• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

5 grunde til at du skal tage bedre madbilleder

img_6452-2
Lad os gå lige til sagen.

Der er 23 grader og iskaffen drikker jo ikke sig selv.

Så.

Kort sagt.

I dag giver jeg dig svaret på, hvorfor jeg ikke læser din madblog. Klikker på dine Facebookannoncer. Eller liker dine billeder på Instagram.

Inden du klikker væk, trådt over tæerne, så lad mig forklare.

Lad os tage et eksempel

Måske har du en madblog?

Måske har du haft den en god rum tid.

….og den er spækket med pivlækre opskrifter, uundværlige tips og tricks og din pragtfulde personlighed.

Såå..

Egentlig burde dine læsertal drøne med raketfart mod skyerne, din indbakke burde bukke under af mængden af forespørgsler på samarbejde og Google skulle takke dig for dine indtægter på Adsense.

Det sker bare ikke..

Virkeligheden er måske nærmere sådan:

Du overvejer om din Analytics virker for kurven rykker sig ingen steder.

Alle andre bloggere får de fede samarbejdsaftaler.

Og du er heldig hvis Adsense rent faktisk giver mere end 5,83 kroner.

Hvert kvartal.

…

Men dine opskrifter er jo g.e.n.i.a.l.e?

Og du skriver fabelagtigt?

Din blog er faktisk et af verdens syv vidundere.

I hear you!

(eksemplet her var mig for 4 år siden)

Så.

Lad mig give dig hemmeligheden til en succesfuld madblog.

(Som vi andre bliver lokket til at læse..)

Det er ret enkelt. Men ekstremt virkningsfuldt.

Glem opskrifter. Glem indhold. Glem dig selv. Glem din kat.

(Eller okay, katte er ret succesfulde på internettet, så streg lige den sidste.)

 

Hemmeligheden.

Madbilleder. De gode af slagsen.

 

Jaja, du er ikke helt overbevist, det ved jeg godt. Du hører smarte tips til blogging hver dag.

Well..

Lad mig give dig ikke 1. Ikke 2. Men 5 grunde til, at du skal få krudtet op i kameraet og få dine læsere til at savle.

1

 

5 grunde til at du skal tage bedre madbilleder

 

#1: Læserne vælter til i stride strømme

Okay, du finder undtagelser. Men medmindre du har opfundet den dybe tallerken inden for madblogging, skriver til den mindste niche eller er den ene ud af million, som har skabt et megabrand, jamen, så er madbilleder det vigtigste for din madblog. Punktum.

Dine opskrifter kan være enestående og dit indhold fuldstændig genialt, men det er dine madbilleder, som lokker læserne ind på din blog og får dem til at læse videre til opskriften.

 

#2: Det gode førstehåndsindtryk

Dine madbilleder er dine besøgendes første møde med din blog – det allerførste de ser og som de vurderer dig på!

Du har kun 1/10 af et sekund til at få dine besøgendes opmærksomhed og “sælge” dit brand, din blog.
Ligesom hvis du som forbruger skal hive et produkt ned af hylden. Madbilleder er din blogs emballage. Din tekst, dine opskrifter, dit indhold er produktet. Dine madbilleder er din blogs ambassadør – den skal sælge sig selv.

 

#3: Tilbagevendende fans

Ingen kan gennemskue din opskrift! Du ved hvordan din opskrift smager og derfor går du ud fra, at det gør dine læsere også. De kan jo bare læse opskriften.
Beklager, men de færreste kan forestille sig en ret ud fra en ingredienser og en fremgangsmåde.

Det er lidt som, at overbevise folk om at købe et produkt ud fra bagsiden af emballagen. Show – don’t tell! Vil du have tilbagevendende læsere, som bare venter med det næste du lokker med, så skal der mere på bordet end 47 ingredienser på en liste.

 

#4: Profitable samarbejdsaftaler

Jeg gætter på at du godt gad, have et par håndøre mere om måneden.

Lækre madbilleder er nøglen til at picthe samarbejde med virksomheder til din blog – og blive valgt!

Det viser, at du forstår marketing, samt at du gør det ekstra for at skille dig ud og trække læsere til. Det viser, at du kan fremvise deres produkt på indbydende og personlig måde og well, det er hele ideen i samarbejdet. At sælge et produkt autentisk.

Så medmindre du har et megabrand, så vil virksomheder have at du kan det hele i stedet for, at de skal hyre en til at tage billeder til din opskrift. Det er ret dyrt..

Virksomheder vil repræsenteres lækkert med deres produkt – kan du klare det med lækre madbilleder, så flyder din indbakke over med mails. Af den gode slags.

 

#5: Branding

Læsere, likes, samarbejde, annonceindtægter. Spirer der en drøm om, at kunne leve af din madblog. Måske bare på deltid?

Lækre madbilleder er dit stærkeste våben på den rejse! Det handler om visuel kommunikation når du er online! Du skal ses, du skal skille dig ud fra mængden og det kan du med mundvandsløbende billeder.

Både som madblogger.

Måltidskassesælger.

Madentreprenør.

….

[indsæt selv din profession med mad som omdrejningspunkt]

 

Du kan jo lige overveje grundene til i morgen.
Der åbner jeg dørene til mit Foodstylingkursus for en begrænset periode.

Men først imorgen.

Stay turned.


Kort opsummering til dig, der skimtede blogindlægget her og bare vil have pointen.

Det er lørdag og weekend, det ved jeg godt. Jeg har også smidt mig i sofaen med en god joggingbuks på. Og har seriøse overvejelser om en æblekage.

Kan du gøre mig sulten. Kan du få min mave til at larme. Kan du få mine tænder til at rasle. Kan du få mig til at hive kluden til mundvandet frem.

– så besøger jeg din madblog. Og jeg husker dig!

Lige nu googler jeg lækre (nemme) æblekager.

Har du et skønt billede, som gør mig lækkersulten?

….jeg er nemlig for doven til at læse din opskrift og introduktion..

 

1

Previous Post: « Cookies med hvid chokolade og macadamianødder
Next Post: Rugboller og hønsesalat med estragon »

Reader Interactions

Comments

  1. Elisabeth

    70% af al den energi jeg lægger i et indlæg, den går til billederne. En stor del af den resterende energi går til opskriftudvikling, og en procentdel går til tekstudformning – jo jo, jeg lægger skam kræfter i teksten og formuleringen af opskriften, men størstedelen af de besøgende scroller med sikkerhed bare indlægget for billederne. Det gør jeg jo også selv, for filan!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Elisabeth

      Haha, lige præcis – det er altid lige billederne, som bliver tjekket ud først :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Har du prøvet den?👆 Til de helt nemme mandage; Har du prøvet den?👆 Til de helt nemme mandage; pasta-hittet med bagt feta. Og perfekt til at sluge rester og slatter fra køleskabet. Om det er grøntsager, som skal bages med og vendes med fetaen eller lige den rest kylling, bacon, revet ost eller sidste, liiidt trætte spinat i posen, som skal blandes i. Fetaen klarer det hele 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#bakedfetapasta #fetapasta #nemmad #madinspiration #mandagsinspo 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Trænger du også til en iskold fredagssjus? ☺️☀️ Nap den her: Iste med fersken, citron og mynte ..og lige med en skvis gin, så er fredagsplanen klar 🍹 Hvem inviterer du? 🙋‍♀️ 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagsdrinken # #icetea #happyhour #tgif #fredagsbar
Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden 👆 Je Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden 👆
Jeps, “alt-i-en”, 30 minutter og så er der ovnbagte kartofler, grøntsager og majskolbe toppet med feta, der dur til både kylling og karbonaden. Faktisk til det meste 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften på louiogbearnaisen.dk under “aftensmad” eller gennem linket i bio 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nemaftensmad #sundaftensmad #30minutemeals #onepanmeal
Mexican Night 🥳 Hjemmebagte tortillas, syrlig k Mexican Night 🥳 Hjemmebagte tortillas, syrlig kålsalat, krydret oksekød og spicy dressing!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Eller nap den på søndagsfacon i turboversion med hjemme-bragte tortillas og rester fra lørdagen. Måske en rest mørbrad eller pulled pork? Det er planen her med sidstnævnte sag, der er genial med den syrlige kålsalat og stærke dressing 😋🌮
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du rester på sønsdagsmenuen? 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mexicanfood #aftensmadinspiration #nemaftensmad #tortillas #lækkermad
Hvidløgsbrød 😋 Knasende, blødt, salt, skarpt Hvidløgsbrød 😋 Knasende, blødt, salt, skarpt, sødt og bare helt igennem genialt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jojo, nemmest  er det at hive posen med de to færdigbiksede flutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover sommerens sidste rosé, så napper du det her hvidløgsbrød 🍷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7 ingredienser. 3 minutters arbejde. Ind i ovnen og vent på duften. Oh yea – den siver ud i alle afkroge og bliver hængende (Husk lige at få stillet det nyvaskede tøj bag lukkede døre 🙈).

Og så er det bare at hive det varme, sprøde hvidløgsbrød ud og servere til .. Well, alt eller bare helt for sig selv, som weekend-snack– der er ikke meget, som hvidløgsbrødet ikke kan klare 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #hvidløgsbrød #nemaftensmad #garlicbread #aftensmad #grillmad #snack #hvidløg #aftensmadinspiration
Pavlova med sommerfriske bær? Eller måske en rab Pavlova med sommerfriske bær? Eller måske en rabarberkompot med de sidste fra sæsonen? Det kunne man, meeen vi gør noget andet 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lemon Curd 🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og ovenpå sprød marengsbund med blød, skumfidus-midte, luftigt flødeskum rørt med frisk mascarpone og lige toppet med knasende, ristede mandelflager, så der genial kage til nem dessert.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Yup, måske har du luret den, det er en copy paste af min populære citron marengs roulade ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Der nu er den nemmeste pavlova, der ligner en halv million og smager som en hel 😋 Både om du går med lemon curd. Kompot. Eller hiver de friske frugter på toppen. Hvad er du på? 🙈..🍓🍒🍋🫐🥝..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften på pavlova, guide til sagen og endnu flere ideer til fyld ovre på bloggen nu 👋☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #pavlova #dessert #madinspiration #kagetid #sommermad
Nemme, bløde fladbrød 😋 Bag en bunke, frys ne Nemme, bløde fladbrød 😋 Bag en bunke, frys ned og så der lækre brød til både aftensmad, frokost og madpakken. Måske med..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☀️En omgang hummus, krydret kylling og salat
☀️Som tilbehør til græske oksespyd og heftig tzatziki (den er jeg på 🙋‍♀️)
☀️ Eller lige bagt på grillen sammen med pulled pork og en omgang coleslaw⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup. Fladbrødene dur til det meste ☺️ Nap dem ovre på bloggen nu (link i bio) + endnu flere madideer, hvor du kan hive fladbrødene med til. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fladbrød #nemaftensmad #madinspiration #bageglæde #flatbread #madpakke #nemmad
Sommerens nemmeste jordbærkage 🍓☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, glem fedteri med mørdej i sommervarmen, baks med mazarinmasse og den der gelé!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I stedet får du: Sprød mandelbund, frisk (topnem) flødecreme og søde, spændstige jordbær 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan den slå jordbærtærten?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Well..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften over på bloggen (link i bio) og så er det bare at bedømme ..måske til en #fredagskage? 😃 🌟🌟🌟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #jordbærtærte #madinspiration #nemmad #bageglæde #jordbær
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework