• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

11 fejl jeg lavede som nybegynder i madfotografering

Sandheden.

Alle de fejl og misforståelser, som du kan begå i madfotografering, dem har jeg lavet!

Uden undtagelse..

Jaja, Louise, det skal du jo sige..

Tænker du det.

Så er det nu, du skal svinge forbi bloggen og tage et kig helt tilbage i mit opskriftarkiv og så vil du ret hurtig tænke;

“Whaat! Okay, det her kan jeg virkelig også gøre så..”

..

Endnu ikke overbevist?

Læs videre.

Da delte de her billeder, da jeg åbnede Foodstyling Masterclass forleden, så var der fart på i indbakken.

“Tak, nu føler jeg, at jeg også kan gøre det.”

“Der er håb for mig også så.”

“Så er mine billeder ikke helt gale.”

 

Btw. Det var det her:

Gryderetter

Yes.

Haps.

Tag en tur down memory lane i mit opskriftarkiv og du ved, du allerede har et langt bedre udgangspunkt end mig.

Jeg er ikke er unik, har haft særlige forudsætninger eller besøg af en enhjørning.

Tjek især også brød-kategorien.

You get the picture?

Vi starter alle et sted.

Og her er der ikke ret meget mundvand, som løber!

 

Lad os se på et par stykker eller 11 af de 117 fejl jeg begik:


#1:Tro at alt lys er lys og det handler om mængden

Yes, lyset det har jeg styr på! Bare der er masser af det, så er det perfekt.

Troede jeg..

Yrk. Gullige billeder i massevis. Jeg anede intet om lys eller hvidbalance.


Jeg var overbevist om, at frokosttid var det allerbedste tidspunkt at tage billeder på, fordi lyset jo væltede frem.

Okay, frokosttid er ikke altid dumt, du kan lave nogle ret fantastiske billeder, hvis du har styr på at arbejde med lys. Det havde jeg ikke. Farvel til stemning i mit billede, hej til barske skygger, flade motiver og udbrændte madbilleder.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til lækre madbilleder på rekordtid

 

Kvalitet af lys, temperatur af lys og ikke mindst brug af lys. Da jeg lærte, at bruge lys til min fordel, der blev mine madbilleder med et trylleslag markant forbedret.

 

#2: Hoppe let og elegant over komposition

Så kan jeg det med lys, så er de professionelle billeder der?

Æh. Nej.

Google glemte lige at fortælle mig, at billeder også handler om komposition, vinkler og selve motivet. Altså at der er forskel på, hvordan jeg ser verden og hvordan kameraet indfanger den! Jeg anrettede min mad til mennesker – ikke til kameraet

Jeg havde ingen anelse om, at der var måder at opbygge et billede på, noget som hed “Rule of Third”, diagonale linjer, “sneglen”, at bruge lys kreativt og at jeg rent faktisk kunne skyde fra andet end sin egen øjenhøjde.

Havde jeg bare vidst, hvilken forskel det kunne gøre for mine billeder, havde jeg brugt mindst lige så meget tid på komposition, som på at finde de rigtige props..

Og hold nu op, jeg har brugt dagevis i genbrugsbutikker og på Nettos spothylder.

 

#3: Misforstå props og baggrunde

Og nu vi taler om props. Jeg havde ingen anelse om hvad, jeg skulle lede efter.

Gamle ting, tjek!

Kulørte ting, tjek.

Skinnende ting, tjek.

Alt på loppemarkedet, dobbelt tjek.

Jeg har cirka 3 flyttekasser med props, som bare griner af mig. Props’ene skal ikke overstråle maden, de skal præsentere den på bedst mulige måde – det er maden, som er stjernen i billedet. Keep it simple!

Baggrunde? Naaarh, dem tænkte jeg ikke meget over. Hvem glor på det – det er jo maden, som er vigtigt. Og props!

I dag er baggrunde det allervigtigste i et billede for mig. Baggrunden sætter scenen og alverdens props kan undværes, hvis bare baggrunden er god. Den gør hele forskellen i et madbillede.

 

#4: Et objektiv er et objektiv

Ja, jeg havde smidt virkelig mange penge efter mit nye kamera og var også “heldig”, at få et objektiv med i købet. Men jeg undrede mig. Der var noget galt!

Jeg indså, efter virkelig lang tid, at jeg ikke var i stand til at få det samme udseende på mine billeder, jeg havde set hos andre madfotografer.

Du ved, jeg var ude efter slørede baggrunde, skarpe billeder og masser af lys i mit billede?

Well, det gav kit-objektivt ikke.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til lækre madbilleder på rekordtid

 

Efter virkelig meget research fandt jeg frem til objektivet 50 mm f/1.8.  Det var billigt og jeg oplevede instant forbedring i mine billeder, ved bare at smide det objektiv på. Det er den bedste investering, jeg gjorde for mine madbilleder.

Okay, forruden lige mit kamerastativ – det ligger også ret højt på listen, især på mørke vinterdage er det et must.

 

#5: Håndholdt kamera

Well, hallo slørede billeder.

Et stativ! Come on, jeg kan da sagtens selv løfte mit kamera og tage billeder.

Faktisk er det meget nemmere uden sådan et stativ, det er jo møg besværligt at skulle flytte det rundt og indstille det hele tiden.

Jep, jeg måtte gennem et selvlavet stativ af rør (!) og min interimistiske bogstabelholder, før jeg indså at det nok ville betale sig at få fingre i et rigtig kamerastativ.

Den der lange lukketid (til at få mere lys i mine billeder) var virkelig besværlig at arbejde med uden, at kameraet var sat fast.

Mit kamerastativ har været alle pengene værd og her 4 år, 80.000 billeder senere, fungerer det, som var det spritnyt.

Jeg bøjer mig i støvet. Og skiller mig aldrig nogensinde af med mit kamerastativ.

 

#6: Stole på kameraet LCD-skærm

Knips, knips! Perfekt billede, toplækkert, min mundvand løber, knivskarpt på kameraet LCD-skærm – lige indtil jeg fik billedet lagt ind på computeren og set det stort (og sløret) på skærmen. Ret lang næse – madbilleder tager du jo bare ikke lige om. Maden er spist!

Hold nu op, havde nogen bare fortalt mig, at den kameraskærm er det rene lyv og aldrig kan stoles på. Alt ser skarpt, lækkert og lyst ud på den bette skærm, det er bare ikke virkeligheden.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til lækre madbilleder på rekordtid

 

#7: Billedbehandling er snyd

Først og fremmest så jeg skævt til alle Adobes programmer. Come on, Photoshop – smid et billede ind og så kommer der et professionelt ud. Det er jo total snyd.

Jeg skrev rent faktisk stolt på min blog; “Jeg efterredigerer ikke mine madbilleder, for de skal være autentiske og afspejle virkeligheden..”

Hooooost…

I lang tid nægtede jeg simpelthen at redigere mine billeder, men brugte dem stort set lige fra kameraet. Det var jo “ærligt”.

Og dumt.

Den dag, hvor jeg fandt ud af at redigering ikke behøver være lig med snyd, men faktisk hænger sammen med fotografering  – jamen, der “poppede” mine billeder til næste niveau.

Det handler ikke om at der skal gives max. gas, men billederne skal have det sidste touch.

Foodstyling Masterclass

#8: Filstørrelser, komprimering og kvalitet

Klik, klik, klik.. Og der blev uploadet madbilleder i massevis. Vi taler i gennemsnit 10 styk pr. indlæg. Uden nogen form for komprimering! Kæmpe billedfiler, massive. Og bloggen led.

Skal vi sige det sådan her; Jeg er eksklusiv medlem hos mit webhotel, de klapper i hænderne hver gang jeg skal betale for plads som 4 x platinkunde.
Mens Google prikker til mig, nægter mig adgang til de gode søgeresultater fordi mine billeder suger saft og kraft ud af bloggen.

Min allerstørste fejltagelse er  manglende komprimering, som jeg bøder for hver evig eneste måned nu.

 

#9: Jeg prøver mig frem

Lækker opskrift, lækker mad, frem med kameraet.

…6 timer efter havde jeg taget 500 billeder, maden var var maltrakteret, jeg stod i rod op til ørerne. Og jeg var heldig hvis blot 5 af billederne kunne bruges.

Næste weekend, samme scenarie.

Jeg havde ingen plan overhovedet.  Jeg regnede med at kreativitet kom til mig, når jeg krudtede op i kameraet.

Og nogle gange var jeg da også heldig.

Problemet var bare, at det langt fra var altid. Fotografering og foodstyling af mine opskrifter endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando.

Det fungerede ikke og jeg var virkelig ved at kaste håndklædet i ringen. Overbevist om at jeg var håbløs til foodstyling. Jeg har altid kunne ryste ord ud af ærmet til et blogindlæg – et billede derimod. Jeg var ofte helt blank!

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til lækre madbilleder på rekordtid

 

 

Men så begyndte jeg, at overføre mine strategier fra bloggen til min madfotografering. Planlægning.

Og det der skete var:  1. Mine billeder blev langt bedre. 2. Et fotoshoot tog under 1 time! 3. Jeg fandt glæden ved at foodstyle – på den her måde, har jeg nemlig allerede gjort mig nogle tanker, og min proces er både mere effektivt, men også mere kreativ. Der er overskud, forarbejdet er gjort.

Godt begyndt, er halvt fuldendt. 

 

#10: Foodstyling handler om pæn mad

Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.Der er bare lige det: Jeg undgik at lave gryderetter eller sammenkogte retter fordi de var svære at fotografere og style. Det var bare nemmere at få madbilledet i kassen, hvis det struttede af sig selv.

Men sådan fungerer en madblog ikke. Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler og deler en opskrift på baggrund af, hvor “fotogen” den er. Gryderetter kan sagtens foodstyles.

#11: Jo bedre kameragear, jo bedre billeder

Okay, objektivet gjorde jo en enorm forskel – derfor faldt jeg i den her fælde!

“Der er også fordi mit kamera er et begynder-DSLR kamera, at mine madbilleder ikke bliver professionelle.”

“Hvis bare jeg havde et objektiv til 10.000 kr., så kunne jeg også tage sådan et madbillede.”

“Min computer er ikke en Mac, så jeg kan aldrig redigerer mine billeder ordenligt..”

Jeg kunne hive en undskyldning ud mellem sidebenene til alt; Det er udstyret, som er problemet – ikke mig.

No way!

Du skal ikke bruge 3-4-5 år på de samme fejl, frustrationer og usikkerhed, som mig – derfor har jeg hevet alle mine fejl og fejltagelser frem og taget udgangspunkt i dem i mit kursus Foodstyling Masterclass.

På kurset lærer du præcis, hvordan du selv tager flotte madbilleder i din egen stue, uanset plads og erfaring. Jeg giver dig al min viden, erfaring og teknikker, så du ikke skal bruge flere år på at lære madfotografering og foodstyling.

 

 

Previous Post: « Find de rigtig props til dine madbilleder
Next Post: Ramsløgsbruchetta med vårgrønt – saml ramsløg i skoven »

Reader Interactions

Comments

  1. Girish

    Such great tips! Thanks a lot.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Thanks – happy to hear you could use the tips :-)

  2. Sofie

    Hvor har du købt dit fotostativ henne?
    Alle dem jeg har set, har ikke “knæk-stangen” på.

    Så hvor er det fra? Evt. mærke?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sofie,

      Tak for dit spørgsmål og interesse :-)

      Du kan læse mere om fotostativer her: https://www.louiogbearnaisen.dk/2013/01/kamerastativ.html

      Hav en dejlig dag og god sommer :-)

  3. Per

    Hej,
    Super fed artikel til en amatør som mig.
    Tak fordi du deler din viden.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Per,

      Tak for din kommentar og hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge blogindlægget som inspiration.

      Hav en fantastisk dag og skriv endelig igen, hvis du har spørgsmål.

  4. Karen

    Tak for dine gode tips, Louise. Fatale fejl var det forhåbentlig ikke – fatal betyder jo med dødelig udgang :-)

    Hvad er det for et objektiv til 700 kr., du har nævnt flere gange? Og tror du, at det også vil være godt til blomster? Mad er godt, men uden blomster, så….

    vh/Karen

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Foodstylingtip #18: Brug farveteori
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For 10 år siden på en højskole havde jeg, ikke helt frivilligt, billedkunst 😅🎨 Jeg har tidligere delt en historie på foodstylinglisten omkring min oplevelse med det fag og en åbenbaring jeg, som jeg har taget med mig i mine madbilleder siden ☺️⁠
⁠⁠
Well, udover den, så lærte jeg om farveteori. Dem findes der et hav af. Altså farveteorier.⁠⁠
⁠⁠
En af dem er den analoge farveteori. At bruge farver, som ligger ved siden af hinanden på farvecirklen. Den kombination giver et harmonisk og roligt billede. ⁠⁠
⁠⁠
Og yes, det er selvfølgelig den, som jeg har brugt i billedet med fersken-iste 🍹⁠⁠(...med en sjat gin i, så der både til nerverne efter aftenens håndboldkamp og sommerlængsler her i snevejret 😄 skal du have et sip med?)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Orange og gule nuancer 🟠🟡 - og så et hint af grøn 🟢 For mest effektivt med den analoge farveteori, så skal der være en dominerende farve og så en sekundær farve.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Flere tips (og historier 😉), klik på linket i bio og kom med på foodstylinglisten 👉 @louiogbearnaisen⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#happyhour #iste #icetea #peachicetea #drinksofinstagram #foodstylingtips #madfotografi #cocktailgram #foodphotographyandstyling 
⁠
⁠
⁠
⁠
Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀ ⁠ Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀
⁠⠀
Altså dine lidt for gode, kreative eller forklarende ideer i et madbillede 👩‍🎨⠀
⁠⠀
Sådan et madbillede, det skal opbygges og det har vi mere end 18 byggesten - og endnu flere metoder og teknikker til! Så den der begrænsning - ouuch, den kan være så svær 😅⠀
⁠⠀
Se bare her 👉 swipe og se billedet med mine “darlings” 😉⠀
Drinks med appelsinskal og så lige servietten. Arhmen, jeg var SÅ begejstret over scenen og storytellingen, som det skabte i min plan. De der drinks, sammen med indbagt brie og osteplatten. Fuld stemning på hygge foran pejsen 😁🔥⠀
⁠⠀
Problemet er bare at drinksene hiver fokus til sig og kommer til at rode i et allerede tætpakket billede med masser af forskellige elementer. De tager, mere end de giver til billedet 👋⠀
⠀
Ofte så står et madbillede bare stærkere ved at gøre det mere enkelt, udvælge og bruge få byggesten og metoder fra værktøjskassen 🧱🧰⠀
⁠⠀
Så “Kill your darlings” – gå indimellem efter klarhed og enkelhed, selvom det nogle gange kan være svært at fjerne  eller du føler dit billede bliver for simpelt og kedeligt. Har du prøvet at hænge fast i det? 👀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠⠀
⁠⠀
#osteplatte #ostebord #appetizers #hyggemad #cheeseboard #bakedbrie #foodstylingtips #cheeseaddict #comfortfood #foodandwine #beautifulcuisines #madfotografi #madinspiration #foodphotography #snacktime #21foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework