• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Fotografer mørke madbilleder + videotræning

Madfotografering

 

Der er sket et noget. Fra at stræbe efter kridhvide billeder, som næsten krævede en smart solbrille, er moden vendt. Foto-moden. Nu er det mørke, rustikke billeder med et “moody”-udtryk, som er hipt.

Billeder som helst skal se ud som om, du bor i træhytte langt oppe mod nord. Helt alene, dybt inde i skov med evig fred i sjælen og oceaner af god tid. Back to nature. En gryde buldrende over ildstedet og henkogt “alt-godt-fra-skoven” på metervis af hylder.

Okay, overdrivelse fremmer forståelsen.

Men skal du foodstyle stilen, så hjælper det gevaldigt, at du har helt styr på storytellingen. Og jep, min illusion af “moody” er skuret i skoven, frost i tæerne og en glubsk bjørn udenfor.

Du er med.

Mørke billeder. Det burde være ligetil.

Vi bor nordpå, det er vinter og gråvejr.

Hmm.

Det er det bare ikke.

Måske har du prøvet det, og fået billeder som ser sådan her ud.

Selv efter 3 timers billedredigering og utallige filtre. 

opskrift klatkager - kokos mandel vanilje - risengrød (1)

Billedet er mørkt. Jojo. Men det er fladt. Kedeligt. Gråt.

Så.

Hvad er tricket?

Det sidste års tid har jeg fået spørgsmål til det her område og særligt siden, at jeg delte de her mørke billeder. 

Kræver det virkelig, at du kravler ind i kosteskabet?

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til lækre madbilleder på rekordtid


Lad os se på sagen:

Vi snupper endnu en omgang “bag madbilledet”. Den her gang med fokus på, hvordan du tager mørke madbilleder i din egen stue. Step-by-step med en rigtig case, det er nu nemmest.

Jeg napper den her med kiks, men billederne med græskarbollerne her er fotograferet med akkurat samme setup.

Nå.

Allerførst, kameraet.

 

Eksponering:

Vi har været der før og vi er der igen; manuel mode. Du er nødt til at styre din eksponering i kameraet, for ellers oplyser dit kamera, på auto mode, alt i dit billede.

Men ikke nok med det, det gør kameraet faktisk også i manuel mode, hvis du prøver at ramme “0”, som jo egentlig er det du burde gå efter. Tjek billedet til venstre. Ikke helt looket, vi er ude efter!

Well.

Vores kamera er ikke altid med på vores visuelle ide, så vi er nødt til at hjælpe det lidt på vej.

Så fotograferer vi noget meget mørkt, så vil kameraet automatisk lysne billedet. Og omvendt. Er motivet meget lyst, så vil kameraet dæmpe lyset og gøre det hvide mere gråt.

Ikke dumt, vi er bare ikke enig i kameraets lysmåling her. Kameraet bliver nemlig snydt af den mørke baggrund.

Det betyder, at vi skal få kameraet til at tage billedet lidt mørkere end det selv foreslår. Altså vi skal undereksponere billedet en smule. Billedet til venstre er “0”, billedet i midten er “-1” og billedet til højre er “-2” i eksponeringsmåling.

Vi napper “-1” – en smule undereksponeret.

Men der er faktisk en endnu bedre løsning. Skift målemetode i kameraet, så kameraet kun måler noget af billedet og altså ikke bliver snydt af den mørke baggrund.

 

BONUS: Tag bedre madbilleder – få  7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende

 

Husk, at kameraet altid viser billederne lysere end de her på kameraskærmen, så pas på med ikke at undereksponere for meget.

Et godt billede skal både have lys og skygge.

 

Eksponering

“0” “-1” “-2”

Brug lyset

Præcis, som når vi arbejder med lyse madbilleder, så skal vi også styre lyset i mørke madbilleder. Du kan ikke bare rulle persiennen ned og knipse løs – der skal altid være lys og skygge i et billede ellers bliver det fladt.

Så hvordan får vi gjort billedet mørkt, så du opnår det moody-look, men uden alt bliver kulsort?

Det er faktisk ret enkelt, formlen lyder: Vindue + afskærmning + reflektorer + afstand.

En matematisk formel, som er lige præcis så nem i teorien, som den kan være svær at udføre i virkeligheden. Det hele afhænger af mængde af lys og særligt hvordan det dirigeres i billedet.

Men har du setuppet, mellemregningen, så er du ret godt på vej til, at bruge formlen med succes. Hver gang!

 

BONUS: Tag bedre madbilleder – få  7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende

 

Video-træning:

I stedet for at jeg hiver 27 billeder ind, så har jeg strikket en hurtig video-træning sammen til dig. Hold øje med lys og skygger gennem videoen – det er dit take away.

Klar?

Tryk “play”.

 

Samme setup

Fik du set videoen? Måske et par gange?

Perfekt!

Det er fuldstændig samme setup, som jeg har brugt til billederne herunder med græskarbrød. Billedet til højre er uden den forreste plade foran og billedet til venstre er med.

Ved at styre lyset, så det fremfor at oplyse hele billedet, kun oplyser direkte på motivet, samt har endnu mere intensitet, giver billedet dybde og et mere helt udtryk.

Og yes, når du først er gået i gang, har fået trænet øjet til at se lyskilden, så er det rent slaraffenland at lege med lys og skygge og se virkningen i billedet.

Så pas på, du bliver hook’d

lys i madfotografering

 

Inden du suser væk og griber kameraet, så lad os hurtig tage den step-by-step.

PLANLÆGNING

  • Tjek dit hus eller din lejlighed for et vindue med blødt lys.
  • Har du ikke lige et træbord ved hånden, så snupper du en træplade eller et stort spækbræt.
  • Ligeledes med den sorte baggrund. Du behøver ikke finde malerspanden frem. En sort plade, et lærred eller lagen klarer jobbet.
  • Og så har du brug for 3-4 mørke eller sorte plader eller karton, så du kan dirigere lyset.
  • Hav din foodstylingplan klar – hvordan skal billedet skal se ud.
  • Hav planlagt komposition, kameravinkel, props.
  • Kamerastativet, det er også ret vigtigt.

 

FORBEREDELSE

  • Opbyg din scene og placer dine props.
  • Sæt dine afskærmningsplader og reflektor op, som du så i videoen. Det handler om afstand og balance af mængden og retning af lys i forhold til motivet.
  • Få dit kamera indstillet, så godt som du kan. Du skal helt sikkert justere på det senere, men find nogenlunde den rigtige eksponering, den blændeværdi du vil have, hvidbalance og fokuspunkter. Og tjek lige strømmen på kameraet også..
  • Tjek hvordan lyset falder på dit motiv, både fra vinduet og tilbage fra reflektor

 

FOTOGRAFERING

  • Klar? Tjek din scene, tjek kiks, tjek dit lys.
  • Skyd dine billeder og få justeret, hvis dine indstillinger i kameraet + plader, reflektorer ikke passer fuldstændig.

 

TIP TIL ISO!

Pas på for høj en ISO, altså at billederne bliver får gryn. Det ses ret tydeligt, når vi arbejder med mørke billeder og er svært at redde senere i billedbehandlingen uden, du får maltrakteret dit madbillede!

Okay.

Tjek billederne. Sidder de lige i skabet?

Phew, så er det tid til pause inden turen går ind forbi billedbehandlingen, som finpudser billederne. Det step må du aldrig springe over.

 

Efterredigering:

Første billede er uden plader, arbejde med lys og uden redigering. Vores kontrol-billede, hvis vi skal være ræ’tig nørdede.

Så har vi billedet i midten, med plader, som er direkte fra kameraet i JPEG. Der er lavet tre redigeringer; skarphed og clarity og optimering af den sorte baggrund, så den fremstår helt sort.

Det er seriøst en game-changer, det værktøj her i Lightroom.

Om du vil have helt mørke baggrunde eller optimere dine lyse baggrunde. Gøre dem mere skarpe eller mere slørede, uden at pille ved resten af billedet. Det her værktøj kommer til at slå benene væk under dig. Vi gennemgår, hvordan du præcis bruger det på Foodstyling Masterclass.

Og til sidst har vi billedet, som har fået en vild makeover med en mat-effekt i Lightroom. Det er ret nemt at lave uden, du behøver købe dig fattig i filtre og presets.

På foodstylingkurset viser jeg dig selvfølgelig også, hvordan du nemt kan lave den matte effekt, så du kan række tunge til VSCO. Du griner løs, når du ser hvor nemt det er ;)

BONUS: Tag bedre madbilleder – få  7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende

 

Previous Post: « Asiatisk broccolisalat med peanutdressing
Next Post: Find de rigtig props til dine madbilleder »

Reader Interactions

Comments

  1. Hanna

    Tusind tak for dine brugbare tips og tricks – de er guld værd og gør fotografering for nybegyndere som mig mere spiseligt og ligetil! Hvor har du pladerne, som du bruger til at afskærme lyset, fra? Kan man selv lave dem? Og kan du anbefale et kamerastativ?

    Svar
  2. Sisse Brüel

    Wauuu! jeg har brugt timer på din blog og dine fototips idag! Tusind tak for din generøsitet – at dele så mange tips på en overskuelig og lærevenlig måde! Jeg er SÅ inspireret!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sisse,

      Tusinde tak for din kommentar og de søde ord – hvor er det bare dejligt at høre, at du kunne bruge mine tips :-)

      Sig endelig til hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere.

      Hav en dejlig dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
FOODSTYLINGTIP #1: Brug et ulige antal⁠⠀
⁠⠀
1, 2, 3 burritos fyldt med kylling, ost og avocado - fordi alt ser bedre ud med et ulige antal 🖐️⁠⠀
⁠⠀
Jep, det er simpelthen bare det ☺️ Den nemmeste og en af de meste effektfulde genveje til god opbygning af dit madbillede.⠀
Tallet tre er din bedste kammerat. Og ligeledes er alle de ulige tal for vores øjne 👀⠀
⁠⠀
Udover antal burritos, så lad os suse over opbygningen af billedet og et par fif også:⁠⠀
⁠⠀
Først, så er der lagt et stykke papir mellem spækbræt og burritos for at adskille motivet fra prop’en, da de ellers har samme farve. Det vil betyde, at de kommer til at sjaske lidt sammen for vores øjne, frem for burritoerne får vores fulde opmærksomhed.⁠⠀
⁠⠀
Og det er den, som vi er ude efter. Altså opmærksomheden 🤩 Derfor er billedet er taget en smule nede fra, for at give illusion af mere volume og for at give mere interesse til det ret minimalistisk billede ⠀
⁠⠀
Scroller du ned af i mit feed. Yup, du skal godt nedad 📲 Ned til steak-sandwich vil du se, at den er fotograferet på samme måde; lidt nedefra, for at give volume og styrke i billedet - understrege bunken af herligheden 🥪⁠😋⠀
⁠⠀
⁠Det var tip dag 1 - så er vi bare i gang med med januars #21foodstylingtips 👏 Og hey, hiver du fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede her i januar, så tag mig 😃🥂⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
#burritos #avocadolover #lunchtime #frokosttid #madpakke #tortillawrap #markedsføringstips #selvstændigekvinder #kylling #foodstylingandphotography #madfotografering #madfotograf #foodstylingtips #madinspiration
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework