• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Det allervigtigste spørgsmål nye madfotografer skal stille sig selv

Du ved hvordan din opskrift smager og derfor går du ud fra, at det gør dine læsere også. De kan jo bare læse opskriften.

Well, lad mig breake for dig.

Det gør de ikke!

De færreste kan forestille dig en ret ud fra ingredienser eller en smart overskrift!

Hvad gør at vi skal vælge din chokoladekage frem for en anden?

Præcis!

Der hvor vores søde tænder begynder at rasle – det er den opskrift, vi vælger.

Lad mig skære det ud i pap. Jeg var nemlig den mest stædige på det her punkt for 4 år siden: “Hvis bare mine opskrifter er gode, så er billederne jo ligemeget…”

Altså cirka det her scenarie:

Mel, smør, kakao, æg.. Pisk. Bag.

Blaaah…

I stedet for det her:

Et overdådigt billede af et stykke svampet, mørkt chokoladekage. Der bare ligger klar på en tallerken med en kop kaffe i baggrunden og en gaffel i siden. Klar til at du kryber ind i billedet og snupper stykket. Sætter dig til bords.

Hvad tror du mon læserne på Google, Facebook og Instagram vælger?

madfotografering - foodstyling
Der er en grund til at fødevarevirksomheder, supermarkeder, magasiner og kogebogsforlag smider mange, mange tusinde kroner efter madfotografer og foodstylister!

En opskrift. Eller et produkt. Kan. Ikke. Stå. Alene.

Så enkelt er det.

..og jeg ærgrer mig så meget over, at det skulle tage mig 3-4 år, at blive overbevist!
Mens jeg skulle have taget billeder, som passede til Louiogbearnaisen, sad jeg bare og mulede med korslagte arme. Skråsikker på, at alle andre var galt på den. Også magasiner og kogebøger. Faktisk især dem.

Madbilleder?
Phif..
Fuldstændig ligemeget.
Min opskrift med 47 ingredienser er pivlækker.
Og ingen kan gennemskue den…

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid

 

Hvad vil du sælge mig?

Men jeg har ikke 50.000 kroner til en professionel fotograf!

Well, så er det jo heldigt at du kan klare det selv. Igen og igen.

Om du har en madblog. Sælger måltidskasser. Eller hjemmelavet marmelade. Om du så tager billeder til en webside om din marmelade. Eller de sociale medier.

Uhm..friskbagte scones og te på et slidt hvidt bord. Det er morgen, lyset er blødt og lige der i midten står dit produkt. Hjemmelavet stikkelsbærmarmelade og stråler. Jeg vil række hånden ind og snuppe det – snuppe et stykke af en helt perfekt sommer morgen!

Et billede af alle de ingredienser som er i måltidsposen. Spredt ud over et køkkenbord og alle de ting, som jeg skal bruge for at lave opskriften – jamen, de ligger jo også på billedet. Det hele ser så nemt og friskt ud. Jeg snupper det hele, sparer en tur i supermarkedet.

Og hov, endnu et billede.

Gryderetten er sat på et bord. Der er tallerkener, gafler, glas, servietter. En lækker salat ude i siden. Yes! Jeg er klar til at sætte mig om bordet, med min familie. Tirsdagsmiddagen ligner en million!

Jeg køber den brune måltidspose. Jeg køber lækkerhed. Jeg køber familietid om bordet. Jeg køber samvær og sunde, sprudlenede ingredienser. Jeg køber tid og overskud. For jeg behøver slet ikke tænke, ikke over maden, men heller ikke over hvad der så er i den måltidskasse jeg køber.

Jeg gætter på, at det er noget fantastisk i det, som du prøver at sælge mig eller vil få mig til at læse på din blog.
Problemet er bare at din opskrift, dit syltetøjglas eller din brune pose ikke sælger mig noget mere. Jeg vil have det perfekte liv – det skal du give mig gennem en illusion.
Jeg køber ikke dit produkt, jeg køber det som jeg ser på et billede.

Vi spiser med øjnene, vi køber med øjnene.

Lad os sige du sælger Ramen, altså nudelsuppe i bæredygtigformat og selvfølgelig sundt. Pantentglas pakket med nudler, grøntsager og krydderier – klar til, at du skal hælde kogende vand over. Jo, det ser lækkert ud… Eller faktisk ved jeg ikke hvorfor, jeg skal købe det – det er jo bare ingredienser blandet sammen i et glas.

Lad os tage dit produkt til det næste niveau. Også selvom dit produkt måske er unikt, så lad os lige tredoble dit salg!

Et madbillede.

En computer, tablet – måske et skrivebord med redskaber og bøger. Ræ’tig smart og stilet. Og så glasset med nudelsuppe der ude i siden. Skødeløst sat ind, som sad jeg selv ved skrivebordet og spiste. Og instagrammede min ultra hippe mad.
Haps, jeg snupper sådan en middag to-go. Now we’re talking!

Sådan et billede kan du selv tage til netop dit brand!

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid

Hvorfor tager du dit madbillede?

Tænk på din målgruppe. Tænk på hvornår de skal spise dit produkt/opskrift eller hvad dit produkt skal få dem til at føle.

Byg så scenen.

Madfotografering er et fantastisk værktøj, som kan have en markant og værdifuld indflydelse på din blog eller business.

Men du er nødt til at kende dit brand og din målgruppe, før du kan tage de billeder, som tager din blog eller business til det næste niveau.

For at kommunikere med din målgruppe ved hjælp af det visuelle medie, madbilledet, så er du nødt til at forstå, hvad du vil fortælle med dit billede, og hvorfor du overhovedet tager netop det billede.
Dengang jeg begyndte at spørge mig selv om det inden jeg trykkede på knappen på mit kamera, der skete der noget. Jeg begyndte at fotografere og foodstyle på en ny måde.
Knips efter knips blev mine billeder bedre. Det handler ikke om “sådan skal et madbillede se ud”, men i stedet om kommunikation, ikke kun formidling.

Hvem er billedet til? En producent, magasin, blog, bog, website?

Hvad skal det fortælle?

Det hele kan koges ned til to linjer:

Det gode madfoto af xx

eller

Det gode madfoto om xx

Der er ikke noget rigtig eller forkert svar her, det hele handler om hvorfor du tager madbilledet og til hvad.
Men der er en kæmpe forskel på de to linjer i forhold til, hvordan madfotoet skal opbygges og fotograferes. Skal objektet, altså maden/produktet, være i centrum?
Eller sætter du scenen, skaber en følelse/stemning i dit billede – fortæller en historie?

Så stil dig selv de her spørgsmål inden du trykker på kameraknappen:

Hvorfor tager jeg det her madbillede? Hvad er formålet med mit madbillede?

Når du kender dit “hvorfor”, så kan du begynde at tænke på hvordan billedet skal tages. Dit hvorfor definerer dit hvordan. Har du ikke dit hvorfor, så kan du ikke begynde at fotografere dit madbillede. Hvordan bliver ligegyldigt, altså foodstylingen bliver ligegyldig uden et hvorfor.

Hvad vil du fortælle mig med dit madbillede?

Kan du ikke definere, hvorfor du gerne vil fotografere denne råvare/ret/opskrift/mad, så kan du ikke besvare hvordan du gerne vil foodstyle det og dermed bliver dit madfoto aldrig rigtig godt.
Du kan tage tusindevis af billeder, uden at komme nogle steder.

Men får du løst det spørgsmål inden du trykker på knappen på kameraet, så er du på vej til at tage lækre madfotos. Dit hvorfor vil nemlig ofte besvare dit hvordan og hvad du skal have fokus i din foodstyling af billedet.

Det vil automatisk tage dit madbillede (og brand) til et nyt niveau.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid
Previous Post: « Chokoladekage med rødbede + chokoladeganache med flagesalt
Next Post: Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost »

Reader Interactions

Comments

  1. Anna Emilie

    Skal man have taget dit “SPEJLREFLEKS FOR BEGYNDRE” kursus for at få glæde af dit nye Food Styling arrangement?
    Det gør jeg med glæde…

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anna Emilie :)

      Nej, ikke nødvendigvis – kan du blot bruge dit spejlreflekskamera nogenlunde, så kan du sagtens deltage på foodstylingkurset.
      Vi kommer til at gennemgå noget fototeknik undervejs.

      Men er du fuldstændig nybegynder i dit spejlreflekskamera og usikker på hvordan du skal bruge det, så vil jeg anbefale dig at starte med fotokurset for begyndere.

      Mange hilsner
      Louise

  2. Anna Emilie

    I “KURSUS” har jeg orienteret mig om dine kurser og hvor i landet de er…
    Hos mig selv, kan jeg forstå!

    Tak!

    Svar
  3. Anna Emilie

    Kompliment til bloggen, Louise!
    Den er ny for mig og jeg vil glæde mig til at følge “Loui & Bearnaisen” ❤
    Jeg googlede faktisk fotokurser og da jeg selv blogger om mad er dit kursus garanteret noget for mig!
    Jeg koncentrerer mig om farver, kompositioner og en dramatisk lys/skygge kontrast… Jeg vil gerne blive bedre til at udnytte lysets potentiale.
    Hvor i landet vil kurset være?

    – Venligst Anna Emilie

    Svar
  4. Michael Holm

    Hvad er det man siger ? “Smagen starter i øjnene”

    Svar
  5. Marian

    Spot on, Louise!

    Jeg tager ofte mig selv i at knipe løs af billeder uden at have tænkt over dem og de bliver aldrig gode. Men når jeg planlægger dem, så bliver de tit meget bedre.

    Virkelig godt blogindlæg og meget relevant.

    Svar
  6. Lisa P.

    Tak! Det er virkelig fedt at du deler ud af din viden. jeg vil rigtig gerne være bedre til madbilleder og lærer så meget af dine guides.

    /Lisa

    Svar
  7. Maria

    Fedt indlæg!
    Sådan har jeg aldrig tænkt på fotografering før, men det giver super god mening.
    Glæder mig til at høre mere om dit kursus, det kunne godt være noget for mig.

    Mvh. Maria

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework