• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Valnøddebrød med porter

Valnøddebrød med porter - opskrift på brød med valnødder

Så, valnødder er åbenbart i høj kurs herude på de yderste af Aarhus kanter.

7-9 meter fra mit køkkenvindue står et massivt valnøddetræ.

Ovre på det græsstykke, hvor vi dagligt underholdes af alt fra forældre, som står og ser håbløst ud i luften, mens de skubber purken på gyngen, mødre på barsel, som skyller grøn te og sladder ned i en lind strøm og børn, der har lidt for meget fart på.

Især pigen, som konsekvent synger højlydt, når hun gynger med hørebøffer på.

Jeg siger dig, den får hele armen. Især “Genie in a bottle” er populær og den der Grand Prix-sang med mussen i nattøj. Tak til Starlight…hele sommeren!

Nå. Valnøddetræet.

Hele ugen har folk flokkes om det.

Og weekenden med.

Lørdag (meget tidlig) morgen:

En mand i stram løbebuks småløber rundt med en mulepose og kaster dugvåde valnødder i.

Frokost:

Samme mand. Nu i kort shorts. Muleposen er skiftet ud med en klassisk Brugspose og han står med en…3 meter metalstang!

Jaw’er den op i træet, mens shortsen bliver endnu kortere i den positur. Valnøddeudbyttet er ret begrænset.

Jep, jeg var klinet til vinduet og scenariet, mens min spegepølsemad røg ned.

Sen eftermiddag:

Ny mand. Med hund. Han vælger at køre en hoppe-teknik. Du ved, hop, grib fat i en gren og håb på det bedste.

Udbyttet var vist bedst for hunden, som helt sikkert har kørt sig en mavepine i weekenden.

Han efterfølges af et forældrepar med barn på skulderen – genialt træk, det må jeg give dem. De nappede en del.

Søndag:

Yes, det fortsatte.

Den sorte slyngel og jeg drejer ud af havelågen, når lige at hive en portion frisk luft ind, før blikker fanger…

Shorts-mand siddende oppe i valnøddetræet. Søndag morgen kl. 7.03. Nu med fyldt mulepose.

Og to mere stående på græsset.

Nogen er ret vilde med valnødder..

 

Kender du dem her: De 8 klassiske fejl når du bager brød og boller 

 

Var jeg henne og nappe valnødder på turen hjem?

Det kan du tro.

Efter en uge med heftig trafik om det træ var jeg altså nødt til at trisse hen og se på sagen.

Kom de i brødet?

Niks.

At skulle finde en metalstang frem, kidnappe et barn eller kravle op i en træ.

For så at skulle vaske og tørre dem.

Arrh.

Jeg nappede en pakke i Netto.

Men en håndfuld selvsamlet valnødder vil da være ret sejt til det her valnøddebrød med porter, det er vi helt enige om ;-)

Og jeg er sikker på, det smager ekstra godt, når du selv har siddet i træet søndag morgen – i spraglet løbebuks.

Valnøddebrød med porter - opskrift på brød med valnødder

Valnøddebrød med porter.

En efterårsbasker, som klarer det meste.

Allerbedst med æblemarmelade, blommemarmelade, en hybensag eller bare tandsmør.

Men det ville nu også gøre sig ret godt på ostebordet, hvis du er ude i den servering.

Til suppe.

Eller som sauce-opsamler til gryderetten. Bøf Stroganoff vil være et lækkert match her i weekenden.

Lækkert, men..

Skal der porter i?

Ja.

Du kan i en snæver vending gå med en Stout, hvis det er den, du har på lager.

Og skal du være helt på tværs og mukke over, at skulle hive et brev stødt koriander hjem, som aldrig ser andet end køkkenskabets mørke efterfølgende, så springer du bare over.

No hard feelings ;-)

..

Btw.

Påtænker du en valnøddejagt.

Det er tirsdag og valnøddetræet herude er fuldstændig støvsuget.

Bare så du ikke ankommer med klatreudstyr, stylter eller bestukket barn, forgæves.

Valnøddebrød med porter - opskrift på brød med valnødder

Valnøddebrød med porter

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 2 brød

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2,5 dl lunken vand
  • 3,5 dl porter
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk stødt koriander
  • 100 g valnødder
  • 100 g rugflager
  • 750 g hvedemel

Sådan gør du

  • Kom øl og vand i en skål.
  • Opløs gær i heri.
  • Tilsæt olie, sukker, salt, koriander, valnødder og rugflager.
  • Tilsæt hvedemel lidt af gangen, mens dejen æltes sammen.
  • Ælt dejen 8 minutter på røremaskine ved medium hastighed. Dejen skal være smidig, men stadig klistret.
  • Valnøddebrød med porter - opskrift på brød med valnødder
  • Kom madfilm over skålen og lad dejen hæve 1,5 time til dobbelt størrelse.
  • Kom forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord uden at slå for meget af luften ud af den.
  • Del dejen i 2 stykker og form dem forsigtigt til 2 brød.
  • Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Kom et viskestykke over brødene og lad den efterhæve 40 minutter.
  • Bag brødene ved 225 grader i 10 minutter, skru ned til 100 grader og bag brødene færdige, ca. 15-20 minutter.
  • Lad brødene afkøle på en bagerist

Noter

Brødene kan fryses
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod og efterbehandlet i Adobe Lightroom.


BILLEDE 1: Valnøddebrød

Objektiv: Canon EF 28 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/20 sec. | Blænde: f/4.5

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 12.30. Motiv ca. 0,5 meter fra vinduet, med diffuser og reflektor på modsatte side.

 

BILLEDE 1: Valnøddebrød med hænder

Objektiv: Canon EF 28 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/10 sec. | Blænde: f/6.7

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 12.30. Motiv ca. 0,5 meter fra vinduet, med diffuser.

Note: Billedet er fotograferet med 5 sekunders forsinkelse, så jeg kunne have begge mine hænder i billedet.

Tip: Smørret er frossen, så det ikke smelter undervejs.

Nørd videre med 7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende 

eller

Læs mere om Foodstyling Masterclass her 

Previous Post: « Tærte med laks, spinat og fennikel
Next Post: Cheesecake brownie med brombær »

Reader Interactions

Comments

  1. Amanda

    Hej Louise :-)
    Har du nogen erfaring med, at koldhæve dejen?
    bh. Amanda

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Amanda,

      Jeg har ikke selv erfaring med at koldhæve dejen, men jeg tænker, at det ikke er noget problem. Brug ca. 5-10 g gær.

      God bagelyst!

  2. Lene Dekeuran Ullum

    Ved godt jeg lyder skepsisk, men…….225 grader i 10 minutter og skru ned på 100 grader 20-25 minutter – kan det nu passe?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lene,

      Yep, den er god nok :-) Mine brød fik præcist 26 minutter den ene gang, jeg bagte dem, og 30 minutter ved den anden test. Ingen af gangene oplevede jeg, at de ikke var færdigbagte.

      Dog er det meget forskelligt, hvordan ovne bager, så hvis du oplever, at de ikke er færdigebagte indeni, så giv dem lidt længere tid i ovnen :-)

      God bagelyst!

  3. Ellen Demant

    Hej!
    Det er et rigtig lækker valnøddebrød, men kan det passe , temperaturen skal ned på 100grader?. Brødet var ikke bagt indeni, så jeg gav det 15 min mere ved200 grader, så blev det superlækkert.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ellen,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften – dejligt at høre, at valnøddebrødet blev lækkert :-)

      Den er god nok, temperaturen skal ned på 100 grader. Dog er det meget forskelligt, hvordan ovne bager, så hvis det for dig fungerede med 200 grader, så er det bare super :-)

      Hav en dejlig dag!

  4. Nj

    Mener du virkelig at bagetiden ikke skal være længere med to relativt store brød? De er hverken helt eller halvt færdige.

    Svar
    • Louiogbeanaisen

      Hej Niels,

      Tak for din kommentar til opskriften.

      Mine brød fik præcist 26 minutter den ene gang jeg bagte dem, og 30 minutter ved den anden test. Ingen af gangene oplevede jeg, at de ikke var færdigbagte.

      Men ovne er forskellige og bager ikke ens. Måske brødene i din ovn skal have lidt ekstra.

      Du er meget velkommen til at skrive igen, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget i opskriften.

      Hav en fortsat god dag.

  5. Christina jensen

    Kan det mon du med en Guinness istedet for porter?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jep, Guinness er en stout, så det kan du sagtens bruge :-) Jeg synes Guinness har mere smag/fylde, så brug evt. kun 2 dl og spæd op med vand for resten.

      Prøv det ad og fortæl os endelig om resultatet i en kommentar her på bloggen :-)

      Hav en forrygende dag!

  6. Erik P. Olsen

    Du havde vel ikke tænkt dig at komme friskplukkede valnødder i dejgen? Dem hælder man vodka over efter at have skåret dem i 3-4 stykker. Efter 2-3 uger har du den skønneste snaps. Til valnøddebrød er tørrede valnødder det eneste rigtige.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Erik,

      Tak for input og tips til opskriften – det med snapsen må prøves en dag 😉

      Hav en fortsat god dag.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework