• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Lækre, hjemmebagte havregrynsboller med yoghurt, så de bliver ekstra saftige. Perfekt til morgenmad eller til madpakken. Find opskriften her:

Sus til opskrift Print opskrift

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte bollerEfter en måned med fastelavnsboller i alle afskygninger er min kagelyst styret for en rum tid. De søde tænder har fået så hatten passer. Det er tid til gulerodsstænger og bladselleri..

Arrh..

Kalenderen råber fredag i morgen. Den gode kaffe er næsten allerede smidt i stempelkanden. Der er brug for en treat “on the side”. Og nu de søde tænder er gået i strejke, så er glutenmaven altid klar. Klar på hjemmebag, tandsmør og ost. Det slår aldrig fejl.

Eller brødbagningen kan nu godt drille en smule. Tørt brød. Kompakt brød. Kedeligt brød.
Ræk din hånd i vejret, hvis du også har været ved at kløjs i det tørreste hjemmebag, ved hvert tyg kunne der blæses en seriøs melsky ud!

…jeg sidder og dingler med begge hænder i vejret her bag skærmen!

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Boller med havregryn

Men det kommer ikke til at ske på min vagt i dag! Jeg garanterer dig #failureisnotanoption havregrynsboller i dag!

Du skal seriøst tabe melposen i skålen, lade dem hæve et halvt døgn på radiatoren og glemme dem i ovnen, hvis bollerne skal blive tørre og kedelige

Ja, okay, sidstnævnte er ikke noget usædvanligt herhjemme.. 

Men lad os sige, at du er en af de smarte, som sætter en timer. Så er der saftige, luftige, pivlækre hjemmebagte havregrynsboller.

Hemmeligheden? Danskvand og yoghurt. Plus klistret dej. Jeg gentager lige her; vær nærig med melposen!

Såå, hvad siger du? Mættende boller, som ligger godt i maven og er mere end spændstige.

Du får i hvert fald opskriften her, så kan du lige overveje #failureisnotanoption -bollerne til imorgen eller weekenden.

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Koldhævede havregrynsboller

Jep, dukan sagtens bage dem koldhævet. Brug 10 g gær og kom dejen i køleskabet natten over. Tag den ud og lad den hæve 1 time på køkkenbordet, bag dem og du har de lækreste boller med masser af smag.

 

Flere gode opskrifter med havregryn?

Tjek dem her ud:

  • Havregrødsboller
  • Grove havregrynsstykker
  • Havregrynsbarer med chokolade

 

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid20 minutter
Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2 dl lunken danskvand, eller alm. postevand
  • 3 dl græsk yoghurt 10%, Kan udskiftes med alm. yoghurt
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk salt
  • 2 dl finvalsede havregryn
  • 8-9 dl hvedemel
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Smuldr gær i en skål og tilsæt vandet.
  • Opløs gærren helt.
  • Tilsæt græsk yoghurt, honning, salt, havregryn og 3 dl hvedemel.
  • Rør dejen godt sammen ved medium hastighed med en elpisker eller en røremaskine.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens der røres. Dejen skal være ret klistret. Rør dejen igennem i ca. 6-8 minutter, til den er sammenhængende/smidig, men stadig meget klistret/våd.
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve ca. 1.5 time.
  • Fyld en skål med vand eller tænd for vandhanen. Gør dine hænder godt våde, tag et stykke af dejen og form til en rustik bolle. Læg den på en bageplade med bagepapir. Forsæt med resten af dejen.
  • Lad boller efterhæve 40 minutter.
  • Bag dem ved 225 grader i ca. 15-20 minutter. Det er vigtigt, at din ovn er godt varm, så bollerne hurtigt "sætter sig".
  • Tag dem ud og afkøl på en bagerist.

Noter

Bollerne kan fryses.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Previous Post: « Hjemmelavede chips af sød kartoffel + Ranch dip
Next Post: Chokoladekage med chokoladeganache »

Reader Interactions

Comments

  1. Monica

    Jeg har bagt bollerne 3 gange nu, og hver gang byttet 1-3 dl hvedemel ud med fuldkornshvedemel og solsikkekerner og chiafrø. Kæmpe succes! l dag vil jeg prøve med lidt revne gulerødder, tror jeg :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Mums, hvor lyder det lækkert – dejligt at høre, at du kan bruge opskriften :-)

      Lad os endelig høre hvordan bollerne bliver med gulerødder i.

      Hav en skøn dag!

  2. Signe

    Hvor mange kalorier er det cirka i en bolle eller i portionen?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Signe,

      Det har jeg desværre ikke regnet på, så der må jeg blive dig svar skyldig.

      Hav en skøn dag!

  3. Anja Frydenlund

    Hej Louise
    Jeg har igår lavet din opskrift på boller hvilket fik stor ros.
    Lavet mange forskellige men min søn er vild med denne opskrift

    Mvh Anja

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Så dejligt at høre Anja :-)

      Hav en fortsat dejlig dag!

  4. Malene nielsen

    Hej!

    Kan man ælte dem i hånden? Jeg har ikke en elpisker eller røremaskine her på Hawaii. Eller har du måske en lignende opskrift på boller, der kan æltes i hånden? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Malene,

      Du kan ikke ælte den her dej i hånden, da den er for blød.

      Men der er rigtig mange opskrifter, som er lavet med at ælte i hånden inde under brødkategorien her: https://www.louiogbearnaisen.dk/broed

      Håber du finder, det du søger og god bagelyst :-)

  5. Mia

    De ser så lækre ud på billedet – mine blev desværre også helt flade.
    Dansk Vand var stuetemperatur og jeg brugte alm. ovn.
    Har du et bud på, hvad jeg gør forkert?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mia,

      Tak for din kommentar og øv altså, at resultatet ikke blev som forventet :-(

      Det er svært at sige, hvad det præcis er, som er årsagen. Men da de bliver flade kan det lyde som om, at du enten ikke har fået æltet dejen nok, eller at du har overæltet eller overhævet dejen, så den er blevet slap og ikke kan holde sig selv.

      Prøv igen og se om resulatet ikke bliver bedre:-)

  6. Jeanett

    Kan man bytte hvedemel ud med speltmel?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jeanett,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg har ikke så gode erfaringer med at bage med ren speltmel, da gluten i speltmel opfører sig lidt anderledes. Men i teorien kan du godt kan bytte hvedemel ud med klassisk speltmel.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      God weekend!

  7. Sarah

    Hej..
    Ville man kunne gi dem 10 gram gær ælte dem 20 min ( gluten test)sætte dem i køleskabet natten over og så hakke dem ud og løftet dem over og give den i Ovnen..??
    Ville dejen værer værer for tung til det..?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sarah,

      Tak for dine spørgsmål og interesse i opskriften.

      Ja, det kan du godt, men jeg ville nok lade dem stå 30 min på køkkenbordet og få “liv i dem igen”, før du hakker dejen ud og bager bollerne.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar her på bloggen :-)

  8. Charlotte

    Mmmhh de er rigtigt gode, mor og jeg har bagt i dag og de smager lækkert, tak for en dejlig opskrift, der kan leges med hvad man selv syns der evt. skal i :-D

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Charlotte,

      Tak for din kommentar og fine ord.

      Hvor er det skønt at høre, at I kunne bruge opskriften og at havregrynsbollerne blev gode :-)

      Hav en forrygende dag.

  9. Hanne

    Åhhh nogle lækre og flotte boller jeg har bagt efter din opskrift🤗
    Sikken en masse ros⚘jeg har fået.
    Tak for en god opskrift🌻
    Hilsen Hanne C

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hanne,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord :-)

      Så dejligt at høre at du kunne bruge opskriften.

      Jeg håber, du får en fantastisk dag.

  10. Kathleen

    Hej . Jeg. I, høre om jeg kan komme kerner i eller bliver de for tunge ? Hilsen Kathleen

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kathleen,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan sagtens komme kerner i – skær evt. ned på mængden af havregryn og byt dem ud med kerner.

      Håber bageprojektet går godt – skriv endelig igen og fortæl os om resultatet.

      God weekend :-)

  11. Marianne

    Super lækre boller!
    Jeg er fan 👌

    Svar
    • Loui

      Tusinde tak Marianne! Ja, de er også bare gode :-)

      God weekend!

  12. Mette

    Supergode og saftige boller! Jeg eksperimenterer lidt hver gang, hælder lidt kornblanding i, bruger grovhvalsede gryn og udskifter halvdelen af melet med grahamsmel og rugmel. Det funker også! Man kan godt bruge varmluftovn, man skal bare skrue både varme og tid ned. Flade boller skyldes måske, at vandet har været for varmt til gæren?

    Svar
  13. Heidi

    Har bagt de her boller flere gange nu og de er bare fantastiske. Rigtig lækre og saftige. Anbefaler opskriften til alle.

    Svar
  14. Jonas

    De bedste boller!

    Svar
  15. Helle

    Fantastiske boller.
    Jeg har bagt dem med 2% græsk youghurt og grovvalset havregryn og det fungere lige så godt.
    Min søn som er meget kræsen med nye ting siger de er mega mega mega mega ….. gode

    Svar
  16. Anders

    Fantastiske boller!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anders

      Dejligt at du kunne bruge opskriften :)

  17. Nanna

    Hej Louise

    Vil bare sige at mine boller blev rigtig gode og jeg havde ingen problemer med opskriften.

    Hilsen Nanna

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nanna

      Det var dejligt at høre – det har jeg heller ikke selv haft de gange, hvor jeg har bagt dem :)

  18. Carin

    Tak for en super opskrift!
    Det er de bedste og mest saftige boller, som jeg har bagt længe.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Carin

      Velbekom :) Skønt, at du kunne bruge opskriften.

  19. Karen

    Mine blev også helt fuldstændig flade. Det blev også godt mørke udenpå men forblev rå indeni. Jeg skruede ned for varmen gav dem extra 8 minutter i håb om at de ville bage igennem uden at brænde mere. Detsværre var de alle lige til at kassere. Jeg fulgte opskriften! Hvad gik der galt?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Karen

      Øv – bagte du bollerne ved varmluft? Ofte så bliver de bagt udenpå, men ikke indeni når der bruges varmluft.
      Opskriften er til alm. ovn.

  20. Sandra

    Hej Louis
    Der ligner de er pendlede med æg eller mælk el lign – er de det?? :-D

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sandra

      De er penslet med kold kaffe :)

  21. Karen

    Kan man lave det som flettet franskbrød istedet eller er dejen for klistret? :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Karen

      Dejen vil være for klisret til det – den her opskrift vil være bedre til det formål: https://www.louiogbearnaisen.dk/2014/09/franskbrod-luftigt-og-laekkert.html

  22. Lykke

    Hej
    tak for flot website med gode opskrifter. Kan jeg bruge grovvalsede havregryn i stedet for fine (har to poser stående… )
    mvh

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lykke

      Tusinde tak :) Det kan du godt, men du vil få et andet resultat, da grovvalsede havregryn suger vandet på en anden måde og giver en dej med mere struktur.
      Men giv det et forsøg – evt. kan du blende havregrynene en smule, så de er knap så grove.

  23. Ida

    Kan man godt bruge skyr i stedet? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ida

      Det kan du sagtens – dog er skyr noget mere syrligt end græsk yoghurt, så bollerne vil få en anden smag.

  24. Mathilde

    Har lige bagt dem – og de blev desværre fuldstændig flade :( har du nogen ide om hvorfor?? har fulgt opskriften

    Svar
  25. Ann Britt Nilsson

    Hej
    Det ligner nogle boller jeg skal bage ❤
    Skal der stå 255° eller er der ment 225?
    Og er det varmluft?
    Tak for mange lækre opskrifter 😍

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ann Britt

      De skal bages ved 225 grader ved over- og undervarme :)
      Tusinde tak, godt at høre at de kan bruges :)

  26. Mette H.

    Tak for konkurrencen, jeg har lige deltaget.
    Jeg vil elske at tage så fantastiske billeder som dig!

    Hilsen Mette

    Svar
  27. Pia

    Fantastisk giveaway :) Jeg har delt og er på 15 lodder ;)

    Svar
  28. Stine

    Wow!!!! Jeg elsker dine billeder !

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework