• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Chokoladekage med kakaomarengs

chokoladekage med marengs - opskrift på dessert kage (1)

Yes. Det er meningen med livet. Chokoladekage.

En tung, fyldig sag toppet med lidt ekstra guf til ganen.

Nogle vil kalde det en dessertkage. Jeg er mere ude i en fredagskage i luksusversion. Du ved, til en af de der uger, som føles som en dobbelt op. Hvor fredagen kommer bittersødt, for du er kun nået halvvejs på afkrydsningslisten, projekter ligger i bunker og indbakken.. Den har allerede mistet pusten.

Efter en uge præcis sådan, så var det kun en massiv chokoladekage, som kunne lande ved siden af min kaffekop fredag. Okay, en fastelavnsbolle vil også være blevet hilst velkommen.

Og det var da også lige før, at det var sådan en, som var blevet indtaget!

1125 g chokolade.

Så meget slugte chokoladekagen før den stod op. Bogstavelig talt.

  1. Forsøg: Marengsen voksede 10 centimeter op over springformen. Og faldt lige så langt ned i den flydende kage bagefter.
  2. Forsøg: Kagen åd marengsen. Pist væk!
  3. Forsøg: 50 minutter foran ovnen. Med hvalpemås trofast ved siden af. Sovende efter fem minutter. Og ohlala, godt og vel 300 g chokolade overlevede. Udfoldede sig til den her drøm af en chokoladekage.

Hvert et gram chokolade værd. Uden tvivl.

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

Nuvel.

Tænker du, at du mod forventning, vil dele herligheden med dine gæster efter en udsøgt middag? Bag gerne chokoladekagen dagen før og lad den sætte sig. Det giver dobbelt op på saft og kraft.
Og til en kop rygende god kaf’, så behøver du faktisk slet ikke bekymre dig om, hverken smeltende is eller halvsure jordbær on the side. Chokoladekagen klarer desserten helt selv.

Men pas på.

Hvis jeg var dig, ville jeg portionsanrette i køkkenet. Sikre at der minimum er 1, …4 stykker chokoladekage tilbage på fadet. Gemt helt bagerst i køleskabet.

Sætter du hele molevitten ind, så er det sket. Rub og stub forsvinder. Krummerne med.

Og hyggeligt er det da, at dele med lækkersultne gæster.  Jojo. Lige indtil du når søndag, trangen melder sig og du kun kan snuse til chokoladepapiret, mens du tjekker billederne af din chokoladekage på Facebook og Instagram.

Jeg siger det bare..

Det er noget bøvl med den chokoladetrang. Også om søndagen.

chokoladekage med marengs - opskrift på dessert kage (1)

Chokoladekage med kakaomarengs

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid1 time
Samlet tid1 time
Antal: 10 pers.

Ingredienser

Kage

  • 225 g chokolade, her 200 g 60% og 25 g 70%
  • 175 g smør
  • 3 æg
  • 3 æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 40 g mandelmel
  • 50 g hvedemel

Marengs

  • 5 æggehvider
  • 225 g sukker
  • 1 tsk eddike
  • 10 g majsstivelse
  • 2 spsk kakao
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Smelt chokolade og smør i en lille gryde eller i mikroovnen.
  • Tag det af varmen og lad det afkøle lidt.
  • Kom æg, æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.
  • Pisk det lyst og skummende - det tager ca. 3 minutter.
  • Bland salt, bagepulver, mandelmel og hvedemel sammen i en anden skål.
  • Sigt det i æggeblandingen og vend det sammen.
  • Tilsæt det smeltede chokolade/smør og vend det i.
  • Beklæd en springform (24-26 cm) med bagepapir i bunden og smør siderne godt.
  • Fordel dejen heri.
  • Kom kagen i ovnen ved 175 grader i 10 minutter. Læg et stykke stanniol over kagen, så toppen ikke brænder og bag den videre i ca. 20 minutter.

Marengs

  • Lav imens marengs.
  • Kom æggehviderne i en skål og pisk dem til til bløde toppe.
  • Tilsæt sukker lidt af gangen og pisk det ind i æggehviderne, så sukkeret opløses.
  • Tilsæt eddike og pisk 2-3 minutter til marengsen er tyk og skinnende.
  • Bland majsstivelse og kakao sammen. Sigt det i marengsen og vend det i.

Kage

  • Tag kagen ud af ovnen og fordel marengs jævnt på den varme kage.
  • Kom kagen tilbage i ovnen, skru ned til 150 grader og bag ca. 20-25 minutter til marengsen er sprød på toppen. Pas på den ikke brænder på.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle 15 minutter i formen.
  • Tag den herefter forsigtigt ud af springformen og lad den afkøle helt inden servering.

Noter

Kagen smager allerbedst dagen derpå, hvor den har fået lov at sætte sig helt.
Den vil falde en smule sammen og blive lidt mere rustik, når den afkøler. Det er helt normalt og ligesom det skal være. (Kagen på billedet har hvilet ca. 18 timer.)
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

Previous Post: « Lun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressing
Next Post: [Video] Skab et livligt madbillede med flere hænder »

Reader Interactions

Comments

  1. Janni Guttesen Nygaard

    Kan majsstivelsen erstattes med noget andet? (:

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Janni,

      Tak for dit spørgsmål og interesse i opskriften.

      Umiddelbart vil jeg ikke mene, at du kan erstatte majsstivelsen med noget andet. Erstattte du det med fx. mel, så skal du bruge for meget for at opnå samme resultat og du vil bøvle med klumper.

      Hav en fortsat dejlig dag!

  2. Den uheldige

    Virkelig lækker opskrift og nem at følge. Jeg bagte den i går aftes og når jeg vågner i morges og ville liste ud i køkkenet at se om den stadig var lige så flot, er den fuldstændig ødelagt! Marengsen er blevet helt våd og sjasket over nærmes hele overfladen. Den kan sikkert spises, men den kan ikke serveres for min strikkeklub. Øv øv. Er der noget man skal huske i forbindelse med afkøling? Min stod på køkkenbordet og jeg havde puttet et lille stykke sølvpapir ovenpå den.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Kære uheldige,

      Tak for din kommentar og beklager din trælse oplevelse med chokoladekagen.

      Jeg må dog desværre være dig svar skyldig – jeg har aldrig prøvet at marengsen blev våd og sjasket. Marengs er sart over for fugt, så hvis der har været fugtigt i køkkenet kan det være synderen.

      Håber dog at kagen smagte godt på trods af problemerne med marengsen.

      Hav en dejlig dag.

  3. Vicki Theilmann

    Hej Louise.

    Så er jeg atter igang med at bage denne skønhed. Den er så lækker, at den denne gang kommer med os på weekend sammen med svigerforældrene og min datters veninde. Jeg ved den bliver et HIT.

    Jeg vil dog lige spørge om du ikke kan rette i marengs opskriften. jeg falder i hver gang :)
    Der står mandelmel i opskriften, men i selve indholdslisten står der majsstivelse.

    Tak for de oplevelser dine opskrifter giver os.

    De sødeste hilsner
    Vicki

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Vicki,

      Tusinde tak for din kommentar – håber den bliver et hit :-)

      Ang. opskriften så tror jeg, at du mener, at der står majsmel i stedet for majsstivelelse – kan det passe :-) ? Mandelmel skal nemlig kun i selve kagen…

      Jeg retter opskriften til.

      Hav en dejlig dag :-)

  4. Maria

    Hej, jeg tænkte på om man kan lave kagen helt uden gluten? Og har du evt forslag hvad jeg kan gøre?

    Den lyder super lækker !👍

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maria,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften.

      Desværre har jeg ikke erfaring med at bage glutenfrit, så jeg må blive dig svar skyldig.

      Hav en dejlig dag og god weekend

  5. Ellen

    Hej :-)

    Skal kagen bages på varmluft eller alm. ovn? Min kage ser helt forkert (og lidt for ubagt) ud dagen derpå. Havde ellers glædet mig til at servere den for mine gæster i aften.

    Vh Ellen

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ellen,

      Tak for dit spørgsmål.

      Chokoladekagen skal bages i alm. ovn, men igen ovne bager forskelligt, og det kan være, at bagetiden også skal justeres lidt.

      Håber det kan hjælpe dig – ellers er du meget velkommen til at skrive tilbage :-)

      Hav en dejlig dag.

  6. Jannie

    Hej Louise, jeg er ved at bage din kage, dog uden marengsen på toppen, men nu har den fået de 40 minutter jeg kunne læse mig til den skulle have, men stak i den med en gaffel og den var helt blød indeni, skal den være det og så sætter den sig til i morgen måske? 😊😊

    Svar
    • Jannie

      Ej har da læst forkert, Sorry 😁

    • Louiogbearnaisen

      Hej Jannie,

      Det er bare helt i orden :-)

      Sig endelig til hvis du har spørgsmål til opskriften eller er i tvivl om noget.

      Hav en forrygende dag.

  7. Julie

    Hej, kan man lave chokoladekagen i mere diabetesvenlig udgave? Og har du forslag til hvordan sukkerforholdene så skal være?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Julie

      Der må jeg blive dig svar skyldig. Jeg har selv diabetes, men bruger ikke sødemidler mere.
      Jeg tænker du måske kan finde omregningsforhold på fx. Perfect fit, hvis du tænker at bruge det som erstatning.

  8. Pia

    Så var der den årlige kagekonkurrence i vores by, Fjaltring, og datteren på 10 havde fundet din opskrift og HUN VANDT ud af 25 andre kager, og der var ellers skruet op for niveauet i år !! Hun vandt i kategorien “Mest velsmagende” Det bliver ikke sidste gang den bliver bagt – SÅ lækker ! TAK :-)

    Svar
    • Loui

      Hej Pia,

      Tak for din kommentar og de fine ord – sikke en ære :-) glad for at høre, at kagen var en hit.

      Ha en fortsat skøn dag.

  9. Kristine

    Hej!
    Hvor vigtigt er det, at man bruger mandelmel? Er det muligt kun at bruge alm. hvedemel?? :-)

    Mvh Kristine

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Kristine

      Mandelmel indeholder ikke gluten, samt søger mere væske, så hvis du udskifter med hvedemel vil dine chokoladekage opføre sig lidt anderledes.
      Jeg har ikke prøvet med udelukkende hvedemel, men giv det et forsøg – med så lille en mængde mandelmel, som kagen indeholder burde der ikke være et markant anderledes resultat :)

    • Kristine

      Tak for svar! Den er lige taget ud i ovnen og skal spises i morgen. Så det blive spændende at se resultatet – håber det går!
      Er det bedst at den står ved stuetemp. eller køleskab til i morgen?
      mvh Kristine

  10. Heidi

    Hejsa, kagen lyder super lækker! Har jeg forstået det rigtigt at du opbevarer den i køleskabet? Ødelægger fugten i køleskabet ikke den sprøde marengs?
    Mvh Heidi

    Svar
    • Loui

      Hej Heidi,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, jeg kan bedst lide kagen kold og med en dej marengs. Men i opskriften skal den bare køle ved stuetemperatur, så hvis du følger den, vil marengsen bevares.

      Lad mig høre hvordan det går, og så må du endelig sige til, hvis du har flere spørgsmål.

      Ha en skøn dag!

  11. Henriette

    Hej :-)

    Tak for skønne opskrifter!

    Er der 225 eller 250 g chokolade i?

    På forhånd tak! Glæder mig til at prøve den.

    Mange hilsner
    Henriette

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Henriette

      Godt spottet, tak :) Det er 225 g chokolade.

  12. Frederikke

    Hejsa
    Kagen ser super lækker ud og skal klart prøves I DAG, men jeg har lige nogle spørgsmål:)

    Kan man bruge hjemmelavet mandelmel, og kan man godt bare kun bruge 70 % mørk chokolade?
    Tænker at jeg vil prøve af med med noget solbær-marengs på toppen. Vil det evt. være en bedre ide at putte marengsskummet på i morgen, hvor jeg skal servere den?
    Glæder mig til at komme igang :P

    M.v.h

    Frederikke

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Frederikke

      Du kan sagtens bruge hjemmelavet mandelmel og også 70% chokolade – kagen vil dog blive mere bitter i smagen, hvis du udelukkende bruger 70%.

      Orh ja, det lyder lækkert med solbærmarengs :D Marengs skal bages i den her opskrift og kagen bager færdig samtidig, så det vil ikke være muligt at komme det på dagen efter og så bage den.
      Så skal du evt. bage kagen helt færdig og så lave en marengs, som du blot brænder toppen med en gasbrænder. Jeg har ikke prøvet det, så bliver svar skyldig med resultatet :)

      Mange hilsner
      Louise

  13. Anja Christensen

    Hej:-)

    Jeg bagte din kage i går aftes, og efter 30 min i oven var marengsen stadig ikke sprød. Jeg tog den ud og håbede på at den ville blive sprød efter at have stået ude lidt, men det kunne jeg jo egentlig have sagt mig selv at det ville den ikke;-) Marengsen er blød her dagen efter og er faldet sammen, men kan man ikke sagtens spise kagen alligevel, det er jo pasteuriseret æggehvider jeg brugte til marengsen, eller synes du at man skulle give den lidt længere tid i ovnen??

    Super lækre opskrifter og blog:-) I aften skal jeg prøve din butter chicken opskrift, kan slet ikke vente:-)

    Mvh Anja

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anja

      Øv! Marengs skal kun blive sprød på overfladen, resten har den her bløde “flødebollekonsistens”, som fungerer lidt som en creme eller ganache til chokoladekagen.
      Marengsen vil falde lidt sammen dagene efter, da kagen automatisk vil suge lidt af den, når den sætter sig – men der skulle gerne stadig være 1-2 cm marengs på toppen.
      Afhængig af hvor bagt din chokoladekage var og hvor mørk marengstoppen var kunne det evt. give den lidt længere. Skru evt op til 175 grader.

      Tak, så dejligt at høre :)

      Mange hilsner
      Louise

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Hurtige butterdejssnacks med pesto, ost og skinke Hurtige butterdejssnacks med pesto, ost og skinke 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemme, sprøde og knasende perfekte til weekenden - om det er til det gode glas rødvin, lækre mocktail eller bare som en hurtig happer, når du lige skal prale lidt over for gæsterne, mens de venter på den indbagte mørbrad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap opskriften ovre på bloggen (link i profil og story nu)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#appetizers #snacks #butterdej #nemmad #puffpastry
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework