• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Bag madbilledet: Sådan fotograferer du lyse madbilleder (+ gratis worksheets)

LYSE BILLEDER

Jeg har en hemmelighed i ærmet til dig i dag! Noget, som jeg gik og bildte mig selv ind i flere år. Noget, der virkelig holdt mig tilbage, fordi jeg allerede havde givet op på forhånd.

Er du klar?

Trommehvirvel…

Du behøver ikke et leje et stort, hipt studio med vinduer fra kælder til kvist for, at tage lyse madbilleder.

Dine små, fedtede vinduer derhjemme er mere end rigeligt til de der lyse, knas sprøde madbilleder.

Den er god nok.

Jojo, vi er enige om det ville være fedt, at spankulere rundt i det blændende, lyse studie og knipse madbilleder. Med solbriller på. Og vinduepudseren på daglig visit.
Men det er bare ikke nødvendigt. Du har al det lys, som du skal bruge – også uden, at skulle trække elefanthuen ned om ørerne og røve en bank for at købe dyre fotolamper.

Madfotografering og foodstyling

Så hvad er tricket til den slags madfotografering? 

Lad os se på sagen. Vi snupper endnu en omgang “bag madbilledet”, den her gang med fokus på, hvordan du tager lyse madbilleder i din egen stue. Step-by-step med en rigtig case, det er nu nemmest.
Jeg napper den her med passionsdrinken, men billederne med iskaffe her er fotograferet med akkurat samme setup. Jeg er pjattet med at fotografere lyse billeder!

Hey, vil du bare gerne skippe snakken og gå lige til sagen, så kan du herunder snuppe de 3 worksheets med setup og guide til, at styre lyset i lyse madbilleder. 

Foodstyling setup

 

Madfotografering og foodstyling

Så hvordan får vi suget nok lys ind i billedet, så du opnår det der kridhvide look, men uden alt bliver udbrændt?
Det er faktisk ret enkelt, formlen lyder: Vindue + reflektorer + afstand. En matematiskformel, som er lige præcis så nem i teorien, som den kan være svær at udføre i virkeligheden. Det hele afhænger af mængden af lys. Men har du setuppet, mellemregningen, så er du ret godt på vej til, at bruge formlen med succes. Hver gang!

Lad os se på casen: Passionsfrugt drink i über lyst billede. 

PLANLÆGNING

  • Tjek dit hus eller din lejlighed for det allerbedste vindue.
  • Har du ikke lige et hvidt bord ved hånden, så snupper du bagsiden af en hvid køkkenlåge eller bare en hvid plade.
  • Ligeledes med den hvide væg. Du behøver ikke finde malerspanden frem, en hvid plade klarer jobbet.
  • Hav din foodstylingplan klar – hvordan skal billedet/billederne se ud.
  • Hav planlagt komposition, kameravinkel, props.
  • Kamerastativet, det er også ret vigtigt. Vi bruger en lang lukketid, til at få suget nok lys ind i billedet.

FORBEREDELSE

  • Opbyg din scene og placer dine props.
  • Vent med at råvarer og saft, de venter tålmodigt i køkkenet.
  • Sæt dine reflektorer (flamingoplader) op, som på de worksheets du kan downloade her. Det handler om afstand og balance af mængden af lys.
  • Få dit kamera indstillet, så godt som du kan. Du skal helt sikkert justere på det senere, men find nogenlunde den rigtige eksponering, den blændeværdi du vil have, hvidbalance og fokuspunkter. Og tjek lige strømmen på kameraet også..
  • Tjek hvordan lyset falder på dine props, både fra vinduet og tilbage fra reflektorerne.

STYLING

  • Placer dine råvarer og saft i din scene.

FOTOGRAFERING

  • Klar? Tjek din scene, tjek drinken, tjek dit lys.
  • Kom først dine krydderurter ind i billedet nu – de er stride, de bliver ret hurtigt slatne.
  • Skyd dine billeder og få justeret, hvis dine indstillinger i kameraet + reflektorer ikke passer fuldstændig.
  • Rør med en træpind i saften, så den ser frisk ud hele tiden. Alt fyldet samler sig i toppen og skaber et mørkt område – det dur ikke.

Foodstyling setup

Tip til eksponering!

Pas på overeksponering, altså at billederne bliver alt for lyse. Er det hvide i dit billede først blevet brændt ud, så er det svært at redde senere i billedbehandlingen uden du får maltrakteret dit madbillede!

Vi kan bedre gå fra mørkt til lyst, end fra lyst til mørkt

Okay.

Tjek billederne. Sidder de lige i skabet? Phew, så er det tid til pause inden turen går ind forbi billedbehandlingen, som finpudser billederne. Det step må  du aldrig springe over.

Madfotografering og foodstyling

Og er du ude i produktbilleder, så kører du bare samme stil. Om det er mad eller emballage, fidusen er den samme: Vindue + reflektorer + afstand.

Well..

Men vigtigt af alt, så er det ret vigtigt at få smagt på herlighederne ;)

Madfotografering og foodstyling

Previous Post: « Nem iskaffe med Nespresso
Next Post: Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime »

Reader Interactions

Comments

  1. Kristinna

    Jeg vil rigtig gerne med på et foto kursus, men syntes ikke jeg kan finde dato, nu har jeg lige set der står sep. ! jeg skrev mig på “venteliste” er det til det i september, OG stor tak for alt du deler.. Bh Kristinna

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kristinna,

      Tak for din kommentar og de søde ord – dejligt at høre, at du kan bruge, det jeg deler :-)

      Ang. fotokursus så er jeg lidt i tvivl om, hvilket du mener. Mit online fotokursus kan du til hver en tid købe. Se mere her: https://onlinefotokursus.dk/sales-page#tagbedrebilledernu

      Er det derimod Foodstyling kurset, så har du gjort det korrekte – nemlig at skrive dig på ventelisten :-) Så snart jeg åbner for salg, vil du få direkte besked :-)

      Har du flere spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en mail til: mail@louiogbearnaisen.dk

      Hav en super dag!

  2. rikke

    Hejsa Louise
    jeg er på udkig efter et stativ til mit kamera, har du et du vil anbefale.Og ja tusind takfor en fantastisk blog..i love it
    Rikke

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Rikke

      Tusinde tak :) Jeg anbefaler Manfrotto – jeg har skrevet et ældre om mit stativ her: https://www.louiogbearnaisen.dk/2013/01/photo-newbies-vaelg-det-rigtige-kamerastativ.html
      Det er det samme, som jeg bruger nu på 5 år og det er genialt :)

      Mange hilsner
      Louise

  3. Camille Maja

    Hej Louise!
    Hvad ville du så gøre hvis det er mørkt og har en mørk baggrund?
    Synes det er så svært at tage gode billeder om aftenen, især pga jeg har et mørkt underlag til mine billeder.
    Tager typisk mine billeder oppefra, og så især i dagslys. Men har du nogle gode idéer til hvad jeg kunne gøre, uden at skulle ud og skaffe fotolampe osv. Er en flamingoplade nok? Og i så fald, hvor skal denne placeres, for at få lys på billedet?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Camille

      Hvis du fotografer om aftenen, hvor det er helt mørkt er du nødt til, at have fat i fotolamper eller flash/speedlight.
      Men har du en smule dagslys tilgængeligt, så skal du sætte dit kamera på et kamerastativ og gøre din lukketid lang, så dit kamera kan suge nok lys ind. Herudover også gerne fotografere i raw, så du har mulighed for at rette din eksponering senere i dit billedbehandlingsprogram uden at ødelægge dit billede.

      Din mørke baggrund vil altid suge en del af dit lys, så en flamingoplade vil ikke være nok, uden også at indstille dit kamera – men pladen kan være en hjælp til, at få smidt noget ekstra lys ind i billedet. De worksheets, som du kan downloade til blogindlægget her giver guide til opstilling, af pladen :)

      Håber det var lidt hjælp – ellers såspørger du bare igen :)

      Mange hilsner Louise

  4. Anja Friis

    Hej Louise,

    Har det lykkedes dig at tage billeder om aftenen med denne metode? Eller tænker du man må planlægge sig ud af det og nappe billederne i det naturlige lys?

    //Anja

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anja

      Kun lige inden lyset helt forsvandt, hvor jeg har brugt en lang lukketid og skudt i raw.
      Vil ikke anbefale den om aftenen, det vil simpelthen ikke være nok lys tilgængeligt – så er det bedre, som du skriver, at planlægge sig ud af det :)

      Mange hilsner
      Louise

  5. Mette

    Hej Louise
    Tusinde tak for fantastiske tips!
    Hvis nu det ikke er muligt at få så meget naturligt lys, hvad kan du da anbefale af lamper? Er det et lystelt eller??
    Har desværre en bygning overfor som stjæler det fine lys ved vinduet..

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mette

      Tak, er glad for de kan bruges :)
      Et lystelt eller eller softbox skal du holde dig fra, medmindre du tager produktbilleder.
      I forhold til lamper, så er der rigtig mange muligheder, da der findes forskellige typer og måder, at bruge dem på.
      Jeg må komme til kort og sige, at jeg simpelthen ikke har øvet mig nok i kunstigt lys til at rådgive dig i det. Samt testet nok lamper og flash af endnu til, at anbefale dig at smide 3000 kroner for noget. Jeg vil gerne være sikker i det jeg anbefaler :)
      Jeg fotograferer 95% af tiden i naturligt lys, så det er her min styrke ligger. Jeg ved ikke om du har prøvet med kameraindstillinger, men en lang lukketid kan gøre rigtig meget i forhold til nok lys i billedet :)

      Mange hilsner
      Louise

  6. Kathrine

    Hej Louise

    Tusinde tak fordi du laver de her tips til madfotografering, det er virkelig gavmildt og ikke mindst brugbart for os andre :)

    Tak fordi du altid deler :)

    Svar
  7. Ida

    TAAAAAK! Bedste blogindlæg ever :)

    Svar
  8. Mette

    Hvornår åbner dit foodstylingkursus igen?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mette

      Det åbner til september :)

  9. Pernille

    Jeg elsker de her guides! Det er superinteressant – og jo faktisk ret enkelt og med mange steder, hvor man kan “snyde” ;-)

    Keep ’em coming!!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Pernille

      Dejligt, at de kan bruges :D

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework