• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Is-sandwich med chocolate chip cookies

Is-sandwich med cookiesSå sidste weekend, ik’. Først eksploderede mit cykeldæk på den fredelige cykeltur, derude hvor kragerne allerede er vendt. Ja, vitterlig eksploderede.
Og søndag valgte jeg, at smide mig i sofaen og lige hælde nybrygget, skoldhed kaffe ud over mig selv. Ikke bare en sjat. Hele koppen. Min tæer er stadig blå efter en time under pivkoldt vand.

Anyway.

Der er kommet nye cykeldæk. Med lakridsbolsjer i kassen. Og jeg drikker stadig kogende kaffe. Liggende i sofaen.

Så jeg tænker vi skal fejre, at jeg overlevede. Forestil dig lige, at der havde sneget sig et traume ind for kaffe! Yrk, så hellere traumet for at cykle – det kan jeg da leve med.

Nå, men ingen fejring uden snacks og jeg tænker, at du er helt med på den her; is-sandwich! Men ikke bare is-sandwich med tørre vafler. Næ nej du, chocolate chip cookies med saltede mandler fyldt med chokoladeis – det er det, som vi er ude i idag.
Oh manner, du kan godt lave et nyt hul i bæltet. Lægge badebuksen på hylden. De her banditter smadrer enhver bikiniform.

Medmindre, selvfølgelig, at du tør vove dig ud på en cykel bagefter..

Is-sandwich med cookies
Men Louise, de der is-sandwich ser da besværlige ud?

De seje svinger jo selvfølgelig lige en rocker-dyr ismaskine op på køkkenbordet og brygger en hjemmelavet is sammen. Vi andre, vi smider en liter (eller tre – der var jo tilbud..) i kurven, når der alligevel skal købes ind til chocolate chip cookies.
Her er der nemlig ingen hoppen over hvor gærdet er lavest. De skal bages selv. Og har du endnu ikke haft fingre i bloggens mest populære opskrift på cookies, så kan du godt glæde dig!

Du får dem spicet op med saltede mandler i den her omgang. Det er ret lækkert med salt til den søde is og knas til den hule tand. Og så er størrelsen halveret på cookies i forhold til den originale opskrift. Bare så det er mere okay, at tage 3 issandwiches.

BONUS: Begår du de her 7 fejl når du bager cookies?
Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
s – hver gang!

Tænker du 24 styk, altså 12 is-sandwich er mere end du kan klemme ned, så har du to muligheder.

1. Lav alle dine is-sandwich og frys dem ned med mellemlægspapir mellem dem. Lad dem tø op 5 minutter inden, at du sætter tænderne i dem næste gang. Ellers skal du nok have tandlægen på speed dial. Is-sandwichen får en lidt andet tekstur når cookies’ene bliver frosset, men det er slet ikke dumt. Det er afprøvet her.

2. Rul alt cookie-dejen til kugler. Bag det antal kugler, som du skal bruge. Frys resten af cookie-kuglerne ned. Når du er lækkersulten igen. Imorgen. Så kom de frosne cookie-kugler på en bageplade og bag dem efter anvisning i opskriften. De skal ofte have 1-3 minutter mere. Klik her og læs hele guiden til frysning af dine cookies.

Okay. Der er faktisk også en tredje mulighed.

3. Bag alle cookies’ene. Lav dem du kan spise til is-sandwich. Gem de øvrige cookies i en lufttæt beholder og snack løs resten af ugen. Du kunne selvfølgelig også snuppe de billige point, hive molevitten med på arbejde og dele selvmedlidenheden over manglende ferie med dine kollegaer.

Nuvel.

Jeg kommer lidt til kort med flere tips til rart arbejdsmiljø, jeg går ind for fedte-metoden. Men tips til cookies, det kan du til gengæld få i lange baner – snup min cookie-guide herunder.

 

Is-sandwich med cookies

Is-sandwich med chocolate chip cookies

Udskriv Pin Recipe
Tilb. tid 11 min
Samlet tid 11 min
Antal 24 stk

Ingredienser
  

  • 120 g sukker
  • 140 g farin
  • 140 g smør stuetempereret
  • 1 æg L
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 50 g grofthakkede saltede mandler
  • 100 g mørk chokolade chips eller grofthakket

Fyld

  • Din yndlings is.

Sådan gør du
 

  • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland mel, vaniljeessens/ekstrakt (eller vaniljesukker), bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
  • Vend til sidst mandler og chokolade i dejen og bland det godt i.
  • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
  • Del dejen i 35 g stykker og rul dem til kugler.
  • Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
  • Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i ca. 11 minutter
  • Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
  • Afkøl 15 minutter.
  • Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.

Fyld

  • Tag isen ud lidt før brug, så den bliver medgørlig.
  • Kom 1 isske fuld is mellem to cookies.
  • Pres sandwichen godt sammen og spis straks.
BONUS: Begår du de her 7 fejl når du bager cookies?
Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
s – hver gang!

Is-sandwich med cookies

Previous Post: « Abrikosmarmelade med citron
Next Post: Bag madbilledet: Sådan foodstyler og fotograferer du is sandwich »

Reader Interactions

Comments

  1. Camilla

    Hej Louise.
    I dag må være en af de mange gange, jeg har brugt denne opskrift til cookies og de bliver bare lige lækre hver gang, så nu tænkte jeg det var på tide at sige tak for en fantastisk opskrift
    God weekend

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hvor er det dejligt at høre Camillia :-)

      Tusinde tak for din kommentar og rigtig god weekend!

  2. Kira

    Hej
    Mange tak for en skøn madblog – den eneste, hvor jeg altid sørger for at læse den finurlige, sjove og informative indledning :)
    Spørgsmål: når du skriver “smør” i denne opskrift og i andre, er det så smørbar-smør eller rigtig smør?
    Mvh. Kira

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kira,

      Tak :-) Dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne.

      Brug “rigtig” smør for det bedste resultat, men du kan også godt bruge smørbar smør :-)

      God bagelyst!

  3. Michelle

    Hej
    Der står ikke hvornår vaniliesukker skal i. Jeg putter det i sammen med melet. Jeg laver altid 9 kugler ad gangen med en str på 35 g. På den måde smelter kagerne ikke sammen i ovnen. Det er uden tvivl min ynglingsopskrift på ccc, og jeg får altid ros for dem. Tak for opskriften. :-)
    Mvh Michelle

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Michelle,

      Tak for din kommentar og input til opskriften. Dejligt at høre at du kan lide dem :-)

      Det er helt korrekt at vaniljesukkeret skal i sammen med melet – jeg opdaterer lige opskriften, så det kommer med :-)

      Hav en fortsat skøn dag og tak fordi du gjorde mig opmærksom på fejlen.

  4. Camilla

    Hvor mange cookies er der plads til på en bageplade? 😊

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Camilla,

      Tak for dit spørgsmål.

      Det er lidt forskelligt hvor mange cookies det bliver til, men hvis du deler dejen i 35 g stykker, så skulle de gerne kunne være på en bageplade allesammen.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar på bloggen.

      Hav en fantastisk dag :-)

  5. Emma

    Hejsa! Jeg er igang med at skulle prøve denne lækre opskrift af. Og her faldt jeg lige over et spørgsmål, skal ovnen forvarmes?

    Svar
    • Loui

      Hej Emma,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, opvarm ovnen (alm. ovn, ikke varmluft) til ca. 175 grader, inden dine cookies kommer i ovnen.

      Jeg håber du kan lide dem :-)

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fantastisk dag.

  6. Michelle

    Er det almindelig ovn eller varmluftovn du bager dem ved? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Almindelig ovn :)

  7. Linn

    Selvom det er søndag formiddag, og jeg ikke har spist frokost, får jeg akut lyst til is-sandwich nu nu nu! Du lykkes virkelig, at få det til at se top-lækkert ud hver eneste gang! :)

    Svar
  8. Mia

    Tak for cookie-guiden. Gode tips.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mia

      Velbekom, dejligt du kunne bruge dem :)

  9. Janni

    De smukkeste billeder som altid :)

    Jeg har nogle spørgsmål til foodstylingen på billederne, håber det er okay jeg stiller dem her. Jeg har været gennem alle dine artikler og emails og er så vild med det hele, lærer rigtig meget. TAK.

    Hvordan kan du tage billeder med dine hænder på – er det dine egne eller har du en assistent? Synes det ser rigtig fint ud, men kan finde ud af hvordan jeg skal gøre det.

    Hvordan tager du billeder af is, uden det smelter? Er det ikke rigtig is?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Janni

      Tusinde tak og ja, selvfølgelig – du smider bare alle de spørgsmål du har den her vej :)

      1. Når jeg tager billeder med mine egne hænder på, så er mit kamera sat fast på et stativ og mit kamera er indstillet til, at tage billedet med 10 sek. interval. På den måde, kan jeg have mine hænder frie.

      2. Det er rigtig is ;) Men jo, is er virkelig stridt at fotografere og det kræver at billedet (foodstylingen, baggrund, lys, komposition) er helt planlagt og kameraet indstillet inden du overhovedet finder isen frem.

      Håber det var lidt hjælp, ellers så spørger du bare igen, så uddyber jeg :)

  10. Tine Hansen

    Seje negle :D Er det blomster der er på?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Tine

      Tak ;) Nej, det er faktisk palmer, som er på :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework