• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

5 grunde til at du skal tage bedre madbilleder

img_6452-2
Lad os gå lige til sagen.

Der er 23 grader og iskaffen drikker jo ikke sig selv.

Så.

Kort sagt.

I dag giver jeg dig svaret på, hvorfor jeg ikke læser din madblog. Klikker på dine Facebookannoncer. Eller liker dine billeder på Instagram.

Inden du klikker væk, trådt over tæerne, så lad mig forklare.

Lad os tage et eksempel

Måske har du en madblog?

Måske har du haft den en god rum tid.

….og den er spækket med pivlækre opskrifter, uundværlige tips og tricks og din pragtfulde personlighed.

Såå..

Egentlig burde dine læsertal drøne med raketfart mod skyerne, din indbakke burde bukke under af mængden af forespørgsler på samarbejde og Google skulle takke dig for dine indtægter på Adsense.

Det sker bare ikke..

Virkeligheden er måske nærmere sådan:

Du overvejer om din Analytics virker for kurven rykker sig ingen steder.

Alle andre bloggere får de fede samarbejdsaftaler.

Og du er heldig hvis Adsense rent faktisk giver mere end 5,83 kroner.

Hvert kvartal.

…

Men dine opskrifter er jo g.e.n.i.a.l.e?

Og du skriver fabelagtigt?

Din blog er faktisk et af verdens syv vidundere.

I hear you!

(eksemplet her var mig for 4 år siden)

Så.

Lad mig give dig hemmeligheden til en succesfuld madblog.

(Som vi andre bliver lokket til at læse..)

Det er ret enkelt. Men ekstremt virkningsfuldt.

Glem opskrifter. Glem indhold. Glem dig selv. Glem din kat.

(Eller okay, katte er ret succesfulde på internettet, så streg lige den sidste.)

 

Hemmeligheden.

Madbilleder. De gode af slagsen.

 

Jaja, du er ikke helt overbevist, det ved jeg godt. Du hører smarte tips til blogging hver dag.

Well..

Lad mig give dig ikke 1. Ikke 2. Men 5 grunde til, at du skal få krudtet op i kameraet og få dine læsere til at savle.

1

 

5 grunde til at du skal tage bedre madbilleder

 

#1: Læserne vælter til i stride strømme

Okay, du finder undtagelser. Men medmindre du har opfundet den dybe tallerken inden for madblogging, skriver til den mindste niche eller er den ene ud af million, som har skabt et megabrand, jamen, så er madbilleder det vigtigste for din madblog. Punktum.

Dine opskrifter kan være enestående og dit indhold fuldstændig genialt, men det er dine madbilleder, som lokker læserne ind på din blog og får dem til at læse videre til opskriften.

 

#2: Det gode førstehåndsindtryk

Dine madbilleder er dine besøgendes første møde med din blog – det allerførste de ser og som de vurderer dig på!

Du har kun 1/10 af et sekund til at få dine besøgendes opmærksomhed og “sælge” dit brand, din blog.
Ligesom hvis du som forbruger skal hive et produkt ned af hylden. Madbilleder er din blogs emballage. Din tekst, dine opskrifter, dit indhold er produktet. Dine madbilleder er din blogs ambassadør – den skal sælge sig selv.

 

#3: Tilbagevendende fans

Ingen kan gennemskue din opskrift! Du ved hvordan din opskrift smager og derfor går du ud fra, at det gør dine læsere også. De kan jo bare læse opskriften.
Beklager, men de færreste kan forestille sig en ret ud fra en ingredienser og en fremgangsmåde.

Det er lidt som, at overbevise folk om at købe et produkt ud fra bagsiden af emballagen. Show – don’t tell! Vil du have tilbagevendende læsere, som bare venter med det næste du lokker med, så skal der mere på bordet end 47 ingredienser på en liste.

 

#4: Profitable samarbejdsaftaler

Jeg gætter på at du godt gad, have et par håndøre mere om måneden.

Lækre madbilleder er nøglen til at picthe samarbejde med virksomheder til din blog – og blive valgt!

Det viser, at du forstår marketing, samt at du gør det ekstra for at skille dig ud og trække læsere til. Det viser, at du kan fremvise deres produkt på indbydende og personlig måde og well, det er hele ideen i samarbejdet. At sælge et produkt autentisk.

Så medmindre du har et megabrand, så vil virksomheder have at du kan det hele i stedet for, at de skal hyre en til at tage billeder til din opskrift. Det er ret dyrt..

Virksomheder vil repræsenteres lækkert med deres produkt – kan du klare det med lækre madbilleder, så flyder din indbakke over med mails. Af den gode slags.

 

#5: Branding

Læsere, likes, samarbejde, annonceindtægter. Spirer der en drøm om, at kunne leve af din madblog. Måske bare på deltid?

Lækre madbilleder er dit stærkeste våben på den rejse! Det handler om visuel kommunikation når du er online! Du skal ses, du skal skille dig ud fra mængden og det kan du med mundvandsløbende billeder.

Både som madblogger.

Måltidskassesælger.

Madentreprenør.

….

[indsæt selv din profession med mad som omdrejningspunkt]

 

Du kan jo lige overveje grundene til i morgen.
Der åbner jeg dørene til mit Foodstylingkursus for en begrænset periode.

Men først imorgen.

Stay turned.


Kort opsummering til dig, der skimtede blogindlægget her og bare vil have pointen.

Det er lørdag og weekend, det ved jeg godt. Jeg har også smidt mig i sofaen med en god joggingbuks på. Og har seriøse overvejelser om en æblekage.

Kan du gøre mig sulten. Kan du få min mave til at larme. Kan du få mine tænder til at rasle. Kan du få mig til at hive kluden til mundvandet frem.

– så besøger jeg din madblog. Og jeg husker dig!

Lige nu googler jeg lækre (nemme) æblekager.

Har du et skønt billede, som gør mig lækkersulten?

….jeg er nemlig for doven til at læse din opskrift og introduktion..

 

1

Previous Post: « Cookies med hvid chokolade og macadamianødder
Next Post: Rugboller og hønsesalat med estragon »

Reader Interactions

Comments

  1. Elisabeth

    70% af al den energi jeg lægger i et indlæg, den går til billederne. En stor del af den resterende energi går til opskriftudvikling, og en procentdel går til tekstudformning – jo jo, jeg lægger skam kræfter i teksten og formuleringen af opskriften, men størstedelen af de besøgende scroller med sikkerhed bare indlægget for billederne. Det gør jeg jo også selv, for filan!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Elisabeth

      Haha, lige præcis – det er altid lige billederne, som bliver tjekket ud først :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Hurtige butterdejssnacks med pesto, ost og skinke Hurtige butterdejssnacks med pesto, ost og skinke 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemme, sprøde og knasende perfekte til weekenden - om det er til det gode glas rødvin, lækre mocktail eller bare som en hurtig happer, når du lige skal prale lidt over for gæsterne, mens de venter på den indbagte mørbrad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap opskriften ovre på bloggen (link i profil og story nu)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#appetizers #snacks #butterdej #nemmad #puffpastry
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework