• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Kyllingebryst i sennepsauce – med bacon og timian

kylling-i-sennepsauce-nem-opskrift-med-kyllingbrystDe er umulige at stege igennem uden at ende op med centimeter tyk skorpe og travlede tørre ender.

Det er dem, der altid ligger nederst i fryseren – uigenkendelige af frostskader.

De kræver ualmindelige store mængder all-aroundkrydderi for, at vække bare et enkelt smagsløg.

Yes, kyllingebryst.

Det er cirka de ovenstående scenarier vi kører herhjemme. Kyllingebryst er det kedeligste i min verden. Medmindre at det sidder fast på noget knogle, som kan give bare en smule saft og kraft til det. Eller selvfølgelig er pakket ind i en god hønesalat.

Okay, min svigermutter rocker faktisk det der kyllingebryst ret godt på grillen – magic touch!

Det leder jeg stadig indgående efter. Og hvis du også gør det, så er det den her efterårsbalje du skal hoppe i; Kyllingebryst i sauce.

kylling-i-sennepsauce-nem-opskrift-med-kyllingbryst

Men ikke hvilken som helst sauce.

Næ nej.

Vi er ude i en heftig sennepssag, som giver baghjul til den klassiske kylling i flødesauce-fad. Og ikke nok med det, så er kyllingestykkerne marineret. Der skal virkelig steges igennem for, at ende op med en tør omgang her.

BONUS: Kom kyllingebryst i sennepsauce på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

Dagene hvor kyllingebrysterne blev glemt i fryseren er ovre – jeg stemmer for, at vi slutter oktober af med at grave dem frem, får skrabet de halvtomme sennepsglas i køleskabet (tjek datoen..) og åbner den gode rødvin.

Er du hurtig, så inviterer du til spontan fredagsmiddag. Doubler opskriften, køber den ekstra gode bacon og et par gode rustikke baguettes.

Middagen er serveret. På 30 minutter.

…og så kan du jo altid smide en plade chocolate chip cookies til kaffen.

 


KYLLINGEBRYST OPSKRIFT 101:

  • Du bestemmer fuldstændig om du går all in på en fuldfed piske eller vælger den ultralette madlavningsfløde. Jo mere fedtfattig, jo heller end gerne vil saucen skille. Og noget af smagen ryger også i svinget. Jeg brugte en 8% madlavningsfløde – på en lørdag, med rødvin i glasset, var det blevet en 18%. Med en skvis piske også..
  • Er du i tidspres, så kan du skære ned på marinadetiden. Men altså, jo længere, jo bedre..
  • Timian? Den friske er helt sikkert at foretrække, da den er knap så “pindet”, som den tørre. Men synes du også 20 kroner for en dusk grønt er lige i overkanten, så kan du knuse den tørre timian en smule inden du smider den i saucen.
  • Grøntsagerne kan du enten servere ved siden af, den her salat med æble vil være et ret godt bud,  eller du kan spice retten op. Mine favoritter er champignoner og/eller babyspinat – de er ret gode venner med den massive mængde sennep.
  • Og jep, du skærer bare champignoner i skiver, steger dem på panden, tager dem af panden og lader dem afdryppe. Og når retten er klar til bacon, så er det bare i med champignonerne også. Spinat, den tilsætter du lige inden servering, hvis du bruger den lækre baby-udgave.
  • Har du forresten lidt pecannødder bagerst i skabet, så er den ren trylleri at smide dem på lige inden servering. Über lækkert!

 

Kylling i sennepsauce - med bacon og timian

Lækker og nem aftensmad
Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 4 pers.

Ingredienser

Marinade

  • 4 kyllingebryst, eller 4-6 kyllingstykker med ben
  • 1/2 dl dijonsennep
  • 1 tsk smoked paprika
  • Salt/peber

Sauce

  • 150 g bacon i skiver, delt i tern.
  • 2 dl vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2,5 dl madlavningsfløde, her 8%
  • 3 spsk frisk timian, eller 1-2 tsk tørret timian
  • Evt. 100 g frisk babyspinat

Sådan gør du

Marinade

  • Bland dijonsennep, paprika, salt og peber sammen.
  • Hæld marinaden i en frysepose og kom kyllingestykkerne heri. Bland det hele godt, så alt kyllingen er dækket af marinaden. Kom posen i køleskabet i 3 timer (eller natten over).

Retten

  • Steg baconen sprød i en dyb panden. Tag baconen af panden og kom det på køkkenrulle.
  • Lad 1-2 spsk af baconfedtet blive i panden.
  • Kom kyllingstykkerne med marinade på panden med baconfedt.
  • Brun kyllingestykkerne 3-4 minutter på hver side.
  • Tilsæt vand, bouillon, grov sennep, dijonsennep og bacon i panden og varm det op.
  • Tilsæt madlavningsfløde og timian og lad det hele simre ved svag varme i ca. 15 minutter til kyllingestykkerne er gennemstegte og saucen er kogt lidt i og blevet tyk.
  • Vil du have spinat i retten, så tilsætter du et par håndfulde nu. Lader det falde sammen og rører det ind i saucen.
  • Server med frisk timian og ris.

Noter

Spice retten op med champignoner eller spinat for mere fyld.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

BONUS: Kom kyllingebryst i sennepsauce på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op
Previous Post: « Apple Hand Pies | Små æbletærter med karamel
Next Post: Tacos med syrlig kålsalat, krydret oksekød og jalapenodressing »

Reader Interactions

Comments

  1. Marianne

    Wooow …. absolut en ny farvorit-ret !
    Den kan også tåle at blive lavet med kokosmælk …. flødw var forsvundet fra køleskabet 😉

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften…

      Og tak for tippet med kokosmælk…lyder som et toplækkert alternativ 👍

  2. Helle

    Nøj, hvor var det lækkert! Alle i familien spiste med velbehag -og faktisk var der næsten ikke ris nok, selvom jeg kogte samme mængde, som jeg normalt har rigeligt af til 1-2 gange frokost bagefter.
    Jeg skal helt sikkert prøve retten næste gang, vi skal invitere hele familien til fødselsdag.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Helle,

      Så dejligt at høre, at opskriften var et hit som hele familien 😀

      Tak for at dele 🙏

  3. Lene

    Jeg har ikke røget paprika, gør den meget for smagen i retten eller kan jeg bruge den alm. udgave?
    Glæder mig til at smage retten🤗

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lene,

      Det giver lige lidt mere med den røget paprika, men du kan sagtens udelade det og blot bruge en almindelig paprika :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

  4. Kurt

    Marinaden tager bestemt ingen skade af et par pressede fed hvidløg……..

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kurt,

      Nej, overhovedet ikke…i med dem, det bliver mariaden kun bedre af :-)

      Tak for at dele tippet med os!

  5. Karl Thomas Sørensen

    Dejlig ret.
    Men man skal åbenbart passe på med tørrede timian.
    Blev lidt kraftig.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Karl,

      Ja, det er smag og behag, hvor meget timian, man er til…næste gang kommer du bare mindre i – det bliver den absolut ikke dårligere af :-)

      Hav en god dag!

  6. Carina

    Det lyder super lækkert… Kan man undlade grov sennep? Har nemlig det hele (pånær den grove) i køleskabet :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Carina,

      Det kan se godt, selvom den selvfølgelig bliver bedst med den grove i 😋

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet!

  7. Soohie

    Det er en del ekstra marinade/sennep – kommee du det hele på panden?
    Mvh. Sophie

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Jep, det gør jeg 🙂

      Prøv det ad – det er mums, siger jeg bare 😋

      Hav en fortsat dejlig dag!

  8. Heidi Højslet

    Hold nu op. Sidder og spise denne ret, og må konstaterer at det smager piv godt
    Puttede svampe i også
    Fantastisk go, nem og sundt

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Heidi,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine, rosende ord – så glad for at høre, at du kan lide den :-)

      Og så er den, som du siger, nem og man kan putte alverdens ting i… også svampe…uhm :-)

      Hav en dejlig dag og god weekend!

  9. Ida

    Fænomenal ret, tusind tak for opskriften 🖤

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ida,

      Tusinde tak for din kommentar – dejligt at høre, at den faldt i din smag :-)

      Hav en dejlig dag!

  10. Camilla

    Mums ser lækkert ud. :D
    Tror jeg vil prøve at lave din ret en dag sammen med kæresten. :D dog vil jeg nok bytte kylling ud med koteletter. :P Men det er nok for barndommens skyld, da min mor ind i mellem da jeg var lille lavede koteletter i sennepsovs, og har bare savnet den ret. :D
    Og dine retter er så fantastiske når jeg har prøvet dem at jeg vil prøve din sovs her. :D

    Svar
    • Loui

      Hej Camilla,

      Tak for din kommentar og de fine ord.

      Lad mig endelig høre hvordan det går, og om I kan lide den.

      Hav en rigtig dejlig dag.

    • Camilla

      Den var lækker, og har aftalt med kæresten at den skal laves igen, og det smagte godt med koteletter, og endnu engang tak for så lækre retter. :D

  11. Anette

    Virkelig god mad, det smagte SÅ godt.

    Et lille fif til alt for tørstegt kyllingebryst er at brune dem på panden så de tager farve og derefter sætte dem i ovnen på 180 grader alm. ovn, eller 170 grader varmluft i ca. 10 – 15 min. Mærk efter om de har fået nok. Så saftige og alligevel gennemstegte.

    Svar
    • Loui

      Hej Anette,

      Tak for de fine ord og for at dele dit tip til opskriften med os – dejligt at du kunne lide retten:-)

      Ha en skøn dag!

  12. Anna

    Hold nu op, det smagte rigtig lækkert. Familien var vilde med retten.
    Tak for altid gode opskrifter, som kan bruges i en travl hverdag og som rent faktisk virker.
    Skøn blog og kvinde bag den :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anna

      Dejligt at I kunne bruge opskriften og tusinde tak for din ros :)

  13. Katrine Madsen

    Ja, vil også gerne høre med kurset. Jeg skal bare med næste gang!!!

    Svar
  14. Pia

    Uhm, det skal prøves imorgen..

    Hvornår åbner dit madfoto kursus igen? Har fået anbefalet det af en kollega og der lyder lige som det jeg skal på.

    Hilsen Pia

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Pia

      Det åbner her i foråret 2017, nok omkring marts.
      Vil glæde mig til, at have dig med :)

  15. Mette

    Wow, det ser lækkert ud! Og virkelig flotte billeder :)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs m Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs med mandelflager fyldt med hjemmelavet syrlig, sød lemoncurd og luftig mascarponecreme. Et vif’ flormelis og du har en slambert af en #fredagskage ☺️ Go’ weekend 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #roulade #citronkage #kagetid #sødesager #cakeroll #lemoncurd #lemoncake #easycake #droolclub #foodphotography #madfotografering #beautifulcuisines
Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework