• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Cookies med hvid chokolade og macadamianødder

cookies-med-hvid-chokolade-og-noedderHar du kaffen klar, så har jeg en hel pladefuld lune cookies. Fyldt med hvid chokolade og smækre, lækre macadamianødder. Vi kan også kalde den en luksus småkage, for vi er ude i en lidt mere fast cookie end de klassiske chocolate chip cookies.

Yes.

De har været længe undervejs. Faktisk hele ugen.

3. forsøg tog det, at nå frem til den rigtige konsistens her; halv cookie, halv småkage. Lidt mere fast, men stadig saftig og med en hel enorm mængde fyld. Man skal aldrig gå ned på fyld!

Nu sidder de i skabet og er klar til, at indtage efterårets kaffestunder. Okay, en iskaffe kan de her cookies med hvid chokoalde også godt gå sammen med i de her ret lune dage.

Jeg tro, at jeg er på den version i dag. Der er tropetilstande herhjemme. Hermetisk lukkede døre og vinduer, mens jeg optager videoer og prøver, at se ud som om jeg kan trække vejret. Svedkluden og pudderdåsen er på overarbejde.
Jeg overvejede, at inkludere ventilatoren, meeen jeg tænkte det måske blev lidt overkill med blæst i håret, mens jeg foodstyler en omgang gullash..

BONUS: Begår du de her 7 fejl når du bager cookies?
Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
s – hver gang!

Forresten.

Har du ikke deltaget endnu, så er det altså ved at være oppe over!

Om 6 timer, så lukker den ultimative Foodstyling Giveaway for i år og en heldig vinder for 7000 kroners kurser, software og gear.

Du kan deltage i konkurrence her 

Jeg siger det bare.

6 timer. Alt hvad du skal bruge for, at tage mundvandsløbende madbilleder – selv hvis du ingen erfaring har!

Du kan lige nå, at klikke over og deltage, mens du overvejer en pladefuld cookies med hvid chokolade og macadamianødder.

Godt nok, skal cookies’ene helst hvile 24 timer i køleren, meeen et par timer kan også gøre det. Så er det ikke bare aftenkaffe med cookies med hvid chokolade og serier på sofaen, mens du venter på dit navn bliver hevet op af hatten?

cookies-med-hvid-chokolade-og-noedder

Cookies med hvid chokolade og macadamianødder

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid12 minutter
Samlet tid12 minutter
Antal: 22 stk

Ingredienser

  • 160 g smør, stuetemperatur
  • 140 g lys muscovadosukker
  • 120 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg, L
  • 275 g hvedemel
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 125 g saltede macadamianødder, grofthakkede
  • 125 g hvid chokolade, grofthakket
  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Kom smør, muuscovadosukker, sukker og vaniljesukker i en skål.
  • Pisk det med en elpisker lyst og luftigt (ca. 3-4 minutter).
  • Pisk ægget i.
  • Kom hvedemel, natron, bagepulver og salt i en anden skål og bland det sammen.
  • Sigt det dejen og pisk det sammen - men kun lige til dejen er samlet.
  • Vend macadamianødder og chokolade i dejen.
  • Kom madfilm over skålen og stil den i køleskabet i min. 3 timer - gerne til dagen efter.
  • Læg bagepapir på 2 bageplader.
  • Vej dejen af i 45 g klumper og rul dem til kugler.
  • Afhængig af hvor meget cookiedej, du har spist undervejs bliver der ca. 22 cookies.
  • Fordel cookiekuglerne på de to bageplader og tryk dem let flade.
  • Drys med flagesalt.
  • Bag cookies ved 175 grader i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  • Tag dem ud og lad dem hvile 2 minutter på den varme bageplade, så de sætter sig.
  • Flyt dem over på en bagerist og afkøl dem helt.
  • Spis!

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app
BONUS: Begår du de her 7 fejl når du bager cookies?
Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
s – hver gang!

cookies-med-hvid-chokolade-og-noedder

Previous Post: « Giveaway: Den ultimative foodstylingpakke!
Next Post: 5 grunde til at du skal tage bedre madbilleder »

Reader Interactions

Comments

  1. Mette Skov

    Tak for dine altid lækre opskrifter!!!!
    Jeg har i denne corona-tid kastet mig i krig med cookies, og fandt din opskrift frem med hvid chokolade og macadamiannødder. Jeg har ikke kunne finde macadamiannødder i saltet udgave, men helt naturel.
    Mit spørgsmål er så, om der mon skal lidt mere salt i dejen og i givet fald, hvor meget tro du der skal til??
    På forhånd mange tak for hjælpen!!
    Vh Mette (Amager)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mette,

      Dejligt at høre du kan bruge opskrifterne på bloggen :-)

      Du kan sagtens bruge macadamianødder a la naturel og uden salt, men jeg vil anbefale dig at drysse med lidt ektsra groft salt på toppen, fremfor at tilsætte mere salt til selve dejen.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      God bagelyst!

  2. Milla

    Hej igen,

    Har du et forslag til om man eventuelt vil kunne lave dejen og så lave ruller man kan pakke rigtigt godt ind og så fryse dem, så der altid er muligheden for at lave nogle nybagte cookies, har nemlig fundet en del macademia på tilbud grundet kort holdbarheds dato, så tænkte at det gav mening hvis man kunne. ☺️

    Svar
  3. Line Nielsen

    Hej, jeg har lige købt din cookie e-bog og synes at opskrifterne aer vildt gode ud. Jeg ville bare høre dig, om du har erfaringer med muligheden for at udskifte almindeligt smør med vegansk smør. Ved du hvilken effekt det har?

    Vh Line Nielsen.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Line,

      Tak for din kommentar – dejligt at høre at du er glad for cookie e-bogen :-)

      Jeg har desværre ikke nogen erfaring med bagning med vegansk smør, så der må jeg være dig svar skyldig.

      Men prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en skøn dag!

  4. Nina Louise Holdt Hansen

    Hej, har prøvet dine cookies og de er lækre. Men de blev noget mere flade end dine på billedet. De var slet ikke nok efter 12 min og chokoladen var også en del mere smeltet. Kan jeg sætte min ovn lidt varmere eller har jeg ikke lavet dem flade nok? Har du et godt råd?

    Mvh Nina

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nina

      Hvis dine cookies flyder for meget ud, kan det være fordi din dej har været lidt varmere end min og ellers, at din ovn (eller faktisk også din bageplade) have været for varm.
      Pas på med at have bagepladen liggende på komfuret eller under det, mens du opvarmer din ovn og skru evt. 10-15 grader ned for din ovn, hvis den er den som laver ballade.

      Jegh fik en ny ovn for nogle måneder siden og den bagte for varmt, så jeg måtte bage ved 15 gradere lavere varme end normalt.

      Håber det var lidt hjælp :)

  5. Marina

    Hold da op de ser lækre ud de kager og dine billeder er endnu lækrere. Jeg er helt vild med den flotte hvide rustikke baggrund.

    Detsværre kom jeg for sent til din giveaway. Sådan en foodstylingspakke lyder ellers perfekt når man er relativt ny ud i det med madfotos (og det er altså lidt svært synes jeg, især at få maden til at se smuk og lækker ud). Jeg har kikket i din guide og den er faktisk rigtig god, men det er tips/erfaring på et lidt mere avanceret niveau jeg leder efter og det er jeg sikker på havde været en del af kurset. Nå øv jeg må være med en anden gang.

    God fornøjelse med iskaffen. Lyder perfekt sammen med kagerne.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Marina

      Tusinde tak :)

      Øv, den var også kørende en meget kort periode i år.
      Jep, guiden er ment som en start, på kurset arbejder vi mere i dybden med madbilleder, både teknikken, men også strategien bag at skabe de rigtige billeder.
      Foodstyling Masterclass er åbnet lige nu og et par uger frem, så hvis du kunne have lyst til at være med, kan du læse mere om kurset her: http://www.foodstylingkursus.dk/

      Mange hilsner
      Louise

    • Milla

      Absolut yndlings cookie opskrift, har lavet den flere gange, og må sige de er et hit hos alle, desværre er macademia nødder så skide dyre, men nøj for mener jeg bare ikke de kan udskiftes i denne opskrift hehe.

      Jeg er i tvivl om min ikke varmer nok, for jeg må have dem i ovnen i ca 17-20 min, men de er stadig perfekte.
      Jeg har dog svært ved at tyde om du bruger varmluft eller almindelig ovn, og om det måske kan være derfor.

      Er i gang med en dobbelt portion mens vi snakker, en rigtig og en hvor hvid chokolade og nødder er skiftet ud med milkyway og m&ms. Så står med to utålmodige unger plus datterens veninde der er på besøg 😂

      Kan kun sige mega mange tak for den fantastiske opskrift. ❤️

    • Louiogbearnaisen

      Hej Milla,

      Tusinde tak for de fine ord – hvor er det dejligt at høre, at du kan bruge opskriften 😊

      Ang. ovn så er det altid alm. ovn, hvis der ikke står andet i opskriften. Håber det kan hjælpe…

      Og ja, macademia nødder er dyre, men nøj hvor er de bare gode og det værd 🙌

      Hav en fortsat forrygende dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework