• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Nem iskaffe med Nespresso

annonce

Yes. Vi skal tale om kaf’. Kan du mærke, hvordan smilet allerede har bredt så over hele femøren? Jeg kan næsten ikke sidde stille på stolen af bare begejstring.

Eller måske er årsagen de 4 kopper iskaffe, jeg har skyllet ned under fotograferingen. Men intet skal jo gå til spilde!

Og jep, iskaffe er nærmere bestemt dagens helt i skysovs. Medmindre du bor i den øvre del af Nordjylland, så er den helt sikkert ikke gået din næse forbi. Iskaffe-moden. På hvert et gadehjørne. Og i alle varianter og prisklasser..

Okay, forleden måtte jeg dog lige blinke 3-4 gange, da jeg så skiltet i Aarhus midtby; 64 kroner!

I. Kid. You. Not.

Kaffe med mælk. Og frossen vand.

Til den nette sum af 64 k.r.o.n.e.r.

Den var ikke gået i det nordjyske. Og heller ikke ved den skeptiske nordjyde her – godt nok er jeg faldet i iskaffe-trenden med begge ben, meeen der er grænser. Også for kaffe, selvom jeg har svært ved at indrømme det.

Nuvel. Det er pivnemt, at lave iskaffe selv. Den havde du nok gættet, jeg ville smide i løbet af indlægget. Men seriøst, det er verdens nemmeste treat.

Har du været med længe herinde, så husker du måske jeg var på jagt efter en kaffemaskine og endte op med George Clooney aka. Nespresso’en, hvilket jeg kårede til 2014 bedste køb herhjemme.

2 år efter?

Mr. Clooney og jeg er et fast makkerpar på daglig basis!

Og lige siden, han flyttede ind, har vi brygget utallige kopper både almindelige kaffe, latte og ikke mindst iskaffe sammen.

Så da Nespresso pitchede det nyeste skud på Grand Cru-stammen for mig; Envivo Lungo, som er udviklet til især, at kreere en omgang toplækker iskaffe. Well..så gik der lige præcis 3 sekunder, før jeg var på.

Og skal vi bare sige, at iskaffen med den nye kapsel, måske har taget en smule overhånd herhjemme den sidste tid. Nøj, det er godt! Glem alt om eftermiddagskage eller store isvafler. Sådan et glas iskaffe om eftermiddagen, et lunt hjørne på terrassen og benene oppe. Klar anbefaling herfra!

Opskriften? Lad os kalde det fremgangsmåden. Jeg kunne smide dig en fancy version, men den helt enkle udgave, den er nu allerbedst.

Med sødmælk.

Iskaffe_opskrift_nespresso

Nem iskaffe med Nespresso

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid1 minute
Samlet tid1 minute
Antal: 1 pers

Ingredienser

  • 1 Nespresso Envivo Lungo
  • 2 dl store isterninger, ca. 5-6 stk
  • 1 dl sødmælk, eller minimælk/sojamælk/mandelmælk

Sådan gør du

  • Kom isterninger i et højt glas.
  • Hæld mælken i glasset. Om du vil skumme den med din mælkeskummer eller stavblender, bestemmer du helt selv - jeg er på den neutrale udgave.
  • Smid kapslen i kapselmaskinen og 10 sekunder efter er der lækker iskaffe.
  • Skål!

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Iskaffe_opskrift_nespresso

Sådan undgår du vandet iskaffe

Men der er et problem med den enkle udgave!

I hvert fald efter min kaffesmag.

Iskaffe kan blive noget sjask. Især på en skoldhed sommerdag, hvor isterningerne smelter, før de overhovedet har ramt mundvigen. Så har du det også bedst med din kaffe som tjære, så kan iskaffe være en udfordring. Enten skal den tylles ned i en ruf eller så hopper du på den her løsning:

Kaffeisterninger.

Lav en omgang espresso. Over i en isterningbakke. 1, 2, 3 og der er kaffe-isterninger, som bare smelter lækker kaffe ud i din iskaffe.

Og det bliver bedre endnu!

Du kan enten snuppe den samme Grand Cru kaffe, som du bruger til iskaffen. Eller du kan vælge, at spice din iskaffe op med kaffe-isterninger med smag.
Glem alt om sirup og smagsforstærkere og hvad du ellers kan pimpe kaffen med, det her er vejen frem. Jeg siger det bare.

Fra en kaffeelesker til en anden ;)

Nespresso lavede på et tidspunkt en Limited Edition af kaffekapsler med smag af mint, som har været min ultimative foretrukne kaffe at lave isterninger til iskaffe af. Match made in Heaven!

Har du dem på lager, så skal du prøve det af! Men ellers, så prøv en omgang isterninger lavet på kaffe med smag af chokolade, karamel eller vanilje.
Iskaffen får lige der der lækre hint uden, at det bliver for meget og for sødt. Du ved sirup med smag. Der går næsten kagesmag i den.

Okay, som du godt kan fornemme, så jeg kan skrive stolpe op og ned om kaffe. Vi stopper her. Jeg regner med, at du har fanget at iskaffen er vejen frem og du ikke behøver hoste op med 64 kroner pr. glas. Det er faktisk ret nemt, selv at bikse sammen.

Også uden sødemidler, daggammel kaffe og pulvermælke..

 

Iskaffe_opskrift_nespresso

 

Iskaffe | kaffeisterninger med smag

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 1 pers.

Ingredienser

Isterninger

  • Nespresso Grand Cru
  • Nespresso Ciocattino, chokolade
  • Nespresso Caramelito, karamel
  • Nespresso Vanilio, vanilje

Iskaffe

  • 1 Envivo Lungo
  • ca. 4-6 kaffe-isterninger
  • ca. 4-6 almindelige isterninger
  • ca. 1 dl sødmælk
  • Evt. 1- 2 tsk sirup eller sukker

Sådan gør du

Isterninger

  • Lav espresso af den udvalgte kapsel og lad den af afkøle lidt.
  • Hæld espressoen i en isterningbakke og frys dem ned.

Iskaffe med smag

  • Kom isterninger i et højt glas. Jo flere kaffe-isterninger, jo stærkere kaffe.
  • Hæld mælken i glasset. Om du vil skumme den med din mælkeskummer eller stavblender, bestemmer du helt selv.
  • Smid kapslen i maskinen og 10 sekunder efter er der iskaffe.
  • Er du til et sødt pift, så rører du 1-2 tsk sukker eller sirup i din kaffe.
  • Skål!

Noter

Du kan bruge lige din favorit kapsel til isterningerne.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Iskaffe_opskrift_nespresso

 

….det er mig igen!

Jeg glemte lige noget.

To tips, du skal unde dig selv: 

  • En skvis Bailey i iskaffen.
  • Udskift mælken med vaniljeis og udlad isterninger.
Previous Post: « Kokoskage med stikkelsbær
Next Post: Bag madbilledet: Sådan fotograferer du lyse madbilleder (+ gratis worksheets) »

Reader Interactions

Comments

  1. Ida

    Kan man også bruge de her, til denne type iskaffe https://mycoffee.dk/vores-kapsler/ jeg har en maskine, men ikke lige de kapsler som du viser i indlægget :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ida,

      Det tænker jeg godt du kan – om smagen bliver den samme, kan jeg dog ikke love :-)

      Prøv dig frem og fortæl os gerne om resultatet.

      Hav en skøn dag!

  2. Anne Marie Hoppe

    Hej:) vil starte med at sige tak for en god blog, som jeg flittigt har kigget igennem op til flere gange, og endda afprøvet ;)
    Mht denne iskaffe, så ville det være dejligt med et alternativ til dem (i hvert fald mig), som ikke er den heldige ejer af en George Clooney-maskine?
    De bedste hilsner, Anne

    Svar
    • Loui

      Hej Anne Marie,

      Tal for de fine ord – glad for at høre at du følger med på bloggen og kan bruge opskrifterne :-)

      Her er en anden opskrit på iskaffe uden hjælp fra Mr. Clooney :-):
      https://www.louiogbearnaisen.dk/2014/07/iskaffe-til-de-kaffetorstige-i-hedebolgen.html

      Jeg håber du kan bruge den – hvis du har spørgsmål til opskriften, må du endelig sige sig.

      Lad mig høre hvordan resultatet bliver og om du kan lide iskaffen :-)

      Hav en dejlig dag.

  3. Helle

    Hej Louise.
    Spændende blog at støde på – også med iskaffe, selvom jeg startede med chokolade cookies (som helt sikkert skal afprøves).
    Jeg drikker ikke kaffe, men min mand gør – og han savner ind i mellem de gode iskaffer fra Australien, så måske dette kunne være et glædeligt sommerhit, når vi nu alligvel har en Nespressomaskine stående! :-)
    Hilsen og smil fra en i sammenligning ikke helt så bageerfaren men lækkersulten sønderjyde ;-)

    Svar
  4. Pia B.

    Hej Louise

    Tak for et godt blogindlæg og en altid god blog.
    Meget inspirerede.

    Svar
  5. Ida M.

    Jeg ELSKER iskaffe! Rigtig godt blogindlæg og mega lækre billeder!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ida

      Iskaffe er det bedste på den her årstid!
      Tusinde tak :)

  6. Mette

    Wow! Det er bare de flotteste billeder!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tusinde tak, Mette :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework