• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime

annonceNem mad - Tulip pulled pork - bagte kartofler med fyld - nem mad til hverdag og gæster

Det ligner noget, som har taget halve dage i køkkenet, ikke? Og virkelig meget tid og opvask.
Du sukker allerede, trætheden kommer snigende. Det er lækkert, meeen du orker det ikke rigtig.

I get it. 

Men lad os gå med den historie til familien om spisebordet. Det er pluspoint lige ind på kontoen.

At du så har fedet den på sofaen, med en kop kaf’ i den ene hånd og de gode kiks, som du har gemt bagerst i skabet, i den anden. I selskab med Beverly Hills 90210. En torsdag kl. 17.23. Frem for at svede tran i køkkenet.

Yes.

40 minutter.
Et afsnit.
Halvanden kop kaf’.
2…
14 kiks.

Lige præcis så lang tid tager det nemlig, at kreere den her omgang bagte kartofler fyldt med chipotle pulled pork og grøn relish.

Ikke halve dage.
Men 40 m-i-n-u-t-t-e-r.

Nem mad - Tulip pulled pork - bagte kartofler med fyld - nem mad til hverdag og gæsterMagi? Nope, jeg har teamet op med Tulip, som gav mig en madbloggerudfordring, som jeg måtte smile skævt af: Lav en nem ret med Tulip slowcooked chipotle pulled pork.

Come on, den rocker jeg for vildt. Jeg er den ukronede konge af af nem mad!
Og med udsigt til pulled pork over flere tests, gav kæresten (med julelys i øjnene..) mig bare ret i al min selvfedhed. Der var rigeligt af den, skulle jeg hilse og sige. Den drev af væggen..

Lige indtil jeg stod med den her pakke chipotle pulled pork i hånden og kun kunne tænke på mexicansk mad.

Virkelig opfindsomt. Virkelig inspirerende, Louise!

Det er smart nok, at købe sådan en omgang pulled pork, der bare skal i ovnen og  haps, der er serveret. Top lækkert og pivnemt.
Men skal du så først til at bage tortillas eller bruge 117 år på alle de andre komponenter i retten, så går fidusen ligesom lidt af det.

Ny strategi.

Lure ind i køleskabet efter selskab i ovnen til den der Chipotle pulled pork. Hvad kræver minimal indsats fra min side?

Nem mad skal være hurtigt, selvfølgelig. Men skal det kategoriers som nem mad herhjemme, så taler vi vigtigst af alt om minimal indsats – især under tilberedningen!

Nem mad - Tulip pulled pork - bagte kartofler med fyld - nem mad til hverdag og gæster

Såå…

Alt-i-ovn.

Med råvarer, som du kan smide i indkøbskurven på vej hjem fra arbejde. Intet fancy.
Mexicansk mad behøver nemlig ikke kun være traditionelle tortillas eller tacos, som ofte kan blive en tung omgang. Ligeledes med den pulled sag, du behøver ikke stå op kl. 5.03, for at krudte op i grillen.
Frisk de danske kartofler op med spicy pulled pork og syrlig topping – server dem med en frisk salat. Nem hverdagsmad, som passer sig selv, mens du bobler på sofaen efter en strid arbejdsdag.

Salaten. Den bestemmer du selvfølgelig selv.

En foodprocessor og 5 minutter efter er der hakket. Pøs limesaft på, ingen dressing her, og der er serveret. Men jojo, jeg skal ikke være for fin til at sige, at salater godt kan smutte for mig i hverdagen.

Den er nu ret god. Altså salaten. Syrlig, sprød og fabelagtigt selskab til de fyldte kartofler og den krydrede pulled pork.

Havde det været fredag, hurtig sammenkomst med venner eller familie, perfekt nem gæstemad, jeg siger det bare – så er der altid nogen, du kan bestikke til at snitte grøntsagerne i køkkenet, mens du lader som om du har drøntravlt med at passe det i ovnen..

Det har du ikke.

Heller ikke på en torsdag.

Og laver du nok, så er kartoflerne med pulled pork også ret gode, kolde på madpakken. Så lav nu rigeligt.

 

Nem mad - Tulip pulled pork - bagte kartofler med fyld - nem mad til hverdag og gæster

Tjek videoen til opskriften ud her: Fyldte kartofler med slowcooked chipotle pulled pork

Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid50 minutter
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1 Tulip slowcooked chipotle pulled pork

Bagte kartofler

  • 12 medium kartofler
  • 3 spsk rapsolie
  • Groft salt

Relish

  • 1,5 dl agurkerelish
  • Saft af 1 lime

Top

  • 2,5 dl cremefraiche 18%
  • 3 spsk frisk purløg, finthakket

Mexicansk salat

  • 1 lille lilla spidskål, eller grønt
  • 1 stort rødt æble
  • 1 bundt radiser, ca. 10 styk
  • 3 forårsløg
  • 1 tsk chiliflager, eller 1/2 frisk chili, finthakket
  • Saft af 2 lime
  • 1/2 dl frisk persille, finthakket
  • Salt/peber

Sådan gør du

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask kartoflerne omhyggeligt, men lad skrællen blive på.
  • Tør kartoflerne grundigt, de skal være helt tørre.
  • Snit et kryds halvvejs gennem kartoflerne
  • Kom bagepapir på en bageplade og fordel kartoflerne i den ene side her på.
  • Pensl kartoflerne med olie og krydr dem med groft salt.
  • Tag pulled pork'en ud af pakken, læg den i et aflangt fad. Tilsæt skyen og læg et stykke stanniol eller bagepapir over kødet.
  • Sæt fadet ved siden af kartoflerne på bagepladen.
  • Kan du ikke få det til at være der, så brug to bageplader. Her skal du så bruge varmluft under hele tilberedningstiden.
  • Kom bagepladen med kartofler og pulled pork i ovnen og bag ved 200 grader over/undervarme i 25 minutter.
  • Skru over på 175 grader varmluft og bag kartofler og pulled pork i yderligere 10-15 minutter.
  • Lav imens salaten.

Salat

  • Snit spidskål i fine strimler.
  • Vask radiser og æble og skær dem i i tynde stave.
  • Snit forårsløg fint.
  • Bland alle grøntsagerne sammen med den friskhakkede persille i en stor skål.
  • Bland limesaft med chiliflager, salt og peber.
  • Hæld dressingen udover salaten og fordel den grundigt.

Relish

  • Rør agurkerelishen med limesaft

Servering

  • Tag pulled pork ud af ovnen, lad kartoflerne blive inden mens du forbedrer kødet.
  • Træk kødet lidt fra hinanden med to gafler. Hæld den medfølgende chipotlesauce over (jo mere marinade, jo stærkere bliver kødet - jeg brugte en halv pose) og bland kødet med både sky og chipotlesauce, mens du trækker det fra hinanden i strimler.
  • Tag kartoflerne ud af ovnen. De skal være lidt åbne i krydset og med sprød skræl.
  • Tryk på siden af kartoflerne så de åbner sig.
  • Fyld ca. 1-2 spsk pulled pork i hver kartoffel.
  • Fordel herefter 2 tsk agurkerelish på kartoffel og slut med cremefraiche og friskhakket purløg.
  • Server straks kartoflerne med den mexicanske salat.

Noter

Opskriften kan laves både i ovnen, men også på grillen.

 

Previous Post: « Bag madbilledet: Sådan fotograferer du lyse madbilleder (+ gratis worksheets)
Next Post: Kylling i grillet rød peberfrugtsauce »

Reader Interactions

Comments

  1. Elsebeth

    Det ser indbydende ud. Hvordan var du tilfreds med kødets kvalitet og marinadens smag?

    Svar
  2. Pia Boesen

    Åh, jeg drømmer om at kunne tage billeder ligesom dig. De er altid meget stilet og unikke. Virkelig flot arbejde du laver.

    Svar
  3. Ditte

    Haps :) Jeg tilslutter mig selskabet, for det ser godt nok rigtig lækkert ud :)

    Svar
  4. Cecilie Lykke

    Jeg elsker dine tekster! Haha, jeg har det præcis på samme måde, nogle gange skal alt både ind i ovnen, ikke så meget pis ;) og det ser lækkert ud, jeg er vild med pulled pork med søde kartofler, har du prøvet det?

    Svar
  5. Mettemarie

    Hej Louise

    Du skriver helt fantastisk og formår virkelig formidle på en levende måde.

    Den her opskrift er helt sikkert med på madplanen for næste uge. Tak fordi du laver mad til os “almindelige” mennesker, det er efterhånden svært at finde blandt blogs og magasiner.

    Hilsen Mette

    Svar
  6. Ida

    Hold nu op, det ser lækkert ud! Og wow, det er de fedeste billeder ever!

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 17.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Instagram post 2190220744818839262_104938433 December kræver 3 ingredienser; chokolade, fløde og salt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Chokoladetrøfler 😀 I bunkevis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Årets første batch er bakset sammen her til aften ...og umiddelbart så holder de ikke ugen ud 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De er farlig gode, men rockersvært at skjule, du har været på rov i kagedåsen - det fyldte gebis afslører det hele 😄🍫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolatetruffles 
#thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kageindspiration #chokoladetrøfler #julemad #julekonfekt
Instagram post 2186583418737752471_104938433 Annonce for @victorinox⁠ Det er ren kræs 😋
Og sidste udkald inden, der går kanel, nelliker og kardemomme i alle de søde sager i december.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toscatærte med sprød mørdej, blød mazarin og knasende nøddekaramel-topping - med et tvist af havsalt 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lidt spark til alt det søde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arhmen, jeg siger dig, den er farlig – og heftig. Toscakagen kræver en seriøs sød tand 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men har du munden fuld af dem, så springer du bare på (og knapper buksen godt op).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Server med syrlig creme fraiche, skoldhed gløgg og udsigten til de lyskæder, du har brugt 4 timer og 10 frosne finger at få bakset op. ✨🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
På både gavl. Æbletræ og den der grønne buks ved hoveddøren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
December kan bare komme an herhjemme 😉🎄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap toscatærten ovre på louiogbearnaisen.dk, find den gode  kniv frem og inviterer de bedste, du kender på toscakage (og blær over oppyntning) ☺️
⁠⠀
Har du fået fikset ude-pyntningen? 😃✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#myvictorinox #baking #thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kage #toscakage #bagværk #kageindspiration #bageglæde #kagetid
Instagram post 2179949212251171810_104938433 Her er en omgang aftensmad, du kan kaste på madplanen for ugen 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød, chutney og sprød salat 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den klassiske kylling i karry er blevet mixet med Butter Chicken og fået et tvist med kokosmælk. Hvor vi helt præcist er på verdenskortet i dag er lidt i det uvisse 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En god blanding af alt det bedste til en nem omgang aftensmad med kylling 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad har du på madplanen i dag? 🙋‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chickendinner #garammasala #chickencurry 
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2177140126186886667_104938433 Sponsoreret. Niks, ingen alt-i-en-pande med kylling, men fuld drøn på efterårssmag 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og får du lige lagt sagerne til rette i Norden Steel panden fra @fiskarsfinland, så ligner det snildt noget som har taget halve dage i køkkenet 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det har det ikke.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
15 minutter ved komfuret.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
20 minutter med en kop kaf' og en tidlig snebold (eller 7) 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så er der serveret - med perlebyg og sprød efterårssalat med fennikel og æble.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kommer til at blæse familien væk om spisebordet med sådan en omgang 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, glem alt om at skulle skrabe koteletternes gode stegeskorpe og rodfrugter af bunden - intet brænder fast i panden her.  Heller ikke mens det hele syder i en brandvarm ovn og du kører snebolde ned 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på din fredagsmiddag .. skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær ovre på louiogbearnaisen.dk 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #onepanmeal #easydinners #aftensmad #30minutemeals #madfotografering #nemaftensmad #healthydinner #easyfood #foodstylist #OnMyTable #food52 #tastingtable ⁠⠀
#foodblogfeed #storyofmytable #fiskarsnorden #fiskars #tastemade #forkyeah #heresmyfood #sundmad #madinspiration #altienpande
Instagram post 2175758239031682161_104938433 Efterårssalat med sprød fennikel, frisk æble og knasende, ristede valnødder vendt i skarp dressing 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #saladideas #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #madinspiration #salat
Instagram post 2174144502185310349_104938433 3 timer på en sjaskvåd mark.
.
På en søndag.
.
Med 3 lag tøj, dobbelt sok og hue helt ned forbi øjenbrynene.
.
Hunde-og sportræning, koordineret grønt outfit og ultrapænt lavt novembersolskin 🙌💛
.
For så at lande dybt i sofaen med skoldhed te, snorkende hundesnude og et (..kæmpe) stykke kanelkage ☺️😀
.
Jojo, 2 dage gammelt, men stadig lige svampet og lige farligt - den bradepande spiser jo ikke sig selv 😅
.
Har du fået bagt farlige godter i weekenden? 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cake #cinnamoncake #kanelkage #madinspiration #eftermiddagskaffe #madfotografering #sødesager #sweetmagazine #onmytabletoday
Instagram post 2172098700579384442_104938433 sponsoreret. 30 minutters torsdagsmiddag: Bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney - serveret med bulgur og grøn, frisk salat 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt. Hurtig. Og uden den evige pre-dinner kamp 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi har nogle helt klassiske bestik-knive - altså dem, som jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra for 11 år siden. Og jep, de er lige så sløve, som de er pæne 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan et stykke kylling, det skal files 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder, at der er rift om den ene gode kniv herhjemme. Udstrækning, mens bulguren koger og kyllingen steger derudaf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og så:  3, 2, 1 … Spurt til opvaskemaskinen. Med spidse albuer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver evig eneste aften 🤪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men det slutter nu. For de her lækre steakknive fra @victorinox ligger og flotter på spisebordet de her dage 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøner igennem om det er kylling, hip plantebøf eller en højtbelagt rejemad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder altså en hel del det snit 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om det er helt almindelig torsdag, til lørdagsbøffen eller Mortens Aften, som lurer lige om hjørnet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, jeg spår ren glæde fra holdet om spisebordet i år, når bordopdækning er med de her steakknivene, som smutter lige gennem andenstegen uden at det igen ender i trævler 😅
⁠⠀
Andesteg får du ikke, men den ultranemme ‘bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney’ finder du lige nu på louiogbearnaisen.dk og i appen 😀👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og steakknivene? Se mere på @victorinox - de findes både med og uden savtakker🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MyVictorinox #foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2169248678913482796_104938433 Nå, god weekend, Louise?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tjoo 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liiidt modvilligt til min første hundeudstilling nogensinde.
3000 hunde samlet i messecenter Herning - og jeg er fuldstændig vild med alt ved det! 😃😄(Undtagen maden - heldigvis var rygsækken fyldt op med dem her ☺️).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men altså:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐩 Bobede pudler, vandkæmmede hønsehunde-skæg og ekstra vamsede Bernere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐕 Skinnede langhårede gravhunde, kridhvide samojeder og et kæmpe overtal af gyldne hentere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐾 Ejere i nypressede suits, pailletter eller jagtcamo. Alt samlet lejre af festivalstole, trimmeborde, (hunde)vogne og seriøst grej. Alt i grej!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Når virkeligheden overgår ens forventninger (jojo..en smule fordomme), så bliver det ikke bedre 😀 Genial oplevelse. Kæmpe High five! 👋🐶
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, kæmpe High five til alle jer, som er sprunget med på Foodstyling Framework de sidste dage 😃🙌
Wauw, jeg er blæst væk over den modtagelse kurset har fået og de meldinger om det, som er tikket ind her over weekenden 💛🙏 Mette skrev: “Har set de første lektioner på kurset i dag og har allerede lært så sindssygt meget nyt. Troede at jeg måske havde lært det meste, men det havde jeg så langt fra. Det her bliver en gamechanger for mine madbilleder. Tusinde, tusinde tak.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad med dig? 👀

Er din madfotografering kørt fast, føler du bare du har nået dit niveau eller trænger du til et spark ny inspiration og modeller - så kom med 😃👉 link i bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dørene til Foodstyling Framework lukker tirsdag ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #foodblogger #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodstylingframework

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere