• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Hjemmelavet chunky granola med mandelsmør, chiafrø og quinoa

Homemade granolaMan spiser en stor skål græsk yoghurt toppet med granola til frokost. Kaster sig ud af døren i sidste øjeblik til eftermiddagens gøremål. Huhej, vilde dyr går det.
Indtil man 3 timer senere igen sidder i bilen på vej hjemad. Pendlertid. Kø. Hører en ekstra god sang, smiler. Og bliver ramt af sit eget spejlbillede i bakspejlet!

Yrk!

Chiafrø. Quinao.

Überalles!

Og så bruger man så resten af køen på, at grave frø ud fra tænderne. Meget diskret.

Yes! Sig ikke, at du ikke blev advaret om den her granolasag. Den er dum. Hvis du ikke spiser den om morgenen, hvor tandbørsten obligatorisk indgår.

Men så er den så også forrygende lækker!
Det her er luksusudgaven med store, fede stykker granola. Vi er næsten over i en myslibar her, brækket i stykker.
Yea, måske den egentlig mest af alt hører til weekendmorgener. De gode af slagsen med friskbrygget kaffe, solskin og gooood tid.
Det lyder som en påskeplan, ikke?

Jeg ser i hvert fald frem til et par dages fri efter en massiv lancering af Foodstyling Masterclass. Det er til dato det største projekt, som jeg har haft gang i.
Det  har været vildt, det har været dyrt og kostet tid, blod, sved og tårer – sådan helt bogstaveligt. Og der har da været sene nattetimer, hvor jeg har bandet mig selv langt væk – været parat til at opgive og bare gå tilbage til den trygge, helt almindelige hverdag.

Men det gik. Og nu jeg er træt. Dødtræt. Jeg skal lige have en lur på et par dage, inden jeg er klar til påskeæg og en tartelet eller to.

Imens jeg snorker, anbefaler jeg du kaster den her granola i ovnen. Den er pivgod.
Desværre kan jeg ikke engang tage æren for den, hvor end jeg gerne ville. Opskriften er nemlig fundet hos Pastry Affair – det var egentlig meningen, at jeg ville lave en helt anden udgave med mandelsmør. Men well, den lød genial, den her opskrift, så Pastry Affair for æren i dag på bloggen.

Tranebærene røg dog ud til siden. Ind kom hakket, mørkt chokolade i min udgave. Ja tak!

Et tip til det mandelsmør! Køb nogle fedtede mandler, altså nogle med meget olie i. Dem jeg havde på lager var en anelse tørre, så min blender var ved at brænde sammen flere gange undervejs! Jeg endte med, at hælde 1 dl vand i for at overhovedet at kunne skrabe mandelsmørret af kniven igen.

Du kan også bare suse ned i din lokale specialbutik og smide et glas mandelsmør i kurven. Det gør jeg næste gang.
Mandelsmør er møgbesværligt ligemeget, hvad andre siger..

 

Hjemmelavet chunky granola med mandelsmør, chiafrø og quinoa

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid20 minutter

Ingredienser

  • 275 g grovvalsede havregryn
  • 80 g quinoa, rå
  • 1,5 spsk chiafrø
  • 150 g mandler, grofthakkede
  • 1 tsk kanel, valgfrit
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 0,75 dl kokosolie, smeltet
  • 80 gram mandelsmør
  • 175 g honning, her akaciehonning
  • 1 æggehvide
  • 100 g mørk chokolade, grofthakket (eller tørrede tranebær, rosiner, æbletern..m.fl.)

Mandelsmør

  • 200 g mandler

Sådan gør du

  • Bland havregryn, quinoa, chiafrø, mandler, kanel og salt sammen i en stor skål.
  • Bland smeltet kokosolie, mandelsmør, honning og æggehvide sammen i en anden skål.
  • Pisk det til en jævn masse.
  • Hæld det udover de tørre ingredienser og bland det hele godt sammen.
  • Spred granolamassen ud på en bageplade med bagepapir - fordel massen i et jævnt lag.
  • Bag ved 175 grader i ca. 20-25 minutter - du skal ikke røre undervejs!
  • Når granolaen er gylden er nogenlunde fast tages den ud.
  • Afkøl granolaen helt på en bagerist før du brækker den i mindre stykker.
  • Bland med chokolade eller tørret frugt.
  • Opbevar i et lukket glas.

Mandelsmør

  • Kom mandlerne i en blender.
  • Blend dem ca. 10-15 minutter til en jævn, tyk masse.
  • Hold pauser undervejs, så din blender ikke brænder sammen.
  • Tilsæt evt. lidt vand, hvis din konsistens er for tyk.
  • Opbevar i køleskabet.

 

Previous Post: « Klassisk kanelstang med gærdej
Next Post: Bagt broccolisalat med pinjekerner, feta og syrlig dressing »

Reader Interactions

Comments

  1. Christina

    Mmmmmmm, tror da vist lige, der er noget, der skal afprøves dér. Mine tænder løber i vand bare ved at kigge på billedet :-) Når jeg så lige løber ingredienserne igennem, melder der sig et par spørgsmål ….
    Mandelsmør? Er det noget, du laver selv? Og kan kokosolien evt erstattes af solsikkeolie? (eller måske smør?)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Tak for din kommentar – den kan varmt anbefales den her opskrift, så glæd du dig bare til at sætte tænderne i denne lækre chunky granola :-)

      Ang. mandelsmør, så kan du se (teksten “Tip” lige før opskriftboksen) den opskrift, jeg brugte til at lave mandelsmør i blogindlægget. Jeg vil dog anbefale dig at købe et glas mandelsmør, da det hurtigt kan blive lidt besværligt at lave :-)

      Umibbelbart tænke jeg, at det ikke bliver det samme med solsikkeolie, men smør tænker jeg godt kan bruges :-)

      Håber det kan hjælpe dig i gang – ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

      Hav en skøn dag!

  2. Henriette

    Der står på Quinoa pakkerne at Quinoa skal skylles godt inden man koger det. Skyller du det inden du bruger det?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Henriette,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, jeg plejer at give dem en hurtig skyller, da det vasker bitterstofferne væk.

      Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag :-)

  3. Marie

    Hvad er det for noget quinoa du bruger? Tror jeg bliver nødt til at prøve den her opskrift, næste gang jeg løber tør for granola!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Marie

      Jeg brugte bare en helt almindelig lys quinoa fra supermarkedet :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 17.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Instagram post 2190220744818839262_104938433 December kræver 3 ingredienser; chokolade, fløde og salt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Chokoladetrøfler 😀 I bunkevis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Årets første batch er bakset sammen her til aften ...og umiddelbart så holder de ikke ugen ud 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De er farlig gode, men rockersvært at skjule, du har været på rov i kagedåsen - det fyldte gebis afslører det hele 😄🍫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolatetruffles 
#thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kageindspiration #chokoladetrøfler #julemad #julekonfekt
Instagram post 2186583418737752471_104938433 Annonce for @victorinox⁠ Det er ren kræs 😋
Og sidste udkald inden, der går kanel, nelliker og kardemomme i alle de søde sager i december.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toscatærte med sprød mørdej, blød mazarin og knasende nøddekaramel-topping - med et tvist af havsalt 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lidt spark til alt det søde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arhmen, jeg siger dig, den er farlig – og heftig. Toscakagen kræver en seriøs sød tand 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men har du munden fuld af dem, så springer du bare på (og knapper buksen godt op).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Server med syrlig creme fraiche, skoldhed gløgg og udsigten til de lyskæder, du har brugt 4 timer og 10 frosne finger at få bakset op. ✨🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
På både gavl. Æbletræ og den der grønne buks ved hoveddøren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
December kan bare komme an herhjemme 😉🎄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap toscatærten ovre på louiogbearnaisen.dk, find den gode  kniv frem og inviterer de bedste, du kender på toscakage (og blær over oppyntning) ☺️
⁠⠀
Har du fået fikset ude-pyntningen? 😃✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#myvictorinox #baking #thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kage #toscakage #bagværk #kageindspiration #bageglæde #kagetid
Instagram post 2179949212251171810_104938433 Her er en omgang aftensmad, du kan kaste på madplanen for ugen 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød, chutney og sprød salat 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den klassiske kylling i karry er blevet mixet med Butter Chicken og fået et tvist med kokosmælk. Hvor vi helt præcist er på verdenskortet i dag er lidt i det uvisse 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En god blanding af alt det bedste til en nem omgang aftensmad med kylling 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad har du på madplanen i dag? 🙋‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chickendinner #garammasala #chickencurry 
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2177140126186886667_104938433 Sponsoreret. Niks, ingen alt-i-en-pande med kylling, men fuld drøn på efterårssmag 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og får du lige lagt sagerne til rette i Norden Steel panden fra @fiskarsfinland, så ligner det snildt noget som har taget halve dage i køkkenet 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det har det ikke.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
15 minutter ved komfuret.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
20 minutter med en kop kaf' og en tidlig snebold (eller 7) 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så er der serveret - med perlebyg og sprød efterårssalat med fennikel og æble.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kommer til at blæse familien væk om spisebordet med sådan en omgang 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, glem alt om at skulle skrabe koteletternes gode stegeskorpe og rodfrugter af bunden - intet brænder fast i panden her.  Heller ikke mens det hele syder i en brandvarm ovn og du kører snebolde ned 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på din fredagsmiddag .. skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær ovre på louiogbearnaisen.dk 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #onepanmeal #easydinners #aftensmad #30minutemeals #madfotografering #nemaftensmad #healthydinner #easyfood #foodstylist #OnMyTable #food52 #tastingtable ⁠⠀
#foodblogfeed #storyofmytable #fiskarsnorden #fiskars #tastemade #forkyeah #heresmyfood #sundmad #madinspiration #altienpande
Instagram post 2175758239031682161_104938433 Efterårssalat med sprød fennikel, frisk æble og knasende, ristede valnødder vendt i skarp dressing 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #saladideas #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #madinspiration #salat
Instagram post 2174144502185310349_104938433 3 timer på en sjaskvåd mark.
.
På en søndag.
.
Med 3 lag tøj, dobbelt sok og hue helt ned forbi øjenbrynene.
.
Hunde-og sportræning, koordineret grønt outfit og ultrapænt lavt novembersolskin 🙌💛
.
For så at lande dybt i sofaen med skoldhed te, snorkende hundesnude og et (..kæmpe) stykke kanelkage ☺️😀
.
Jojo, 2 dage gammelt, men stadig lige svampet og lige farligt - den bradepande spiser jo ikke sig selv 😅
.
Har du fået bagt farlige godter i weekenden? 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cake #cinnamoncake #kanelkage #madinspiration #eftermiddagskaffe #madfotografering #sødesager #sweetmagazine #onmytabletoday
Instagram post 2172098700579384442_104938433 sponsoreret. 30 minutters torsdagsmiddag: Bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney - serveret med bulgur og grøn, frisk salat 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt. Hurtig. Og uden den evige pre-dinner kamp 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi har nogle helt klassiske bestik-knive - altså dem, som jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra for 11 år siden. Og jep, de er lige så sløve, som de er pæne 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan et stykke kylling, det skal files 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder, at der er rift om den ene gode kniv herhjemme. Udstrækning, mens bulguren koger og kyllingen steger derudaf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og så:  3, 2, 1 … Spurt til opvaskemaskinen. Med spidse albuer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver evig eneste aften 🤪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men det slutter nu. For de her lækre steakknive fra @victorinox ligger og flotter på spisebordet de her dage 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøner igennem om det er kylling, hip plantebøf eller en højtbelagt rejemad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder altså en hel del det snit 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om det er helt almindelig torsdag, til lørdagsbøffen eller Mortens Aften, som lurer lige om hjørnet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, jeg spår ren glæde fra holdet om spisebordet i år, når bordopdækning er med de her steakknivene, som smutter lige gennem andenstegen uden at det igen ender i trævler 😅
⁠⠀
Andesteg får du ikke, men den ultranemme ‘bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney’ finder du lige nu på louiogbearnaisen.dk og i appen 😀👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og steakknivene? Se mere på @victorinox - de findes både med og uden savtakker🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MyVictorinox #foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2169248678913482796_104938433 Nå, god weekend, Louise?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tjoo 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liiidt modvilligt til min første hundeudstilling nogensinde.
3000 hunde samlet i messecenter Herning - og jeg er fuldstændig vild med alt ved det! 😃😄(Undtagen maden - heldigvis var rygsækken fyldt op med dem her ☺️).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men altså:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐩 Bobede pudler, vandkæmmede hønsehunde-skæg og ekstra vamsede Bernere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐕 Skinnede langhårede gravhunde, kridhvide samojeder og et kæmpe overtal af gyldne hentere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐾 Ejere i nypressede suits, pailletter eller jagtcamo. Alt samlet lejre af festivalstole, trimmeborde, (hunde)vogne og seriøst grej. Alt i grej!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Når virkeligheden overgår ens forventninger (jojo..en smule fordomme), så bliver det ikke bedre 😀 Genial oplevelse. Kæmpe High five! 👋🐶
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, kæmpe High five til alle jer, som er sprunget med på Foodstyling Framework de sidste dage 😃🙌
Wauw, jeg er blæst væk over den modtagelse kurset har fået og de meldinger om det, som er tikket ind her over weekenden 💛🙏 Mette skrev: “Har set de første lektioner på kurset i dag og har allerede lært så sindssygt meget nyt. Troede at jeg måske havde lært det meste, men det havde jeg så langt fra. Det her bliver en gamechanger for mine madbilleder. Tusinde, tusinde tak.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad med dig? 👀

Er din madfotografering kørt fast, føler du bare du har nået dit niveau eller trænger du til et spark ny inspiration og modeller - så kom med 😃👉 link i bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dørene til Foodstyling Framework lukker tirsdag ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #foodblogger #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodstylingframework

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere