• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

11 fejl jeg lavede som nybegynder i madfotografering

Sandheden.

Alle de fejl og misforståelser, som du kan begå i madfotografering, dem har jeg lavet!

Uden undtagelse..

Jaja, Louise, det skal du jo sige..

Tænker du det.

Så er det nu, du skal svinge forbi bloggen og tage et kig helt tilbage i mit opskriftarkiv og så vil du ret hurtig tænke;

“Whaat! Okay, det her kan jeg virkelig også gøre så..”

..

Endnu ikke overbevist?

Læs videre.

Da delte de her billeder, da jeg åbnede Foodstyling Masterclass forleden, så var der fart på i indbakken.

“Tak, nu føler jeg, at jeg også kan gøre det.”

“Der er håb for mig også så.”

“Så er mine billeder ikke helt gale.”

 

Btw. Det var det her:

Gryderetter

Yes.

Haps.

Tag en tur down memory lane i mit opskriftarkiv og du ved, du allerede har et langt bedre udgangspunkt end mig.

Jeg er ikke er unik, har haft særlige forudsætninger eller besøg af en enhjørning.

Tjek især også brød-kategorien.

You get the picture?

Vi starter alle et sted.

Og her er der ikke ret meget mundvand, som løber!

 

Lad os se på et par stykker eller 11 af de 117 fejl jeg begik:


#1:Tro at alt lys er lys og det handler om mængden

Yes, lyset det har jeg styr på! Bare der er masser af det, så er det perfekt.

Troede jeg..

Yrk. Gullige billeder i massevis. Jeg anede intet om lys eller hvidbalance.


Jeg var overbevist om, at frokosttid var det allerbedste tidspunkt at tage billeder på, fordi lyset jo væltede frem.

Okay, frokosttid er ikke altid dumt, du kan lave nogle ret fantastiske billeder, hvis du har styr på at arbejde med lys. Det havde jeg ikke. Farvel til stemning i mit billede, hej til barske skygger, flade motiver og udbrændte madbilleder.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til lækre madbilleder på rekordtid

 

Kvalitet af lys, temperatur af lys og ikke mindst brug af lys. Da jeg lærte, at bruge lys til min fordel, der blev mine madbilleder med et trylleslag markant forbedret.

 

#2: Hoppe let og elegant over komposition

Så kan jeg det med lys, så er de professionelle billeder der?

Æh. Nej.

Google glemte lige at fortælle mig, at billeder også handler om komposition, vinkler og selve motivet. Altså at der er forskel på, hvordan jeg ser verden og hvordan kameraet indfanger den! Jeg anrettede min mad til mennesker – ikke til kameraet

Jeg havde ingen anelse om, at der var måder at opbygge et billede på, noget som hed “Rule of Third”, diagonale linjer, “sneglen”, at bruge lys kreativt og at jeg rent faktisk kunne skyde fra andet end sin egen øjenhøjde.

Havde jeg bare vidst, hvilken forskel det kunne gøre for mine billeder, havde jeg brugt mindst lige så meget tid på komposition, som på at finde de rigtige props..

Og hold nu op, jeg har brugt dagevis i genbrugsbutikker og på Nettos spothylder.

 

#3: Misforstå props og baggrunde

Og nu vi taler om props. Jeg havde ingen anelse om hvad, jeg skulle lede efter.

Gamle ting, tjek!

Kulørte ting, tjek.

Skinnende ting, tjek.

Alt på loppemarkedet, dobbelt tjek.

Jeg har cirka 3 flyttekasser med props, som bare griner af mig. Props’ene skal ikke overstråle maden, de skal præsentere den på bedst mulige måde – det er maden, som er stjernen i billedet. Keep it simple!

Baggrunde? Naaarh, dem tænkte jeg ikke meget over. Hvem glor på det – det er jo maden, som er vigtigt. Og props!

I dag er baggrunde det allervigtigste i et billede for mig. Baggrunden sætter scenen og alverdens props kan undværes, hvis bare baggrunden er god. Den gør hele forskellen i et madbillede.

 

#4: Et objektiv er et objektiv

Ja, jeg havde smidt virkelig mange penge efter mit nye kamera og var også “heldig”, at få et objektiv med i købet. Men jeg undrede mig. Der var noget galt!

Jeg indså, efter virkelig lang tid, at jeg ikke var i stand til at få det samme udseende på mine billeder, jeg havde set hos andre madfotografer.

Du ved, jeg var ude efter slørede baggrunde, skarpe billeder og masser af lys i mit billede?

Well, det gav kit-objektivt ikke.

 

Efter virkelig meget research fandt jeg frem til objektivet 50 mm f/1.8.  Det var billigt og jeg oplevede instant forbedring i mine billeder, ved bare at smide det objektiv på. Det er den bedste investering, jeg gjorde for mine madbilleder.

Okay, forruden lige mit kamerastativ – det ligger også ret højt på listen, især på mørke vinterdage er det et must.

 

#5: Håndholdt kamera

Well, hallo slørede billeder.

Et stativ! Come on, jeg kan da sagtens selv løfte mit kamera og tage billeder.

Faktisk er det meget nemmere uden sådan et stativ, det er jo møg besværligt at skulle flytte det rundt og indstille det hele tiden.

Jep, jeg måtte gennem et selvlavet stativ af rør (!) og min interimistiske bogstabelholder, før jeg indså at det nok ville betale sig at få fingre i et rigtig kamerastativ.

Den der lange lukketid (til at få mere lys i mine billeder) var virkelig besværlig at arbejde med uden, at kameraet var sat fast.

Mit kamerastativ har været alle pengene værd og her 4 år, 80.000 billeder senere, fungerer det, som var det spritnyt.

Jeg bøjer mig i støvet. Og skiller mig aldrig nogensinde af med mit kamerastativ.

 

#6: Stole på kameraet LCD-skærm

Knips, knips! Perfekt billede, toplækkert, min mundvand løber, knivskarpt på kameraet LCD-skærm – lige indtil jeg fik billedet lagt ind på computeren og set det stort (og sløret) på skærmen. Ret lang næse – madbilleder tager du jo bare ikke lige om. Maden er spist!

Hold nu op, havde nogen bare fortalt mig, at den kameraskærm er det rene lyv og aldrig kan stoles på. Alt ser skarpt, lækkert og lyst ud på den bette skærm, det er bare ikke virkeligheden.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til lækre madbilleder på rekordtid

 

#7: Billedbehandling er snyd

Først og fremmest så jeg skævt til alle Adobes programmer. Come on, Photoshop – smid et billede ind og så kommer der et professionelt ud. Det er jo total snyd.

Jeg skrev rent faktisk stolt på min blog; “Jeg efterredigerer ikke mine madbilleder, for de skal være autentiske og afspejle virkeligheden..”

Hooooost…

I lang tid nægtede jeg simpelthen at redigere mine billeder, men brugte dem stort set lige fra kameraet. Det var jo “ærligt”.

Og dumt.

Den dag, hvor jeg fandt ud af at redigering ikke behøver være lig med snyd, men faktisk hænger sammen med fotografering  – jamen, der “poppede” mine billeder til næste niveau.

Det handler ikke om at der skal gives max. gas, men billederne skal have det sidste touch.

Foodstyling Masterclass

#8: Filstørrelser, komprimering og kvalitet

Klik, klik, klik.. Og der blev uploadet madbilleder i massevis. Vi taler i gennemsnit 10 styk pr. indlæg. Uden nogen form for komprimering! Kæmpe billedfiler, massive. Og bloggen led.

Skal vi sige det sådan her; Jeg er eksklusiv medlem hos mit webhotel, de klapper i hænderne hver gang jeg skal betale for plads som 4 x platinkunde.
Mens Google prikker til mig, nægter mig adgang til de gode søgeresultater fordi mine billeder suger saft og kraft ud af bloggen.

Min allerstørste fejltagelse er  manglende komprimering, som jeg bøder for hver evig eneste måned nu.

 

#9: Jeg prøver mig frem

Lækker opskrift, lækker mad, frem med kameraet.

…6 timer efter havde jeg taget 500 billeder, maden var var maltrakteret, jeg stod i rod op til ørerne. Og jeg var heldig hvis blot 5 af billederne kunne bruges.

Næste weekend, samme scenarie.

Jeg havde ingen plan overhovedet.  Jeg regnede med at kreativitet kom til mig, når jeg krudtede op i kameraet.

Og nogle gange var jeg da også heldig.

Problemet var bare, at det langt fra var altid. Fotografering og foodstyling af mine opskrifter endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando.

Det fungerede ikke og jeg var virkelig ved at kaste håndklædet i ringen. Overbevist om at jeg var håbløs til foodstyling. Jeg har altid kunne ryste ord ud af ærmet til et blogindlæg – et billede derimod. Jeg var ofte helt blank!

Men så begyndte jeg, at overføre mine strategier fra bloggen til min madfotografering. Planlægning.

Og det der skete var:  1. Mine billeder blev langt bedre. 2. Et fotoshoot tog under 1 time! 3. Jeg fandt glæden ved at foodstyle – på den her måde, har jeg nemlig allerede gjort mig nogle tanker, og min proces er både mere effektivt, men også mere kreativ. Der er overskud, forarbejdet er gjort.

Godt begyndt, er halvt fuldendt. 

 

#10: Foodstyling handler om pæn mad

Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.Der er bare lige det: Jeg undgik at lave gryderetter eller sammenkogte retter fordi de var svære at fotografere og style. Det var bare nemmere at få madbilledet i kassen, hvis det struttede af sig selv.

Men sådan fungerer en madblog ikke. Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler og deler en opskrift på baggrund af, hvor “fotogen” den er. Gryderetter kan sagtens foodstyles.

#11: Jo bedre kameragear, jo bedre billeder

Okay, objektivet gjorde jo en enorm forskel – derfor faldt jeg i den her fælde!

“Der er også fordi mit kamera er et begynder-DSLR kamera, at mine madbilleder ikke bliver professionelle.”

“Hvis bare jeg havde et objektiv til 10.000 kr., så kunne jeg også tage sådan et madbillede.”

“Min computer er ikke en Mac, så jeg kan aldrig redigerer mine billeder ordenligt..”

Jeg kunne hive en undskyldning ud mellem sidebenene til alt; Det er udstyret, som er problemet – ikke mig.

No way!

Du skal ikke bruge 3-4-5 år på de samme fejl, frustrationer og usikkerhed, som mig – derfor har jeg hevet alle mine fejl og fejltagelser frem og taget udgangspunkt i dem i mit kursus Foodstyling Masterclass.

På kurset lærer du præcis, hvordan du selv tager flotte madbilleder i din egen stue, uanset plads og erfaring. Jeg giver dig al min viden, erfaring og teknikker, så du ikke skal bruge flere år på at lære madfotografering og foodstyling.

 

 

Previous Post: « Find de rigtig props til dine madbilleder
Next Post: Ramsløgsbruchetta med vårgrønt – saml ramsløg i skoven »

Reader Interactions

Comments

  1. Girish

    Such great tips! Thanks a lot.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Thanks – happy to hear you could use the tips :-)

  2. Sofie

    Hvor har du købt dit fotostativ henne?
    Alle dem jeg har set, har ikke “knæk-stangen” på.

    Så hvor er det fra? Evt. mærke?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sofie,

      Tak for dit spørgsmål og interesse :-)

      Du kan læse mere om fotostativer her: https://www.louiogbearnaisen.dk/2013/01/kamerastativ.html

      Hav en dejlig dag og god sommer :-)

  3. Per

    Hej,
    Super fed artikel til en amatør som mig.
    Tak fordi du deler din viden.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Per,

      Tak for din kommentar og hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge blogindlægget som inspiration.

      Hav en fantastisk dag og skriv endelig igen, hvis du har spørgsmål.

  4. Karen

    Tak for dine gode tips, Louise. Fatale fejl var det forhåbentlig ikke – fatal betyder jo med dødelig udgang :-)

    Hvad er det for et objektiv til 700 kr., du har nævnt flere gange? Og tror du, at det også vil være godt til blomster? Mad er godt, men uden blomster, så….

    vh/Karen

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework