• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Is-sandwich med chocolate chip cookies

Is-sandwich med cookiesSå sidste weekend, ik’. Først eksploderede mit cykeldæk på den fredelige cykeltur, derude hvor kragerne allerede er vendt. Ja, vitterlig eksploderede.
Og søndag valgte jeg, at smide mig i sofaen og lige hælde nybrygget, skoldhed kaffe ud over mig selv. Ikke bare en sjat. Hele koppen. Min tæer er stadig blå efter en time under pivkoldt vand.

Anyway.

Der er kommet nye cykeldæk. Med lakridsbolsjer i kassen. Og jeg drikker stadig kogende kaffe. Liggende i sofaen.

Så jeg tænker vi skal fejre, at jeg overlevede. Forestil dig lige, at der havde sneget sig et traume ind for kaffe! Yrk, så hellere traumet for at cykle – det kan jeg da leve med.

Nå, men ingen fejring uden snacks og jeg tænker, at du er helt med på den her; is-sandwich! Men ikke bare is-sandwich med tørre vafler. Næ nej du, chocolate chip cookies med saltede mandler fyldt med chokoladeis – det er det, som vi er ude i idag.
Oh manner, du kan godt lave et nyt hul i bæltet. Lægge badebuksen på hylden. De her banditter smadrer enhver bikiniform.

Medmindre, selvfølgelig, at du tør vove dig ud på en cykel bagefter..

Is-sandwich med cookies
Men Louise, de der is-sandwich ser da besværlige ud?

De seje svinger jo selvfølgelig lige en rocker-dyr ismaskine op på køkkenbordet og brygger en hjemmelavet is sammen. Vi andre, vi smider en liter (eller tre – der var jo tilbud..) i kurven, når der alligevel skal købes ind til chocolate chip cookies.
Her er der nemlig ingen hoppen over hvor gærdet er lavest. De skal bages selv. Og har du endnu ikke haft fingre i bloggens mest populære opskrift på cookies, så kan du godt glæde dig!

Du får dem spicet op med saltede mandler i den her omgang. Det er ret lækkert med salt til den søde is og knas til den hule tand. Og så er størrelsen halveret på cookies i forhold til den originale opskrift. Bare så det er mere okay, at tage 3 issandwiches.

BONUS: Begår du de her 8 fejl når du bager cookies?
Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
s – hver gang!

Tænker du 24 styk, altså 12 is-sandwich er mere end du kan klemme ned, så har du to muligheder.

1. Lav alle dine is-sandwich og frys dem ned med mellemlægspapir mellem dem. Lad dem tø op 5 minutter inden, at du sætter tænderne i dem næste gang. Ellers skal du nok have tandlægen på speed dial. Is-sandwichen får en lidt andet tekstur når cookies’ene bliver frosset, men det er slet ikke dumt. Det er afprøvet her.

2. Rul alt cookie-dejen til kugler. Bag det antal kugler, som du skal bruge. Frys resten af cookie-kuglerne ned. Når du er lækkersulten igen. Imorgen. Så kom de frosne cookie-kugler på en bageplade og bag dem efter anvisning i opskriften. De skal ofte have 1-3 minutter mere. Klik her og læs hele guiden til frysning af dine cookies.

Okay. Der er faktisk også en tredje mulighed.

3. Bag alle cookies’ene. Lav dem du kan spise til is-sandwich. Gem de øvrige cookies i en lufttæt beholder og snack løs resten af ugen. Du kunne selvfølgelig også snuppe de billige point, hive molevitten med på arbejde og dele selvmedlidenheden over manglende ferie med dine kollegaer.

Nuvel.

Jeg kommer lidt til kort med flere tips til rart arbejdsmiljø, jeg går ind for fedte-metoden. Men tips til cookies, det kan du til gengæld få i lange baner – snup min cookie-guide herunder.

 

Is-sandwich med cookies

Is-sandwich med chocolate chip cookies

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid11 minutter
Samlet tid11 minutter
Antal: 24 stk

Ingredienser

  • 120 g sukker
  • 140 g farin
  • 140 g smør, stuetempereret
  • 1 æg, L
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 50 g grofthakkede, saltede mandler
  • 100 g mørk chokolade, chips eller grofthakket

Fyld

  • Din yndlings is.
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland mel, vaniljeessens/ekstrakt (eller vaniljesukker), bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
  • Vend til sidst mandler og chokolade i dejen og bland det godt i.
  • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
  • Del dejen i 35 g stykker og rul dem til kugler.
  • Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
  • Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i ca. 11 minutter
  • Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
  • Afkøl 15 minutter.
  • Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.

Fyld

  • Tag isen ud lidt før brug, så den bliver medgørlig.
  • Kom 1 isske fuld is mellem to cookies.
  • Pres sandwichen godt sammen og spis straks.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
BONUS: Begår du de her 8 fejl når du bager cookies?
Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
s – hver gang!

Is-sandwich med cookies

Previous Post: « Abrikosmarmelade med citron
Next Post: Bag madbilledet: Sådan foodstyler og fotograferer du is sandwich »

Reader Interactions

Comments

  1. Camilla

    Hej Louise.
    I dag må være en af de mange gange, jeg har brugt denne opskrift til cookies og de bliver bare lige lækre hver gang, så nu tænkte jeg det var på tide at sige tak for en fantastisk opskrift
    God weekend

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hvor er det dejligt at høre Camillia :-)

      Tusinde tak for din kommentar og rigtig god weekend!

  2. Kira

    Hej
    Mange tak for en skøn madblog – den eneste, hvor jeg altid sørger for at læse den finurlige, sjove og informative indledning :)
    Spørgsmål: når du skriver “smør” i denne opskrift og i andre, er det så smørbar-smør eller rigtig smør?
    Mvh. Kira

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kira,

      Tak :-) Dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne.

      Brug “rigtig” smør for det bedste resultat, men du kan også godt bruge smørbar smør :-)

      God bagelyst!

  3. Michelle

    Hej
    Der står ikke hvornår vaniliesukker skal i. Jeg putter det i sammen med melet. Jeg laver altid 9 kugler ad gangen med en str på 35 g. På den måde smelter kagerne ikke sammen i ovnen. Det er uden tvivl min ynglingsopskrift på ccc, og jeg får altid ros for dem. Tak for opskriften. :-)
    Mvh Michelle

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Michelle,

      Tak for din kommentar og input til opskriften. Dejligt at høre at du kan lide dem :-)

      Det er helt korrekt at vaniljesukkeret skal i sammen med melet – jeg opdaterer lige opskriften, så det kommer med :-)

      Hav en fortsat skøn dag og tak fordi du gjorde mig opmærksom på fejlen.

  4. Camilla

    Hvor mange cookies er der plads til på en bageplade? 😊

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Camilla,

      Tak for dit spørgsmål.

      Det er lidt forskelligt hvor mange cookies det bliver til, men hvis du deler dejen i 35 g stykker, så skulle de gerne kunne være på en bageplade allesammen.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar på bloggen.

      Hav en fantastisk dag :-)

  5. Emma

    Hejsa! Jeg er igang med at skulle prøve denne lækre opskrift af. Og her faldt jeg lige over et spørgsmål, skal ovnen forvarmes?

    Svar
    • Loui

      Hej Emma,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, opvarm ovnen (alm. ovn, ikke varmluft) til ca. 175 grader, inden dine cookies kommer i ovnen.

      Jeg håber du kan lide dem :-)

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fantastisk dag.

  6. Michelle

    Er det almindelig ovn eller varmluftovn du bager dem ved? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Almindelig ovn :)

  7. Linn

    Selvom det er søndag formiddag, og jeg ikke har spist frokost, får jeg akut lyst til is-sandwich nu nu nu! Du lykkes virkelig, at få det til at se top-lækkert ud hver eneste gang! :)

    Svar
  8. Mia

    Tak for cookie-guiden. Gode tips.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mia

      Velbekom, dejligt du kunne bruge dem :)

  9. Janni

    De smukkeste billeder som altid :)

    Jeg har nogle spørgsmål til foodstylingen på billederne, håber det er okay jeg stiller dem her. Jeg har været gennem alle dine artikler og emails og er så vild med det hele, lærer rigtig meget. TAK.

    Hvordan kan du tage billeder med dine hænder på – er det dine egne eller har du en assistent? Synes det ser rigtig fint ud, men kan finde ud af hvordan jeg skal gøre det.

    Hvordan tager du billeder af is, uden det smelter? Er det ikke rigtig is?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Janni

      Tusinde tak og ja, selvfølgelig – du smider bare alle de spørgsmål du har den her vej :)

      1. Når jeg tager billeder med mine egne hænder på, så er mit kamera sat fast på et stativ og mit kamera er indstillet til, at tage billedet med 10 sek. interval. På den måde, kan jeg have mine hænder frie.

      2. Det er rigtig is ;) Men jo, is er virkelig stridt at fotografere og det kræver at billedet (foodstylingen, baggrund, lys, komposition) er helt planlagt og kameraet indstillet inden du overhovedet finder isen frem.

      Håber det var lidt hjælp, ellers så spørger du bare igen, så uddyber jeg :)

  10. Tine Hansen

    Seje negle :D Er det blomster der er på?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Tine

      Tak ;) Nej, det er faktisk palmer, som er på :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Januars hitliste var.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Januars hitliste var..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Lunere himmelstrøg med Marrokansk salat, tomatsuppe til snuen og Havregrynsbarer i kaffepausen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Endnu mere salat med quinoa (for posen er uendelig), den hurtige laks i grøn karry, et smut til Indien med fuld spark til smagsløgene med Tandoori kylling og kæmpehittet pizzapakker.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Og så for at slutte helt nemt af efter en liiidt lang og sjasket januar, men alligevel helt på toppen: de der Nutella brownies med kun 3 ingredienser.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad var din favorit i januar? 😀😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nemaftensmad #madpakke #kagetid
Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework