• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Lækre, hjemmebagte havregrynsboller med yoghurt, så de bliver ekstra saftige. Perfekt til morgenmad eller til madpakken. Find opskriften her:

Gå til opskrift Udskriv

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte bollerEfter en måned med fastelavnsboller i alle afskygninger er min kagelyst styret for en rum tid. De søde tænder har fået så hatten passer. Det er tid til gulerodsstænger og bladselleri..

Arrh..

Kalenderen råber fredag i morgen. Den gode kaffe er næsten allerede smidt i stempelkanden. Der er brug for en treat “on the side”. Og nu de søde tænder er gået i strejke, så er glutenmaven altid klar. Klar på hjemmebag, tandsmør og ost. Det slår aldrig fejl.

Eller brødbagningen kan nu godt drille en smule. Tørt brød. Kompakt brød. Kedeligt brød.
Ræk din hånd i vejret, hvis du også har været ved at kløjs i det tørreste hjemmebag, ved hvert tyg kunne der blæses en seriøs melsky ud!

…jeg sidder og dingler med begge hænder i vejret her bag skærmen!

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Boller med havregryn

Men det kommer ikke til at ske på min vagt i dag! Jeg garanterer dig #failureisnotanoption havregrynsboller i dag!

Du skal seriøst tabe melposen i skålen, lade dem hæve et halvt døgn på radiatoren og glemme dem i ovnen, hvis bollerne skal blive tørre og kedelige

Ja, okay, sidstnævnte er ikke noget usædvanligt herhjemme.. 

Men lad os sige, at du er en af de smarte, som sætter en timer. Så er der saftige, luftige, pivlækre hjemmebagte havregrynsboller.

Hemmeligheden? Danskvand og yoghurt. Plus klistret dej. Jeg gentager lige her; vær nærig med melposen!

Såå, hvad siger du? Mættende boller, som ligger godt i maven og er mere end spændstige.

Du får i hvert fald opskriften her, så kan du lige overveje #failureisnotanoption -bollerne til imorgen eller weekenden.

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Koldhævede havregrynsboller

Jep, dukan sagtens bage dem koldhævet. Brug 10 g gær og kom dejen i køleskabet natten over. Tag den ud og lad den hæve 1 time på køkkenbordet, bag dem og du har de lækreste boller med masser af smag.

 

Flere gode opskrifter med havregryn?

Tjek dem her ud:

  • Havregrødsboller
  • Grove havregrynsstykker
  • Havregrynsbarer med chokolade

 

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid20 minutter
Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2 dl lunken danskvand, eller alm. postevand
  • 3 dl græsk yoghurt 10%, Kan udskiftes med alm. yoghurt
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk salt
  • 2 dl finvalsede havregryn
  • 8-9 dl hvedemel
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Smuldr gær i en skål og tilsæt vandet.
  • Opløs gærren helt.
  • Tilsæt græsk yoghurt, honning, salt, havregryn og 3 dl hvedemel.
  • Rør dejen godt sammen ved medium hastighed med en elpisker eller en røremaskine.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens der røres. Dejen skal være ret klistret. Rør dejen igennem i ca. 6-8 minutter, til den er sammenhængende/smidig, men stadig meget klistret/våd.
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve ca. 1.5 time.
  • Fyld en skål med vand eller tænd for vandhanen. Gør dine hænder godt våde, tag et stykke af dejen og form til en rustik bolle. Læg den på en bageplade med bagepapir. Forsæt med resten af dejen.
  • Lad boller efterhæve 40 minutter.
  • Bag dem ved 225 grader i ca. 15-20 minutter. Det er vigtigt, at din ovn er godt varm, så bollerne hurtigt "sætter sig".
  • Tag dem ud og afkøl på en bagerist.

Noter

Bollerne kan fryses.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Grove boller med græsk yoghurt og havregryn - nem opskrift på hjemmebagte boller

Previous Post: « Hjemmelavede chips af sød kartoffel + Ranch dip
Next Post: Chokoladekage med chokoladeganache »

Reader Interactions

Comments

  1. Monica

    Jeg har bagt bollerne 3 gange nu, og hver gang byttet 1-3 dl hvedemel ud med fuldkornshvedemel og solsikkekerner og chiafrø. Kæmpe succes! l dag vil jeg prøve med lidt revne gulerødder, tror jeg :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Mums, hvor lyder det lækkert – dejligt at høre, at du kan bruge opskriften :-)

      Lad os endelig høre hvordan bollerne bliver med gulerødder i.

      Hav en skøn dag!

  2. Signe

    Hvor mange kalorier er det cirka i en bolle eller i portionen?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Signe,

      Det har jeg desværre ikke regnet på, så der må jeg blive dig svar skyldig.

      Hav en skøn dag!

  3. Anja Frydenlund

    Hej Louise
    Jeg har igår lavet din opskrift på boller hvilket fik stor ros.
    Lavet mange forskellige men min søn er vild med denne opskrift

    Mvh Anja

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Så dejligt at høre Anja :-)

      Hav en fortsat dejlig dag!

  4. Malene nielsen

    Hej!

    Kan man ælte dem i hånden? Jeg har ikke en elpisker eller røremaskine her på Hawaii. Eller har du måske en lignende opskrift på boller, der kan æltes i hånden? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Malene,

      Du kan ikke ælte den her dej i hånden, da den er for blød.

      Men der er rigtig mange opskrifter, som er lavet med at ælte i hånden inde under brødkategorien her: https://www.louiogbearnaisen.dk/broed

      Håber du finder, det du søger og god bagelyst :-)

  5. Mia

    De ser så lækre ud på billedet – mine blev desværre også helt flade.
    Dansk Vand var stuetemperatur og jeg brugte alm. ovn.
    Har du et bud på, hvad jeg gør forkert?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mia,

      Tak for din kommentar og øv altså, at resultatet ikke blev som forventet :-(

      Det er svært at sige, hvad det præcis er, som er årsagen. Men da de bliver flade kan det lyde som om, at du enten ikke har fået æltet dejen nok, eller at du har overæltet eller overhævet dejen, så den er blevet slap og ikke kan holde sig selv.

      Prøv igen og se om resulatet ikke bliver bedre:-)

  6. Jeanett

    Kan man bytte hvedemel ud med speltmel?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jeanett,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg har ikke så gode erfaringer med at bage med ren speltmel, da gluten i speltmel opfører sig lidt anderledes. Men i teorien kan du godt kan bytte hvedemel ud med klassisk speltmel.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      God weekend!

  7. Sarah

    Hej..
    Ville man kunne gi dem 10 gram gær ælte dem 20 min ( gluten test)sætte dem i køleskabet natten over og så hakke dem ud og løftet dem over og give den i Ovnen..??
    Ville dejen værer værer for tung til det..?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sarah,

      Tak for dine spørgsmål og interesse i opskriften.

      Ja, det kan du godt, men jeg ville nok lade dem stå 30 min på køkkenbordet og få “liv i dem igen”, før du hakker dejen ud og bager bollerne.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar her på bloggen :-)

  8. Charlotte

    Mmmhh de er rigtigt gode, mor og jeg har bagt i dag og de smager lækkert, tak for en dejlig opskrift, der kan leges med hvad man selv syns der evt. skal i :-D

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Charlotte,

      Tak for din kommentar og fine ord.

      Hvor er det skønt at høre, at I kunne bruge opskriften og at havregrynsbollerne blev gode :-)

      Hav en forrygende dag.

  9. Hanne

    Åhhh nogle lækre og flotte boller jeg har bagt efter din opskrift🤗
    Sikken en masse ros⚘jeg har fået.
    Tak for en god opskrift🌻
    Hilsen Hanne C

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hanne,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord :-)

      Så dejligt at høre at du kunne bruge opskriften.

      Jeg håber, du får en fantastisk dag.

  10. Kathleen

    Hej . Jeg. I, høre om jeg kan komme kerner i eller bliver de for tunge ? Hilsen Kathleen

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kathleen,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan sagtens komme kerner i – skær evt. ned på mængden af havregryn og byt dem ud med kerner.

      Håber bageprojektet går godt – skriv endelig igen og fortæl os om resultatet.

      God weekend :-)

  11. Marianne

    Super lækre boller!
    Jeg er fan 👌

    Svar
    • Loui

      Tusinde tak Marianne! Ja, de er også bare gode :-)

      God weekend!

  12. Mette

    Supergode og saftige boller! Jeg eksperimenterer lidt hver gang, hælder lidt kornblanding i, bruger grovhvalsede gryn og udskifter halvdelen af melet med grahamsmel og rugmel. Det funker også! Man kan godt bruge varmluftovn, man skal bare skrue både varme og tid ned. Flade boller skyldes måske, at vandet har været for varmt til gæren?

    Svar
  13. Heidi

    Har bagt de her boller flere gange nu og de er bare fantastiske. Rigtig lækre og saftige. Anbefaler opskriften til alle.

    Svar
  14. Jonas

    De bedste boller!

    Svar
  15. Helle

    Fantastiske boller.
    Jeg har bagt dem med 2% græsk youghurt og grovvalset havregryn og det fungere lige så godt.
    Min søn som er meget kræsen med nye ting siger de er mega mega mega mega ….. gode

    Svar
  16. Anders

    Fantastiske boller!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anders

      Dejligt at du kunne bruge opskriften :)

  17. Nanna

    Hej Louise

    Vil bare sige at mine boller blev rigtig gode og jeg havde ingen problemer med opskriften.

    Hilsen Nanna

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nanna

      Det var dejligt at høre – det har jeg heller ikke selv haft de gange, hvor jeg har bagt dem :)

  18. Carin

    Tak for en super opskrift!
    Det er de bedste og mest saftige boller, som jeg har bagt længe.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Carin

      Velbekom :) Skønt, at du kunne bruge opskriften.

  19. Karen

    Mine blev også helt fuldstændig flade. Det blev også godt mørke udenpå men forblev rå indeni. Jeg skruede ned for varmen gav dem extra 8 minutter i håb om at de ville bage igennem uden at brænde mere. Detsværre var de alle lige til at kassere. Jeg fulgte opskriften! Hvad gik der galt?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Karen

      Øv – bagte du bollerne ved varmluft? Ofte så bliver de bagt udenpå, men ikke indeni når der bruges varmluft.
      Opskriften er til alm. ovn.

  20. Sandra

    Hej Louis
    Der ligner de er pendlede med æg eller mælk el lign – er de det?? :-D

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sandra

      De er penslet med kold kaffe :)

  21. Karen

    Kan man lave det som flettet franskbrød istedet eller er dejen for klistret? :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Karen

      Dejen vil være for klisret til det – den her opskrift vil være bedre til det formål: https://www.louiogbearnaisen.dk/2014/09/franskbrod-luftigt-og-laekkert.html

  22. Lykke

    Hej
    tak for flot website med gode opskrifter. Kan jeg bruge grovvalsede havregryn i stedet for fine (har to poser stående… )
    mvh

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lykke

      Tusinde tak :) Det kan du godt, men du vil få et andet resultat, da grovvalsede havregryn suger vandet på en anden måde og giver en dej med mere struktur.
      Men giv det et forsøg – evt. kan du blende havregrynene en smule, så de er knap så grove.

  23. Ida

    Kan man godt bruge skyr i stedet? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ida

      Det kan du sagtens – dog er skyr noget mere syrligt end græsk yoghurt, så bollerne vil få en anden smag.

  24. Mathilde

    Har lige bagt dem – og de blev desværre fuldstændig flade :( har du nogen ide om hvorfor?? har fulgt opskriften

    Svar
  25. Ann Britt Nilsson

    Hej
    Det ligner nogle boller jeg skal bage ❤
    Skal der stå 255° eller er der ment 225?
    Og er det varmluft?
    Tak for mange lækre opskrifter 😍

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ann Britt

      De skal bages ved 225 grader ved over- og undervarme :)
      Tusinde tak, godt at høre at de kan bruges :)

  26. Mette H.

    Tak for konkurrencen, jeg har lige deltaget.
    Jeg vil elske at tage så fantastiske billeder som dig!

    Hilsen Mette

    Svar
  27. Pia

    Fantastisk giveaway :) Jeg har delt og er på 15 lodder ;)

    Svar
  28. Stine

    Wow!!!! Jeg elsker dine billeder !

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀 Find det h Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀

Find det hele eller halve blomkålshoved nede i grøntsagsskuffen. 

Skær ud i skiver. 

Ind i ovnen. 

Bag 25 minutter. 

Top med grøn pesto og pinjekerner. 

(..saltede mandler er også et hit, hvis du ikke lige her pinjekerner på lager og hey, det samme er et gavmildt drys revet ost på toppen inden bagning 😋)

Og du har lækre, nemme (og top hippe) blomkålssteaks, der dur til det meste 😃🙌

#blomkål #tilbehør #nemaftensmad #vegetarianrecipes #vegetarmad #sundmad #madfotograf #madinspiration #söndagsmiddag #madfotografering #cauliflowerrecipes #cauliflowersteak #madspild #buzzfeedfood #onmytabletoday #foodblogfeed #foodstylingandphotography
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework