• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Banankage med chokolade

banankage-med-chokolade_banankage-opskrift-

Så jeg havde planlagt at holde en hel uges fri den her uge. Bare trække stikket og spankulere rundt i en god joggingbuks og spise svampet banankage.
De sidste måneder med planlægning og åbning af Foodstyling Masterclass, projekter og undervisning har stjålet lidt for mange af døgnets timer.

Den famøse boble skulle punkteres, så der kunne slippe nyt frisk luft ind og gøres klar til sidste kvartal af året, som byder på en cookiebog!

Well.

Joggingbuksen holdt.

Meeen stikket sidder altså ret godt fast, så jeg tror det kræver en palmeø eller fejllhytte langt oppe mod nord at hive det helt ud.

Nuvel, tempoet har da fået et pænt nøk nedad og med al det friske luft til hovedet, så er der kommet nye projekter på tegnebrættet til det sidste kvartal.

Og nåhr ja, køb af hund – et nyt pelset familiemedlem som flytter ind om 4 uger.

Mens jeg spekulerer, planlægger, er der brunsviger på programmet ude i køkkenet. Fredagskage. Den lander herinde i næste uge, hvis den bliver helt rigtig den her gang. At bedømme ud fra duften, så har vi en vinder.

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

I stedet er det i dag den helt klassiske banankage, overhovedet ikke sund, som stjæler spotlyset herinde. Svampet, saftig og ualmindelig lækker. Du går bare aldrig galt i byen med en banankage. Slet ikke på en halvgrå oktoberdag, som ikke overlader meget andet end sofaplaner.

Banankage, tænker du måske.

Kedeligt, huh? 

Det gjorde jeg også. Indtil trængen (og trætte bananer) meldte sig i sidste uge.

De kunne være blevet til et Amerikansk bananbrød eller den her ret vilde chokolade banankage med chokolade/karamel-sauce!

Men jeg scrollede gennem mit opskriftarkiv, for så at konstatere manglen!

7 år med louiogbearnaisen.dk og ingen opskrift på den helt klassiske banankage.

Koldsved.

But why? 

Så frem den (virkelig) fedtede opskriftsmappe, finde det endnu mere fedtede papir og prøve at tyde mine kragetæer mellem rester af banan, chokolade og noget ugenkendeligt..

Det gik med nød og næppe.

Nu er den her.

Den helt klassiske og ultra nemme banankage, der aldrig slår fejl.

 

Okay, hvis du giver gas og pisker løs når bagepulveret er kommet i, så bliver det noget rod. Og den skal da også lige være godt gennembagt.

Men ellers så er det virkelig svært, at gøre en banankage til en tør, kompakt sag. Det skal du virkelig gøre dig umage med – sådan nogle bananer giver ikke så let op.

Så 10 stykker (11, jeg spiste et inden kagen turbohurtigt blev fotograferet…) herlig kage, der bare venter på en kop kaf’ og weekend.

Og jeg kan ånde lettet op. Bloggen forsætter.

…der er altså bare uskrevne regler for, at nogle opskrifter skal være på en madblog ;)

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

 

banankage-med-chokolade_banankage-opskrift-

Banankage med chokolade

Lækker og saftig banankage
Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid50 minutter
Samlet tid1 time
Antal: 12 pers.

Ingredienser

  • 4 æg
  • 250 rørsukker, eller alm. sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g smør, smeltet og afkølet
  • 300 g meget moden banan, moset (ca. 2-3 bananer)
  • 50-75 g mørk chokolade, grofthakket

Top

  • 100 g chokolade, her 60%
  • 25 g smør, i tern
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål.
  • Pisk det lyst og luftigt (ca. 5 min.)
  • Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål.
  • Sigt det i ægge/sukkerblandingen og rør det sammen - men kun lige til dejen er samlet.
  • Vend det smeltede smør i dejen.
  • Vend bananmosen og chokoladestykkerne i dejen.
  • Beklæd en springform (22 cm her) med bagepapir i bunden og smør siderne.
  • Fordel dejen heri.
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 50-60 minutter.
  • Lad kagen afkøle lidt i springformen.
  • Tag den ud og lad den afkøle til den er lun på en bagerist.

Top

  • Hak chokoladen groft og smelt den.
  • Tag den smeltede chokolade af varmen og tilsæt smør.
  • Rør til smørret er smeltet og du har en tyk chokoladeblanding.
  • Lad den køle et par minutter.
  • Smør den herefter udover banankagen og lad den størkne.
  • Drys evt. med saltede peanuts eller hakkede hasselnødder.
  • Spis!

Noter

Kagen er fryseegnet
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Banankage muffins

Tænker du, at sådan en stor rund sag her gør det lidt svært på cyklen? I stedet for en springform, så fordeler du banankagedejen i ca. 16 muffinsforme. De er nemmest, at styre hvis du enten bruger dobbelt form eller bruger en muffinbageplade.
Så i med dejen og ind i ovnen ved 180 grader i ca. 14 minutter. Brug en tandstik og tjek, om de er gennembagte. Det varierer en del alt efter om du får all-in med store muffinsforme eller tager de mere moderate.
Ud med dine bananmuffins, afkøl på en bagerist og yes, fordel chokoladesmovs og peanuts på topppen. Der er ikke en mundvige tør.

Banankage i bradepande

Du er mere til en firkantet kage? Okay, det skal ikke skille os ad. Udskift springformen med en bradepande på ca. 35 x 25 cm – jo større form, jo lavere kage. Ind i ovnen og bag derudaf. Bagetiden er cirka den samme. Chokoladesaucen på og peanuts – men hey, her dur det ikke med en pyntet kant – der skal være peanuts til alle, så drys løs :)

 

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide
Previous Post: « Æggesalat
Next Post: Brunsviger – på nordjysk facon »

Reader Interactions

Comments

  1. Sabina

    Hej Louise
    Jeg skal til at bage din kage for første gang til et selskab på 20 ish Pers i morgen. Jeg tænker at gå med en bradepande ☺️ jeg vil hører om du kan anbefale en god is at servere sammen med? For det tænker jeg at gøre, men er helt blank på hvilken is jeg skal vælge.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sabrina

      Uhh, ja, det vil være lækkert med en is til :)
      En karamel-is vil være super lækkert sammen med banan, chokolade og de hakkede peanuts. Ellers så er en klassisk vaniljeis også god til kagen her, hvor kagen så smager igennem. Men ja, der er masser af muligheder.

      Lad mig høre, hvilken is, som du ender med :)

      Mange hilsner
      Louise

  2. Rebecca

    Hej! Tror du jeg kan bruge mørk chokolade til toppingen?
    Det er lige det eneste jeg har liggende.

    Og kan jeg putte chokoladecremen på aftenen inden, hvis den skal serveres næste dag kl 16? Har nemlig ikke tid til at bakse med det i morgen..

    Håber du kan hjælpe!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Rebecca,

      Ja til det hele 😊

      God bagelyst og håber kagen bliver god!

  3. Marianne

    Hej.Kan jeg bruge frosne bananer?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Marianne,

      Ja, du vil sagtens kunne bruge frosne bananer – lad dem tø op først, inden du moser dem. Jeg plejer at skære bananerne i fingerlange stykker, inden jeg fryser dem. På den måde tøer de hurtigere op :-)

      God bagelyst!

  4. Louise

    Opskriften lyder super lækker! Jeg tænker på om man mon kan lave 1/2 opskrift? I så fald, mon så bagetiden ændres hvis dejen stadig hældes i alm. springform?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Louise,

      Tak – jeg lover dig, at den er god, og at du ikke bliver skuffet 😉

      Jeg ikke prøvet at lave 1/2 kage af denne opskrift, så hvordan den opfører sig, der må jeg være dig svar skyldig.

      Men prøver du det af, så vil du nok skulle reducere bagetiden, da den vil blive noget lavere i samme størrelse springform.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      God bagelyst!

  5. TINA

    RIV 50 -60GRAM MARCIPAN OG VEND I DEJEN….
    JEG LOVER DIG DET BLIVER SÅ GODT – GOD DAG

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tina,

      Uh ja, det lyder lækkert 😋

      Tak for tippet og lige over 👍

  6. Emma

    Hej! Hvad gør jeg hvis dejen er lidt mørk på toppen allerede (i ovnen) men super flydende indeni? Den har været i ovnen i ca 20 min indtil videre. Jeg har skruet lidt ned til 150 varmluft, og lagt den på nederste hylde i ovnen.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Emma,

      Kagen skal helst ikke bages ved varmluft – det er altid alm. ovn med mindre jeg angiver andet i opskriften.

      Du kan evt. komme et stykke sølvpapir ovenpå, så den ikke bliver mørkere på toppen, og så give den lidt ekstra tid i ovnen, indtil den ikke længere er flydende indeni.

      Prøv det ad og lad mig høre, hvordan det går.

  7. Annemarie

    Hej Louiogbearnaisen

    Jeg kom ved et uheld til at glemme smør i opskriften. Havde brugt fire bananer fordi det nu lige var det jeg havde. Kagen bliver fantastisk lækker også uden smør!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annemarie

      Tak for din kommentar og for “tippet” til kagen :-)

      Det må siges at være held i uheld – men dejligt at høre, at kagen trods alt blev god :-)

      Hav en skøn dag!

  8. rikke

    Super lækker kage. Jeg puttede hakkede mandler ristet i salt oven på. Det er godt 🙂

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Åh, det lyder altså også virkeligt lækkert – det må jeg vist prøve af næste gang 😋😉

      Tak for tippet!

  9. Stephanie

    Hej Louise!

    Tusind tak for en super lækker opskrift! Den bliver brugt flittigt her hjemme, og er en klar favorit hos min ellers ikke-kagespisende fætter og lillebror!
    Her er den både afprøvet i springform, bradepande og som muffins, og den bliver fantastisk hver gang! :D

    Rigtig dejlig påske til dig!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Stephanie

      Velbekom! Hvor er det bare dejligt at høre, den kan bruges og endda få nogle over på kageholdet :D

      Mange hilsner
      LOuise

  10. Helle

    Den bedste Banan kage Ever
    Dog brugte jeg 3 1/2 banan istedet for samt stillede den i en kold ovn
    .

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Helle,

      Dejligt at høre, at den blev god – håber ovnen blev varm, så det ikke var en raw- banankage du fik 😉

  11. Trine

    Hej! Dejlig kage, men synes dog ikke den bliver særligt “svampet” og den hæver heller ikke særlig meget, men er derimod blevet mere kompakte Kan det være bagepulver af dårlig kvalitet? Har ikke åbnet ovnen imens den bagte, som jeg ved nogengange kan ødelægge bagværkets hævning.
    Mvh Trine

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Trine,

      Øv, altså!

      Ja, ofte så kan det være bagepulveret der er den skyldige. Det kan også være, at du er kommet til at piske lidt for meget i dejen efter bagepulveret er tilsat – dejen skal blot lige samles her 🙂

      Prøv igen og se om det ikke lykkes denne gang!

    • camilla Toft

      Det bedste du kan gøre for at få alle kager til at hæve flot, det er at piske æggene i rigtig lang tid før du tilsætter sukker – det gælder alle kager faktisk. Efter jeg begyndte på det, er mine kager aldrig faldet sammen.,

  12. Sofie

    Skal ovnen forvarmes inden kagen bages? Eller skal kagen i kold ovn og først tænde for ovnen når kagen er i ovnen?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sofie,

      Sørg for en varm ovn, inden du kommer kagen i ovnen – ellers risikerer du, at den ikke bliver gennembagt.

      God fornøjelse!

  13. Jane Schiøler

    Hej.

    Sikke en lækker banankage. Fulgte opskriften og den er perfekt. Lækker cremet chokoladeglasur. Da jeg er nøddeallergiker lavede jeg drysset af græskarkerner drysset med salt og stegt i lidt olie på panden, grofthakket efterfølgende. Godt med den salte smag til det søde – og flot med den grønne farve.

    /Jane

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Wow, det lyder bare så lækkert med græskarkerne – tak for tippet – det må prøves af 👍

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften og at resultatet blev perfekt.

      Hav en forrygende dag!

  14. Silke

    Hvor høj bliver kagen?

    Jeg skal bygge en kage, hvortil jeg skal bruge 2 helt fyldte springforme banankage i str. 22.
    Hvor meget skal jeg mon lave for at den er bagt op til kanten, gange 2 😅

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Silke,

      Kagen bliver cirka 3/4 dele af springformen. Jeg har ikke prøvet at lave den højere, så jeg ved ikke, hvordan dejen vil arte sig, hvis du fylder mere op, og om der vil være nok bagepulver i dejen til at holde den. Men umiddelbart vil jeg tænke, at du skal gange 2,5-3.

      God bagelyst! :-)

  15. Bonnie

    Elsker denne opskrift og bruger den ofte men jeg forstår ikke hvorfor den altid falder sammen på midten. Ændrer ikke noget ved smagen men er temmelig irriterende. Nogle tips?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Bonnie,

      Hvis din kage falder sammen på midten, kan det skyldes forskellige ting:

      – Måske bager din ovn ikke varmt nok, så sæt evt. temp. 10-15% højere.

      – Det kan også være, at din kage skal bages lidt længere tid – igen der er stor forskel på ovne og hvordan de bager.

      – Måske er du kommet til at overmixe dejen – prøv at piske den mindre næste gang.

      – Endelig kan det også ske, hvis det bagepulver eller natron som du har brugt er blevet for gammel.

      Så ja, hvad det lige præcis er grunden til, at kagen falder sammen på midten, kan jeg ikke 100% give et svar på, men prøv at se på de ovennævnte ting, for ja, det er da super træls, når det altid sker!

      God bagelyst!

  16. Nora

    Hej,
    Kan jeg lave den her i en 3l randform ?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Nora,

      Du kan sagtens bage kagen i en randform. Dog er 3l nok lige en tand for stor til kagen her, da den kun bliver bliver bagt i en 22 cm form, hvilket kun er omkring 2l.

      God bagelyst :-)

  17. Tine

    Det er en super god kage, som vi har bagt mange gange herhjemme til stor lykke.
    Jeg reducerer dog sukkermængden med 100 G, da jeg.ikke bryder mig om at det bliver meget sødt, bananerne søder også.
    Jeg bager kun kagen i 35 min, så er den perfekt.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tine,

      Tak for din kommentar og dejligt at høre, at opskriften kan bruges :-)

      Du kan med fordel reducere sukkermængden, især hvis bananerne er meget modne og dermed sødere i det.

      Ang. bagetid, så er det så forskelligt, hvordan ovne bager, så er din færdig efter 35 min, så det bar fjong :-)

      Hav en skøn dag!

  18. Christina

    Hejsa.

    Vi har afprøvet denne opskrift idag, og allerede efter 20 minutter i almindelig ovnvarme var kagen mørk på toppen. Hvad kan jeg gøre anderledes til næste gang?

    Vh Christina

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Øv, håber ikke den blev helt brændt af :-(

      Ovne bager meget forskelligt, så du kan prøve næste gang at skrue lidt ned for temperaturen til fx. 150-160 grader. Prøv også at sætte kagen på nederste rille i ovnen næste gang.

      God bagelyst!

    • Mille Dueholm

      Min kage blev også mørk efter tyve min, men lod den bage videre til ialt 45 min og det blev fint :)

  19. Pernille

    Jeg lavede kagen i dag og den blev viiiiirkelig god! Tak for en god og nem opskrift :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Dejligt at høre og det var så lidt 😊

      Tak for din kommentar og forsat god dag!

  20. Kamilla

    En fantastisk kage lækker og luftig 👍

    Svar
  21. Cathrine Harr

    Min venninne tok en teskje sitronsaft, og skallet av en sitron i røren. Det ble veldig godt!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Cathrine,

      Tak for tippet – det lyder også virkeligt lækkert 😋

      Hav en fortsat herlig dag!

  22. Ulla Schøndorff

    Hej Louise, hvor længe kan banankagen holde sig i køleskabet? Den er super god, men det er kun mig, der spiser kahe 😫 Mvh Ulla

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ulla,

      Dejligt at høre, at du kan lide kagen :-)

      Den holder sig gerne fugtig et par dage i køleskabet. Alternativt kan du fryse den ned (i stykker) og så tage et styk op ad gangen, når du lyst til kage :-)

      Hav en fortsat dejlig dag!

  23. Signe Marie

    Hej! De 14 minutter til muffinsene kan jeg slet ikke få til at hænge sammen. De skal mindst have 20 minutter før de er klar hos mig :) ellers rigtig lækker opskrift!
    Mvh Signe

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Signe,

      Tak for din kommentar og dejligt at høre, at de blev gode 😋

      Ovne bager alle forskelligt, så det kan evt. være derfor, at dine skulle have en tand længere for at være gennembagte.

      Hav en fortsat skøn dag!

  24. Gamze

    Hejsa
    Jeg har bagt denne her skønne kage,vil rigtig gerne fortsætte med dine opskrifter, de så gode!! Vil bare lige vide om jeg har begået en fejl ved bagning, den blev lidt mørk/sort for oven, det var på varmluft 180,

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Gamze,

      Tusinde tak for din kommentar – dejligt at høre, at du kan finde inspiration i opskrifterne på bloggen 😀

      Jeg bager aldrig ved varmluft med mindre det er nævnt i opskriften, så det er nok derfor ja, at den er blevet lidt mørk i toppen. Næste gang så prøv at bage i alm. ovn.

      Hav en fantastisk dag!

  25. Kristina

    Har du prøvet med mælkechokolade? Overvejer at prøve 😍

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kristina,

      Nej, det har jeg ikke men prøv endelig med mælkechokolade – det kan kun blive godt :-)

      Del meget gerne resultatet med os – god bagelyst!

    • EATB

      Hej :-) super dejlig Banankage, jeg havde lidt problemer med om 180 grader er varmluft eller alm ovnvarme, skal kagen bages midt i ovnen eller nederst i ovnen?
      den blev nemlig lidt for mørk i bunden :-)

    • Louiogbearnaisen

      Hej EATB

      Det er alm. ovnvarme, så hvis du har bagt med varmluft kan det være grunden til, at den er blevet lidt mørk i bunden. Prøv næste gang ved alm. ovnvarme og midt i ovnen og se, om det ikke giver et bedre resultat 😊

      Hav en fortsat dejlig dag!

  26. Siri

    Top!? Skal man “bare” smelte chokoladen direkte i gryden? Eller er det over vandbad? 🙈🙈

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Siri,

      Det er bedst med vandbad, så undgår du nemlig at chokoladen brænder på :-)

      God bagelyst!

  27. Kristin

    Hej – tak for super lækker opskrift!
    Jeg har bagt den her kage maaaange gange efterhånden, og den er SÅ lækker.. Opskriften er også delt en del gange, når folk har spurgt til den :-)
    Men, nu skal jeg have besøg af et vegansk vennepar, og jeg er på bar bund. Kan man mon bage denne kage uden æg/erstatte med noget andet og med vegansk chokolade? (Jeg har i forvejen altid bagt den med plantebaseret smør).

    Håber du kan hjælpe :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kristin,

      Tak for din kommentar og dejligt at høre, at du er flittig bruger af opskriften :-)

      Jeg har desværre ingen erfaring med at bage vegansk og bruge erstatningsprodukter, så jeg må blive dig svar skyldig her.

      Hav en fortsat skøn dag!

  28. Maja

    Hej
    Hvordan kan jeg lægge nødderne på toppen af kagen i så fin og skarp en ring som på dit foto? Hvad er trikket?
    Kh. Maja

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maja,

      Tak for din kommentar.

      Der er som sådan ikke noget trick – det kræver “kun” tålmodighed 😉

      Prøv det ad!

  29. Rikke Korntved

    Hej 😊
    Jeg vil prøve at bage kagen i en stor bradepande på 35 x 40 cm. (den dybe, der følger med til ovnen). Den skal helst ikke blive alt for lav. Hvor meget tror du, jeg skal gange opskriften med? 😊

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Rikke,

      Jeg tænker, at du skal gange den op med 3, men den er lidt svær, da jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt bagepulveret kan hæve kagen nok i den størrelse. Har desværre ikke testet banankagen til en bradepande, så bliver dig lidt svar skyldig her.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en dejlig weekend!

  30. Carsten Jensen

    Hej.

    Kagen ser lækker ud.

    Men da jeg helst ikke vil spise for meget sukker, tænkte jeg om det kan lade sig gøre at halvere sukker mængde

    Der jo også sukker fra bananerne

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Carsten,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften.

      Du kan sagtens skære ned på sukkeret i opskriften – som du nævner, så søder bananerne også kagen, og endelig så er det jo personligt, hvor sødt, man vil have det :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en fortsat dejlig dag.

  31. Julie

    Hej Louise!
    Jeg og min kæreste havde nogle (godt modne) bananer liggende og besluttede at lave banankage – på trods af at vi egentlig ikke rigtig selv kan lide det.. Men det kan vi absolut nu! en klar favorit herhjemme! :) tak for opskriften!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Julie,

      Tak for din kommentar og søde ord – så glad for at høre, at I kunne bruge opskriften og nu er blevet banankage-fans :-)

      Hav en forrygende dag!

  32. Teresa

    Hejsa
    Jeg har lige brugt din opskrift og glæder mig sådan til at smage den. Men min chokoladetopping er ikke blevet så flot og glansfuld som din på billedet, men til gengæld er den blevet helt mat i farven. Har du nogen idé om hvordan det kan være? :)

    Mvh Teresa

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Teresa,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften – håber den smagte godt :-)

      Ang. topping, så tænker jeg lige umiddelbart, at det må være din chokolade, som måske har fået lidt for meget varme. Ellers kan det også ske, hvis kagen er lidt for varm eller for kold, da chokoladetoppingen kom på.

      Hav en dejlig dag!

  33. Søs Jørgensen

    Jeg har gået forbi din opskrift uden at læse den flere gange fordi det på billedet lignede at det var en chokoladekage med banan i men nu må jeg hellere få den prøvet nu hvor jeg har fundet ud af at billedet snyder 😅

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Søs,

      Tak for din kommentar.

      Jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet – det er en af mine mest populære opskrifter her på bloggen, og den er altså bare ret så lækker, hvis jeg selv skal sige det 😊

      Prøv den ad og lad os bagefter høre om resultatet i en kommentar her på bloggen.

      Hav en skøn dag og god weekend!

  34. Minhanh

    Hej!

    Kan kagen laves selv uden en elektronisk piskeris? Sådan en har jeg nemlig ikke liggende herhjemme.

    Hvor meget skal kagen have i ovnen når en bages i en form der lyder på 19×25 cm? Har jeg nemlig kun en miniovn og ingen springform.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Minhanh,

      Tak for dine spørgsmål til opskriften.

      Du behøver ikke at bruge et elektronisk piskeris, bare pisk godt til med et almindeligt, så skulle det være okay :-)

      Ang. bagetid så prøv dig frem. Da formen er lidt mindre, bliver den måske lidt højere og skal nok have lidt ekstra tid. Du kan evt. stikke i den for at se, om den er gennembagt.

      Håber det kan hjælpe :-)

      Hav en dejlig dag.

  35. Alaa

    Hej,
    Min springform er på 26 cm. Skal jeg så til at gange op, eller vil jeg kunne bruge de antal ingredienser du har skrevet. Vil gerne have at den bliver til en okay højde.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Alaa,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Hvis du bruger en springform på 26 cm vil jeg mene, at kagen får en fin højde med de mængder der er angivet for hver ingrediens her i opskriften. Men det er selvfølgelig subjektiv, hvad en høj kage er :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      Hav en skøn dag :-)

  36. Pernille A.

    Mega lækker banankage – det er i hvert fald ikke sidste gang, at den bliver bagt!
    Tak for nogle dejlige opskrifter. Jeg er også kæmpe fan af dine amerikanske cookies :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Pernille

      Tak for din kommentar og de søde ord – så dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne :-)

      Hav en fantastisk dag.

  37. Mc keyla

    Is it 250 grams of sugar? since there is no specific measurement stands on the ingredients table.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hi,

      Thanks for your question and interest in the recipe.

      Yes, you should, as written in the ingredients table, use 250gr of sugar (you can use either normal white or cane sugar).

      Have a great day!

  38. Maria

    Jeg har lige lavet kagen som muffins – præcis efter opskriften. Det blev til 21 absolut perfekte muffins! Tusind tak for opskriften :-D

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maria,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord. Hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :-)

      Hav en fantastisk dag.

  39. Alice

    Hej
    Kan man evt. smelte chokoladen til dejen, så det bliver en rigtig chokoladekage med banan i? Det mangler jeg nemlig en god opskrift på.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Alice,

      Tak for dit spørgsmål til opskrifen.

      Jeg må desværre være dig svar skyldig, da jeg ikke har prøvet at smelte chokoladen direkte i dejen.

      Men prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en dejlig dag.

  40. Camilla

    Hejsa.

    En ide til opskriften til sådan en “smart i en fart” type som mig; evt skriv man skal nedkøle smøret og stille det på køl som punkt 1. Ikke alle læser hele opskriften godt igennem før vi går igang og nu sidder jeg og venter på min smør er afkølet. Lidt øv og man lærer vel af sine fejl :-D

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Camilla,

      Tak for din kommentar og input til opskriften.

      Håber kagene blev god – del gerne dit resultat med os i en kommentar på bloggen :-)

      Hav en dejlig dag!

  41. Suffía

    Hej 😊
    Jeg tænker at bage den her banankage og at fryse den til fødselsdagen om nogle uger.
    Men jeg vil gerne have både chokoladen og peanutsne på, inden servering.
    Og vil derfor spørge om jeg bare skal lade den tø op, og så komme den smeltede chokolade på samt peanutsne. Eller har du en bedre idé?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Suffia,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jeg ville, som du også selv forslår, pynte kagen med smeltet chokolade og peanuts lige inden servering. Husk at tage kagen op i god tid, så den har stuetemperatur, når du pynter den.

      Skriv endelig igen og fortæl om os om resultatet :-)

      Hav en fantastisk dag.

  42. Tina

    Nøj den er god. Himmelsk

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tina,

      Tak for din kommentar og hvor er det dejligt at høre, at du kunne lide banankagen (den er altså også bare enormt lækker, hvis jeg selv skal sige det 😉)

      Hav en fantastisk dag.

  43. Nanna

    Den er super god :-). Har du en opskrift på en alm. God chokoladekage?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Nanna,

      Tak for din kommentar – dejligt at høre at du kunne lide banankagen – den er altså også bare så god :-)

      Du kan finde flere opskrifter ved at bruge søgefunktionen på forsiden af bloggen (oppe i højre hjørne). Hvis du skriver “chokoladekage” kommer der flere opskrifter frem :-)

      Håber du kan bruge en af dem :-)

      Hav en dejlig dag.

  44. Anna Schmidt

    Hej
    Din kage ser så lækker ud, og jeg vil så gerne bage den, men jeg har kun en rugbrødsform, der måler cirka 10×22 (på øjemål). Kan jeg godt bage kagen i den? Hvis ja, skal bagetid og varme så justeres?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anna,

      Tak for dit spørgsmål.

      Banankagen vil blive meget høj i en form på ca. 10 x 22 – så du kan få svært ved at få den gennembagt, uden at den bliver tør og mørk i siderne.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en forrygende dag.

  45. Sofie greve

    Hej, jeg vil bage din banankage om lidt. Men skal bruge en hel bradepande (altså en stor som følger med ovnen når man køber dem ;-) )
    Hvor mange gange vil du tror jeg skal gange opskriften med?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sofie,

      Tak for dit spørgsmål

      Nu ved jeg ikke hvor stor din ovn og dermed bradepande er, men jeg har til denne opskrift brugt en bradepande på ca. 35 x 25 cm – husk at jo større form, jo lavere kage :-)

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål, og lad mig høre hvordan det går :-)

      Hav en fantastisk dag.

    • Sofie greve

      Hej igen,
      Min er 39×32 og vil gerne have den 4-4,4 cm høj. Tror du så jeg skal gange din opskrift med halvanden?

  46. Nicoline

    Hej

    Ville du vente med at pynte kage med chokoladen, til den dag den skal serveres?

    Hilsen Nicoline

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Nicoline

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Ja, jeg ville helt sikkert vente med at pynte kagen med chokolade til den dag, den skal serveres – det gør den endnu mere lækker :-)

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en forrygende dag.

  47. Sabine

    Jeg er normal ret god bager og kender div regler omkring bagning. Jeg bagte denne i 22 cm form, og efter 50 min åbnede jeg ovnen og den var langt fra færdig.
    Det resulterede i at den faldt sammen.
    Så tænker at man i hvertfald skal op i 24 cm form.

    Svar
    • louiogbearnaisen

      Hej Sabine,

      Tak for din kommentar.

      Der er stor forskel på ovne og hvordan de bager. I dit tilfælde lyder det som en god ide at bruge en 24 cm form for at sikre, at banankagen bliver gennembagt.

      Håber det lykkes næste gang :-)

      Hav en skøn dag.

  48. Kramler

    Jeg har ca lavet 1-2 stykker. pr uge, i de sidste 2 måneder, og kan opskriften udenad. Putter dog smadrede valnødder i min, foruden chokolade chips. Havde tyk kogechokolade ud over de første jeg lavede, men det blev bare for meget sødt på en gang

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kramler,

      Tak for din kommentar og input.

      Lyder lækkert med valnødder og chokoladestykker i :-)

      Hav en skøn dag.

  49. Sus

    Wohaaa 😍 den er godt nok lækker ⛧⛧⛧⛧⛧
    Er nu sat en ny i ovnen 😍

    Svar
    • louiogbearnaisen

      Hej Sus,

      Tak for din kommentar og søde ord :-)

      Den er også en af de mest populære opskrifter her på bloggen og ikke uden grund :-)

      Hav en dejlig dag og god weekend!

  50. Charlotte Baagø Madsen

    Hej Louise

    Er kagen fryseegnet?

    Svar
    • Loui

      Hej Charlotte,

      Ja, kagen er fryseegnet.

      Håber du kan lide den :-)

    • Charlotte Baagø Madsen

      Den er fantastisk
      Stort hit til mine håndboldpiger som muffins og som jage til mine kollegaer

  51. Brooke Susan Jones

    Kan man godt lave kagen dagen før at man får gæster ?

    Svar
    • Loui

      Hej Brooke,

      Ja, det kan man sagtens – ingen problem :-)

      Jeg håber, I kan lide kagen.

      Hav en fantastisk dag.

  52. Iben

    Min så flot ud da jeg tog den ud af ovnen, men faldt herefter sammen. Ved du hvorfor?

    Svar
    • Loui

      Hej Iben,

      Tak for dit spørgsmål.

      Det er svært at sige præcist hvad det har været, da der kan være flere forskellige grunde til at en kage falder sammen.

      Her er mulige årsager:

      Har du bagt ved over/undervarme eller varmluft? Hvis du bager ved varmluft kan kagen falde sammen.

      Temperaturen i ovnen har været for høj – der er forskel på ovne.

      Den er måske ikke blevet bagt længe nok – der er stor forskel på ovne og hvordan de bager.

      Du har åbnet ovnen undervejs – det kan også få en kage til at falde sammen.

      Ingredienserne har været for kolde – æg dirkete fra køleskabet blandet med ingredienser som har stuetemp. kan få en kage til at falde sammen.

      Det kan også være bagepulver, som har været for gammelt.

      Eller at dejen er blevet rørt for meget efter at bagepulveret er kommet i. Dejen må ikke piskes, den skal bare blandes.

      Formen har været for lille – så passer bagetiden ikke og kagen bliver ikke bagt i midten.

      Igen så er der mange ting som spiller ind når man bager, så desværre kan jeg ikke give et præcist bud på, hvorfor din kage faldt sammen.

      Du er meget velkommen til at skrive tilbage, hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fortsat god aften.

  53. Louise

    Har du nogen idé om om opskriften kan ganges op med 3? Jeg skal lave en kage til 34 personer ca. På forhånd tak. Har lavet den én gang før og den var helt fantastisk lækker 😁

    Svar
    • Loui

      Hej Louise,

      Tak for din kommentar – glad for at høre at du kan lide den :-)

      Opskriften burde kunne ganges op med 3 – bag den i en stor bradepande just in case. Du kan få problemer med at den ikke er helt gennembagt, hvis kagen er for bred og for høj.

      Lad mig høre hvordan det går, og om resultatet bliver lige så godt som sidste gang :-)

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag.

  54. Trine klein

    Bedste banankage jeg har bagt ever! (Og jeg har bagt en del ;-))Det bliver banankageoskrifteb fremover ;-)

    Svar
    • Loui

      Glad for at du kunne lide den…den er altså også bare god…UHM :-)

      God weekend!

  55. Rikke

    Kære Louise

    Dette er den absolut bedste banankageopskrift der findes!
    Mange tak for det!

    Hav en dejlig dag
    Fra Rikke

    Svar
  56. Camilla

    Hej
    Vi skal først spise kagen, men tænker at bage den idag – det går vel fint?

    God weekend

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Camilla

      Ja, det gør det – det holder sig fugtig et par dage :)

  57. Mette

    Ih den glæder jeg mig til at bage! Hvor mange dage vil du mene at kagen kan holde sig lækker? Og skal den i køleskabet?

    Svar
  58. Elisabeth Hvidtfeldt

    Hej 😊
    Når man bager kagen i en bradepande 35×25 cm, som du nævner, hvad er så bagetiden?
    Tak for en super blog!

    Elisabeth

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Elisabeth

      Jeg tænker du skal prøve med ca. 40 minutter og så holde øje med den undervejs :)

  59. Pernille

    Fyyyyh den bager vi da ALDRIG igen… Vi bliver alt for tykke. Føj, den var god.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Pernille

      Haha, ja den er farlig ;)

  60. Betina

    Har prøvet mange forskellige banan kage opskrifter. Men din opskrift er suveræn den bedste til dato.
    Vi havde kun 3 æg så måtte nøjes. Men den er altså blevet virkelig lækker.
    Tak for en fantastisk opskrift

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Betina

      Tusinde tak :D

  61. Bente

    Elsker du har humor med, når du skriver 😊 Glæder mig til at prøve denne banankage i aften 😊

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Bente

      Tusinde tak :) Håber banankage faldt i din smag :)

  62. DorteM

    Har du mon erfaring med at skifte en del af melet ud med en fuldkornsversion? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Dorte

      Nej, det har jeg ikke.. Men hvis du vil prøve det, så skal du tilsætte lidt mere væske da fuldkornsmel suger mere.

  63. Camilla T.

    Har lige bagt banankagen, den er virkelig, virkelig god.
    Ville lige sige tak for den fantastiske opskrift 😊

    /Strikzilla

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Camilla

      Dejligt at du kunne bruge opskriften :)

  64. salwa

    Skal der være smør, når man smelter chokoladen eller vil man kunne får samme resultat med blot smeltet chokolade på toppen af kagen?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Salwa

      Smørret gør at topping bliver blød og glat. Hvis du kun bruger smeltet chokolade vil du få en hård top. Det kan du sagtens, men det bliver svært at skære kagen ud :)

  65. Esen

    Skal man piske med el pisker?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Ja, det skal man :)

  66. sandra

    Hej Louise!
    krydser lige fingre for, at du er ved din computer her til aften!

    Jeg får gæster i morgen og skal lave banankage, men min bananer er bare ikke heeeelt så modne som jeg gerne vil ha. Dog har jeg nogle frosne bananer, som er modne nok, i fryseren. Tror du, at hvis jeg tager dem ud og lader dem tø op, at jeg så kan bruge dem, eller tror du det ændrer smagen?

    Mvh og god aften!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sandra

      Du kan sagtens bruge bananer fra fryseren, lade dem tø op og bruge dem :)

  67. Lone Bay Petersen

    Super kage.

    Svar
  68. ksjelberg@hotmail.com

    Skal man bruge saltet, eller usaltet smør?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Jeg bruger altid saltet smør :)

  69. Lars Möser

    Hejsa. Skal kagen på køl og kan man fryse den ned. Vi er to og spiser ikke så meget ad gangen. Men nøøøj den er god.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lars

      Jeg har ikke sat den på køl – blot sat et “kagelåg” over den.
      Du kan sagtens fryse den ned. Chokoladentoppen vil få en lidt anden kosistens, men smager stadig skønt :)

  70. Conni Mortensen

    Vend chokoladen i melet inden komme i dej .. Så falder den ikke til bunden .. Også med nødder …

    Svar
  71. Søren

    Hej,

    Er det alm. ovn eller varmluftsovn?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Søren

      Det er alm. ovn, som jeg bruger. Bruger du varmluft, så skru ca. 10% ned for temperaturen og hold øje med kagen ikke bliver for mørk.

  72. Lærke Obel

    Hej
    Er alm ovn eller varmeluft? Og hvor høj bliver kagen ca i en 22cm form?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lærke

      Det er alm. ovn. Og hvor høj kagen bliver ved jeg ikke nøjagtigt – min blev omkring 5 cm.

  73. Anne

    I min familie kæmper vi pt. med projektet om at lave banankage uden at alle chokoladestykkerne ender nede på bunden af kagen, vi har prøvet flere metoder men uden helt at lykkedes endnu. Har du et måske et hemmeligt trick?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne

      Hmm, det har jeg aldrig prøvet i en banankage, da dejen er ret tyk og bananmosen ligesom “fanger” chokolade og evt. nødder i dejen.
      Så der må jeg blive dig svar skyldig. Mit bedste bud må være, at dejen enten er for tynd eller at chokoladestykkerne er for store og dermed tunge.

      Beklager jeg ikke kan være mere behjælpelig her.

      Mange hilsner Louise

    • Conni Mortensen

      Vend din chokolade i melen først så falder den ikke til bunden

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework