• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Louiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplan

annonce

Mandag! Og et gabende tomt køleskab. Rugbrød. Makrel i tomat. På dåse.

Kender du det?

Jeg har slet ikke tal på hvor ofte det her scenarie sker herhjemme. Vi spiser minimum rugbrød 3 gange om ugen. Egentlig burde vi krudte op i en madplan, få fyldt køleskabet og undgå hverdagens evige frustration. Kl. 17.21. Maven rumler.

Problemet er bare, at det eneste som jeg planlægger af mad er til bloggen. Det er sjovt. Madplaner på den anden side. Yrk!

Men i den her uge har jeg teamet op med Spis Bedre. Du ved, magasinet spækket med mad. Jeg har 2 flyttekasser stående, fyldt til randen med gamle udgaver – man er vel madblogger ;)

Anyway.

Vi skal snakke om madplaner. Det har du nok gættet. Men sagen er at jeg snilt kan se fidusen i dem. Tid, økonomi, variation. I get it.

Madplaner er bare SÅ kedelige! Sund mad, nem mad, klassisk mad.. Uanset tema, så er det præcis det samme scenarie for mig.

Jeg glæder mig ikke nok til aftensmaden.

Og i min verden er det ret vigtigt for, at committe mig til en plan. Lyst.
Det er sådan min madplan for bloggen fungerer – jeg skal trippe efter næste opskrift.

Måske er det fordi jeg ikke har børn. Eller fordi, at jeg er lidt for pjattet med mad.

Jeg gætter dog på, at du også har prøvet at springe fra madplanen midt i ugen.
Snuppet rester med hjem fra kantinen, købt en box vietnamesisk med hjem fra arbejde eller smidt en to-go box fra supermarkedet i kurven.

Jeg har været der!

Og derfor har jeg, i samarbejde med Spis Bedre, udfordret mig selv i den her uge. Der sker nemlig noget ganske ret revolutionerende nu. Hold godt fast!

Louiogbearnaisens første madplan. Nogensinde!

Den er god nok.

Lige pt. arbejder jeg 14 timer i døgnet. Den nemme studietid er long gone.
Jeg er SÅ overbevidst om alle fordelene ved en madplan; tid, nemhed og mulighed for lidt mere variation end rugbrød og skrællede gulerødder i hverdagen.

Men altså kun hvis den får min mave til at rumle.

Hver dag.

Så i dag får du min ultimative madplan. 

Til alle os, der har jeg en smule svært ved, at glæde os til spaghetti og kødsovs på en onsdag.

En madplan skal være nem og hurtig. Den skal være varieret. Den skal være sund.
Men vigtigst af alt, så skal den passe til dig og din hverdag.
Og der skal helst være gode rester til madpakken.

Hos mig lyder den perfekte madplan sådan her #Spisstreetfood

Yea! Hver evig eneste dag. Med god samvittighed.

Lad os se på min ultimative madplan – det er lutter godter, det garanterer jeg!

 

Mandag: Falafler med salat og fladbrød

Meatfree monday! Jeg er skabsvegetar og går ikke af vejen for en god kikærte.
Samlet i en sprød falafel, pakket ind i salat og lunt fladbrød, så er ugens kødfrie dag fint klaret – endda på en pivlækker og mættende måde.

Tirsdag: Lynstegt oksekød i wok med asiatiske grøntsager

Tirsdag er min “mandag”. Ork, den trækker ofte tænder ud og weekenden virker uendeligt langt væk.
Tirsdagens aftensmad skal gå så smertefrit, som overhovedet muligt. Hvilket betyder minimal indsats og lynhurtig servering. Løsningen i ét ord; wok! Det bliver ikke nemmere – især ikke hvis grøntsagerne er pre-chopped pose fra frost.
Vi er wok-fan herhjemme! Og den løsning er altså fuldstændig perfekt, hvis tirsdagen byder på aftenskole, yoga, tennis eller hvad der nu kan være af faste interesser på skemaet en tirsdagaften.

Onsdag: Pizza med laks, fennikel og kartofler

Onsdag. Home alone. Jeg tænker pizza. Og jeg tænker pizza på den fancy måde! En klassisk løg+oksekød er klart min vinder, men skal pizzamanden have fri, så er laks+kartofler et kæmpe-hit. Har du endnu ikke prøvet det fyld, så er det nu. Og jep, du må gerne købe pizzabunden færdig. Faktisk sælger de fleste pizzarier deres pizzadej – bare et tip.

Torsdag: Pitabrød med shawarma og yoghurtdressing

Lille fredag. Vi er enige om at humøret er steget 110 grader, ikke?  Weekenden er lige om hjørnet og den bliver forrygende. Pitabrød, shawarma, salat og dressing. Og lav nu rigeligt, så du kan tage resterne med på madpakken. Pitabrød er g.e.n.i.a.l.t på madpakken.

Fredag: Fish and chips

Endelig fredag, min yndlings dag på hele ugen. Allerførst ryger den obligatoriske fredagskage ned. Og så ville en fredagsøl med godt selskab heller ikke være af vejen.
Jeg har en plan til dig. Inviter vennerne over til uformel fredagshygge. Kolde øl og Fish’n’chips. Jeg gætter på, at der bliver fuldt hus.
Og de kommer igen næste fredag..

Lørdag: Tacos med kålsalat, krydrede oksekødsstrimler og jalapenodressing

Mexican Night! Mit yndlings verdenskøkken over dem alle. Jeg kunne sagtens havde klaret en ren mexi-madplan. Ingen problemer der.
Well, lørdag har fået æren og det er med hele molevitten. Hjemmebagte tortillabrød, salat, krydret oksekød og hjemmerørt dressing.
Saml venner eller familie om spisebordet, disk op med det hele og hæld lækker vin, syrlige drinks eller kolde corona’er i glasset. Lørdag behøver bestemt ikke være oksesteg og flødekartofler.

Søndag: Amerikansk cærsarsandwich

En lang tur med hundesnuden og resten af min søndag handler om to ting; sofa og serier. Det er et fast ritual. Ingen gæster, ingen planer, ingen gøremål. Bare ren afslapning.
Derfor skal aftensmaden også være nem og vigtigst af alt, kunne spises liggende i sofaen. Yes, et styk dårlig søndagsvane, som jeg knuselsker. Og den går mægtig godt i spænd med den her sandwich spækket med lækker cæsarsalad.
Er du ekstra smart og forudseende, så gemmer du nogle pitabrød fra torsdag og fylder salaten i dem.

 

Tacos med syrlig salat, krydret oksekød og jalapenodip - opskrift

 

Tacos med syrlig kålsalat, krydret oksekød og jalapenodressing

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 4 pers.

Ingredienser

Tortillabrød - 16 stk.

  • 7 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk bagepulver
  • 30 g smør, i små terninger
  • 3 dl varmt vand

Syrlig kålsalat

  • ½ grønt spidskål
  • ½ lilla spidskål
  • 2 gulerødder
  • 1 bundt radiser
  • 2 forårsløg
  • Salt/peber
  • 1 tsk chiliflager
  • Saft af 1-2 lime
  • 2 dl friskhakket persille

Krydret oksekød

  • 400 g oksesteak, eller oksekød i strimler
  • 2 spsk olie
  • ½ tsk løgpulver
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk chilipulver
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk paprika
  • Salt/peber

Jalapenodressing

  • 3 dl cremefraiche 18%
  • 1 jalapeno, uden kerner
  • 1 fed hvidløg
  • Salt af 1 lime
  • 1-2 tsk akaciehonning
  • salt/peber
  • 3 spsk frisk persille, finthakket

Sådan gør du

Tortillabrød

  • Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tilsæt smørret og dernæst vandet lidt af gangen til dejen er fugtig.
  • Ælt dejen 2 minutter ved lav hastighed på en røremaskine eller 3-4 minutter i hånden.
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve i 15 minutter.
  • Del dejen i 16 stykker (til små tortillas) eller 8-10 stykker (store tortillas). Rul stykkerne ud til runde, tynde tortillas. De skal rulles meget tyndt ud, da de hæver lidt på panden.
  • Rul alle tortillaerne ud og begynd at bage dem du rullede ud først, så tortillaerne har fået lov at hvile et par minutter før bagning.
  • Varm en pande op og bag dem på en tør pande i ca. 20 sekunder på hver side. Server dem straks eller lad dem afkøle under et fugtigt viskestykke.
  • Genopvarm dem i ovnen med et viskestykke omkring lige før servering.

Syrlig kålsalat

  • Snit spidskål, gulerødder, radiser og forårsløg gennem en foodprocessor med en snittekniv(eller snit det fint med en kniv).
  • Bland grøntsagerne sammen med chili og persille.
  • Vend salaten med limesaft og krydr med salt og peber. Smag til.

Krydret oksekød

  • Bland alle krydderierne sammen.
  • Vend bøfferne med krydderierne og gnub det godt ind i kødet.
  • Varm en pande op. Kom olie på og steg bøfferne ved høj varme ca. 2-4 minutter på hver side afhængig af tykkelse og præference for farve.
  • Tag bøfferne af panden og lad dem trække 5-10 minutter.
  • Skær dem ud i tynde strimler.

Jalapenodressing

  • Kom cremefraiche, jalapeno, hvidløg, limesaft og honning i en skål. Blend med en stavblender det hele til en jævn dressing. Tilsæt persillen og smag til med salt og peber.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Tacos med syrlig salat, krydret oksekød og jalapenodip - opskrift

Previous Post: « Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
Next Post: Klassisk kanelstang med gærdej »

Reader Interactions

Comments

  1. Marie

    Jeg lavede tacos med krydret kød og kålsalat til familien i dag. Det var et hit – tak for en superlækker opskrift!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Marie,

      Tak for din kommentar og fine ord :-)

      Dejligt at høre at I kunne lide retten.

      Hav en skøn dag.

  2. Line

    Hej – jeg vil drøngerne lave tacos med syrlig kål og kødfyld til min kandidat-fejring – jeg skal derfor lave det til ca. 40 mennesker samtidig med at jeg har en afsluttende eksamen samme dag….såå ved du om man kan lave tacos’ne på forhånd, og om de evt. kan fryses ned?
    mvh Line

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Line

      Det lyder som en fantastisk plan :)
      Det burde du godt kunne og så lige lune dem inden servering.

      Held og lykke med eksamen :)

  3. Marian

    Hold nu op, det er godt nok en lækker madplan!
    Den er hermed gemt :)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs m Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs med mandelflager fyldt med hjemmelavet syrlig, sød lemoncurd og luftig mascarponecreme. Et vif’ flormelis og du har en slambert af en #fredagskage ☺️ Go’ weekend 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #roulade #citronkage #kagetid #sødesager #cakeroll #lemoncurd #lemoncake #easycake #droolclub #foodphotography #madfotografering #beautifulcuisines
Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework