• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Quesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ost

annonce
Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

Hornbrillerne er fundet frem. Jeg er begyndt på studie igen. Bare på den anden side af katederet den her gang. Det betyder at der lige er kastet endnu en håndfuld arbejdstimer oveni et ellers ret fyldt skema som selvstændig. Det er meget godt.

Især hvis man er glad for rugbrød til aftensmad..

Så nem mad i en travl hverdag, hvad kan jeg diske op af tips og tricks til dig?

Her burde jeg komme med en stor forkromet plan. Eller som det mindste, 36 smarte tips og tricks til, hvordan du laver nem mad i hverdagen. Svinge tryllestaven og på magiskvis smide en ordentlig portion tid og energi din vej.

Hokus poku..jeg er madblogger, ikke tryllekunster!

Men madblogger, så bruger du jo utallige timer i køkkenet?

Det gør jeg ikke.

Det er bestemt ikke hver dag, at jeg udvikler opskrifter. Faktisk langt fra. I stedet foregår det cirka sådan her: kl. 16.41 (jeg har en tidlig knurrende mave). Åbner køleskabet og tjekker hvad der kræver minimal indsats eller kan klares på 10 minutter.

Lad os se det i øjnene; der er ikke en universel løsning på nem mad.

Ingen vilde tips eller tricks, som virker uanset hvor mange eksperter, der proklamerer at de har svaret. Altså medmindre de disker op med en ekstra time i døgnet eller en gratis hjemmekok.

Beklager.

Du skal stadig proppe mad ind i dit køleskab.

Du skal stadig rejse dig fra sofaen.

Du skal stadig krudte op i komfuret.

Og tage opvasken bagefter.

Så jeg gider faktisk ikke, at spise dig af med nogle smarte tips.

Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

Lad os skippe illusionen om den perfekte hverdag, hvor du lige har en hjemmelavet middagsret på 3 minutter uden overhovedet at begive dig ud i køkkenet. Det kan ikke lade sig gøre. Heller ikke selvom du investeret i 14 kogebøger med ”nem mad” på hylden. De der 7 sprøde apps. Og en rockerdyr måltidskasse.

Nem mad kræver også en indsats.

Der er bare grader af den. Det snakkede vi allerede om i sidste indlæg her, hvor Tulip gav mig en madbloggerudfordring: Lav en nem ret med Tulip slowcooked chipotle pulled pork.

Der satte vi fokus på minimal indsats med 10 minutter i køkkenet og 30 minutter på sofaen, for at klare de her: bagte kartofler fyldt med pulled pork.

Haps!

Lad os tage den skridtet videre. Jeg har skam mere i ærmet til den travle (..trætte) her. For lad os se det i øjnene, det er bare ikke alle dage, man gider det helt vilde madcirkus. Det må gerne være helt enkelt.

Så.

Det er ikke et tip det her. Det er en strategi. Og der er absolut intet nyt i den, men det er den eneste jeg lever efter (og så lige den der med at handle en mere end 4-5 gange om ugen, men den taler vi ikke om..)

Nuvel.

Glem madplaner.

Planlæg rester!

Yes, planlæg dem. Lav nu rigeligt, når du laver mad. Du ved, jeg altid får sneget ind i teksten, at alle opskrifter er gode på madpakken. Men langt det meste dur også perfekt til næste dags aftensmad.

Okay, medmindre spisebordet er fyldt hos dig.

 

Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillasJeg kan bare kun tale for mig og min hverdag. Vi er to. Ofte spiser vi ikke det samme. Eller på samme tid. Jeg er sikker på, at vi ikke er de eneste. Der er i hvert fald ret mange studerende, som lige er rykket ind her i Aarhus her forleden.

Så når man endelig har taget sig sammen til, at flytte joggingbuksen ud i køkkenet sådan en torsdag kl. 18.05, så skal det udnyttes. Hvilket vil sige dobbelt op på mad, samme tilberedningsindsats = nemme rester, som hurtig kan spiffes op dagene efter.

Lad os tage et eksempel:

Forrige uges opskrift: Bagte kartofler med pulled pork + mexicansk salat.

  • Mænge: mad til fire personer.
  • 40 minutter. 10 minutters indsats.
  • 2 personer aftensmad.
  • Resten af de bagte kartofler brugte jeg til bras med spejlæg dagen efter.
  • Og resten af pulled pork’en gemte jeg til den her sag: Quesadillas.
  • Frokost på hjemmekontoret hos mig.

Men vi kunne ligeså godt have været ude i en hurtig aftensmad og så genbruge resten af den mexicanske salat fra igår.
Jep. Quesadillas kræver en indsats. Men til gengæld er opskriften hurtig (og toplækker).

Og kan spises foran fjernsynet eller computeren, hvis det er en af de dage. Du ved.

Såå..nem aftensmad i en travl hverdag?

Vi er nok nødt til, at snige ordet prioritering (!) ind her, hvis du vil tygge i andet end rugbrød.

Men har du 10 minutter og en håndfuld rester fra weekendens pulled pork, så er der mægtig lækre Quesadillas.

….

De smager også forrygende godt kolde på madpakken ;)

Just sayin’

 

Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

Quesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ost

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid5 minutter
Antal: 1 pers.

Ingredienser

  • 2 tortillas, som passer til din pande
  • 100 g pulled pork
  • 50 g revet ost, valgfri, jeg brugte cheddar

Tomatsalsa

  • 8 cocktailtomater
  • 1/4 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 rød chili
  • Saft af 1 lime
  • 1/2 dl frisk persille
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Tomatsalsa

  • Snit løg og hvidløg i fine tern.
  • Fjern kerner fra chilien og skær den i fine tern.
  • Halver tomaterne og fjern kerner. Hak tomaterne groft.
  • Hak persillen groft.
  • Bland løg, hvidløg, chili, tomater og persille sammen. Tilsæt limesaft, salt og peber.
  • Salsaen skal være relativ sur og ret salt.

Quesadillas

  • Kom pulled pork og revet ost i en skål.
  • Tag med en hulske eller pres med en ske væden fra tomatsalsaen, når du tager den op fra skålen og tilsætter til pulled pork og ost.
  • Blandingen må ikke bliver for våd, så det er vigtigt, du ikke får for meget væde med fra salsaen.
  • Bland det hele godt sammen og smag til.
  • Varm en tør pande, som passer i størrelsen med pandekagerne, godt op.
  • Fordel fyldet på den ene af pandekagerne og læg den anden ovenpå som låg.
  • Læg quesadillaen på den varme pande og skru ned til jævn varme.
  • Bag den 2-3 minutter på den ene side.
  • Tag en tallerken eller et grydelåg og vip forsigt quesadillaen rundt, så den kan blive bagt på den anden side.
  • Bag den 2-3 minutter, indtil den er gylden og fyldet er gennemvarmet og osten er begyndt, at smelte.
  • Tag quesadillaen af panden og skær den ud i trekanter.
  • Spis så du revner.

Noter

Den hjemmelavede tomatsalsa kan erstattes af en grov tomatsalsa på glas.

 

Previous Post: « Kylling i grillet rød peberfrugtsauce
Next Post: Giveaway: Den ultimative foodstylingpakke! »

Reader Interactions

Comments

  1. Camilla H.

    Lavede opskriften i går og det smagte fantastisk :) Tak for en altid god blog og lækre og nemme opskrifter som altid virker.

    – Camilla

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Camilla

      Tusinde tak – dejligt, at opskriften kunne bruges :)

  2. Susanne

    Tak for et godt indlæg – det ser super lækkert ud!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak :)

  3. Mia

    Lækkert – det skal prøves!

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 17.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Instagram post 2190220744818839262_104938433 December kræver 3 ingredienser; chokolade, fløde og salt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Chokoladetrøfler 😀 I bunkevis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Årets første batch er bakset sammen her til aften ...og umiddelbart så holder de ikke ugen ud 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De er farlig gode, men rockersvært at skjule, du har været på rov i kagedåsen - det fyldte gebis afslører det hele 😄🍫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolatetruffles 
#thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kageindspiration #chokoladetrøfler #julemad #julekonfekt
Instagram post 2186583418737752471_104938433 Annonce for @victorinox⁠ Det er ren kræs 😋
Og sidste udkald inden, der går kanel, nelliker og kardemomme i alle de søde sager i december.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toscatærte med sprød mørdej, blød mazarin og knasende nøddekaramel-topping - med et tvist af havsalt 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lidt spark til alt det søde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arhmen, jeg siger dig, den er farlig – og heftig. Toscakagen kræver en seriøs sød tand 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men har du munden fuld af dem, så springer du bare på (og knapper buksen godt op).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Server med syrlig creme fraiche, skoldhed gløgg og udsigten til de lyskæder, du har brugt 4 timer og 10 frosne finger at få bakset op. ✨🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
På både gavl. Æbletræ og den der grønne buks ved hoveddøren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
December kan bare komme an herhjemme 😉🎄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap toscatærten ovre på louiogbearnaisen.dk, find den gode  kniv frem og inviterer de bedste, du kender på toscakage (og blær over oppyntning) ☺️
⁠⠀
Har du fået fikset ude-pyntningen? 😃✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#myvictorinox #baking #thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kage #toscakage #bagværk #kageindspiration #bageglæde #kagetid
Instagram post 2179949212251171810_104938433 Her er en omgang aftensmad, du kan kaste på madplanen for ugen 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød, chutney og sprød salat 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den klassiske kylling i karry er blevet mixet med Butter Chicken og fået et tvist med kokosmælk. Hvor vi helt præcist er på verdenskortet i dag er lidt i det uvisse 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En god blanding af alt det bedste til en nem omgang aftensmad med kylling 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad har du på madplanen i dag? 🙋‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chickendinner #garammasala #chickencurry 
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2177140126186886667_104938433 Sponsoreret. Niks, ingen alt-i-en-pande med kylling, men fuld drøn på efterårssmag 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og får du lige lagt sagerne til rette i Norden Steel panden fra @fiskarsfinland, så ligner det snildt noget som har taget halve dage i køkkenet 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det har det ikke.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
15 minutter ved komfuret.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
20 minutter med en kop kaf' og en tidlig snebold (eller 7) 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så er der serveret - med perlebyg og sprød efterårssalat med fennikel og æble.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kommer til at blæse familien væk om spisebordet med sådan en omgang 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, glem alt om at skulle skrabe koteletternes gode stegeskorpe og rodfrugter af bunden - intet brænder fast i panden her.  Heller ikke mens det hele syder i en brandvarm ovn og du kører snebolde ned 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på din fredagsmiddag .. skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær ovre på louiogbearnaisen.dk 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #onepanmeal #easydinners #aftensmad #30minutemeals #madfotografering #nemaftensmad #healthydinner #easyfood #foodstylist #OnMyTable #food52 #tastingtable ⁠⠀
#foodblogfeed #storyofmytable #fiskarsnorden #fiskars #tastemade #forkyeah #heresmyfood #sundmad #madinspiration #altienpande
Instagram post 2175758239031682161_104938433 Efterårssalat med sprød fennikel, frisk æble og knasende, ristede valnødder vendt i skarp dressing 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #saladideas #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #madinspiration #salat
Instagram post 2174144502185310349_104938433 3 timer på en sjaskvåd mark.
.
På en søndag.
.
Med 3 lag tøj, dobbelt sok og hue helt ned forbi øjenbrynene.
.
Hunde-og sportræning, koordineret grønt outfit og ultrapænt lavt novembersolskin 🙌💛
.
For så at lande dybt i sofaen med skoldhed te, snorkende hundesnude og et (..kæmpe) stykke kanelkage ☺️😀
.
Jojo, 2 dage gammelt, men stadig lige svampet og lige farligt - den bradepande spiser jo ikke sig selv 😅
.
Har du fået bagt farlige godter i weekenden? 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cake #cinnamoncake #kanelkage #madinspiration #eftermiddagskaffe #madfotografering #sødesager #sweetmagazine #onmytabletoday
Instagram post 2172098700579384442_104938433 sponsoreret. 30 minutters torsdagsmiddag: Bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney - serveret med bulgur og grøn, frisk salat 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt. Hurtig. Og uden den evige pre-dinner kamp 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi har nogle helt klassiske bestik-knive - altså dem, som jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra for 11 år siden. Og jep, de er lige så sløve, som de er pæne 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan et stykke kylling, det skal files 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder, at der er rift om den ene gode kniv herhjemme. Udstrækning, mens bulguren koger og kyllingen steger derudaf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og så:  3, 2, 1 … Spurt til opvaskemaskinen. Med spidse albuer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver evig eneste aften 🤪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men det slutter nu. For de her lækre steakknive fra @victorinox ligger og flotter på spisebordet de her dage 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøner igennem om det er kylling, hip plantebøf eller en højtbelagt rejemad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder altså en hel del det snit 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om det er helt almindelig torsdag, til lørdagsbøffen eller Mortens Aften, som lurer lige om hjørnet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, jeg spår ren glæde fra holdet om spisebordet i år, når bordopdækning er med de her steakknivene, som smutter lige gennem andenstegen uden at det igen ender i trævler 😅
⁠⠀
Andesteg får du ikke, men den ultranemme ‘bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney’ finder du lige nu på louiogbearnaisen.dk og i appen 😀👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og steakknivene? Se mere på @victorinox - de findes både med og uden savtakker🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MyVictorinox #foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2169248678913482796_104938433 Nå, god weekend, Louise?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tjoo 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liiidt modvilligt til min første hundeudstilling nogensinde.
3000 hunde samlet i messecenter Herning - og jeg er fuldstændig vild med alt ved det! 😃😄(Undtagen maden - heldigvis var rygsækken fyldt op med dem her ☺️).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men altså:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐩 Bobede pudler, vandkæmmede hønsehunde-skæg og ekstra vamsede Bernere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐕 Skinnede langhårede gravhunde, kridhvide samojeder og et kæmpe overtal af gyldne hentere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐾 Ejere i nypressede suits, pailletter eller jagtcamo. Alt samlet lejre af festivalstole, trimmeborde, (hunde)vogne og seriøst grej. Alt i grej!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Når virkeligheden overgår ens forventninger (jojo..en smule fordomme), så bliver det ikke bedre 😀 Genial oplevelse. Kæmpe High five! 👋🐶
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, kæmpe High five til alle jer, som er sprunget med på Foodstyling Framework de sidste dage 😃🙌
Wauw, jeg er blæst væk over den modtagelse kurset har fået og de meldinger om det, som er tikket ind her over weekenden 💛🙏 Mette skrev: “Har set de første lektioner på kurset i dag og har allerede lært så sindssygt meget nyt. Troede at jeg måske havde lært det meste, men det havde jeg så langt fra. Det her bliver en gamechanger for mine madbilleder. Tusinde, tusinde tak.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad med dig? 👀

Er din madfotografering kørt fast, føler du bare du har nået dit niveau eller trænger du til et spark ny inspiration og modeller - så kom med 😃👉 link i bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dørene til Foodstyling Framework lukker tirsdag ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #foodblogger #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodstylingframework

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere