• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte bollerEfter en måned med fastelavnsboller i alle afskygninger er min kagelyst styret for en rum tid. De søde tænder har fået så hatten passer. Det er tid til gulerodsstænger og bladselleri..

Arrh..

Kalenderen råber fredag i morgen. Den gode kaffe er næsten allerede smidt i stempelkanden. Der er brug for en treat “on the side”. Og nu de søde tænder er gået i strejke, så er glutenmaven altid klar. Klar på hjemmebag, tandsmør og ost. Det slår aldrig fejl. 

Klik her for at fåmin gratis e-kogebog (1)Eller brødbagningen kan nu godt drille en smule. Tørt brød. Kompakt brød. Kedeligt brød.
Ræk din hånd i vejret, hvis du også har været ved at kløjs i det tørreste hjemmebag, ved hvert tyg kunne der blæses en seriøs melsky ud!

…jeg sidder og dingler med begge hænder i vejret her bag skærmen!

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Men det kommer ikke til at ske på min vagt i dag! Jeg garanterer dig #failureisnotanoption havregrynsboller i dag!
Du skal seriøst tabe melposen i skålen, lade dem hæve et halvt døgn på radiatoren og glemme dem i ovnen, hvis bollerne skal blive tørre og kedelige

Ja, okay, sidstnævnte er ikke noget usædvanligt herhjemme.. 

Men lad os sige, at du er en af de smarte, som sætter en timer. Så er der saftige, luftige, pivlækre hjemmebagte havregrynsboller.

Hemmeligheden? Danskvand og yoghurt. Plus klistret dej. Jeg gentager lige her; vær nærig med melposen!

Såå, hvad siger du? Mættende boller, som ligger godt i maven og er mere end spændstige.
Du får i hvert fald opskriften her, så kan du lige overveje #failureisnotanoption -bollerne til imorgen eller weekenden.

Skal, skal ikke.. 

Noget som du helt sikkert skal, ingen du printer opskriften og tømmer køledisken for tandsmør, er at være med i den ultimative konkurrence her på bloggen.

Yea! Jeg har samlet den ultimative foodstylingpakke sammen til en heldig laban. Lige nu kan du vinde alt det, jeg selv bruger i min madfotografering: 

Jeg giver for 6000 kroner gear, software og kurser væk. Snup det hele nu >>

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid20 minutter
Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2 dl lunken danskvand, eller alm. postevand
  • 3 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk salt
  • 2 dl finvalsede havregryn
  • 7-8 dl hvedemel

Sådan gør du

  • Smuldr gær i en skål og tilsæt vandet.
  • Opløs gærren helt.
  • Tilsæt græsk yoghurt, honning, salt, havregryn og 3 dl hvedemel.
  • Rør dejen godt sammen ved medium hastighed med en elpisker eller en røremaskine.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens der røres. Dejen skal være ret klistret. Rør dejen igennem i ca. 6-8 minutter, til den er sammenhængende/smidig, men stadig meget klistret/våd.
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve ca. 1.5 time.
  • Fyld en skål med vand eller tænd for vandhanen. Gør dine hænder godt våde, tag et stykke af dejen og form til en rustik bolle. Læg den på en bageplade med bagepapir. Forsæt med resten af dejen.
  • Lad boller efterhæve 40 minutter.
  • Bag dem ved 225 grader i ca. 15-20 minutter. Det er vigtigt, at din ovn er godt varm, så bollerne hurtigt "sætter sig".
  • Tag dem ud og afkøl på en bagerist.

Noter

Bollerne kan fryses.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Previous Post: « Hjemmelavede chips af sød kartoffel + Ranch dip
Next Post: Chokoladekage med rødbede + chokoladeganache med flagesalt »

Reader Interactions

Comments

  1. Anja Frydenlund

    Hej Louise
    Jeg har igår lavet din opskrift på boller hvilket fik stor ros.
    Lavet mange forskellige men min søn er vild med denne opskrift

    Mvh Anja

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Så dejligt at høre Anja :-)

      Hav en fortsat dejlig dag!

  2. Malene nielsen

    Hej!

    Kan man ælte dem i hånden? Jeg har ikke en elpisker eller røremaskine her på Hawaii. Eller har du måske en lignende opskrift på boller, der kan æltes i hånden? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Malene,

      Du kan ikke ælte den her dej i hånden, da den er for blød.

      Men der er rigtig mange opskrifter, som er lavet med at ælte i hånden inde under brødkategorien her: https://www.louiogbearnaisen.dk/broed

      Håber du finder, det du søger og god bagelyst :-)

  3. Mia

    De ser så lækre ud på billedet – mine blev desværre også helt flade.
    Dansk Vand var stuetemperatur og jeg brugte alm. ovn.
    Har du et bud på, hvad jeg gør forkert?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mia,

      Tak for din kommentar og øv altså, at resultatet ikke blev som forventet :-(

      Det er svært at sige, hvad det præcis er, som er årsagen. Men da de bliver flade kan det lyde som om, at du enten ikke har fået æltet dejen nok, eller at du har overæltet eller overhævet dejen, så den er blevet slap og ikke kan holde sig selv.

      Prøv igen og se om resulatet ikke bliver bedre:-)

  4. Jeanett

    Kan man bytte hvedemel ud med speltmel?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jeanett,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg har ikke så gode erfaringer med at bage med ren speltmel, da gluten i speltmel opfører sig lidt anderledes. Men i teorien kan du godt kan bytte hvedemel ud med klassisk speltmel.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      God weekend!

  5. Sarah

    Hej..
    Ville man kunne gi dem 10 gram gær ælte dem 20 min ( gluten test)sætte dem i køleskabet natten over og så hakke dem ud og løftet dem over og give den i Ovnen..??
    Ville dejen værer værer for tung til det..?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sarah,

      Tak for dine spørgsmål og interesse i opskriften.

      Ja, det kan du godt, men jeg ville nok lade dem stå 30 min på køkkenbordet og få “liv i dem igen”, før du hakker dejen ud og bager bollerne.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar her på bloggen :-)

  6. Charlotte

    Mmmhh de er rigtigt gode, mor og jeg har bagt i dag og de smager lækkert, tak for en dejlig opskrift, der kan leges med hvad man selv syns der evt. skal i :-D

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Charlotte,

      Tak for din kommentar og fine ord.

      Hvor er det skønt at høre, at I kunne bruge opskriften og at havregrynsbollerne blev gode :-)

      Hav en forrygende dag.

  7. Hanne

    Åhhh nogle lækre og flotte boller jeg har bagt efter din opskrift🤗
    Sikken en masse ros⚘jeg har fået.
    Tak for en god opskrift🌻
    Hilsen Hanne C

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hanne,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord :-)

      Så dejligt at høre at du kunne bruge opskriften.

      Jeg håber, du får en fantastisk dag.

  8. Kathleen

    Hej . Jeg. I, høre om jeg kan komme kerner i eller bliver de for tunge ? Hilsen Kathleen

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kathleen,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan sagtens komme kerner i – skær evt. ned på mængden af havregryn og byt dem ud med kerner.

      Håber bageprojektet går godt – skriv endelig igen og fortæl os om resultatet.

      God weekend :-)

  9. Marianne

    Super lækre boller!
    Jeg er fan 👌

    Svar
    • Loui

      Tusinde tak Marianne! Ja, de er også bare gode :-)

      God weekend!

  10. Mette

    Supergode og saftige boller! Jeg eksperimenterer lidt hver gang, hælder lidt kornblanding i, bruger grovhvalsede gryn og udskifter halvdelen af melet med grahamsmel og rugmel. Det funker også! Man kan godt bruge varmluftovn, man skal bare skrue både varme og tid ned. Flade boller skyldes måske, at vandet har været for varmt til gæren?

    Svar
  11. Heidi

    Har bagt de her boller flere gange nu og de er bare fantastiske. Rigtig lækre og saftige. Anbefaler opskriften til alle.

    Svar
  12. Jonas

    De bedste boller!

    Svar
  13. Helle

    Fantastiske boller.
    Jeg har bagt dem med 2% græsk youghurt og grovvalset havregryn og det fungere lige så godt.
    Min søn som er meget kræsen med nye ting siger de er mega mega mega mega ….. gode

    Svar
  14. Anders

    Fantastiske boller!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anders

      Dejligt at du kunne bruge opskriften :)

  15. Nanna

    Hej Louise

    Vil bare sige at mine boller blev rigtig gode og jeg havde ingen problemer med opskriften.

    Hilsen Nanna

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nanna

      Det var dejligt at høre – det har jeg heller ikke selv haft de gange, hvor jeg har bagt dem :)

  16. Carin

    Tak for en super opskrift!
    Det er de bedste og mest saftige boller, som jeg har bagt længe.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Carin

      Velbekom :) Skønt, at du kunne bruge opskriften.

  17. Karen

    Mine blev også helt fuldstændig flade. Det blev også godt mørke udenpå men forblev rå indeni. Jeg skruede ned for varmen gav dem extra 8 minutter i håb om at de ville bage igennem uden at brænde mere. Detsværre var de alle lige til at kassere. Jeg fulgte opskriften! Hvad gik der galt?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Karen

      Øv – bagte du bollerne ved varmluft? Ofte så bliver de bagt udenpå, men ikke indeni når der bruges varmluft.
      Opskriften er til alm. ovn.

  18. Sandra

    Hej Louis
    Der ligner de er pendlede med æg eller mælk el lign – er de det?? :-D

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sandra

      De er penslet med kold kaffe :)

  19. Karen

    Kan man lave det som flettet franskbrød istedet eller er dejen for klistret? :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Karen

      Dejen vil være for klisret til det – den her opskrift vil være bedre til det formål: https://www.louiogbearnaisen.dk/2014/09/franskbrod-luftigt-og-laekkert.html

  20. Lykke

    Hej
    tak for flot website med gode opskrifter. Kan jeg bruge grovvalsede havregryn i stedet for fine (har to poser stående… )
    mvh

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lykke

      Tusinde tak :) Det kan du godt, men du vil få et andet resultat, da grovvalsede havregryn suger vandet på en anden måde og giver en dej med mere struktur.
      Men giv det et forsøg – evt. kan du blende havregrynene en smule, så de er knap så grove.

  21. Ida

    Kan man godt bruge skyr i stedet? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ida

      Det kan du sagtens – dog er skyr noget mere syrligt end græsk yoghurt, så bollerne vil få en anden smag.

  22. Mathilde

    Har lige bagt dem – og de blev desværre fuldstændig flade :( har du nogen ide om hvorfor?? har fulgt opskriften

    Svar
  23. Ann Britt Nilsson

    Hej
    Det ligner nogle boller jeg skal bage ❤
    Skal der stå 255° eller er der ment 225?
    Og er det varmluft?
    Tak for mange lækre opskrifter 😍

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ann Britt

      De skal bages ved 225 grader ved over- og undervarme :)
      Tusinde tak, godt at høre at de kan bruges :)

  24. Mette H.

    Tak for konkurrencen, jeg har lige deltaget.
    Jeg vil elske at tage så fantastiske billeder som dig!

    Hilsen Mette

    Svar
  25. Pia

    Fantastisk giveaway :) Jeg har delt og er på 15 lodder ;)

    Svar
  26. Stine

    Wow!!!! Jeg elsker dine billeder !

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes⁠
⁠
 ..ikke!⁠
⁠
Føler du, at wauw, nu har du bare taget et godt madbillede.. Og så et par dage efter når du ser på det igen, så dur det bare slet ikke 😒 Du bliver nedslået. Og stiller endnu højere krav til dig selv, fordi du har en indre fornemmelse af, at du kan gøre det – meget – bedre, end du lige har gjort. Samtidig kommer du i tvivl om, hvorvidt du er god nok. Om du nogensinde kan gøre det godt nok 😳⁠
⁠
Perfektionisme - det som holder allerflest af os tilbage fra at nå vores mål og drømme 🤦‍♀️⁠
⁠
Jeg er all in på fokus på at forbedre og optimere dine madbilleder (den har du nok luret 😉). Men samtidig, så lad os også lige hive fat i skurken; perfektionisme. ⁠
⁠
Jeg er ikke ramt af perfektionisme, hvor alt jeg gør skal være 110% perfekt eller jeg slet ikke kan stoppe med at arbejde på noget. Men jeg er perfektionist i den forstand, at jeg har urimelige krav til mig selv og altid synes, at jeg kan gøre det bedre. Jeg er aldrig heeeelt tilfreds - eller i så fald er den tilfredshed kortvarig. ⁠
⁠
Derfor har jeg heller aldrig taget et madbillede, som jeg er 100% tilfreds med.⁠
⁠
Og det er okay. ⁠
⁠
Jeg har nemlig brugt alt for meget energi på, at overkomme, glemme, slå mig selv i hovedet med, at jeg ikke kunne få den følelse væk. Jeg kan ikke styre, hvad jeg føler, men jeg kan vælge, hvordan jeg handler på de tanker og følelser. ⁠
⁠
Du er snedigere end perfektionismen. ⁠
⁠
Vend den til en drivkraft, sund stræben og brugbar superpower (- den kan være så gavnligt redskab i fotografering 📸)⁠
⁠
Spark den indre cheerleader frem. Tag action. Udfordr dig selv. Tro på processen. Giv dig selv tilladelse til at “træne” og have det sjovt uden, du altid skal have et brugbart (og delbart) billedresultat - det er aldrig spild af tid. Og husk så, at have et fast greb i nakken på dig selv, for du er din egen værste kritiker 👀⁠
⁠
Lad ikke perfektionisme holde dig tilbage eller tage modet fra dig for at tage de forrygende madbilleder, du kan 👊⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠
#21foodstylingtips #madfotografering #perfektionisme #mindsetmastery #selvstændigekvinder #foodphotographyandstyling
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework