• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Kylling og kartofler i spinat/parmesansauce

opskrift med kylling og kartofler

Er vi der nu igen?

Yes.

Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Nem aftensmad på en hverdag.

Det virker!

opskrift med kylling og kartofler

Opskriften kan du som altid stikke i lommen herunder. Men inden du når så langt, så lad os lige suse over et par punkter i opskriften.

KYLLING OG KARTOFLER 101:

  • Om du kører en hel parmesan eller hiver en pre-chopped pose ned fra kølehylden, det bestemmer du. Yes, der er mere smag i en hel fætter, men på en ganske almindelig tirsdag fungerer den nemme løsning fint.
  • Herbes de Provence er et blandingskrydderi, som du kan finde i langt de fleste større supermarkeder. Eller du kan finde krydderislatterne frem fra krydderiskabet og mixer din egen blanding.
  • Du bestemmer fuldstændig om du går all in på en fuldfed piske eller vælger den ultralette madlavningsfløde. Jo mere fedtfattig, jo heller end gerne vil saucen skille. Og noget af smagen ryger også i svinget. Jeg brugte en 18% madlavningsfløde.
  • Og nej, du får ikke lov til at udelade spinat og tomat ;) Retten skal spices op med grønt,
  • Jojo. Man kunne strække sig og krudte op i ovnen, smide panden derind. Det er smart. Hvis du ikke har en ovn som min, der tager på den gode side af 20 minutter at varme op.

kylling og kartofler

opskrift med kylling og kartofler

Kylling og kartoffel i spinat og parmesansauce

Nem og lækker aftensmad
Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 1 hel kylling, delt eller 5-6 stykker bryst og lår med ben.
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1/2 løg, finthakket
  • 1 tsk paprika
  • 1 spsk Herbes de provence
  • 1 tsk chiliflager
  • 450 g små kartofler, delt i kvarte
  • 6 cocktailtomater, delt i kvarte
  • 1 hønsebouillonterning
  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 2 dl parmesanost, revet
  • 1 håndfuld babyspinat, ca. 2 dl
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kom olie på en stor pande og brun kyllingestykkerne på alle sider.
  • Tag kyllingen af panden igen.
  • Kom hvidløg, løg paprika, herbes de provence og chiliflager på panden og svits 1 minut.
  • Tilsæt kartofler og svits dem med 2 minutter.
  • Kom tomater på panden og svits dem med 30 sekunder.
  • Hæld herefter vand og bouillonterning på panden, skru ned til jævn varme og lad det hele simre i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt madlavningsfløde, parmesanost, spinat, salt og peber til panden.
  • Lad spinaten falde lidt sammen og kom herefter kyllingestykkerne tilbage på panden.
  • Lad retten simre 15-20 minutter ved svag varme til kyllingen og kartoflerne er møre.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server med et drys frisk parmesan på toppen, godt brød til at suge saucen og en frisk salat.

Noter

Retten kan fryses.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

Bliver du vild med opskriften her, så du vi helt sikkert også synes, de her opskrifter med kylling er et hit:

  • Kyllingebryst i sennepssauce – med bacon og timian 
  • Kylling i grillet rød peberfrugtsauce

opskrift med kylling og kartofler

Previous Post: « Derfor får du tørt og kedeligt brød og boller
Next Post: Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki »

Reader Interactions

Comments

  1. Anette

    Simpelthen så lækker – hele familien var begejstrede – og de forlanger, at den snart kommer på bordet igen ☺️

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anette,

      Dejligt at høre at du kunne bruge opskriften, og at hele familien var begejstret for den 👍😀

      Hav en skøn dag!

  2. Lotte Osted

    Hej,
    Virkelig skøn ret for os der godt kan lide kyllongeretter, og gerne vil have nye udfordringer. Har også lavet den i stor dyb “ovnklar” pande med godt resultat. Vores venner er aldrig bange for at være “prøvekaniner” hos os, og den gik rent ind 👍
    Har af samme grund printet opskriften ud, og den er nu en del af vores tilbagevendende opskrifter.

    Gode hilsner
    Lotte

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lotte,

      Tusinde tak for din fine kommentar – hvor er jeg bare glad for at høre, at I og jeres venner er så glade for opskriften :-)

      Hav en fantastisk dag!

  3. Bente Bugge-Berge

    NYYYYYDELIG!!!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      🙏 Bente – dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften 😀

      Hav en skøn dag!

  4. JM

    Super smagfuld opskrift
    Gjorde som Lis Malling og kom det hele i et ovnfast fad i ovnen til sidst.
    200 grader i ca. en halv time

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej JM,

      Dejligt at høre at du kunne bruge opskriften, og at den blev god :-)

      Godt tip med at kommen den i ovnen 👍

      Tak og hav en fortsat skøn dag! 😀

  5. Christina

    Er ikke den store parmesan-fan – kan man bruge en anden slags ost ?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Christina

      Det burde du sagtens kunne – det får selvfølgelig en anden smag, da parmesan er en relativ stor del af saucen, men en anden smagfuld ost, vil helt sikkert også være lækkert :)

  6. Lis Hvenegaard Milling

    Hej.
    Super opskrift, jeg forberedte det hele på panden som efter opskriften og samlede det i et ildfast fad, med kylling øverst. Det fik 35 min v. 200 gr. og blev perfekt 👍

    Mvh Lis Milling

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lis.

      Tak for din kommentar – dejligt at høre at du kunne bruge opskriften :-)

      Hav en skøn dag!

  7. Maj-Britt

    OMG (sagt højere end Janice fra Venner)

    Den bedste kyllinge-ret jeg længe har smagt. Er pænt glad for at jeg lavede dobbelt portion og nu har ekstra i fryseren 😊
    Du er simpelthen genial.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maj-Britt,

      Tusinde tak for de fine ord og skønt at høre, at du er vild med opskriften 😀

      Hav en super dag!

  8. Mille

    Super skuffet over den her opskrift. Begge gange jeg har lavet den har kyllingen været super rå selv efter at have fået 3x det opskriften sagde. Sidste gang jeg har lavet den.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mille,

      Tak for din kommentar og jeg beklager, at du ikke er tilfreds med resultatet.

      Jeg har ikke selv oplevet, at kyllingestykkerne var rå efter at have stået og simret – måske du har brugt nogle meget store stykker? Du kan evt. prøve med kyllingefilleter – det smager også dejligt :-)

      Hav en dejlig dag.

  9. Mette

    Ser helt vildt godt ud.
    Jeg ejer ikke så stor en pande, så kan jeg flytte det hele over i et ildfast fad og så ind i ovnen og opnå samme smag?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mette,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jep, du kan sagtens steg det hele af og så samle det i et fad :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar her på bloggen.

      Hav en forrygende dag!

  10. Anja

    Wow, har lige prøvet din opskrift her til aften, yummy! Det er ikke sidste gang jeg laver den. Kartoflerne skulle have lidt længere end 20 min for at blive møre, men det ved jeg til næste gang ;-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anja,

      Tak for din kommentar og de fine ord – skønt at høre at du kunne bruge opskriften :-)

      Nogle gange kan den tid retten skal stå og simre godt variere lidt alt efter størrelsen på kartoflerne, blussets styrke osv. så ja, det er med at prøve sig frem :-)

      Hav en skøn dag!

  11. Peter

    Har lavet denne ret flere gange nu, og hold da op den er god. Også serveret til gæster, som var meget tilfredse. Mange tak for lækkerierne

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Peter,

      Tak for din kommentar og de fine ord – så skønt at høre, at du kan bruge opskriften :-)

      Må indrømme at jeg helt får lyst til at lave den igen – for den er altså bare så lækker og så er den nem at lave :-)

      Hav en dejlig dag!

  12. Morten

    Hej Loui!!
    Jeg er kæmpe fan! Det smager simpelthen så mega godt :p fruen er også oven ud lykkelig! Mange tak for en dejlig opskrift ;)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Morten,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord – hvor er det dejlig at høre, at I er vilde med opskriften :-)

      Hav en fantastisk dag.

  13. Helle Høst

    Dejlig udiktatorisk opskrift. Der er god plads til egne indfald. Jeg har ikke smagt den endnu, men det kommer

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Helle,

      Tak for din kommentar.

      Håber du kan lide opskriften – skriv endelig igen og lad mig høre, hvad du synes om den.

      Hav en fantastisk dag.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework