme.

Man rør ikke ved de klassiske skærekager!

Og det er nu nok meget godt, for den helt enkle kanelkage dur. Både på nemhed, forrygende smag og ikke mindst holdbarhed.

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

Yes, det er en af de kager, som kan holde sig svampet på køkkenbordet i dagevis. Hvor du lige er henne og nappe et stykke. Løbende. Gennem dagen.

Sådan en kage på køkkenbordet frister!

Så dagevis er måske lige optimistisk nok – men saftig, det holder kanelkage sig til sidste krumme.

Scroll ned og nap opskriften – men pas på!

Det er vanedannende weekendbagning..

Kanelkage - opskrift på bradepandekage med kanel og kaffe glasur - nem skærekage

 

Kanelkage - opskrift på bradepandekage med kanel og kaffe glasur - nem skærekage

Kanelkage

Saftig og svampet kanelkage med kaffeglasur
Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 20 pers

Ingredienser

Kanelkage

  • 2 æg
  • 400 g sukker
  • 2 spsk kanel, jep, spiseskefulde!
  • 2 tsk natron
  • 1 nip salt
  • 400 g hvedemel
  • 3,5 dl kærnemælk
  • 125 g smeltet smør

Glasur

  • 50 g smør, blødt
  • 200 g flormelis
  • 1 spsk kakao
  • 1/2 dl stærk kaffe, eller vand
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Kanelkage

  • Pisk æg og sukker lyst og luftigt - ca. 3-5 minutter.
  • Bland kanel, natron, salt og hvedemel sammen i en anden skål.
  • Sigt det i ægge/sukker-massen.
  • Tilsæt kærnemælk og pisk dejen sammen
  • Tilsæt smeltet smør og pisk hurtigt dejen sammen til den er jævn.
  • Beklæd en lille bradepande eller en kageform (20 x 30 cm) med bagepapir.
  • Fordel dejen heri.
  • Bag kanelkagen ved 180 grader i ca. 30 minutter i alm. ovn. Prik med en tandstik i midten for at tjekke om den er bagt.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle i formen.

Glasur

  • Kom smør, flormelis, kakao og kaffe i en skål.
  • Pisk det sammen til en tyk glasur.
  • Fordel glasuren på den afkølede kage.
  • Spis løs!

Noter

Kanelkagen kan fryses.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod, fotograferet i raw og kun efterbehandlet i Adobe Lightroom.

 

BILLEDE 1: Kanelkage uden kniv

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 160 | Lukketid: 1/90 sec. | Blænde: f/3.5

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 14.30, overskyet dag. Motiv ca. 1 meter fra vinduet, med stor diffuser foran vinduet. Grå reflektor på modsatte side, men skråt foran for at oplyse fronten på kagen.


BILLEDE 3: Kanelkage med kniv

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 160 | Lukketid: 1/20 sec. | Blænde: f/5.6

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 14.30, overskyet dag. Motiv ca. 1 meter fra vinduet, med stor diffuser foran vinduet. Grå reflektor på modsatte side.

 

 

 

Previous Post: « Sådan køber du et brugt kamera
Next Post: Bag opskriftudvikling til Louiogbearnaisen »

Reader Interactions

Comments

  1. Emilia

    Super god opskrift på kanelkage! Jeg tryllede den nemt både glutenfri og laktosefri. Jeg brugte laktosefri minimælk med lidt citronsaft i stedet for kærnemælk, og jeg udskiftede mel i 1:1 forhold af en blanding med 50% havremel, 25% rismel og 25% sorghummel. Bagetiden passede perfekt, og resultatet blev en lækker og luftig kanelkage til sarte maver. Mums 😋

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Emilia,

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften og tusinde tak for dine tips til glutenfri og laktosefri bagning – dem er jeg sikker på, at der er mange læsere der bliver glade for 👍😊🙏

      Hav en fortsat skøn dag!

  2. Dorthe

    Hej Louise.
    Jeg skal lave kage til en navngivningsfest og vil derfor gerne lave din kage.
    Jeg havde planlagt at lave den dagen før, men skal den virkelig bare stå med glasur på køkkenbordet og ikke i køleskab? Og tror du ikke godt, man kan lave glasuren så fast, at den kan sprøjtes ud i tyller?
    Samtidig ville jeg jo gerne pynte den lidt – har du nogle forslag til dette?

    Tak for en dejlig blog :)
    Dorthe.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Dorthe,

      Ja, du kan sagtens lade kagen stå på køkkenbordet med glasur til dagen efter. Intet problem.

      Om den kan sprøjtes med tyl, må jeg blive dig svar skyldig på – tænker måske du skal have fat i en mere fast smørcreme til det.

      Uhh, jeg er ikke den store pynter, som du nok kan se på mange af mine billeder af kager 😉 Men altså alle former for sprinkles og farvet støv er altid et hit. Ellers så tænker jeg også, at det vil være lækkert med små karamelkugler eller måske de der chokolade-kaffebønner, hvis det skal være mere voksnet 🙂

      God navngivningsfest og fortæl os endelig om resultatet i en kommentar her på bloggen 🙂

  3. Emilie

    Jeg erstattede kærnemælken med 1 dl græsk yoghurt og 2½ dl mælk. Det fungerede helt fint, og kagen er blevet svampet, lækker og smager skide godt!
    Efter 30 minutter i ovnen var den stadig flydende inden i, så den fik 20 minutter ekstra. Det løste problemet uden at kagen blev hverken tør eller brændt på.

    Jeg lavede desuden dobbeltportion af glasuren, og det viste sig at være en meget dekadent men absolut fantastisk beslutning! Den er simpelthen så god, at jeg lige nu tænker, at den skal i alt jeg bager fremover.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Så dejligt at høre at du kunne bruge opskriften Emilie 😊

      Ang. bagetiden, så er det meget forskelligt, hvordan ovne bager, så super fint at du gav den 20 min ekstra 👍

      Tak for feedback og hav en skøn dag!

  4. Amina

    Hej. Tak for en super god opskrift. Jeg havde ikke kernemælk, så brugte alm. mælk blandet med ca. 3spsk. Citronsaft, rør rundt og lad det hvile i ca 10 min.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Amina,

      Tak for din kommentar. Hvordan blev resultatet? :-)

      Hav en dejlig dag.

  5. Anne

    Som den anden person også skriver så er min kage også flydende og har givet den 15 min ekstra

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anne,

      Øv altså – det er så træls, når det sker :-(

      Som nævnt i en tidligere kommentar kan der være en del grunde til, at din kage ikke lykkedes.

      Det som ofte giver en klæg/ubagt kage er:

      – En bageform, som ikke fordeler varmen optimalt (ofte keramik og porcelæn)
      – Bagepulver/natron er for gammelt
      – Dejen er blevet overmixet – pisket for meget sammen
      – For lille en bageform i forhold til bagetid og temperatur
      – For kolde ingredienser
      – Ovntemperaturen er upræcis og/eller ovnen bager ikke jævnt.
      – Brug af varmluft (jeg bruger altid alm. ovn)

      Så ja, hvad der præcis er på spil, kan jeg ikke sige, men måske det er en af ovenstående grunde?

      Jeg tester altid mine opskrifter min. 3 gange, og den her kage er blevet teste en del flere gange (https://www.louiogbearnaisen.dk/2018/10/bag-opskriftudvikling-til-louiogbearnaisen.html), så jeg er helt sikker på, at bagetiden er korrekt :-)

      Håber det kan hjælpe dig lidt, og at du giver kagen endnu en chance, for den er altså ikke mindre end himmelsk god :-)

  6. Heidi

    Hej Louise
    Selve kagen bliver super god (har lavet dobbelt op) men når det kommer til glasuren ja så går der galt. Har lige lavet 3 dobbelt mål og den er lige så flydende youhurt.
    Det er godt nok træls☹️

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Heidi,

      Tak for din kommentar – dejligt at høre at kagen blev god :-)

      Ang. glasuren så er det med at lave den lidt på gefüfl, er den for flydende skal der mere flormelis i og er den for tyk skal der mere vand i.

      Håber det hjælper, så glasuren får den rette konsistens :-)

      Hav en fortsat dejlig dag og god weekend!

  7. Pernille

    Okay, du skriver ca 30 min ved 180° c min fik 40 og den hang ikke ved da jeg stak i den, tager den ud, afkøler den, løfter den ud af formen og den er ikke bagt, den er mildt sagt stadig flydende inden i
    Så selvom den lyder besnærende og dufter himmelsk bliver det desværre nok ikke en genganger her i huset

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Pernille,

      Øv altså – det er så træls, når det sker :-(

      Der kan være en del grunde til, at din kage ikke lykkedes, så hvad grunden præcis er, kan jeg desværre ikke sige.

      Men…det som ofte giver en klæg/ubagt kage er:

      – En bageform, som ikke fordeler varmen optimalt (ofte keramik og porcelæn)
      – Bagepulver/natron er for gammelt
      – Dejen er blevet overmixet – pisket for meget sammen
      – For lille en bageform i forhold til bagetid og temperatur
      – For kolde ingredienser
      – Ovntemperaturen er upræcis og/eller ovnen bager ikke jævnt.
      – Brug af varmluft

      Så ja, hvad der præcis er på spil, kan jeg ikke sige, men måske det er en af ovenstående grunde?

      Jeg tester altid mine opskrifter min. 3 gange, og den her kage er blevet teste en del flere gange (https://www.louiogbearnaisen.dk/2018/10/bag-opskriftudvikling-til-louiogbearnaisen.html), så jeg er helt sikker på, at bagetiden er korrekt.

      Håber det kan hjælpe dig lidt, og at du giver kagen endnu en chance, for den er altså ikke mindre end himmelsk god :-)

  8. Louise Pelle

    Hej Louise.

    Vil så gerne give mig i kast med denne lækre kanelkage, meeen, da jeg er bosat i Chile, kan jeg ikke skaffe kærnemælk. Hvad kan jeg bruge som erstatning??

    Mange bagehilsner fra Louise

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Louise,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Du kan udskifte kærnemælken med halv mælk, halv yoghurt (så lav fedtprocent, som muligt – det skal helst være en lidt tynd yoghurt), så skulle du meget gerne opnå samme effekt :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Rigtig god weekend !

  9. Kristina

    Tak for opskrift :-)
    Jeg har lige bagt kagen – lavede dobbelt portion og regnede med, at det passede til en bradepande. Det havde nok været rigeligt at gange med 1½ kan jeg se. Men den har fået godt med højde på og blev alligevel gennembagt, inden den blev mørk på toppen, så det går nok :-D Og kage kan man jo i virkeligheden aldrig få for meget af :-D :-)

    Jeg er blevet meget i tvivl – hvordan vil du opbevare kagen, når der er kommet glasur på? Fordi der er smør i glasuren, overvejer jeg, om den ikke burde stå i køleskabet, men det er bare så synd for kagen, synes jeg. Glasuren er vel ikke til at smøre ud over kagen, hvis man laver den aftenen i forvejen og så bare har den stående i en skål i køleskabet? – jeg forestiller mig, at den blot vil størkne i skålen og ikke lige være til at røre lækker igen – tror du ikke?

    Venlig hilsen Kristina

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kristina,

      Hahaha…nej kage kan man aldrig få for meget af :-)

      Ang. dit spørgsmål så kan glasuren på kagen sagtens holde sig, når den står ude på køkkenbordet – du skal ikke sætte din kage i køleskabet, så bliver den kedelig. Og præcis som du skriver, så bliver glasuren ret hård, når den står i køleskabet og umulig at smøre ud. Et trick kan være at smide den 10 sek. i mikroovnen, hvis du har haft den i køleskabet og så røre den godt inden, du smører den på.

      Håber det kan hjælpe dig – hav en forrygende dag :-)

  10. Silje

    Hej Louise
    Kan man bage kagen i muffinform?
    Kh Silje

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Silje,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du burde godt kunne bage kagen i muffinsforme – prøv at fylde dem ca. 3/4 op og se hvad der sker :-)

      Skriv meget gerne tilbage og fortæl os om resultatet.

      Hav en skøn dag!

  11. Fru andersen

    Hejsa!
    Kan man bruge laktosefri mælk istedet?

    Mvh.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Fru Andersen,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jeg har ikke selv erfaring med at bruge laktosefri mælk, men det burde sagtens kunne bruges. Prøv det ad og fortæl os om resultatet i en kommentar her på bloggen :-)

      Hav en dejlig dag!

  12. Agnethe

    Kan jeg evt. skifte smør ud med olie, da det plejer at gøre dem dejligt svampede? Tusind tak for en dejlig blog, jeg bruger dine opskrifter ugentligt!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Agnethe,

      Tak for din interesse i opskriften.

      Du kan godt skifte smørret ud med olie, men den præcise mængde olie som du skal bruge, er jeg ikke sikker på. Jeg prøvede faktisk selv at lave den ene kagetest med olie og den blev også super lækker :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      Hav en super dag!

  13. Katrine

    Er det mon varmluft eller alm. Ovn?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Katrine,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg bager altid i alm. ovn med mindre andet er nævnt i opskriften :-)

      Håber du kan bruge opskriften – fortæl os endelig om resultatet i en kommentar på bloggen, hvis du bager kagen.

      Hav en skøn dag!

    • Katrine

      Den blev virkelig god! Stor ros fra alle mine kolleger 😍

  14. Mia

    Den Bedste kanelkage jeg prøvet og jeg har bagt mange 😊

    Svar
    • louiogbearnaisen

      Tak Mia 🙏 – så dejligt at høre :-)

      Hav en skøn dag!

  15. Lajla

    Vildt flotte billleder!
    Jeg har lige taget sidste modul på foodstyling Masterclass i weekenden og har lært så meget. Virkelig et fantastisk kursus,som er praktisk og brugbart. TAK for det. Du er en unik underviser,
    Jeg glæder mig til dit blogkursus.

    De bedste hilsner Lajla

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lajla,

      Åhh…du ved slet ikke hvor glad dine ord gør mig :-) – så dejligt at høre, at du har fået en masse ud ad Foodstyling Masterclass!

      Vi ses online til blogkurset :-)

      Hav en forrygende dag!

  16. Linda

    Bagte den i dag og det er en ny favorit opskrift på kanelkage herhjemme!

    Svar
    • Tanya

      Hej Louiogbearnaisen

      Mega lækker kanelkage. Herhjemme lavede vi den
      med laktosefri smør og i stedet for kærnemælk (da laktosefri kærnemælk ikke altid er at finde) brugte
      vi laktosefri cremefraiche 250ml fortyndet med laktosefri mælk så det blev de 3,5dl. Mega lækker og luftigt.

    • Louiogbearnaisen

      Hej Tanya,

      Dejligt at høre at, I blev tilfredse med resultatet 😊

      Og tak for tippet til en laktosefri kanelkage 👍 Det er jeg sikker på, at der er flere af læserene der bliver glade for!

      Hav en fortsat fantastisk dag!

  17. Charlotte Olsen

    Hej søde Louise,
    Jeg elsker din blog og dine opskrifter, men jeg mangler en pinterest knap på din side.
    Nogle gange har du allerede lagt opskriften på pinterest og så kan jeg finde den der og gemme den. Men hvis du endnu ikke har lagt den på pinterest, så er sandsynligheden for at jeg ikke får det gjort, meget stor!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Charlotte,

      Tusinde tak for din kommentar, de søde ord og dit forslag til forbedring af læseroplevelsen på bloggen.

      Det vil jeg helt sikkert få set nærmere på :-)

      Hav en fortsat dejlig dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework