• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Tunesisk gryde med kylling og couscous

Tunesisk gryde med kylling og couscous - mad fra tunesien

Sidste uge var vi i Indien, den her uge rykker vi til Afrika, nærmere bestemt Tunesien.

Har du så været der, Louise? 

Næ. Men med alle de krydderier, som vælter ud af mine køkkenskabe og lige om snart er på retræte udløbsmæssigt, så er der kun en løsning. Kurs mod fjerne kyster. De varme af dem. Der hvor de aldrig ender op i det scenarie med afdankede krydderier.

Så.

Frem med globussen. Spin. Og den lange, krogede pegefinger på.

T-u-n-e-s-i-e-n. 

Okay, jeg snød. Jeg landede på Algeriet. Men Tunesien lød altså bedre madmæssigt, så det er der vi er i dag.

Med kylling, couscous og en alelang liste af formidable krydderier, som kræver en seriøs emhætte. Eller at du blæser huset igennem med en januarkuling.
Herhjemme har vi i hvert fald ikke helt ens næsepræferencer, når det kommer til eksotiske eksperimenter i køkkenet.

Come on, det er top lækkert og det ryger lige ind på “sommer-og-sol-kontoen” her på den mørke tid. Fake it ’till you make it. Du ved.

Så google, google – hvad er de essientielle fødevarer og krydderier i det tunesiske køkken:

Cous cous. Koriander. Kanel. Persille. Harissa. Tomatsauce. Kød. Spidskommen. Hvidløg. Kommen. Gulerødder. Løg. Kikærter. Dadler. Abrikoser.

Plukke. Plukke.

Alt i en gryde, 30 minutter og dine smagsløg hopper og danser.

Det som jeg havde i krydderier, var der dog ikke på couscous siden, så det blev halv om halv med bulgur. Hvad du kaster i, bestemmer du selv. De begge gør det ret godt, men couscous er selvøflgelig den tunesiske rockstjerne.

BONUS: Kom tunesisk gryde på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

…

Faktisk ville jeg have brugt lam.

Den autentiske kamel var ikke lige, at opstøve i en forstad til Aarhus.

Det var lam så heller ikke..

Så det blev en dylle. I filet. Det lever nok ikke helt op til standarderne på de kanter, men du kan jo altid hive en fætter med ben i gryden i stedet.

Eller lam i grove tern. Det vil virkelig være forrygende!

Relateret: Marrokansk gryderet med græskar og kikærter

Nå. Men.

Gryden røg på bordet i går – i dag spiser jeg rester, planlægger årets første fastelavnsbolle-indkøb (haps) og at hoppe ombord i den stak bøger, som landede på mit dørtrin forleden. Jeg skal bare lige blive enig med den sorte slyngel om den plan – det kræver nok en tur ud i det blå først og et af de gode ben.

Nåhr ja, og så brændte jeg en gryde af, da jeg lavede den her gryderet første gang. Den skal også lige tjekkes om, der stadig er liv.

Det er der ikke, men det holder vi mellem os.

Tunesisk gryde med kylling og couscous 101

  • Harissa er en nordafrikansk chilisauce, som kan laves både i en tør og våd version. Den fås i de fleste størrer supermarkeder og det er den våde udgave, som du skal dryppe med her.
  • Cherrytomater på dåse fås efterhånden både på dåse og karton (samme mærke som flåede og hakkede tomater – lige ved siden af dem på hylden). De smager lidt sødere og ser bare pæne ud i retter.
  • Jaja, kikærten kommer vi ikke uden om. Du kan udskifte kyllingen med kikærter for en vegetargryde eller blot tilsætte dem til retten og får endnu mere fylde og bid. Det vil bestemt ikke være dumt. Smid et heads up i kommentarfeltet, hvis der ryger en dåse kikærter i din tunesiske gryde.
BONUS: Kom tunesisk gryde på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

 

Tunesisk gryde med kylling og couscous - mad fra tunesien

Tunesisk gryde med kylling og couscous

Udskriv Pin Recipe
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 25 min
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

  • 600 g kyllingfilet
  • 2 spsk olie
  • Salt/peber
  • 2 spsk olie
  • 1 stort løg
  • 4 gulerødder
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk friskrevet ingefær ca. 3-4 cm
  • 2 tsk gurkemeje
  • 2 tsk spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • 1 tsk paprika
  • 1/2-1 tsk chilipulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk kanel
  • Salt/peber
  • 1 dåse cherrytomater med tomatjuice 400 g
  • 4 dl vand
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler
  • 1 hønseboullionterning
  • 2,5 dl couscous eller bulgur

Top

  • Friskhakket persille eller mynte, koriander
  • Ristede hakkede mandler

Servering

  • Yoghurt
  • Harissa
  • Fladbrød

Sådan gør du
 

  • Skær kylling i mundrette tern.
  • Skær løget i både og skær gulerødderne skråt, i grove stykker på ca. 2 cm.
  • Kom olie i en stor gryde og svits kyllingen ved høj varme 2-3 minutter. Krydr undervejs med salt og peber.
  • Den skal ikke være gennestegt, bare tag farve på alle sider.
  • Tag kyllingeternene op af gryden og kom igen 2 spsk olie i gryden.
  • Kom løg og gulerødder i gryden og svits det 2-3 minutter ved jævn varme. Tilsæt hvidløg, ingefær og alle krydderierne. Svits det hele 1 minut.
  • Hæld cherrytomater med juice og vand i gryden. Tilsæt også abrikoser og boullion.
  • Kog det hele op, tilsæt couscous og kylling og skru herefter ned til svag varme.
  • Lad gryden simre under låg i ca. 10-15 minutter. Rør undervejs, så couscousen ikke brænder fast i bunden af gryden. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis gryden koger tør.
  • Smag gryden til og tilsæt evt. lidt mere krydderi, salt eller peber.
  • Fordel den tunesiske gryderet på et stort fad, drys med hakket persille og mandler.
  • Server med yoghurt og fladbrød

Noter

Hvis du have gryderetten og couscous adskilt, så undlad tilsætnibng af couscous og tilbered den i stedet efter anvisning på pakken. Tlsæt kun 1 dl vand til gryderetten.
For en vegetarisk udgave kan kylling erstattes af kikærter.

 

BONUS: Kom tunesisk gryde på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

 

Previous Post: « Butter Chicken
Next Post: Lun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressing »

Reader Interactions

Comments

  1. Christina

    Hvis den ret skal nærme sig Nordafrika ville jeg udelade abrikoser, de hører til i en helt anden ret 😉 men jo, kylling er helt almindelig på de kanter, og helst med salmonella så bliver det meget mere autentisk 😂😂😂

    Svar
  2. Mette

    Kan retten fryses ned – tænker på om den vil kunne laves hjemmefra og fryses ned til skiferie i julen 🤔

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mette,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Det tænker jeg sagtens, at du kan.

      Hav en god skiferie :-)

  3. Sisse

    Ser super lækkert ud… Men ikke særligt tunesisk 😉

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sisse,

      Tak for din kommentar.

      Den er også bare rigtig god denne ret 😋 Måske du kunne komme med lidt input til, hvordan vi gør retten mere “tunesisk”😊?

      Hav en skøn dag.

  4. Marie

    Er det virkelig nødvendigt at stege kyllingen først? Kan den ikke bare komme i mens den er rå, og så simre til den er færdig? Er nemlig bange for at den skulle blive tør ved først at steges..

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Marie,

      Tak for din besked og spørgsmål til opskriften.

      Kyllingen skal helst steges først inden den kommes i. Den bliver ikke tør, det lover jeg :-) Den skal nemlig ikke koge ret længe i gryden :-)

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en forrygende dag.

  5. Signe

    Super lækker ret, også med kikærter!
    Næste gang tror jeg jeg vil prøve med lam som du også foreslår, og så håber jeg at manden kan lide det, når nu der er så mange skønne krydderier i.. 😋

    Svar
    • Loui

      Hej Signe,

      Tak for din kommentar.

      Dejligt at høre, at du kunne lide opskriften.

      Lad mig endelig høre, hvad du synes om retten med lam i :-)

      Hav en forrygende dag!

  6. Christina

    Jeg vil gerne lave denne gryderet men med lam, skal det have længere tid eller tilberedes på en anden måde så ? :-) forresten elsker din side og dine opskrifter!! Forsæt det gode arbejde!! <3

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Christina

      Det lyder toplækkert med lam :) Det kommer lidt an på hvilken udkskæring af lam, som du bruger. Der er ret stor forskel på tilberedningstiden, da nogle udskæringer har mere bindevæv og sener.
      Hvad tænker du at bruge?

      Tusinde tak :)

  7. Mathilde Sørensen

    Må bare sige, at det bestemt ikke er sidste gang, jeg laver den ret. Vi fik det her til aften, og det var virkelig lækkert. Jeg tilføjede lidt lime i retten, hvilket efter min mening lige gav det sidste ;-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mathilde

      Dejligt at høre, at opskriften kunne bruges :)
      Årh ja, det har du da ret i med lime! Det vil være prikken over i’et. Tak for tippet :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Foodstylingtip #18: Brug farveteori
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For 10 år siden på en højskole havde jeg, ikke helt frivilligt, billedkunst 😅🎨 Jeg har tidligere delt en historie på foodstylinglisten omkring min oplevelse med det fag og en åbenbaring jeg, som jeg har taget med mig i mine madbilleder siden ☺️⁠
⁠⁠
Well, udover den, så lærte jeg om farveteori. Dem findes der et hav af. Altså farveteorier.⁠⁠
⁠⁠
En af dem er den analoge farveteori. At bruge farver, som ligger ved siden af hinanden på farvecirklen. Den kombination giver et harmonisk og roligt billede. ⁠⁠
⁠⁠
Og yes, det er selvfølgelig den, som jeg har brugt i billedet med fersken-iste 🍹⁠⁠(...med en sjat gin i, så der både til nerverne efter aftenens håndboldkamp og sommerlængsler her i snevejret 😄 skal du have et sip med?)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Orange og gule nuancer 🟠🟡 - og så et hint af grøn 🟢 For mest effektivt med den analoge farveteori, så skal der være en dominerende farve og så en sekundær farve.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Flere tips (og historier 😉), klik på linket i bio og kom med på foodstylinglisten 👉 @louiogbearnaisen⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#happyhour #iste #icetea #peachicetea #drinksofinstagram #foodstylingtips #madfotografi #cocktailgram #foodphotographyandstyling 
⁠
⁠
⁠
⁠
Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀ ⁠ Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀
⁠⠀
Altså dine lidt for gode, kreative eller forklarende ideer i et madbillede 👩‍🎨⠀
⁠⠀
Sådan et madbillede, det skal opbygges og det har vi mere end 18 byggesten - og endnu flere metoder og teknikker til! Så den der begrænsning - ouuch, den kan være så svær 😅⠀
⁠⠀
Se bare her 👉 swipe og se billedet med mine “darlings” 😉⠀
Drinks med appelsinskal og så lige servietten. Arhmen, jeg var SÅ begejstret over scenen og storytellingen, som det skabte i min plan. De der drinks, sammen med indbagt brie og osteplatten. Fuld stemning på hygge foran pejsen 😁🔥⠀
⁠⠀
Problemet er bare at drinksene hiver fokus til sig og kommer til at rode i et allerede tætpakket billede med masser af forskellige elementer. De tager, mere end de giver til billedet 👋⠀
⠀
Ofte så står et madbillede bare stærkere ved at gøre det mere enkelt, udvælge og bruge få byggesten og metoder fra værktøjskassen 🧱🧰⠀
⁠⠀
Så “Kill your darlings” – gå indimellem efter klarhed og enkelhed, selvom det nogle gange kan være svært at fjerne  eller du føler dit billede bliver for simpelt og kedeligt. Har du prøvet at hænge fast i det? 👀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠⠀
⁠⠀
#osteplatte #ostebord #appetizers #hyggemad #cheeseboard #bakedbrie #foodstylingtips #cheeseaddict #comfortfood #foodandwine #beautifulcuisines #madfotografi #madinspiration #foodphotography #snacktime #21foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework