• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Kanelkage

Kanelkage - opskrift på bradepandekage med kanel og kaffe glasur - nem skærekage

Quiz: 

Hvor mange forsøg kræver det for at hive den bedste kanelkage ud af ovnen?

1.

2.

3.

4

5. forsøg på en uge.

Eller rettere 2 kg sukker, 1 kg smør og kanel nok til, at tage livet af et par nisser eller 7.

Du ved, den skal bare have den der helt rigtige, svampede konsistens og perfekt mængde kanel.

Hård uge, hård test ;)

Men vi er der nu; Svampet kanelkage i bradepande med kakao/kaffeglasur 

En klar favorit på en nem og hurtig skærekage, som dur til det hele:

Turen ud i det blå (du modvilligt er blevet trukket med på), kagedagen på jobbet (du har glemt og nu er klokken 21.35), søndag på langs med snuden under tæppet og de tykke sokker trukket op til knæene (fordi du nægter at tænde for varmen før sommertiden er ovre)

…eller når du lige skal have en pause fra de to totter, som holder gang i weekenden.

gravhund og engelsk cocker spaniel

Jeps, de to pelsdyr her!

Der var brug for kaf’ og kage til weekendfesten ;)

Nuvel.

Der er selvfølgelig frit valg på alle hylder af skærekager til de gode stunder:

  • Squashkage med valnødder
  • Gulerodskage
  • Banankage
  • Familiekage
  • Abrikoskage med kokosmarengs
  • Chokoladekage

Men hey, efteråret råber da på en kanelsag.

Jeg var inde over med et æble-tvist. Du ved, revet æble i dejen – ret lækkert, ikke?

Det blev nedstemt herhjemme.

Man rør ikke ved de klassiske skærekager!

Og det er nu nok meget godt, for den helt enkle kanelkage dur. Både på nemhed, forrygende smag og ikke mindst holdbarhed.

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Yes, det er en af de kager, som kan holde sig svampet på køkkenbordet i dagevis. Hvor du lige er henne og nappe et stykke. Løbende. Gennem dagen.

Sådan en kage på køkkenbordet frister!

Så dagevis er måske lige optimistisk nok – men saftig, det holder kanelkage sig til sidste krumme.

Scroll ned og nap opskriften – men pas på!

Det er vanedannende weekendbagning..

Kanelkage - opskrift på bradepandekage med kanel og kaffe glasur - nem skærekage

 

Kanelkage - opskrift på bradepandekage med kanel og kaffe glasur - nem skærekage

Kanelkage

Saftig og svampet kanelkage med kaffeglasur
Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 20 pers

Ingredienser

Kanelkage

  • 2 æg
  • 400 g sukker
  • 2 spsk kanel, jep, spiseskefulde!
  • 2 tsk natron
  • 1 nip salt
  • 400 g hvedemel
  • 3,5 dl kærnemælk
  • 125 g smeltet smør

Glasur

  • 50 g smør, blødt
  • 200 g flormelis
  • 1 spsk kakao
  • 1/2 dl stærk kaffe, eller vand

Sådan gør du

Kanelkage

  • Pisk æg og sukker lyst og luftigt - ca. 3-5 minutter.
  • Bland kanel, natron, salt og hvedemel sammen i en anden skål.
  • Sigt det i ægge/sukker-massen.
  • Tilsæt kærnemælk og pisk dejen sammen
  • Tilsæt smeltet smør og pisk hurtigt dejen sammen til den er jævn.
  • Beklæd en lille bradepande eller en kageform (20 x 30 cm) med bagepapir.
  • Fordel dejen heri.
  • Bag kanelkagen ved 180 grader i ca. 30 minutter i alm. ovn. Prik med en tandstik i midten for at tjekke om den er bagt.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle i formen.

Glasur

  • Kom smør, flormelis, kakao og kaffe i en skål.
  • Pisk det sammen til en tyk glasur.
  • Fordel glasuren på den afkølede kage.
  • Spis løs!

Noter

Kanelkagen kan fryses.

 

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod, fotograferet i raw og kun efterbehandlet i Adobe Lightroom.

Bonus: 7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende 

 

BILLEDE 1: Kanelkage uden kniv

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 160 | Lukketid: 1/90 sec. | Blænde: f/3.5

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 14.30, overskyet dag. Motiv ca. 1 meter fra vinduet, med stor diffuser foran vinduet. Grå reflektor på modsatte side, men skråt foran for at oplyse fronten på kagen.


BILLEDE 3: Kanelkage med kniv

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 160 | Lukketid: 1/20 sec. | Blænde: f/5.6

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 14.30, overskyet dag. Motiv ca. 1 meter fra vinduet, med stor diffuser foran vinduet. Grå reflektor på modsatte side.

 

 

 

Previous Post: « Sådan køber du et brugt kamera
Next Post: Bag opskriftudvikling til Louiogbearnaisen »

Reader Interactions

Comments

  1. Anne

    Som den anden person også skriver så er min kage også flydende og har givet den 15 min ekstra

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anne,

      Øv altså – det er så træls, når det sker :-(

      Som nævnt i en tidligere kommentar kan der være en del grunde til, at din kage ikke lykkedes.

      Det som ofte giver en klæg/ubagt kage er:

      – En bageform, som ikke fordeler varmen optimalt (ofte keramik og porcelæn)
      – Bagepulver/natron er for gammelt
      – Dejen er blevet overmixet – pisket for meget sammen
      – For lille en bageform i forhold til bagetid og temperatur
      – For kolde ingredienser
      – Ovntemperaturen er upræcis og/eller ovnen bager ikke jævnt.
      – Brug af varmluft (jeg bruger altid alm. ovn)

      Så ja, hvad der præcis er på spil, kan jeg ikke sige, men måske det er en af ovenstående grunde?

      Jeg tester altid mine opskrifter min. 3 gange, og den her kage er blevet teste en del flere gange (https://www.louiogbearnaisen.dk/2018/10/bag-opskriftudvikling-til-louiogbearnaisen.html), så jeg er helt sikker på, at bagetiden er korrekt :-)

      Håber det kan hjælpe dig lidt, og at du giver kagen endnu en chance, for den er altså ikke mindre end himmelsk god :-)

  2. Heidi

    Hej Louise
    Selve kagen bliver super god (har lavet dobbelt op) men når det kommer til glasuren ja så går der galt. Har lige lavet 3 dobbelt mål og den er lige så flydende youhurt.
    Det er godt nok træls☹️

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Heidi,

      Tak for din kommentar – dejligt at høre at kagen blev god :-)

      Ang. glasuren så er det med at lave den lidt på gefüfl, er den for flydende skal der mere flormelis i og er den for tyk skal der mere vand i.

      Håber det hjælper, så glasuren får den rette konsistens :-)

      Hav en fortsat dejlig dag og god weekend!

  3. Pernille

    Okay, du skriver ca 30 min ved 180° c min fik 40 og den hang ikke ved da jeg stak i den, tager den ud, afkøler den, løfter den ud af formen og den er ikke bagt, den er mildt sagt stadig flydende inden i
    Så selvom den lyder besnærende og dufter himmelsk bliver det desværre nok ikke en genganger her i huset

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Pernille,

      Øv altså – det er så træls, når det sker :-(

      Der kan være en del grunde til, at din kage ikke lykkedes, så hvad grunden præcis er, kan jeg desværre ikke sige.

      Men…det som ofte giver en klæg/ubagt kage er:

      – En bageform, som ikke fordeler varmen optimalt (ofte keramik og porcelæn)
      – Bagepulver/natron er for gammelt
      – Dejen er blevet overmixet – pisket for meget sammen
      – For lille en bageform i forhold til bagetid og temperatur
      – For kolde ingredienser
      – Ovntemperaturen er upræcis og/eller ovnen bager ikke jævnt.
      – Brug af varmluft

      Så ja, hvad der præcis er på spil, kan jeg ikke sige, men måske det er en af ovenstående grunde?

      Jeg tester altid mine opskrifter min. 3 gange, og den her kage er blevet teste en del flere gange (https://www.louiogbearnaisen.dk/2018/10/bag-opskriftudvikling-til-louiogbearnaisen.html), så jeg er helt sikker på, at bagetiden er korrekt.

      Håber det kan hjælpe dig lidt, og at du giver kagen endnu en chance, for den er altså ikke mindre end himmelsk god :-)

  4. Louise Pelle

    Hej Louise.

    Vil så gerne give mig i kast med denne lækre kanelkage, meeen, da jeg er bosat i Chile, kan jeg ikke skaffe kærnemælk. Hvad kan jeg bruge som erstatning??

    Mange bagehilsner fra Louise

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Louise,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Du kan udskifte kærnemælken med halv mælk, halv yoghurt (så lav fedtprocent, som muligt – det skal helst være en lidt tynd yoghurt), så skulle du meget gerne opnå samme effekt :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Rigtig god weekend !

  5. Kristina

    Tak for opskrift :-)
    Jeg har lige bagt kagen – lavede dobbelt portion og regnede med, at det passede til en bradepande. Det havde nok været rigeligt at gange med 1½ kan jeg se. Men den har fået godt med højde på og blev alligevel gennembagt, inden den blev mørk på toppen, så det går nok :-D Og kage kan man jo i virkeligheden aldrig få for meget af :-D :-)

    Jeg er blevet meget i tvivl – hvordan vil du opbevare kagen, når der er kommet glasur på? Fordi der er smør i glasuren, overvejer jeg, om den ikke burde stå i køleskabet, men det er bare så synd for kagen, synes jeg. Glasuren er vel ikke til at smøre ud over kagen, hvis man laver den aftenen i forvejen og så bare har den stående i en skål i køleskabet? – jeg forestiller mig, at den blot vil størkne i skålen og ikke lige være til at røre lækker igen – tror du ikke?

    Venlig hilsen Kristina

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kristina,

      Hahaha…nej kage kan man aldrig få for meget af :-)

      Ang. dit spørgsmål så kan glasuren på kagen sagtens holde sig, når den står ude på køkkenbordet – du skal ikke sætte din kage i køleskabet, så bliver den kedelig. Og præcis som du skriver, så bliver glasuren ret hård, når den står i køleskabet og umulig at smøre ud. Et trick kan være at smide den 10 sek. i mikroovnen, hvis du har haft den i køleskabet og så røre den godt inden, du smører den på.

      Håber det kan hjælpe dig – hav en forrygende dag :-)

  6. Silje

    Hej Louise
    Kan man bage kagen i muffinform?
    Kh Silje

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Silje,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du burde godt kunne bage kagen i muffinsforme – prøv at fylde dem ca. 3/4 op og se hvad der sker :-)

      Skriv meget gerne tilbage og fortæl os om resultatet.

      Hav en skøn dag!

  7. Fru andersen

    Hejsa!
    Kan man bruge laktosefri mælk istedet?

    Mvh.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Fru Andersen,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jeg har ikke selv erfaring med at bruge laktosefri mælk, men det burde sagtens kunne bruges. Prøv det ad og fortæl os om resultatet i en kommentar her på bloggen :-)

      Hav en dejlig dag!

  8. Agnethe

    Kan jeg evt. skifte smør ud med olie, da det plejer at gøre dem dejligt svampede? Tusind tak for en dejlig blog, jeg bruger dine opskrifter ugentligt!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Agnethe,

      Tak for din interesse i opskriften.

      Du kan godt skifte smørret ud med olie, men den præcise mængde olie som du skal bruge, er jeg ikke sikker på. Jeg prøvede faktisk selv at lave den ene kagetest med olie og den blev også super lækker :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      Hav en super dag!

  9. Katrine

    Er det mon varmluft eller alm. Ovn?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Katrine,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg bager altid i alm. ovn med mindre andet er nævnt i opskriften :-)

      Håber du kan bruge opskriften – fortæl os endelig om resultatet i en kommentar på bloggen, hvis du bager kagen.

      Hav en skøn dag!

    • Katrine

      Den blev virkelig god! Stor ros fra alle mine kolleger 😍

  10. Mia

    Den Bedste kanelkage jeg prøvet og jeg har bagt mange 😊

    Svar
    • louiogbearnaisen

      Tak Mia 🙏 – så dejligt at høre :-)

      Hav en skøn dag!

  11. Lajla

    Vildt flotte billleder!
    Jeg har lige taget sidste modul på foodstyling Masterclass i weekenden og har lært så meget. Virkelig et fantastisk kursus,som er praktisk og brugbart. TAK for det. Du er en unik underviser,
    Jeg glæder mig til dit blogkursus.

    De bedste hilsner Lajla

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lajla,

      Åhh…du ved slet ikke hvor glad dine ord gør mig :-) – så dejligt at høre, at du har fået en masse ud ad Foodstyling Masterclass!

      Vi ses online til blogkurset :-)

      Hav en forrygende dag!

  12. Linda

    Bagte den i dag og det er en ny favorit opskrift på kanelkage herhjemme!

    Svar
    • Tanya

      Hej Louiogbearnaisen

      Mega lækker kanelkage. Herhjemme lavede vi den
      med laktosefri smør og i stedet for kærnemælk (da laktosefri kærnemælk ikke altid er at finde) brugte
      vi laktosefri cremefraiche 250ml fortyndet med laktosefri mælk så det blev de 3,5dl. Mega lækker og luftigt.

    • Louiogbearnaisen

      Hej Tanya,

      Dejligt at høre at, I blev tilfredse med resultatet 😊

      Og tak for tippet til en laktosefri kanelkage 👍 Det er jeg sikker på, at der er flere af læserene der bliver glade for!

      Hav en fortsat fantastisk dag!

  13. Charlotte Olsen

    Hej søde Louise,
    Jeg elsker din blog og dine opskrifter, men jeg mangler en pinterest knap på din side.
    Nogle gange har du allerede lagt opskriften på pinterest og så kan jeg finde den der og gemme den. Men hvis du endnu ikke har lagt den på pinterest, så er sandsynligheden for at jeg ikke får det gjort, meget stor!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Charlotte,

      Tusinde tak for din kommentar, de søde ord og dit forslag til forbedring af læseroplevelsen på bloggen.

      Det vil jeg helt sikkert få set nærmere på :-)

      Hav en fortsat dejlig dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 17.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Instagram post 2190220744818839262_104938433 December kræver 3 ingredienser; chokolade, fløde og salt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Chokoladetrøfler 😀 I bunkevis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Årets første batch er bakset sammen her til aften ...og umiddelbart så holder de ikke ugen ud 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De er farlig gode, men rockersvært at skjule, du har været på rov i kagedåsen - det fyldte gebis afslører det hele 😄🍫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolatetruffles 
#thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kageindspiration #chokoladetrøfler #julemad #julekonfekt
Instagram post 2186583418737752471_104938433 Annonce for @victorinox⁠ Det er ren kræs 😋
Og sidste udkald inden, der går kanel, nelliker og kardemomme i alle de søde sager i december.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toscatærte med sprød mørdej, blød mazarin og knasende nøddekaramel-topping - med et tvist af havsalt 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lidt spark til alt det søde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arhmen, jeg siger dig, den er farlig – og heftig. Toscakagen kræver en seriøs sød tand 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men har du munden fuld af dem, så springer du bare på (og knapper buksen godt op).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Server med syrlig creme fraiche, skoldhed gløgg og udsigten til de lyskæder, du har brugt 4 timer og 10 frosne finger at få bakset op. ✨🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
På både gavl. Æbletræ og den der grønne buks ved hoveddøren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
December kan bare komme an herhjemme 😉🎄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap toscatærten ovre på louiogbearnaisen.dk, find den gode  kniv frem og inviterer de bedste, du kender på toscakage (og blær over oppyntning) ☺️
⁠⠀
Har du fået fikset ude-pyntningen? 😃✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#myvictorinox #baking #thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kage #toscakage #bagværk #kageindspiration #bageglæde #kagetid
Instagram post 2179949212251171810_104938433 Her er en omgang aftensmad, du kan kaste på madplanen for ugen 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød, chutney og sprød salat 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den klassiske kylling i karry er blevet mixet med Butter Chicken og fået et tvist med kokosmælk. Hvor vi helt præcist er på verdenskortet i dag er lidt i det uvisse 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En god blanding af alt det bedste til en nem omgang aftensmad med kylling 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad har du på madplanen i dag? 🙋‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chickendinner #garammasala #chickencurry 
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2177140126186886667_104938433 Sponsoreret. Niks, ingen alt-i-en-pande med kylling, men fuld drøn på efterårssmag 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og får du lige lagt sagerne til rette i Norden Steel panden fra @fiskarsfinland, så ligner det snildt noget som har taget halve dage i køkkenet 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det har det ikke.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
15 minutter ved komfuret.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
20 minutter med en kop kaf' og en tidlig snebold (eller 7) 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så er der serveret - med perlebyg og sprød efterårssalat med fennikel og æble.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kommer til at blæse familien væk om spisebordet med sådan en omgang 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, glem alt om at skulle skrabe koteletternes gode stegeskorpe og rodfrugter af bunden - intet brænder fast i panden her.  Heller ikke mens det hele syder i en brandvarm ovn og du kører snebolde ned 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på din fredagsmiddag .. skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær ovre på louiogbearnaisen.dk 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #onepanmeal #easydinners #aftensmad #30minutemeals #madfotografering #nemaftensmad #healthydinner #easyfood #foodstylist #OnMyTable #food52 #tastingtable ⁠⠀
#foodblogfeed #storyofmytable #fiskarsnorden #fiskars #tastemade #forkyeah #heresmyfood #sundmad #madinspiration #altienpande
Instagram post 2175758239031682161_104938433 Efterårssalat med sprød fennikel, frisk æble og knasende, ristede valnødder vendt i skarp dressing 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #saladideas #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #madinspiration #salat
Instagram post 2174144502185310349_104938433 3 timer på en sjaskvåd mark.
.
På en søndag.
.
Med 3 lag tøj, dobbelt sok og hue helt ned forbi øjenbrynene.
.
Hunde-og sportræning, koordineret grønt outfit og ultrapænt lavt novembersolskin 🙌💛
.
For så at lande dybt i sofaen med skoldhed te, snorkende hundesnude og et (..kæmpe) stykke kanelkage ☺️😀
.
Jojo, 2 dage gammelt, men stadig lige svampet og lige farligt - den bradepande spiser jo ikke sig selv 😅
.
Har du fået bagt farlige godter i weekenden? 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cake #cinnamoncake #kanelkage #madinspiration #eftermiddagskaffe #madfotografering #sødesager #sweetmagazine #onmytabletoday
Instagram post 2172098700579384442_104938433 sponsoreret. 30 minutters torsdagsmiddag: Bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney - serveret med bulgur og grøn, frisk salat 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt. Hurtig. Og uden den evige pre-dinner kamp 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi har nogle helt klassiske bestik-knive - altså dem, som jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra for 11 år siden. Og jep, de er lige så sløve, som de er pæne 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan et stykke kylling, det skal files 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder, at der er rift om den ene gode kniv herhjemme. Udstrækning, mens bulguren koger og kyllingen steger derudaf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og så:  3, 2, 1 … Spurt til opvaskemaskinen. Med spidse albuer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver evig eneste aften 🤪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men det slutter nu. For de her lækre steakknive fra @victorinox ligger og flotter på spisebordet de her dage 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøner igennem om det er kylling, hip plantebøf eller en højtbelagt rejemad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder altså en hel del det snit 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om det er helt almindelig torsdag, til lørdagsbøffen eller Mortens Aften, som lurer lige om hjørnet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, jeg spår ren glæde fra holdet om spisebordet i år, når bordopdækning er med de her steakknivene, som smutter lige gennem andenstegen uden at det igen ender i trævler 😅
⁠⠀
Andesteg får du ikke, men den ultranemme ‘bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney’ finder du lige nu på louiogbearnaisen.dk og i appen 😀👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og steakknivene? Se mere på @victorinox - de findes både med og uden savtakker🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MyVictorinox #foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2169248678913482796_104938433 Nå, god weekend, Louise?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tjoo 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liiidt modvilligt til min første hundeudstilling nogensinde.
3000 hunde samlet i messecenter Herning - og jeg er fuldstændig vild med alt ved det! 😃😄(Undtagen maden - heldigvis var rygsækken fyldt op med dem her ☺️).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men altså:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐩 Bobede pudler, vandkæmmede hønsehunde-skæg og ekstra vamsede Bernere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐕 Skinnede langhårede gravhunde, kridhvide samojeder og et kæmpe overtal af gyldne hentere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐾 Ejere i nypressede suits, pailletter eller jagtcamo. Alt samlet lejre af festivalstole, trimmeborde, (hunde)vogne og seriøst grej. Alt i grej!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Når virkeligheden overgår ens forventninger (jojo..en smule fordomme), så bliver det ikke bedre 😀 Genial oplevelse. Kæmpe High five! 👋🐶
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, kæmpe High five til alle jer, som er sprunget med på Foodstyling Framework de sidste dage 😃🙌
Wauw, jeg er blæst væk over den modtagelse kurset har fået og de meldinger om det, som er tikket ind her over weekenden 💛🙏 Mette skrev: “Har set de første lektioner på kurset i dag og har allerede lært så sindssygt meget nyt. Troede at jeg måske havde lært det meste, men det havde jeg så langt fra. Det her bliver en gamechanger for mine madbilleder. Tusinde, tusinde tak.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad med dig? 👀

Er din madfotografering kørt fast, føler du bare du har nået dit niveau eller trænger du til et spark ny inspiration og modeller - så kom med 😃👉 link i bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dørene til Foodstyling Framework lukker tirsdag ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #foodblogger #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodstylingframework

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere