• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

3 grunde til, at du skal bruge madbilleder som branding

I fødevareverdenen har emballage flere funktioner udover at fylde vores skraldespanden til randen. Emballage har nemlig ofte en ret godt grund til, at det mængder sådan. Både i størrelse, materiale, uhåndterbarlighed og ikke mindst design.

1. Beskyttelse mod beskadigelse eller forurening med mikroorganismer, luft, fugt og toksiner – Produkter skal sikres mod transport og mulig manipulation samt sikre, at de opfylder nogle fysiske, kemiske eller biologiske behov.

2. Forebyggelse af produktets spild eller lækage – Pakningerne skal være tæt forseglet og rustes til at sikre at produktet forbliver det samme alle faser af distributionen indtil åbnet af forbrugeren.

3. Produktidentifikation og mærkning – herunder ernæring, ingredienser og salgsdatoer er vigtige – ikke kun for forbrugeren, men også i ligeså høj grad for detailhandlen.

4. Markedsføring af produkt til forbrugerne – emballagen i sig selv er yderst vigtigt, men markedsføring er lige så væsentlig. Udover at indeholde og beskytte elementet, skal emballagen tale med en køber og i sidste ende føre til et salg. Produkter med emballage, der opnår den “wow” faktor kan skille sig ud fra sine konkurrenter og jep, grine hele vejen til banken.

Lad os zoome ind på punkt nummer 4 – det skal nemlig handle om blogs og markedsføring. Jep, vi lader lige opskrifter være opskrifter og smækker spotlightet på madbilleder.

Lad mig fortælle dig en hemmelighed.

Du kan se madbilleder ligesom emballage!

Den er god nok.

Madbilleder er din blogs emballage. Din tekst, dine opskrifter, dit indhold er produktet.

Din emballage(madbilleder) er dit brands(blogs) ambassadør – den skal sælge sig selv.

Det betyder, at du skal have en lækre billeder, som kommunikerer klart, præcist og relevant til din målgruppe. Altså de skal repræsentere dit brand, din blog.
Det skal være emballagen som frister, sælger dit produkt. Får os til at rive din blog ned fra den virtuelle hylde, blandt alle de andre blogs.
Der er en del, sådan rundt regnet 1000 madblogs bare i Danmark..

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid

Dine madbilleder er dine læseres første møde med din blog – det allerførste vi ser og som vi vurderer dig på! Du har kun 1/10 af et sekund til at få dine besøgenes opmærksomhed og “sælge” dit brand, dit blog. Ligesom hvis du som forbruger skal hive et produkt ned af hylden. Det går lynenes stærkt. Især online.

Mange produktudbydere antager, at produktet i sig selv og hvad det kan er vigtigere end, hvordan emballagen ser ud. Men emballagen kan spille en massiv rolle i succes eller fiasko af salget af produktet.

Hvordan et produkt er pakket kan være, hvad der tiltrækker forbrugerne til at tage et kig på produktet. Hvordan dit blogindlæg er pakket ind foregår på akkurat samme måde.

Klikker vi ind. Eller klikker vi videre.

Men foruden at friste, handler produktemballage også om endnu en faktor.

Den er vigtig. Også for dig online.

Food Photography - madfotografering - foodstyling

Differentiering.

Emballage kan skelne en produktbrand fra et andet mærke. Fordi produktet emballage kan indeholde firmanavne, logoer og farveskema af brandet, som hjælper forbrugerne til at identificere produktet, som står blandt konkurrenternes produkter på butikshylderne.

Altså præcis som dit blogdesign og skrivestil er unik for dig. Problemet er bare, at det ser vi først når vi klikker ind på din blog.
Din differentiering skal ske allerede på de sociale medier, på Google og delingsplatformene.

På de virtuelle butikshylder!

Du skal finde din egen billedestil i forhold til din blogs brand – det er der, din differentiering begynder.

Om det så er lyse billeder, mørke billeder, simple billeder, støvede billeder eller det er den samme tallerken på dem alle.
Billedestilen gør, at læsere straks kan genkende dine billeder, når de ser dem og du skiller dig dermed ud fra de tusindevis af andre blogs der findes.

Du bliver genkendelig i mængden, hvilket er essentielt hvis du vil øge awareness omkring din blog til flere besøgende, samarbejdsaftaler eller kogebogssalg.
Du ved den kogebog, som du skriver i fremtiden, når du skiller dig ud i mængden og forlagene får øje på dig!

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid

Hvilket let og elegant leder os over til sidste gældende faktor; identificering. Altså hvordan dine billeder så rent faktisk skal skille sig ud og tale direkte til din målgruppe, så de klikker forbi.
Forbrugere kan identificere sig med virksomhedens brand, herunder udstrålingen på emballagen, det driver dem til at købe produktet.

Hvad udstråler dine billeder? Hvem tiltrækker du til dine opskrifter og din blog?

Dine billeder har en stil, præcis ligesom din blog; Friske billeder, støvede billeder. mørke billeder, lyse billeder.

  • Du har en madblog til mænd,  du tager mørke og rustikke billeder
  • Du har en madblog om sundhed – du tager lyse og sprudlenede billeder
  • Du har en madblog om fransk mad – du tager billeder med et fint, blødt lys
  • Du har en madblog med nem mad – du tager simple billeder med maden i fokus

Okay, du er en stædig rad, endnu ikke overbevist. Lad mig smide dig 3 grunde til, hvorfor du skal stjæle fødevareindustrien brandingværktøj og overføre det til din blog.


3 grunde til du skal overføre branding fra fødevareemballage til din madbilleder:

Great food packaging gets your product Off the Shelf and on to the Consumers Plate

Det er præcis det, som dine madbilleder skal gøre for dine opskrifter!

Great packaging is a key success factor in pitching the retail buyer to get on the shelf

Lækre madbilleder er nøglen til at picthe samarbejde med virksomheder til din blog. Det viser, at du forstår marketing, samt at du gør det ekstra – din blog er autentisk og det skaber tillid. Det viser, at du kan fremvise deres produkt på indbydende måde.

Packaging is the single most important marketing tool in today’s competitive food & beverage market.

Madbilleder er i dag den vigtigste faktor for madbloggere for, at skille sig ud mellem de tusindevis af andre madblogs på markedet. Herefter kan du begynde at erobre dine læsere med din geniale tekst, fabelagtige personlighed og piv-lækre opskrifter.

BONUS: Tag bedre madbilleder – få 7 genveje til professionelle madbilleder på rekordtid

 

 

Previous Post: « Chorizo Meatballs – bagt i ovnen
Next Post: Meatball Sandwich »

Reader Interactions

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der krakelerede top 🍪 Allerbedst med en kop kaffe i den ene hånd og 1, 2, 3 styk i den anden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Hvis du altså er kæmpe cookie-fan 😄 For de er heftige, de her brownie cookies og over-size – ligesom sådan en cookie skal være ☺️ Jeg ville skippe frokosten, så der er rigelig plads! 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskrift? Find opskriften på de intense chokolade cookies på bloggen nu (link i bio og min story) og på 20 minutter, så har du cookies 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#cookies #kageinspiration #chocolatecookies
100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework