• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Louiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplan

annonce

Mandag! Og et gabende tomt køleskab. Rugbrød. Makrel i tomat. På dåse.

Kender du det?

Jeg har slet ikke tal på hvor ofte det her scenarie sker herhjemme. Vi spiser minimum rugbrød 3 gange om ugen. Egentlig burde vi krudte op i en madplan, få fyldt køleskabet og undgå hverdagens evige frustration. Kl. 17.21. Maven rumler.

Problemet er bare, at det eneste som jeg planlægger af mad er til bloggen. Det er sjovt. Madplaner på den anden side. Yrk!

Men i den her uge har jeg teamet op med Spis Bedre. Du ved, magasinet spækket med mad. Jeg har 2 flyttekasser stående, fyldt til randen med gamle udgaver – man er vel madblogger ;)

Anyway.

Vi skal snakke om madplaner. Det har du nok gættet. Men sagen er at jeg snilt kan se fidusen i dem. Tid, økonomi, variation. I get it.

Madplaner er bare SÅ kedelige! Sund mad, nem mad, klassisk mad.. Uanset tema, så er det præcis det samme scenarie for mig.

Jeg glæder mig ikke nok til aftensmaden.

Og i min verden er det ret vigtigt for, at committe mig til en plan. Lyst.
Det er sådan min madplan for bloggen fungerer – jeg skal trippe efter næste opskrift.

Måske er det fordi jeg ikke har børn. Eller fordi, at jeg er lidt for pjattet med mad.

Jeg gætter dog på, at du også har prøvet at springe fra madplanen midt i ugen.
Snuppet rester med hjem fra kantinen, købt en box vietnamesisk med hjem fra arbejde eller smidt en to-go box fra supermarkedet i kurven.

Jeg har været der!

Og derfor har jeg, i samarbejde med Spis Bedre, udfordret mig selv i den her uge. Der sker nemlig noget ganske ret revolutionerende nu. Hold godt fast!

Louiogbearnaisens første madplan. Nogensinde!

Den er god nok.

Lige pt. arbejder jeg 14 timer i døgnet. Den nemme studietid er long gone.
Jeg er SÅ overbevidst om alle fordelene ved en madplan; tid, nemhed og mulighed for lidt mere variation end rugbrød og skrællede gulerødder i hverdagen.

Men altså kun hvis den får min mave til at rumle.

Hver dag.

Så i dag får du min ultimative madplan. 

Til alle os, der har jeg en smule svært ved, at glæde os til spaghetti og kødsovs på en onsdag.

En madplan skal være nem og hurtig. Den skal være varieret. Den skal være sund.
Men vigtigst af alt, så skal den passe til dig og din hverdag.
Og der skal helst være gode rester til madpakken.

Hos mig lyder den perfekte madplan sådan her #Spisstreetfood

Yea! Hver evig eneste dag. Med god samvittighed.

Lad os se på min ultimative madplan – det er lutter godter, det garanterer jeg!

 

Mandag: Falafler med salat og fladbrød

Meatfree monday! Jeg er skabsvegetar og går ikke af vejen for en god kikærte.
Samlet i en sprød falafel, pakket ind i salat og lunt fladbrød, så er ugens kødfrie dag fint klaret – endda på en pivlækker og mættende måde.

Tirsdag: Lynstegt oksekød i wok med asiatiske grøntsager

Tirsdag er min “mandag”. Ork, den trækker ofte tænder ud og weekenden virker uendeligt langt væk.
Tirsdagens aftensmad skal gå så smertefrit, som overhovedet muligt. Hvilket betyder minimal indsats og lynhurtig servering. Løsningen i ét ord; wok! Det bliver ikke nemmere – især ikke hvis grøntsagerne er pre-chopped pose fra frost.
Vi er wok-fan herhjemme! Og den løsning er altså fuldstændig perfekt, hvis tirsdagen byder på aftenskole, yoga, tennis eller hvad der nu kan være af faste interesser på skemaet en tirsdagaften.

Onsdag: Pizza med laks, fennikel og kartofler

Onsdag. Home alone. Jeg tænker pizza. Og jeg tænker pizza på den fancy måde! En klassisk løg+oksekød er klart min vinder, men skal pizzamanden have fri, så er laks+kartofler et kæmpe-hit. Har du endnu ikke prøvet det fyld, så er det nu. Og jep, du må gerne købe pizzabunden færdig. Faktisk sælger de fleste pizzarier deres pizzadej – bare et tip.

Torsdag: Pitabrød med shawarma og yoghurtdressing

Lille fredag. Vi er enige om at humøret er steget 110 grader, ikke?  Weekenden er lige om hjørnet og den bliver forrygende. Pitabrød, shawarma, salat og dressing. Og lav nu rigeligt, så du kan tage resterne med på madpakken. Pitabrød er g.e.n.i.a.l.t på madpakken.

Fredag: Fish and chips

Endelig fredag, min yndlings dag på hele ugen. Allerførst ryger den obligatoriske fredagskage ned. Og så ville en fredagsøl med godt selskab heller ikke være af vejen.
Jeg har en plan til dig. Inviter vennerne over til uformel fredagshygge. Kolde øl og Fish’n’chips. Jeg gætter på, at der bliver fuldt hus.
Og de kommer igen næste fredag..

Lørdag: Tacos med kålsalat, krydrede oksekødsstrimler og jalapenodressing

Mexican Night! Mit yndlings verdenskøkken over dem alle. Jeg kunne sagtens havde klaret en ren mexi-madplan. Ingen problemer der.
Well, lørdag har fået æren og det er med hele molevitten. Hjemmebagte tortillabrød, salat, krydret oksekød og hjemmerørt dressing.
Saml venner eller familie om spisebordet, disk op med det hele og hæld lækker vin, syrlige drinks eller kolde corona’er i glasset. Lørdag behøver bestemt ikke være oksesteg og flødekartofler.

Søndag: Amerikansk cærsarsandwich

En lang tur med hundesnuden og resten af min søndag handler om to ting; sofa og serier. Det er et fast ritual. Ingen gæster, ingen planer, ingen gøremål. Bare ren afslapning.
Derfor skal aftensmaden også være nem og vigtigst af alt, kunne spises liggende i sofaen. Yes, et styk dårlig søndagsvane, som jeg knuselsker. Og den går mægtig godt i spænd med den her sandwich spækket med lækker cæsarsalad.
Er du ekstra smart og forudseende, så gemmer du nogle pitabrød fra torsdag og fylder salaten i dem.

 

Tacos med syrlig salat, krydret oksekød og jalapenodip - opskrift

 

Tacos med syrlig kålsalat, krydret oksekød og jalapenodressing

Udskriv Pin Recipe
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

Tortillabrød - 16 stk.

  • 7 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk bagepulver
  • 30 g smør i små terninger
  • 3 dl varmt vand

Syrlig kålsalat

  • ½ grønt spidskål
  • ½ lilla spidskål
  • 2 gulerødder
  • 1 bundt radiser
  • 2 forårsløg
  • Salt/peber
  • 1 tsk chiliflager
  • Saft af 1-2 lime
  • 2 dl friskhakket persille

Krydret oksekød

  • 400 g oksesteak eller oksekød i strimler
  • 2 spsk olie
  • ½ tsk løgpulver
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk chilipulver
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk paprika
  • Salt/peber

Jalapenodressing

  • 3 dl cremefraiche 18%
  • 1 jalapeno uden kerner
  • 1 fed hvidløg
  • Salt af 1 lime
  • 1-2 tsk akaciehonning
  • salt/peber
  • 3 spsk frisk persille finthakket

Sådan gør du
 

Tortillabrød

  • Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tilsæt smørret og dernæst vandet lidt af gangen til dejen er fugtig.
  • Ælt dejen 2 minutter ved lav hastighed på en røremaskine eller 3-4 minutter i hånden.
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve i 15 minutter.
  • Del dejen i 16 stykker (til små tortillas) eller 8-10 stykker (store tortillas). Rul stykkerne ud til runde, tynde tortillas. De skal rulles meget tyndt ud, da de hæver lidt på panden.
  • Rul alle tortillaerne ud og begynd at bage dem du rullede ud først, så tortillaerne har fået lov at hvile et par minutter før bagning.
  • Varm en pande op og bag dem på en tør pande i ca. 20 sekunder på hver side. Server dem straks eller lad dem afkøle under et fugtigt viskestykke.
  • Genopvarm dem i ovnen med et viskestykke omkring lige før servering.

Syrlig kålsalat

  • Snit spidskål, gulerødder, radiser og forårsløg gennem en foodprocessor med en snittekniv(eller snit det fint med en kniv).
  • Bland grøntsagerne sammen med chili og persille.
  • Vend salaten med limesaft og krydr med salt og peber. Smag til.

Krydret oksekød

  • Bland alle krydderierne sammen.
  • Vend bøfferne med krydderierne og gnub det godt ind i kødet.
  • Varm en pande op. Kom olie på og steg bøfferne ved høj varme ca. 2-4 minutter på hver side afhængig af tykkelse og præference for farve.
  • Tag bøfferne af panden og lad dem trække 5-10 minutter.
  • Skær dem ud i tynde strimler.

Jalapenodressing

  • Kom cremefraiche, jalapeno, hvidløg, limesaft og honning i en skål. Blend med en stavblender det hele til en jævn dressing. Tilsæt persillen og smag til med salt og peber.

Tacos med syrlig salat, krydret oksekød og jalapenodip - opskrift

Previous Post: « Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
Next Post: Klassisk kanelstang med gærdej »

Reader Interactions

Comments

  1. Marie

    Jeg lavede tacos med krydret kød og kålsalat til familien i dag. Det var et hit – tak for en superlækker opskrift!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Marie,

      Tak for din kommentar og fine ord :-)

      Dejligt at høre at I kunne lide retten.

      Hav en skøn dag.

  2. Line

    Hej – jeg vil drøngerne lave tacos med syrlig kål og kødfyld til min kandidat-fejring – jeg skal derfor lave det til ca. 40 mennesker samtidig med at jeg har en afsluttende eksamen samme dag….såå ved du om man kan lave tacos’ne på forhånd, og om de evt. kan fryses ned?
    mvh Line

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Line

      Det lyder som en fantastisk plan :)
      Det burde du godt kunne og så lige lune dem inden servering.

      Held og lykke med eksamen :)

  3. Marian

    Hold nu op, det er godt nok en lækker madplan!
    Den er hermed gemt :)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework