• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Bag madbilledet: Foodstyling blokering – når madbillederne driller

Foodstyling blokering

Nu er det ikke sådan, at jeg stiller mig bag kameraet, får en åbenbaring og stylingen på magiskvis sidder i skabet hver evig eneste gang.

Langt fra.

Lad os prøve noget nyt i dag. Lad os se på nogle af de billeder som aldrig nåede bloggen. Hvor foodstylingen fejlede, og jeg rev hår ud i store totter.

“Genial opskrift, Louise, det bliver et mega fedt billede.”

Jeg var ret sikker på, at salaten faktisk ville sælge sig selv på et billede og derfor tog jeg den lidt på gefühl. Ingen planlægning.

På farvehjulet er blå og orange det perfekte match, men nogle gange fungerer teori ikke helt i praksis – slet ikke når der også sniger sig grøn ind. 

27 minutters rykken rundt. Jeg var på nippet til at kyle den varme perlebygsalat ud. Glemme alt om den og bikse en anden opskrift til bloggen sammen.

Så.

Dyb vejrtrækning.

Den nemmeste kompositionregel og en skud lys fra siden.

Perlebyggen overlevede med den mest simple styling. At jeg så nok burde have skiftet objektiv, for at undgå det skøre perspektiv fra vidvinkel i billedet, det taler vi ikke om. Nogle stylinger er bare en nødplan.

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)

Okay, fyldte kartofler med hønsesalat.

En opskrift og billeder til Alt for damerne – temaet var efterår, men ikke på den traditionelle, rustikke måde. Mere nordisk, mere stil, hvilket i mine tanker betød blå, metal og tekstur.

Nuvel, begge billeder indeholder nøgleordene, de blå nuancer matcher bare ikke på det første billede. Mønster og tekstur gider ikke hinanden og kompositionen sender vores øjne lige ud af billedet – fremfor at guide os gennem det.

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)

Haps, en chokoladekage burde være lige ud af landevejen. Sådan en sag kan jo få alles mundvand til at løbe i stride strømme.

Problemet med bagte kager fra siden er bare, at medmindre de er smurt op, så er de ikke ret flatterende.

Herudover havde min kage en kæmpe flænge i toppen, som sprang lige i øjet. Revnen kunne klares med kagestykker skåret ud og ja, et lille touch magi med redigering i Lightroom.

Nuvel og så er runde kager bare pænere oppefra. Det er altid en sikker stylingplan; ‘If it ain’t broke, don’t fix it’

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)

Cookies kan være lidt en flad, kedelig starut at style. Så jeg hev lidt ekstra ind i billedet.

Råvarerne var tiltænkt at skulle vise indholdet af cookiesene, men endte med at tage al opmærksomheden i billedet – både pga. af størrelse, men også pga. af det hvide.

Hvid tiltrækker vores øjne i billeder, og det er altid det som vi vil se først. Så i stedet for at have fokus på cookies, som egentlig var superstjernen i billedet, så stjal råvarerne al opmærksomheden.

Og kluden? Ingen ved helt, hvad den gør i billedet..

På det andet billede er det hvide klæde lagt under fadet med cookies. Så fremfor at stjæle opmærksomheden bliver vores øjne, via det hvide, ledt hen til det vigtigste i billedet; cookies!

Og farven på cookies? Døjer du med, at kameraet ikke napper den helt rigtigt?
Måske du skal skifte din farveprofil i Lightroom.

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)Temaet var et måltid, som man kunne samles om. Højre billede med de runde elementer, endte med at skabe en følelse af det.

Jeg tænker egentlig, at det første billede kunne have fungeret, hvis jeg havde  undgået forvrængningen fra vidvinkel objektive), placeret flere elementer (evt. øl, og glas, for at skabe en illusion af snacks), brugt et bræt som skabte mere kontrast til kartoflerne og måske smidt en portion hænder ind i billedet.

1 ret, samme baggrund, to udtryk/fortællinger.

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)

Come on.. Brunt i brunt, med dårlig belysning. Jeg vil ikke engang kommentere det. Det var en lang dag..

Nogle gange skal man bare gå helt enkelt.

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)

På en restaurant havde jeg set sådan et billede, med forskellig slags mad sat på gafler og hold nu mavle, det var fedt. Så total inspireret tog jeg ideen med og afprøvede den på de her meatballs.

Problemet var bare, at de også havde en af gaflerne med meatballs på en mørk baggrund og jo mere, jeg arbejdede på stylingen, jo mere kradsede det i etikken. Det blev plagiat. På Foodstyling Masterclass er der sat en hel lektion af til etik i foodstyling med blandt andet de 4 spørgsmål, du skal stille dig selv som fotograf. Det er ikke fedt, at få stjålet en cykel. Og det er heller ikke fedt, at få kopieret en styling fuldstændig.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid

Gaffelbilledet kunne være fedt, men det vil kræve en lidt mere unik tilgang til stylingen.

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)

Med første portion rabarberkoldskål var jeg ude i 17 setups, hvor det her var et hurtig testskud af et dem.

Målet var et blødt, feminint udtryk i et lyst billede (sådan fotograferer du lyse madbilleder). Det fungerede overhovedet ikke. Det mørke rugbrød og den røde kompot udgør den helt klassiske fejl i madfotografering.

Tilbage i køkkenet, ny dag, ny omgang koldskål og setup. Samme farvenuance i hele billedet og mere ro.

madfotografering og foodstyling - bedre madbilleder (1)

Opgaven hed marmelade med syltesukker fra Dansukker. Jeg gik efter en hel simpel styling, hvilket 95% af tiden fungerer for mig og min billedstil.

Der er bare lige de der sidste 5% – når billedet føles ufærdigt, kedeligt og forkert. Det her er et eksempel på det.

Så frem med abrikoser, som kunne skabe liv og en balance med den orange marmelade. Herudover grønne blade, der gav sammenhæng med det grønne på emballagen. Alt i alt, at skabe en balance og få produktet, som billedet handlede om, integreret med de øvrige elementer.

Og næ – snydt pomfit! Bladene er faktisk ikke abrikosblade. Jeg kunne simpelthen ikke opstøve friske abrikoser med grene og blade. Så hvad gør man når billedet desperat mangler noget grønt? Ud i haven, nippe en håndfuld blade og grene fra æbletræet og stikke dem ind i abrikoserne.

Jep, velkommen bag kulisserne på de dage som kræver alternative metoder.

tærte

Fransk løgtærte. Fordi baggrunden betyder alt for dit billede, udtrykket og stemningen.

adobe lightroom

Well, er så er det faktisk også muligt, at redde et billede, når en af de dage melder dig sig. Hvor du ikke lige når det mens det gode lys er der, og den smeltede ost er ubarmhjertig – 3 minutter så er den tør og kedelig.

Tak til Lightroom. Det her er sager, som du ikke kan klare i hverken PicMonkey, Pixlr eller med 17 filte fra 3 apps. Der skal det tunge skyts til. Og et billede fotograferet i Raw. Men så er alt også muligt. Seriøst, Lightroom redder din mås hver gang! 

Du kan se de endelige madbilleder her: Ostebrød med krydderurter og hvidløgssmør

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid

 

Det er svært at være kreative på kommando

Gennemgående for en del af de her billeder, at jeg ikke har planlagt dem.

At tænke mit madbillede igennem inden jeg stillede mig bag kameraet og kampen mod tiden startede.

Madfotografering handler om planlægning:

Om at vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.

Jojo.

Det er fedt at prøve sig frem, “go with the flow”, du ved.

Det er bare ikke altid flow’et kommer susende.

I hvert fald ikke til mig.

Og du har ikke flere dage eller bare timer til at style – mad skal fotograferes hurtigt.

Det betyder at skal du planlægge dit madbillede inden du stiller dig bag kameraet – hele planlægningsprocessen og workflowet får du trin-for-trin på Foodstyling Masterclass så du kan tage kontrollen over stylingen og ikke skal “håbe på det bedste” mere.

Planlægning er 50 % når du fotograferer madbilleder.

Som instant sparer dig strittende hårpragt, sprungen bombe i køkkenet og et kamerabatteri, som blinker stressende rødt.

Previous Post: « Is med mint og chokolade + is med saltet karamel + is med hindbær og hvid chokolade
Next Post: 10 opskrifter med squash »

Reader Interactions

Comments

  1. Mette

    Tak for en den lækre gratis foodstylingguide :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mette

      Velbekom, dejligt du kunne bruge den :)

  2. Henriette

    Hej Louise

    Tusinde tak for en god blog, du er smadderdygtig og en rigtig god formidler. Jeg har lært så meget af dine artikler om foodstyling og hvor er det befriende at se at du også “bare” er et menneske :) Tak for det.

    Mvh. Henriette

    Svar
  3. Pernille

    Endnu et fantastisk indlæg!
    Er helt vild med at du deler tips til fotografering af mad.

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework